FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

smurf

#77776 Re: FK Željezničar

Post by smurf »

Interesantne stvari i spoznaje, ali ono bas. Znaci, ekipa 1921.ba nema pojma ko su ti koji se koriste imenom i hajruju na konto rada udruzenja ali to ascare znaju mahalci :-) :lol: :lol:
vryzas

#77777 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

Alfa_i_Omega wrote:Nema to veze sa intervjuima, ima sa pricom koja se sirila. Ima sa koristenjem informacija na podoban nacin, potkopavanjem, pljuvanjem, lazima i lobiranjem. Ne mozes biti pokvaren i bukvalno mrziti a ocekivati da te se za to pomilije po glavi i da dobijes cokoladicu.

Opet kazem steta, vise je tu momaka kojima je Zeljo i samo Zeljo interes. Dosta vise.

Lazes ko pas!
vryzas

#77778 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

hostapler wrote:Cuo sam da je jucer sportsport.ba kupio par HD kamera i da je dogovorio da pravi izvještaje sa utakmica. Beganović dogovorio sa Amarom. Ide uskoro i intervju sa šefom.
Valjda 1921 ekipa otpada.

Pogresno si cuo. :wink:

Btw. jos jednom svaka cast i veliki respekt za ekipu 1921. :thumbup:
hostapler

#77779 Re: FK Željezničar

Post by hostapler »

vryzas wrote:
hostapler wrote:Cuo sam da je jucer sportsport.ba kupio par HD kamera i da je dogovorio da pravi izvještaje sa utakmica. Beganović dogovorio sa Amarom. Ide uskoro i intervju sa šefom.
Valjda 1921 ekipa otpada.

Pogresno si cuo. :wink:

Btw. jos jednom svaka cast i veliki respekt za ekipu 1921. :thumbup:
Vidjet ćemo, a ako bude netacna informacija, ja se javno na forumu pospem pepelom.
vryzas

#77780 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

Alfa_i_Omega

#77781 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

vryzas wrote:
Alfa_i_Omega wrote:Nema to veze sa intervjuima, ima sa pricom koja se sirila. Ima sa koristenjem informacija na podoban nacin, potkopavanjem, pljuvanjem, lazima i lobiranjem. Ne mozes biti pokvaren i bukvalno mrziti a ocekivati da te se za to pomilije po glavi i da dobijes cokoladicu.

Opet kazem steta, vise je tu momaka kojima je Zeljo i samo Zeljo interes. Dosta vise.

Lazes ko pas!
Ziva istina, vjerovali ili ne. Nisu svi zlato jer su dio necega, ima ih pokvarenih, hinjavih i zlobnih koji su se preracunali u kalkulacijama pa lajali i pricali svasta.

Do ljudi je vjeruju li ili ne, zaboli me lijevo mu.do. Nemoj mi se tako obracati ubuduce, gdje si to naucio njima prosipaj.
zipoo

#77782 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

Gdje si ti tu? :?
vryzas

#77783 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

Alfa_i_Omega wrote:
vryzas wrote:

Lazes ko pas!
Ziva istina, vjerovali ili ne. Nisu svi zlato jer su dio necega, ima ih pokvarenih, hinjavih i zlobnih koji su se preracunali u kalkulacijama pa lajali i pricali svasta.

Do ljudi je vjeruju li ili ne, zaboli me lijevo mu.do. Nemoj mi se tako obracati ubuduce, gdje si to naucio njima prosipaj.

Popljuvao si ljude koji dugi niz godina rade to sto rade iz ljubavi prema tradiciji, a neke od tih ljudi poznajem licno, napisao si bljuvotine bez dokaza, pljujes i trujes od kada si se registrovao.

Vezano za ekipu 1921 lazes ko pašče futavac!
Alfa_i_Omega

#77784 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

zipoo wrote:Gdje si ti tu? :?
Ja sam ti kontra ove grupe sto siri lazne informacije, od brace Terovic, Imsirevica i Durakovica u Uo, preko dobrodosao Musa, do nece Amar biti trener vec neki njegov potrcko. Sve same lazi koje su ih diskreditovale prvo kao prijatelje kluba a tek onda kao informisane. Veze nemaju samo bubaju da nanesu stetu.

Aktuelno je pismo koje jedan od njih sastavio i dalje lazi o talovima, prinovama, nedostatku novca, namjerama da se klub opeljusi. Sve to za samo dvije sedmice, da je.ne znam kakav "navijac", previse je. Lopov, kamatar, smece, kupio i ostalo iz njihove kuhinje je vec odraz kulture i navijanja, samo ne znam za koga, ili za koliko.

Ja sam kontra tih.
hostapler

#77785 Re: FK Željezničar

Post by hostapler »

Upravo sam bio na forumu sportsport.ba gdje sam pročitao da je aleksandar_veliki demantovao moju priču o tome da ce sportsport.ba raditi izvještaje sa utakmica Zelje umjesto ekipe i momaka sa 1921
Ovom prilikom se izvinjavam svima za unosenje nemira,a posebno momcima sa 1921. Ocito su informacije koje sam dobio bile pogrešne.
vryzas

#77786 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

hostapler wrote:Upravo sam bio na forumu sportsport.ba gdje sam pročitao da je aleksandar_veliki demantovao moju priču o tome da ce sportsport.ba raditi izvještaje sa utakmica Zelje umjesto ekipe i momaka sa 1921
Ovom prilikom se izvinjavam svima za unosenje nemira,a posebno momcima sa 1921. Ocito su informacije koje sam dobio bile pogrešne.
:thumbup:
Alfa_i_Omega

#77787 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

vryzas wrote:

Popljuvao si ljude koji dugi niz godina rade to sto rade iz ljubavi prema tradiciji, a neke od tih ljudi poznajem licno, napisao si bljuvotine bez dokaza, pljujes i trujes od kada si se registrovao.

Ti lazes i to namjerno. Fino pise ne svi, ne grupa, vec pojedinci. To oni znaju bolje nego ja i ti.

Ja pisem istinu, dokazano vise puta. To sto nekome ta istina ne odgovara, trebao je razmisljati na vrijeme, nisam mu ja kriv da kenja po meni ili po klubu radi licnih aferima.

Kmeee napao grupu, vidi ga sta radi. Sta ima spineru...
zipoo

#77788 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

Alfa_i_Omega wrote:
Ja sam ti kontra ove grupe sto siri lazne informacije, od brace Terovic, Imsirevica i Durakovica u Uo, preko dobrodosao Musa, do nece Amar biti trener vec neki njegov potrcko. Sve same lazi koje su ih diskreditovale prvo kao prijatelje kluba a tek onda kao informisane. Veze nemaju samo bubaju da nanesu stetu.

Aktuelno je pismo koje jedan od njih sastavio i dalje lazi o talovima, prinovama, nedostatku novca, namjerama da se klub opeljusi. Sve to za samo dvije sedmice, da je.ne znam kakav "navijac", previse je. Lopov, kamatar, smece, kupio i ostalo iz njihove kuhinje je vec odraz kulture i navijanja, samo ne znam za koga, ili za koliko.

Ja sam kontra tih.
Ti kontra nekog? Za to bi trebao imati svoj stav i misljenje. Ovako si samo jedan potrcko, dupelizac zeljan paznje. I skakuces u nadi da ces biti primjecen. Tvoja prica je toliko iritantna i glupa da covjek dobije osip samo od prve recenice. I sve se svodi na isto. Bjezi ba.
Alfa_i_Omega

#77789 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

zipoo wrote:
Alfa_i_Omega wrote:

Ja sam kontra tih.
Ti kontra nekog? Za to bi trebao imati svoj stav i misljenje. Ovako si samo jedan potrcko, dupelizac zeljan paznje. I skakuces u nadi da ces biti primjecen. Tvoja prica je toliko iritantna i glupa da covjek dobije osip samo od prve recenice. I sve se svodi na isto. Bjezi ba.
Dobro, jesam. Opet to ne znaci da lazem, ma koliko ti bio iskompleksirani trol pa me svaki put pokusavao spustiti.

Kakav kompleksaš. :lol:
vryzas

#77790 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

Alfa_i_Omega wrote:
vryzas wrote:

Ti lazes i to namjerno. Fino pise ne svi, ne grupa, vec pojedinci. To oni znaju bolje nego ja i ti.

Ja pisem istinu, dokazano vise puta. To sto nekome ta istina ne odgovara, trebao je razmisljati na vrijeme, nisam mu ja kriv da kenja po meni ili po klubu radi licnih aferima.

Ti pises samo ono sto tebi odgovara, tebi i tvojoj interesnoj grupi. Dokazano vise puta. Ko su ti iz 1921 koji ciljano rade protiv kluba? Imena? Dokazi?

Kako te vise nije stid da seres ko foka, lazes i optuzujes ljude, da pljujes neistomisljenike gdje god stignes. Zanimljivo da nakon svakog sranja prvi pozivas na mir i jedinstvo, a prvi si kada treba pljunuti i slagati. Fuj!
zipoo

#77791 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

Alfa_i_Omega wrote:[

Ti kontra nekog? Za to bi trebao imati svoj stav i misljenje. Ovako si samo jedan potrcko, dupelizac zeljan paznje. I skakuces u nadi da ces biti primjecen. Tvoja prica je toliko iritantna i glupa da covjek dobije osip samo od prve recenice. I sve se svodi na isto. Bjezi ba.[/qote]

Dobro, jesam. Opet to ne znaci da lazem, ma koliko ti bio iskompleksirani trol pa me svaki put pokusavao spustiti.

Pa niko nije rekao da ne lazes. :?
Lazes ko navijen
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#77792 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

Ipak, treba mu odati priznanje. 3 godine je vodio rat protiv S1 manje vise sam :D
Zeljo92

#77793 Re: FK Željezničar

Post by Zeljo92 »

– Sto se tiče suspenzije, jos uvijek nisam saznao razlog, a razlog ne zna ni Milomir Odović koji je “kao” predložio tu suspenziju, pa upravni odbor “kao” podržao njegovu odluku. Ne znam samo, ako je on predložio moju suspenziju zbog navodnog kvarenja atmosfere u svlačionici, zašto je poslije tri dana tražio da me vrate? Uglavnom čovjek se ništa nije pitao, klimao je glavom i to mu mnogo zamjeram. Da je imao neki svoj stav možda stvari ne bi ispale ovakve i vjerovatno bi imali više bodova nego sad. Klubu, naravno želim sve najbolje, a navijačima bih poručio da budu strpljivi, jer ne može ništa preko noći da se uradi – rekao je na kraju razgovora za Sportske.ba Jovan Blagojević.
MegaMiske :bih:
Alfa_i_Omega

#77794 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

zipoo wrote:
Alfa_i_Omega wrote:[

Ti kontra nekog? Za to bi trebao imati svoj stav i misljenje. Ovako si samo jedan potrcko, dupelizac zeljan paznje. I skakuces u nadi da ces biti primjecen. Tvoja prica je toliko iritantna i glupa da covjek dobije osip samo od prve recenice. I sve se svodi na isto. Bjezi ba.[/qote]

Pa niko nije rekao da ne lazes.
Lazes ko navijen
Dokazani kompleksas. Uopste ne diskutujes vec samo trolas i omalovazavas druge forumase ili osobe u klubu. Stalno neke uvrede i spustanja na nivou malog djeteta u zelji da budes centar paznje. Ono koji ti je qurac, dosadan si. Ako neces lijepo onda zaobidji trolu maleni, kada ti vec moderacija dopusta da budes smor.

Ooo dobar sam sa charugom@, vidi ja smijem vrijedjati druge. Kakav lik. :lol:
smurf

#77795 Re: FK Željezničar

Post by smurf »

Ko su ti iz 1921 koji ciljano rade protiv kluba? Imena? Dokazi?
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#77796 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

Zeljo92 wrote:
– Sto se tiče suspenzije, jos uvijek nisam saznao razlog, a razlog ne zna ni Milomir Odović koji je “kao” predložio tu suspenziju, pa upravni odbor “kao” podržao njegovu odluku. Ne znam samo, ako je on predložio moju suspenziju zbog navodnog kvarenja atmosfere u svlačionici, zašto je poslije tri dana tražio da me vrate? Uglavnom čovjek se ništa nije pitao, klimao je glavom i to mu mnogo zamjeram. Da je imao neki svoj stav možda stvari ne bi ispale ovakve i vjerovatno bi imali više bodova nego sad. Klubu, naravno želim sve najbolje, a navijačima bih poručio da budu strpljivi, jer ne može ništa preko noći da se uradi – rekao je na kraju razgovora za Sportske.ba Jovan Blagojević.
MegaMiske :bih:
Ima li ih jos da nas pljunu, da se spremim :roll:
vryzas

#77797 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

Nista to moj smurf, futavac samo hrakne i nestane. Na svakom forumu laze ko pasce, malo malo pljune po postenim ljudima, a vjerovatno su mu violina i slicni najbolji haveri.
Alfa_i_Omega

#77798 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

vryzas wrote:
Alfa_i_Omega wrote:
vryzas wrote:

Ti pises samo ono sto tebi odgovara, tebi i tvojoj interesnoj grupi. Dokazano vise puta. Ko su ti iz 1921 koji ciljano rade protiv kluba? Imena? Dokazi?

Kako te vise nije stid da seres ko foka, lazes i optuzujes ljude, da pljujes neistomisljenike gdje god stignes. Zanimljivo da nakon svakog sranja prvi pozivas na mir i jedinstvo, a prvi si kada treba pljunuti i slagati. Fuj!
Kakav mir i jedinstvo, ljudi hajku vode. Gdje ti zivis da mi je znati pa ti se treba sutiti na lazi i podvale? Jos prije skupstine sta se sve pisalo, od lazi za prijetnje do toga ko ulazi, jesi napisao da se lagalo? Pa kada su usli za trenera sto se pisalo, jesi napisao da su lagali? Da ne idemo dalje i sjetimo se prica o medu i mlijeku u klubu pa puce sve kao balon od sapunice. Jel se ko posuo pepelom ili je druge optuzio? Trenutno ove bljuvotine koje forsiraju, jesi osudio to negdje?

Tebi da dam imena? :lol:

Samo se ti drzi Violine i uvreda, valjda dug nestane ako sto puta tako napises. Boli istina?
smurf

#77799 Re: FK Željezničar

Post by smurf »

Znam samo jedno, a to je da oko 1921.ba lupas ko maksim po diviziji.
manijak1

#77800 Re: FK Željezničar

Post by manijak1 »

Ovo je prevršilo svaku mjeru :oops:
Sada su na tapetu ekipa i pojedinci iz TV1921, čije izvještaje nestrpljivo čekam , jer ne idem više na gostovanja :!:
Isto tako i sa domaćeg terena :D jer pola stvari za vrijeme utakmice od bolesti zvane Željo , ne vidim.
Ja , od onoga vremena koliko ih pratim , nisam doživio nijednu ružnu stvar gledajući njihove izvještaje , jedino što im zamjeram što su pretjerano objektivni :D , ova ostala mahalanja ostavljam raji koja bolje poznaju situaciju.Boli me ćuna za interesne grupe , najvažnije je da napokon opet profunkcionišemo kao klub, tim i ekipa koju neće lešiti posljednoplasirani i koju neće više zajebavati mahalaški pitari .
Dakle .....svi na pripreme i začepite više o stvarima tipa rekla kazala .
I moja neupitna podrška za TV1921.
Ovim međusobnim vrijeđanjima nije mjesto ovdje , već na ulici ili argumentiranoj raspravi u prostorijama kluba.
Jedino što još mogu reći je, da mi Čaruga ne izlazi na oči do kraja priprema . :D
Unaprijed hvala :oops: uz opasku da ne znam više koja vam dlaka nije zasmetala .
Pljuvanja po Amaru moraju prestati , ne radi bilo čijeg idolooklonstva , već radi njegovog CV- a u Najdražem.
Čuj sad ispade da je on levat i da je svaku utakmicu kupio ..... Harry Potter bi mu pozavidio.
Prosto ne mogu shvatiti da se ovdje može omalovažavati bilo ko iz porodice Osim.
A međusobna neslaganja ostavite za mjesto gdje možete šta popraviti i ličnu netrpeljivost razriješite na ulici , samo na šake :D
Mene boli istina da se Željo sve manje voli.
Post Reply