Pozvat ćemo Vas za provjeru.Radar71 » 9 minutes ago
Ima li još neko problema sa resiverom?
Od jučer već drugi put moram isključivati iz struje jer zaledi
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Telemach
#77776 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- soul_eclipse
#77777 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Interfejs je tako spor uzas,probao rr ,istekat iz struje ali i dalje isto.Radar71 wrote:Ima li još neko problema sa resiverom?
U jednom trenutnku sam mislio da su mi baterije pri kraju kod daljinskog ali nije
- skafiskafsnjak
#77778 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hercegovina...
Prekid svega
Vala dosadili ste u zadnje vrijeme, vazda neki problemi.
Prekid svega
Vala dosadili ste u zadnje vrijeme, vazda neki problemi.
- aditon
#77779 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
mislite na d3 risiver?soul_eclipse wrote:Interfejs je tako spor uzas,probao rr ,istekat iz struje ali i dalje isto.Radar71 wrote:Ima li još neko problema sa resiverom?
U jednom trenutnku sam mislio da su mi baterije pri kraju kod daljinskog ali nije
pa ja za 4-5 godina nisam nikad risiver gasio zbog usporavanja i onda se dese EON paketi i gle čuda odjednom risiveri usporili...ovdje sam se već žalio na to, a karikirao sam da telemach d3 risivere usporva kao što to radi nvidia s svojim karticama...naravno ovo je bilo u šaljivom duhu međutim činjenica je da risiveri ne rade fluidno kao ranije...sad kad pritisnem naprimjer tipku fav...da bi izbacio ondaj pop up prozorcic, sigurno moram čekati nekoliko sekundi, tj više od 5 sekundi,a to se ne mijenja resetovao ili ne resetovao risiver. Način da se uspore risiveri sigurno postoji a da li zaista to i rade, malo je teže dokazati.
- Radar71
#77780 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nažalost mislim da si upravu. A bio sam voljan dva ugovora prebaciti na eon pakete al nisu baš susretljivi.
- typeOnegative
#77781 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nije pravilo, meni eon box radi kao prvog dana i ništa nije usporio. Ali nisam ništa puno ni čačkao ni instalirao jer sve imam na smartTV , vjerovatno to ima dosta uticaja.
vremenom sve uspori jbg tako i risiveri.to vjerovatno mogu ispraviti nadogradnjom softvera. čisto sumnjam da gašenje tu može pomoći da ubrza.
vremenom sve uspori jbg tako i risiveri.to vjerovatno mogu ispraviti nadogradnjom softvera. čisto sumnjam da gašenje tu može pomoći da ubrza.
- djigibau
#77782 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I kod mene je isti slučaj, mada ne želim problem povezati sa prelaskom na nove pakete, ali u koliko se dokaže suprotno javiti ću im se u autboks.aditon wrote:soul_eclipse wrote:Radar71 wrote:
pa ja za 4-5 godina nisam nikad risiver gasio zbog usporavanja i onda se dese EON paketi i gle čuda odjednom risiveri usporili...ovdje sam se već žalio na to, a karikirao sam da telemach d3 risivere usporva kao što to radi nvidia s svojim karticama...naravno ovo je bilo u šaljivom duhu međutim činjenica je da risiveri ne rade fluidno kao ranije...sad kad pritisnem naprimjer tipku fav...da bi izbacio ondaj pop up prozorcic, sigurno moram čekati nekoliko sekundi, tj više od 5 sekundi,a to se ne mijenja resetovao ili ne resetovao risiver. Način da se uspore risiveri sigurno postoji a da li zaista to i rade, malo je teže dokazati.
- Radar71
#77783 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ne pričamo o eon boxutypeOnegative wrote:Nije pravilo, meni eon box radi kao prvog dana i ništa nije usporio. Ali nisam ništa puno ni čačkao ni instalirao jer sve imam na smartTV , vjerovatno to ima dosta uticaja.
- typeOnegative
#77784 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Spominjalo se da i eon boxovi usporavaju nekim korisnicima , a post je bio za sve risivere opcenito . Imao sam te probleme jos davno dok sam koristio D3 2.0
- Dr_Proka
#77785 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Šetat ćemo sa prslucima, kao u Francuskoj.Telemach wrote:Kolege su upoznate.crnivrag » 42 minutes ago
Telemach wrote:
Prošla je sedmica, a ovi problemi su i dalje prisutni, izgleda da mi ne prostaje ništa drugo, nego organizovati mirnu protestnu šetnju ispred Telemach-a na Stupu:
Još uvijek nisu otklonjeni sljedeći problemi u okviru Telemach digitalne i EON ponude:
1. Nema signala na radio kanalima "Radio BA", "Radio HRT Pula" i "Radio Breza".
2. Nedostaju logotipi za radio kanale: "Radio BHT1", "Radio Stari Grad", "Radio Dobre Vibracije", "Radio Kiss" (pogrešno imenovan, ovaj radio se naziva "Kiss FM"), "Radio Breza", "Radio Običan" i "Radio Narodni" u okviru EON box ponude i EON ponude na ostalim platformama.
Ozbiljnost vam je zaista na krajnjem nivou.
- plagijator1975
#77786 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
De ba vraže nezakeraj, pa to niko i ne slušacrnivrag wrote:Prošla je sedmica, a ovi problemi su i dalje prisutni, izgleda da mi ne prostaje ništa drugo, nego organizovati mirnu protestnu šetnju ispred Telemach-a na Stupu:Telemach wrote:
Još uvijek nisu otklonjeni sljedeći problemi u okviru Telemach digitalne i EON ponude:
1. Nema signala na radio kanalima "Radio BA", "Radio HRT Pula" i "Radio Breza".
2. Nedostaju logotipi za radio kanale: "Radio BHT1", "Radio Stari Grad", "Radio Dobre Vibracije", "Radio Kiss" (pogrešno imenovan, ovaj radio se naziva "Kiss FM"), "Radio Breza", "Radio Običan" i "Radio Narodni" u okviru EON box ponude i EON ponude na ostalim platformama.
Ozbiljnost vam je zaista na krajnjem nivou.
- crnivrag
#77787 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imam OCD, i ako sve nije u savršenom redu, hoću da iskočim iz kožeplagijator1975 wrote: De ba vraže nezakeraj, pa to niko i ne sluša
-
AdrianMole
#77788 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Otvoren kompletan video klub na Eon boxu ,uključujući i HBO OD 
- crnivrag
#77789 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Macu im zagrizem, sad moram tražiti umanjenje računa, i odštetu za duševnu bol, jer kao Premium korisnik patim zbog puštanja svih sadržaja ostalim korisnicimaAdrianMole wrote:Otvoren kompletan video klub na Eon boxu ,uključujući i HBO OD
-
jasko__
#77790 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A Zauder i dalje nula bodovacrnivrag wrote:Macu im zagrizem, sad moram tražiti umanjenje računa, i odštetu za duševnu bol, jer kao Premium korisnik patim zbog puštanja svih sadržaja ostalim korisnicimaAdrianMole wrote:Otvoren kompletan video klub na Eon boxu ,uključujući i HBO OD
- chakany
#77791 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
+crnivrag wrote:Macu im zagrizem, sad moram tražiti umanjenje računa, i odštetu za duševnu bol, jer kao Premium korisnik patim zbog puštanja svih sadržaja ostalim korisnicimaAdrianMole wrote:Otvoren kompletan video klub na Eon boxu ,uključujući i HBO OD
HBO GO, kao i Cinemax kanali
- typeOnegative
#77792 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
malo su i poranili znaci ... hvala telemach 
- crnivrag
#77793 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A Zauder ide pod tešku duševnu bol, zbog njega će mi morati platiti liječenje u nekoj privatnoj mentalnoj institucijijasko__ wrote: A Zauder i dalje nula bodova
-
jasko__
#77794 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A kao i za sve ostalo odgovor je isti: BIĆE USKORO, MOLIMO VAS ZA STRPLJENJE I HVALA NA SARADNJI...VAS VJERNI PRELIJEPI PREPOSTENI TELEMACHcrnivrag wrote:A Zauder ide pod tešku duševnu bol, zbog njega će mi morati platiti liječenje u nekoj privatnoj mentalnoj institucijijasko__ wrote: A Zauder i dalje nula bodova![]()
![]()
-
hipija
#77795 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Cek, je li ovo svima otvoren video klub? Da ne cackam pa da mi to tarifiraju na kraju mjeseca dodatno, jer za sada imam samo Cinestar Premiere Plus od video kataloga 
- crnivrag
#77796 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Preko EON platforme jeste, a sad da li je preko D3 platforme to ne znam, ali ako možeš pristupiti katalozima, onda nemaš brige i neće ti se ništa naplatiti.hipija wrote:Cek, je li ovo svima otvoren video klub? Da ne cackam pa da mi to tarifiraju na kraju mjeseca dodatno, jer za sada imam samo Cinestar Premiere Plus od video kataloga
Jedino se naplaćuju sadržaji koji imaju cijenu pored sebe, i to samo na D3 platformi, ali za te sadržaje moraš 3 puta potvrditi da si siguran da želiš da ti ih naplate, i još unijeti PIN kod.
-
hipija
#77797 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa vidim da je i na D3 sada pored sadrzaja koji su prije bili nedostupni "oko" koje bi trebalo znaciti da je sadrzaj slobodan za gledanje.
- crnivrag
#77798 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako imaš očnu jabučicu, slobodnu udri po sadržaju, džabe jehipija wrote:Pa vidim da je i na D3 sada pored sadrzaja koji su prije bili nedostupni "oko" koje bi trebalo znaciti da je sadrzaj slobodan za gledanje.
- pepeljara
#77799 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pa et kako komeAdrianMole wrote:Otvoren kompletan video klub na Eon boxu ,uključujući i HBO OD
@telemach.
zasto ja nemam sve otvoreno ?

- dembele
#77800 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@telemach, ubacujte 10 hiljada novih sadrzaja za naseg Adru koji je odgledao vec 11 hiljada sadrzaja. Vi ste se izgleda za sve pripremili samo za Adru niste