SDA-All about

CrveniKuk

#77751 Re: SDA-All about

Post by CrveniKuk »

suspect_zero wrote: 12/09/2022 23:23 @CrveniKuk polako ba, odoše svi udovi zabadava :D
Da sam hobotnica malo bilo,koliko je sda kreativna i maštovita.
kluz franjo

#77752 Re: SDA-All about

Post by kluz franjo »

CrveniKuk wrote: 12/09/2022 23:20 Nedžad Koldžo je generalni direktor Zraka. Pa,kralju ima li ovome kraja!? Od muke,sada bih sam sebi samotesterisao ruku.
Š'oooo? U čemE je problem?
Sve po (Zahiragić) zakonu zapošljavanja.

SDA Konkurs 100% = 70% Sebija +10% Asim +10% Sebijinom oku zgodni dia +5% Alijin bezimeni +5% Genjac

I onda dobiješ koldže, sebije, osmice, malinare, itd...
CrveniKuk

#77753 Re: SDA-All about

Post by CrveniKuk »

kluz franjo wrote: 12/09/2022 23:31
CrveniKuk wrote: 12/09/2022 23:20 Nedžad Koldžo je generalni direktor Zraka. Pa,kralju ima li ovome kraja!? Od muke,sada bih sam sebi samotesterisao ruku.

SDA Konkurs 100% = 70% Sebija +10% Asim +10% Sebijinom oku zgodni dia +5% Alijin bezimeni +5% Genjac

Nekad ne želim da razmišljam o njihovoj dovitljivosti u uništavanju države i društva i odem u neki ugodni zaborav. Ali, kada se vratim iz zaborava,samo mi se povraća od sda. Od,muke sada bih sam sebi glavu od zid samounistio.
sargon

#77754 Re: SDA-All about

Post by sargon »

Škobo Habu wrote: 12/09/2022 22:58
sargon wrote: 12/09/2022 21:45

Samo da pojasnimo da je Muderis = prof. arapskog jezika i knjizevnosti
Ja, i?
Samo da ne bude shvaceno da je doticni neki islamski ucenjak ili tako nesto, posto mnogima "muderris" prilicno bombasticno zvuci
kluz franjo

#77755 Re: SDA-All about

Post by kluz franjo »

CrveniKuk wrote: 12/09/2022 23:35
kluz franjo wrote: 12/09/2022 23:31

Nekad ne želim da razmišljam o njihovoj dovitljivosti u uništavanju države i društva i odem u neki ugodni zaborav. Ali, kada se vratim iz zaborava,samo mi se povraća od sda. Od,muke sada bih sam sebi glavu od zid samounistio.
Što reče kolega maloprije "polako ba, odoše svi udovi zabadava :D".
Ali potpuno te razumijem. Uništili sve čega se dohvatili.
Logovan

#77756 Re: SDA-All about

Post by Logovan »

saabsa wrote: 12/09/2022 22:04
Logovan wrote: 12/09/2022 21:55 Ljudi su davali moje ime svojim sinovima da bi imali Bakira, kao što je Alija imao Bakira :facepalm:
Pa ima logike ... Daš djetetu ime Bakir da kad te god ovaj konj iznervira imaš Bakira pri ruci da mu tać opališ... :lol:
Hahahah :lol:
kluz franjo

#77757 Re: SDA-All about

Post by kluz franjo »

Kada smo već kod zone sumraka...

Ako je suditi po Bakirovim "zaslugama" za reviziju presude protiv Srbije ovog vola su lokalni seljani pripremili za doček Bakira u crkvenom dvorištu u Kalinoviku, ili?

Image
mali_balon

#77758 Re: SDA-All about

Post by mali_balon »

Eeeeerr drug moj.....nems ti dovoljno udova
kluz franjo

#77759 Re: SDA-All about

Post by kluz franjo »

... Znam da se ovdje okuplja najveći ljudski ološ ali bez obzira na to treba da bude neka granica u ponašanju.
Nisam znao da se ovdje okupljaju Sebija, Asim, Osmica, dia, Zahiragić, Fadil, malinar, Dević i onaj Alijin bezimeni...
U tom slučaju ovdje stvarno meni nije mjesto. Hvala kolegi na upozorenju.
Njegovo mjestu u tom probranom društvu je pravedno i nadasve opravdano.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#77760 Re: SDA-All about

Post by Chmoljo »

aldinjo wrote: 13/09/2022 01:03 "Pljuvati" po čovjeku koji nema "mrlje" u predratnom, ratnom i poslijeratnom vremenu je dno dna. Da su mu mogli naći bilo kakav ratni zločin u ratu u brigadi kojom je on komandovao optužili bi i osudili bi ga na veliku kaznu već odavno. I onda jadnik dođe da ga proziva samo zato što je član stranke SDA, a ima minimalno 15 godina a vjerovatno i više da nema nikakvu funkciju u istoj. Potpiši se imenom i prezimenom kada nekoga blatiš a nemoj se kriti iza nicka kao obična kukavica. Istih 15-ak ljudi se vrti na ovom pdf-u izrugujući se svemu što dolazi iz SDA. Znam da se ovdje okuplja najveći ljudski ološ ali bez obzira na to treba da bude neka granica u ponašanju.
1. nije "samo" u stranci, nego koristi džamiju kao propagandnu mašinu. baš islamski.
2. mnogo ih nema nikakve funkcije, ali koristi itekako imaju.
3. najveći ološ ti je u SDA.

idi sada na skup, oglabaj ga Bakiru da ti baci mrvice. lik ne može kćerku izvesti na pravi put da se ne opija ko tuka po sarajevskim kafančinama a narodu bi držo moralne lekcije zajedno sa svojim glabačima.

glodari.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#77761 Re: SDA-All about

Post by Chmoljo »

sime_cipol wrote: 12/09/2022 23:01

O prekidu štele pri zapošljavanju nam govori frajer koji se zaposlio preko štele u Zavod, a brat mu u Telekom :D
rahmetli babo mu bio na budžetu, mater mu na budžetu.

još mu neko treba na budžet pa joj se šteli :D

šou program. baška što lik koji je završio "pravi" fakultet ne zna snimiti video kako Bog zapovijeda gnjavi dok priča, ima viška riječi, hmče, hahče, samopotvrđuje svoje rečenice.

prenos poruke 0 bodova.

vjerovatno bi bio bolji da mu Okerić koji put zvoncem opali da ga uhaviza.

i nek malo provjeri kako su botići njegovi posao dobijali.

Image
made_in_sarajevo

#77762 Re: SDA-All about

Post by made_in_sarajevo »

Cekaj lik koji na N1 kod Emele javno kaze zaposlio sam se preko stranke, sta je tu problem ja sam to mjesto zaradio radeci u stranci, sad prica o zaposljavanju. Kazu ima pravde, pa da je ima veceras bi nas kometa satrala sviju i sto je najtuznije opet bi ovaj zohar prezivio.

Kolilo je ljudi moralo odustati od skupstine da bi isti sjedio i pljuvao sviju oko sebe :lol:
Billy The Pljuc

#77763 Re: SDA-All about

Post by Billy The Pljuc »

Ma hajte molim vas, to teško nazvati stvari pravim imenom, "moralne vertikale" tipa mudo od muderisa i reis Kavaz u odbrani SDA i sad bih ja trebao njih da slušam i slijedim. M'rš u pičku materinu obojica i bezbeli svi što agituju za i zaokruže ova govna, na stranu kriminal al' kad ti ovakva dva lika brane nekoga ko se šprda sa islamom i otvoreno bogohuli onda to sve dovoljno govori.

Nego jel' neko javio žuto-riđem govnetu da ga glabaju na izborima, da iskoristim izraz druga Chmolje. Ne vidim da mogu iste dobiti osim krađom, slike sa terena dovoljno pokazuju.

Evo i rumenko veli da ga neće podržati, mislim ne vjerujem ja istom al' barem se izjasnio.

Meanwhile Biserka se bavi pitanjem rezidencije alžirskog ambasadora, onaj hudnik iz srpskog kazamata mu se obraća sa "predsjedniče" i moli za pomoć a američki ambasador poručuje da su nam velike korumpirane ribe još na slobodi i da se pravosuđe mora očistiti.

Ili mi ili oni, trećeg nema.
skafiskafsnjak

#77764 Re: SDA-All about

Post by skafiskafsnjak »

aldinjo wrote: 13/09/2022 01:03 . Znam da se ovdje okuplja najveći ljudski ološ ali bez obzira na to treba da bude neka granica u ponašanju.
Pa i ti si na forumu :lol: :lol:

Sabahajrola :bih:
Billy The Pljuc

#77765 Re: SDA-All about

Post by Billy The Pljuc »

Alles-Tamam wrote: 12/09/2022 14:46 Bog, vjera, hodža i politika to je SDA.
Da bi bio glasačko tijelo SDA moraš biti
1.na platnom spisku te partije ili pod 2. Toliko glup i neobrazovan da fakat osim Kurana nisi pročitao ništa pa makar to i Avaz bio
Da je stoka bogdom pročitala Kuran i držala se istog znali bi kako da se ponašaju i koga ne treba da slijede al' jok, nepismeno i pokvareno je to, do srži.

Ne može se sveta knjiga i islam tumačiti onako kako to nama odgovara, samo neki od postulata govore da ne smiješ lagati, prevariti, krasti, preljubu vršiti, činiti zlo drugima itd.itd.

Sve ono što Kuran ne propagira vidimo kod stoke sdaovske, bolje da napišem da oni sprovode sve kontra onoga čemu nas Kuran uči.
Bossona

#77766 Re: SDA-All about

Post by Bossona »

Logovan wrote: 12/09/2022 21:55 Ljudi su davali moje ime svojim sinovima da bi imali Bakira, kao što je Alija imao Bakira :facepalm:

Image

Salko tonBe :mrgreen:
made_in_sarajevo

#77767 Re: SDA-All about

Post by made_in_sarajevo »

"ljudi su davali moje ime sinovima, da bi imali bakira kao sto je alija imo bakira, (z) nate, meni je šeset..."

ovako treba da prica predsjednik jedne drzave, predsjednik jedne stranke, inzinjer, arhitekta, svemoguci, obdareni, najbolji, najljepsi. onda upalim bilo koji video Forte, Cengica, Stete, Konakovica koji je mahalac, pa doktori, akademici, mislioci, ma izmislili jezik za ovog "nate meni je seseta"

prisvojio trezor, drzavu, pare, budzet, klinicki, vjeru, islamsku zajednicu, sad je prisvojio i ime. pa ima li jaceg covjeka na svijetu :lol: :lol:
Škobo Habu

#77768 Re: SDA-All about

Post by Škobo Habu »

sargon wrote: 12/09/2022 23:39
Samo da ne bude shvaceno da je doticni neki islamski ucenjak ili tako nesto, posto mnogima "muderris" prilicno bombasticno zvuci
Niko ne dovodi u pitanje Muderisove kvalifikacije, niti je to tema.

Suština je da je Muderis na strani onih koji tvrde kako su za četiri godine zaposlili sto hiljada ljudi, kako su smanjili zuaposlenost, a povećali plate, što - samo po sebi - jeftina stranačka propaganda i sponovanje.

Da im je stalo do istine, napravili bi konkretne analize koliko je za ove četiri godine mladih i sposobnih ljudi diglo sidro i otišli na rad u Zapadnoj Evropi. Ako je to način na koji se SDA bori protiv nezaposlenosti, onda se mi kolektivno trebamo zahvaliti vladama Slovenije, Austrije, Njemačke itd. nikako Bakiru i njegovom ološu, kojem je, svakako, bitno to da su džamije pune.
Škobo Habu

#77769 Re: SDA-All about

Post by Škobo Habu »

aldinjo wrote: 13/09/2022 01:03 "Pljuvati" po čovjeku koji nema "mrlje" u predratnom, ratnom i poslijeratnom vremenu je dno dna. Da su mu mogli naći bilo kakav ratni zločin u ratu u brigadi kojom je on komandovao optužili bi i osudili bi ga na veliku kaznu već odavno. I onda jadnik dođe da ga proziva samo zato što je član stranke SDA, a ima minimalno 15 godina a vjerovatno i više da nema nikakvu funkciju u istoj. Potpiši se imenom i prezimenom kada nekoga blatiš a nemoj se kriti iza nicka kao obična kukavica. Istih 15-ak ljudi se vrti na ovom pdf-u izrugujući se svemu što dolazi iz SDA. Znam da se ovdje okuplja najveći ljudski ološ ali bez obzira na to treba da bude neka granica u ponašanju.
Nikad više panike pred izbore u SDA, nikad manje ljudskosti, sposobnosti i poštenja među kandidovanim.

U šta ste se vi uzdali, to samo Dragi Allah zna?

Manjak elokvencije, racionalnog razmišljanja, sposobnosti i kompetencije je vidljiv na sve strane. Borgovski mentalitet dominira. Kampanja se vodi uz pomoć Allaha i prepisana je od Erdogana. Demokratija je samo jeftin pokrov za tipične teističke dogme. Jebi ga, nije kompletna ova država Šerići u malom. A vi bi je sveli na Šeriće. Evo vam qrac.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#77770 Re: SDA-All about

Post by sime_cipol »

Cuj nikad se bolje nije zivjelo :lol: :lol:
Dozer

#77771 Re: SDA-All about

Post by Dozer »

Ovo si pisao gledajuci se u ogledalo,...?
Škobo Habu

#77772 Re: SDA-All about

Post by Škobo Habu »

sele_ wrote: 13/09/2022 07:54 Nek nastave što se mene tiče, mi znamo da smo na pravom putu, znamo da se nikad više nije imalo i bolje živjelo, a oni neka znaju da će za svaku izgovorenu laž odgovarati na onom svijetu. Mahsuz selam za tebe, a za njih nema druge nego doviti da ih Allah dž.š. uputi na pravi put. Amin
:lol: :lol: :lol:

Sudu Stranke ili Božijem sudu?
sele_

#77773 Re: SDA-All about

Post by sele_ »

Škobo Habu wrote: 13/09/2022 08:03
sele_ wrote: 13/09/2022 07:54 Nek nastave što se mene tiče, mi znamo da smo na pravom putu, znamo da se nikad više nije imalo i bolje živjelo, a oni neka znaju da će za svaku izgovorenu laž odgovarati na onom svijetu. Mahsuz selam za tebe, a za njih nema druge nego doviti da ih Allah dž.š. uputi na pravi put. Amin

ha ha
što se ismijah
najjača provala dana
ha ha
ZoomZoomKiwi

#77774 Re: SDA-All about

Post by ZoomZoomKiwi »

sime_cipol wrote: 13/09/2022 07:59 Cuj nikad se bolje nije zivjelo :lol: :lol:
:lol:

Šta znaš, možda on i nije nikad bolje živio :mrgreen:
skafiskafsnjak

#77775 Re: SDA-All about

Post by skafiskafsnjak »

Škobo Habu wrote: 13/09/2022 08:03

Licno Baketovom.
Jebo.ih Bake u pakash zeleni stranacki

AMIN !
Post Reply