FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

coco1

#77751 Re: FK Željezničar

Post by coco1 »

Alfa_i_Omega wrote:
coco1 wrote:
hostapler wrote:Cuo sam da je jucer sportsport.ba kupio par HD kamera i da je dogovorio da pravi izvještaje sa utakmica. Beganović dogovorio sa Amarom. Ide uskoro i intervju sa šefom.
Valjda 1921 ekipa otpada.
ako otpada 1921.ba, naustrb bilo koga, pogotovo ss.ba, to je nevidjena glupost. ako se iko izdvaja pozitivno u nasem sivilu, to je ta ekipa. momci rade fantastican posao, postaju sve profesionalniji (ne mislim na finansije, nego rad), odricu se privatnog da bi nama priustili izvjestaje, intervjue, prate istoriju kluba kroz objave o igracima i bitnim datumima...

ako se ovo pokaze tacno, jos jedan autogol novih
Sve ima svoje zasto. Ako bude kako kaze hostapler@, onda neka interno rjesavaju koliko koristi su imali od pojedinaca koji su se samopromovisali potpomognuti dijasporom u ulizivanju bivsim strukturama i blacenju starih/novih.

Iskreno, ima tu momaka na ranu ih priviti. A ima i hinja koji ispred grupe a u svoje ime nanesu stetu samoj grupi.

Meni bi bilo zao da se to desi, jedna jako pozitivna prica koja moze imati jos veci uticaj na promociju kluba.
ko se to samopromovisao preko 1921.ba? navijaci iz amerike i kanade, koji su im pomogli kroz par donacija opreme? koga su to oni izdigli kroz intervjue ili objave? koga su popljuvali, bilo kako? kad, gdje i ko je, sve do sada, imao bilo kakvu zamjerku na te momke?

a, ako se iko ispljuvao po Zelji, onda je to ss.ba. nisu oni pljuvali po pojedincima, jer Zeljo nisu ni miske, ni amar, ni bilo ko treci, Zeljo je iznad svakog pojedinca. pljuvali su godinama, sad lizu. jel i ovdje ima toga da sve ima svoje zasto?

iz krajnosti u krajnost, sto nam nije strano. cak, sta vise, pozeljno je. Zelje najmanje u svemu, licni interes ispred svega
Alfa_i_Omega

#77752 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Nema to veze sa intervjuima, ima sa pricom koja se sirila. Ima sa koristenjem informacija na podoban nacin, potkopavanjem, pljuvanjem, lazima i lobiranjem. Ne mozes biti pokvaren i bukvalno mrziti a ocekivati da te se za to pomilije po glavi i da dobijes cokoladicu.

Opet kazem steta, vise je tu momaka kojima je Zeljo i samo Zeljo interes. Dosta vise.
hostapler

#77753 Re: FK Željezničar

Post by hostapler »

Gdje ima dima, ima i vatre.
Objavise plan priprema prije zvanicne stranice kluba
https://sportsport.ba/fudbal/fk-zeljezn ... ica/302219
Charuga
Globalni moderator

#77754 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Fuj.
coco1

#77755 Re: FK Željezničar

Post by coco1 »

Alfa_i_Omega wrote:Nema to veze sa intervjuima, ima sa pricom koja se sirila. Ima sa koristenjem informacija na podoban nacin, potkopavanjem, pljuvanjem, lazima i lobiranjem. Ne mozes biti pokvaren i bukvalno mrziti a ocekivati da te se za to pomilije po glavi i da dobijes cokoladicu.

Opet kazem steta, vise je tu momaka kojima je Zeljo i samo Zeljo interes. Dosta vise.
pa, daj konkretne primjere. koja i kakva se prica sirila? koje informacije su se koristile na podoban nacin? ko se potkopavao, kako, kada i gdje? ko se pljuvao, kako, kada i gdje? ko je, kako i gdje lagao i lobirao? upitah te: kad, gdje, ko? ti nista. opet nesto u rukavicama.

stid i sram nek vas bude kad i ove momke uvlacite u pricu o pristranosti i nekakvom lobiranju i potkopavanju. evo, ovdje, ispada da su misketovci. dok ih, direktno na njihovom forumu, sada optuzuju kako su pokazali pravo lice i povijaju se kako vjetar puse, pa su sad uz amara. a, svaki od clanova je aktivan na vise foruma. imaju razlicita misljenja i poglede na ovo sve, ali ih to ne ometa da guraju dalje. barem ja, tu njihovu razlicitost u misljenjima, ne osjetih u bilo kojem prilogu, objavi ili intervjuu. svima im je Zeljo na prvom mjestu.

ja znam za neutralnu pricu. demantuj me argumentima.

ponavljam, ss.ba je svojom pristrasnoscu i pljuvanjem nanio nemjerljivu stetu Zelji, kao klubu. sramota ih je i pomenuti u ovom kontekstu, kamoli ozbiljno razmisljati da su oni nekakvo klupsko glasilo. gluho i daleko bilo.
RasAlGhul

#77756 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

Ovo je katastrofa da prije zvanične im Amar daje sve informacije, samo će njih gurati, a oni će napokon postati "objektivni" sto se nas tiče :lol: Najgori lešinari na planeti su novinari. I ovo za 1921. je van svake pameti, momci pravili izvjestaje kao da smo Juventus, ko Skaj su bili s obzirom na uslove, i ovaj ih kamatar debeli odjeba, fuj
Last edited by RasAlGhul on 06/01/2019 13:29, edited 1 time in total.
RasAlGhul

#77757 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

coco1 wrote:
Alfa_i_Omega wrote:Nema to veze sa intervjuima, ima sa pricom koja se sirila. Ima sa koristenjem informacija na podoban nacin, potkopavanjem, pljuvanjem, lazima i lobiranjem. Ne mozes biti pokvaren i bukvalno mrziti a ocekivati da te se za to pomilije po glavi i da dobijes cokoladicu.

pa, daj konkretne primjere. koja i kakva se prica sirila? koje informacije su se koristile na podoban nacin? ko se potkopavao, kako, kada i gdje? ko se pljuvao, kako, kada i gdje? ko je, kako i gdje lagao i lobirao? upitah te: kad, gdje, ko? ti nista. opet nesto u rukavicama.

stid i sram nek vas bude kad i ove momke uvlacite u pricu o pristranosti i nekakvom lobiranju i potkopavanju. evo, ovdje, ispada da su misketovci. dok ih, direktno na njihovom forumu, sada optuzuju kako su pokazali pravo lice i povijaju se kako vjetar puse, pa su sad uz amara. a, svaki od clanova je aktivan na vise foruma. imaju razlicita misljenja i poglede na ovo sve, ali ih to ne ometa da guraju dalje. barem ja, tu njihovu razlicitost u misljenjima, ne osjetih u bilo kojem prilogu, objavi ili intervjuu. svima im je Zeljo na prvom mjestu.

ponavljam, ss.ba je svojom pristrasnoscu i pljuvanjem nanio nemjerljivu stetu Zelji, kao klubu. sramota ih je i pomenuti u ovom kontekstu, kamoli ozbiljno razmisljati da su oni nekakvo klupsko glasilo. gluho i daleko bilo.
Ma ne zna, nego pere Amara na svaki način, šta god da uradi Amar je upravu mi nismo, sveti Amar, bezgrešno začeti Amar, itd...
zipoo

#77758 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

hostapler wrote:Gdje ima dima, ima i vatre.
Objavise plan priprema prije zvanicne stranice kluba
https://sportsport.ba/fudbal/fk-zeljezn ... ica/302219
:lol:
Alfa_i_Omega

#77759 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Prvo, nista se nije desilo, samo pricamo. Drugo, ako se desi, desilo se jer su pojedinci previse prava sebi dali. Ne svi nego pojedinci a ko su, to neka rijese izmedju sebe, oni najbolje znaju ko, sta, gdje i kako. Zato prije nego pocnes dalje pjeniti coco1@, sacekaj malo da vidis sta ce se desiti. Dalje, nije 1921 jedan covjek sa kamerom vec vise njih a kako obicno biva u zivotu, zbog pojedinaca nayebe grupa jer se drze zajedno a ne misle i sto je jos vaznije ne rade svi isto. Malo nije fer ali je posteno i drugarski.

I trece, meni bi jako zao bilo da ih izgubimo. Moj glas je za 1921 i da nas nastave izvjestavati.
coco1

#77760 Re: FK Željezničar

Post by coco1 »

RasAlGhul wrote:
coco1 wrote:

Ma ne zna, nego pere Amara na svaki način, šta god da uradi Amar je upravu mi nismo, sveti Amar, bezgrešno začeti Amar, itd...
ne uvlaci me u pricu za i protiv amara ili misketa. eto vas, pa branite i uzdizite pojedince.

senad otisao, uradio masu dobrih stvari, napravio i dosta gresaka. hvala mu na dobrom, za lose znam da nije bilo iz namjere da se nasteti Zelji.

dosao amar, zna se sta smo na terenu postigli sa njim ranije. od mene ima, za pocetak, ovaj proljetni dio da pokaze gdje i kako nas misli dalje povesti. ako su tacne mahalske da se vracaju stanic, jamak, bekric... ne vidim da ima za cilj graditi ekipu za buducnost. i senad je pokusao napraviti instant rezultat, pa mu se obi o glavu.

sto se tice price 1921.ba vs ss.ba, tu sam jasan. da se pitam, za ss.ba bi ostala banana pristupa klubu. ako se pokaze tacnim da ce nam oni biti glavni medijski partner, onda nemam razloga ne povjerovati u sve price oko ometanja rada i podmetanja bivsim strukturama. jedno drugo vuce i pokazuje pravo lice.

kazem, pustim vremenu da pokaze namjere i rezultate.
Zeljo92

#77761 Re: FK Željezničar

Post by Zeljo92 »

@hostapler laze, registrovao se na 1921.ba forum i dobio odma ban jer laze, ignore ga.
coco1

#77762 Re: FK Željezničar

Post by coco1 »

Alfa_i_Omega wrote:Prvo, nista se nije desilo, samo pricamo. Drugo, ako se desi, desilo se jer su pojedinci previse prava sebi dali. Ne svi nego pojedinci a ko su, to neka rijese izmedju sebe, oni najbolje znaju ko, sta, gdje i kako. Zato prije nego pocnes dalje pjeniti coco1@, sacekaj malo da vidis sta ce se desiti. Dalje, nije 1921 jedan covjek sa kamerom vec vise njih a kako obicno biva u zivotu, zbog pojedinaca nayebe grupa jer se drze zajedno a ne misle i sto je jos vaznije ne rade svi isto. Malo nije fer ali je posteno i drugarski.

I trece, meni bi jako zao bilo da ih izgubimo. Moj glas je za 1921 i da nas nastave izvjestavati.
hahahah, cuj pjeniti... Boze sacuvaj.

nemas odgovore na pitanja? postavljena su na osnovu tvog pisanja i tvrdnji? i, onda ti za nekog napises lobotomac. a, lobotomci makar pokusaju argumentovati ono sto pisu, koliko god argumenti nemali smisla.
Alfa_i_Omega

#77763 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

coco1 wrote:
Alfa_i_Omega wrote:Prvo, nista se nije desilo, samo pricamo. Drugo, ako se desi, desilo se jer su pojedinci previse prava sebi dali. Ne svi nego pojedinci a ko su, to neka rijese izmedju sebe, oni najbolje znaju ko, sta, gdje i kako. Zato prije nego pocnes dalje pjeniti coco1@, sacekaj malo da vidis sta ce se desiti. Dalje, nije 1921 jedan covjek sa kamerom vec vise njih a kako obicno biva u zivotu, zbog pojedinaca nayebe grupa jer se drze zajedno a ne misle i sto je jos vaznije ne rade svi isto. Malo nije fer ali je posteno i drugarski.

nemas odgovore na pitanja? postavljena su na osnovu tvog pisanja i tvrdnji? i, onda ti za nekog napises lobotomac. a, lobotomci makar pokusaju argumentovati ono sto pisu, koliko god argumenti nemali smisla.
Pa napisao sam, to sto ne citas da shvatis je tvoj problem.
coco1

#77764 Re: FK Željezničar

Post by coco1 »

Alfa_i_Omega wrote:
coco1 wrote:

Pa napisao sam, to sto ne citas da shvatis je tvoj problem.
napisao si samo masu insinuacija, bez ikakvog pokrica. slicno tvojim "protivnicima" kojima je argument da amar zna samo kupiti titulu.

kako da vas ozbiljno shvatim? i jedne i druge
hostapler

#77765 Re: FK Željezničar

Post by hostapler »

[quote="Zeljo92"]@hostapler laze, registrovao se na 1921.ba forum i dobio odma ban jer laze, ignore ga.[/quote]
Vidjet ćemo ;-)
Važno je da tamo ban ne dobijaju oni koji Amara zovu supkom, kamatarom, da je kupovao titule i uporedjuju ga sa ratnim zlocincima.
Na forumu zeljinih navijača :-) :roll:
Kad im kazes da je 1921 forum govno i lobotomija 2.0 gdje se nabacuju voleji i da fali samo izlija i plava sehara, popijes ban.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#77766 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

RasAlGhul wrote:Ovo je katastrofa da prije zvanične im Amar daje sve informacije, samo će njih gurati, a oni će napokon postati "objektivni" sto se nas tiče :lol: Najgori lešinari na planeti su novinari. I ovo za 1921. je van svake pameti, momci pravili izvjestaje kao da smo Juventus, ko Skaj su bili s obzirom na uslove, i ovaj ih kamatar debeli odjeba, fuj
Ako je nesto izuzetno pozitivno bilo u Zelji onda je to 1921.....momci su pravili izvjestaje bolje od bilo kakve televizije i ako nije patka njihovo uklanjanje bi samo jos dodatno potvrdilo koja bagra je dosla u Zelju.
coco1

#77767 Re: FK Željezničar

Post by coco1 »

hostapler wrote:
Zeljo92 wrote:@hostapler laze, registrovao se na 1921.ba forum i dobio odma ban jer laze, ignore ga.
Vidjet ćemo ;-)
Važno je da tamo ban ne dobijaju oni koji Amara zovu supkom, kamatarom, da je kupovao titule i uporedjuju ga sa ratnim zlocincima.
Kad im kazes da je 1921 forum govno i lobotomija 2.0 gdje se nabacuju voleji i da fali samo izlija i plava sehara, popijes ban.
nije tacno. taj forumas je popio ban, cini mi se, na 7 dana. i, to mu nije jedini ban koji je dobio na 1921.ba. za razliku od tebe, ne svodi to na licni nivo i ne lijeci frustracije blateci 1921.ba po drugim forumima.
hostapler

#77768 Re: FK Željezničar

Post by hostapler »

coco1 wrote:
hostapler wrote:
Zeljo92 wrote:@hostapler laze, registrovao se na 1921.ba forum i dobio odma ban jer laze, ignore ga.
Vidjet ćemo ;-)
nije tacno. taj forumas je popio ban, cini mi se, na 7 dana. i, to mu nije jedini ban koji je dobio na 1921.ba. za razliku od tebe, ne svodi to na licni nivo i ne lijeci frustracije blateci 1921.ba po drugim forumima.
Ja nista ne spustam na licni nivo, niti blatim.
Rekao sam da sam cuo sta ce se desiti. Javno cu se ovdje i na 1921 forumu izviniti svima ako moja informacija ne bude tacna.
Samo je cudno da SS ima informacije o strucnom stabu, o desavanjima u klubu, o pripremama prije zvanicne stranice FK Zeljeznicar. Logično :-)

P.S. a taj doticni forumas i ne može nigdje pisati jer je banovan na svim forumima osim na 1921. Pozdrav za modela, cerat cemo se samo dok ban prodje :D
coco1

#77769 Re: FK Željezničar

Post by coco1 »

@hostapler, nigdje nisam napisao da tvoja info nije tacna, samo iznio svoj stav o tome.

a, sto se spustanja na licni nivo tice, sam pobijas svoju tvrdnju u zadnje napisanom pasusu.

samo se cerajte, ne znam kako vam ne dosadi.
hostapler

#77770 Re: FK Željezničar

Post by hostapler »

Cerat cu se sa modelom, jer Amara zove imenima kakvim ga ne zovu ni pitari, a o epitetima i izjednacavanju da ne govorim. A najglasniji je u tome.
Pljuvanje po Amaru je pljuvanje po Zelji i svim trofejima, uspjesima pa rekao bih i po vecini navijača FK Željezničar.
Na takve stvari necu sutiti.
Last edited by hostapler on 06/01/2019 15:02, edited 2 times in total.
printer

#77771 Re: FK Željezničar

Post by printer »

Jbg docekasmo da nam ss.ba bude glasilo pored zive zvanicne.
Doslo na naplatu angazovano novinarstvo...

Ovo o skidanju 1921tv mislim da nema veze sa istinom. Momci rade savrsen posao i nama ne treba niko drugi
Zeljo92

#77772 Re: FK Željezničar

Post by Zeljo92 »

hostapler wrote:Cerat cu se sa modelom, jer Amara zove imenima kakvim ga ne zovu ni pitari, a o epitetima i izjednacavanju da ne govorim. A najglasniji je u tome.
jednom godisnje dodje na Grbavicu, navijac Zelje.
hostapler

#77773 Re: FK Željezničar

Post by hostapler »

Zeljo92 wrote:
hostapler wrote:Cerat cu se sa modelom, jer Amara zove imenima kakvim ga ne zovu ni pitari, a o epitetima i izjednacavanju da ne govorim. A najglasniji je u tome.
Pa dobro, covjek ne zivi u Sarajevu, to ga razumijem ako ne može doći na svaku utakmicu.
Zeljo92

#77774 Re: FK Željezničar

Post by Zeljo92 »

hostapler wrote:
Zeljo92 wrote:
Pa dobro, covjek ne zivi u Sarajevu, to ga razumijem ako ne može doći na svaku utakmicu.
Jel i tamo na forumu pise nekakve analize? Da budem precizan, analizira forumase i pise ko neku istinu o njima i njihov razlog pisanja na forumu :D
hostapler

#77775 Re: FK Željezničar

Post by hostapler »

Zeljo92 wrote: Jel i tamo na forumu pise nekakve analize? Da budem precizan, analizira forumase i pise ko neku istinu o njima i njihov razlog pisanja na forumu :D
Ne ulazim u to, mene samo interesuje ko sta prica o Zelji. Forumaši neka se sami brane :D
Post Reply