ko se to samopromovisao preko 1921.ba? navijaci iz amerike i kanade, koji su im pomogli kroz par donacija opreme? koga su to oni izdigli kroz intervjue ili objave? koga su popljuvali, bilo kako? kad, gdje i ko je, sve do sada, imao bilo kakvu zamjerku na te momke?Alfa_i_Omega wrote:Sve ima svoje zasto. Ako bude kako kaze hostapler@, onda neka interno rjesavaju koliko koristi su imali od pojedinaca koji su se samopromovisali potpomognuti dijasporom u ulizivanju bivsim strukturama i blacenju starih/novih.coco1 wrote:ako otpada 1921.ba, naustrb bilo koga, pogotovo ss.ba, to je nevidjena glupost. ako se iko izdvaja pozitivno u nasem sivilu, to je ta ekipa. momci rade fantastican posao, postaju sve profesionalniji (ne mislim na finansije, nego rad), odricu se privatnog da bi nama priustili izvjestaje, intervjue, prate istoriju kluba kroz objave o igracima i bitnim datumima...hostapler wrote:Cuo sam da je jucer sportsport.ba kupio par HD kamera i da je dogovorio da pravi izvještaje sa utakmica. Beganović dogovorio sa Amarom. Ide uskoro i intervju sa šefom.
Valjda 1921 ekipa otpada.
ako se ovo pokaze tacno, jos jedan autogol novih
Iskreno, ima tu momaka na ranu ih priviti. A ima i hinja koji ispred grupe a u svoje ime nanesu stetu samoj grupi.
Meni bi bilo zao da se to desi, jedna jako pozitivna prica koja moze imati jos veci uticaj na promociju kluba.
a, ako se iko ispljuvao po Zelji, onda je to ss.ba. nisu oni pljuvali po pojedincima, jer Zeljo nisu ni miske, ni amar, ni bilo ko treci, Zeljo je iznad svakog pojedinca. pljuvali su godinama, sad lizu. jel i ovdje ima toga da sve ima svoje zasto?
iz krajnosti u krajnost, sto nam nije strano. cak, sta vise, pozeljno je. Zelje najmanje u svemu, licni interes ispred svega