Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
condy

#7776 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by condy »

Usao u suprotan smjer :lol:

Nek si mu vala aplaudira zasluzio je ...da je i meni to vidjet :mrgreen:
Leon16v
Vozim: Staro željezo

#7777 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Leon16v »

Vidio sam to nekoliko puta, pogotovo dole na onom kruznom u Blazuju, prema Rakovici, mrsko im kruziti pa direkt kontra trakom do izlaza :-D
Throttle

#7778 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Throttle »

Pa ako covjek treba lijevo, kako mora skrenut desno? :lol:
lijepa u dusi

#7779 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by lijepa u dusi »

Meni je najjace kad objasnjavam nekome kako doci negdje i kazem, izadjes na prvi izlaz, obicno ualijedi pitanje, a jel desno :D
Laertes

#7780 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laertes »

lijepa u dusi wrote:Meni je najjace kad objasnjavam nekome kako doci negdje i kazem, izadjes na prvi izlaz, obicno ualijedi pitanje, a jel desno :D
Tako meni teta sa navigacije kaže "izadjite na prvi izlaz u desno", a ja svaki put pomislim "jok, ulijevo ću" :-D
MOSALJOZE

#7781 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by MOSALJOZE »

Pa vidiš da ima naroda koji ide suprotnim pravcem u kružnom,da ne bude poslije teta vaka teta naka.
nightvision

#7782 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nightvision »

Prelazim raskrsnicu juce kao pjesak, u tuzli na brcanskoj, cetiri trake, meni je zeleno za preci sve cetiri, ali je zeleno i trkacima koji dolaze s ledja s desne strane i skrecu lijevo gdje sam na pjesackom, i vec sam skoro na pola one druge kad je naisao tako hadzija i mjesto da udje u traku iza mene i prodje mi iza ledja, kako i jeste pravilo, on ga po gasu i zamota ga da prodje trakom ispred mene, da sam jos korak napravio satr'o bi me seljak, golf naravno. :mrgreen: opsta nekultura na ulici, ne zna covjek jel' gore za volanom ili pjeske.
dgL_

#7783 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by dgL_ »

Sta se desava aa ljudima onde na semaforu kod muzeja prema gradu? Redovno supci krenu pravo iako je zeleno samo za Velesice... Mrsko pogledat semafor nego kpntas kreno ovaj pored, ma zeleno je garant... Danas neka pisulja u crnom Cliu, juxer dvojica ili trojica prodjose... Boze sacuvaj!
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#7784 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Romeo 80 »

dgL_ wrote:Sta se desava aa ljudima onde na semaforu kod muzeja prema gradu? Redovno supci krenu pravo iako je zeleno samo za Velesice... Mrsko pogledat semafor nego kpntas kreno ovaj pored, ma zeleno je garant... Danas neka pisulja u crnom Cliu, juxer dvojica ili trojica prodjose... Boze sacuvaj!
I ja sam to primijetio (ne samo na toj raskrsnici) da idioti koji su prvi na semaforu uopšte ne gledaju u semafor, već blenu okolo i pouzdaju se na onog pored sebe da će valjda krenuti na vrijeme! Neki dan na Socijalnom, jutarnja špica i tri kretena stoje. Pali se zeleno i niko ne kreće. Za divno čudo niko nije svirao. Valjda ljudi testiraju budale da vide kad će skontati i odjednom vidiš mahnite pokrete glavama ono ko u čudu "vidi jebote zar je zeleno". Pa ko krenu pa prikoče i gledaju u semafor. ne mogu valjda vjerovati da se upalilo zeleno!

Ja šta se sve nakotilo u ovom gradu... :roll:
tempuser

#7785 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

Maloprije aktuelna E klasa ide H. Cemerlica iz pravca Grbavice prema Pofalicima, BH table, za volanom neki Arap, mrtav-hladan skrece lijevo na Vilsonovo koje je u tom trenutku puno djece i biciklista. Znaci zabara + kontra smjer. Mislio sam da ce do Bristola, po stom lampama vidim kako krivuda izmedju pjesaka i biciklista i kako dalje prema Socijalnom. To treba tjerati odavde dok jos malo reda i kulture ima da je 100 x investitor!
kloniran

#7786 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kloniran »

dok se ne rijesi zakonski na nivou drzave nista od toga, fino kad te kazni nema ti izlaska iz drzave dok ne platis i rijesen problem
na aerodromu ili GP mu se oduzme pasos dok ne plati kaznu, ovako samo mozemo kukati i kmecati, jer nekome nije u interesu da se to odradi
mirzet87sa

#7787 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mirzet87sa »

Ti mislis njima tesko platit 300km ? :lol: Ljudi dijele turistickim vodicima baksisa DNEVNO 200-500km, kazna je smijesna.
tempuser

#7788 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

kloniran wrote:dok se ne rijesi zakonski na nivou drzave nista od toga, fino kad te kazni nema ti izlaska iz drzave dok ne platis i rijesen problem
na aerodromu ili GP mu se oduzme pasos dok ne plati kaznu, ovako samo mozemo kukati i kmecati, jer nekome nije u interesu da se to odradi
Kazna manje-vise, da se budzet popuni, efikasni alati su progon, zabrana ulaska u drzavu na x mjeseci.
Sodom1

#7789 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Sodom1 »

Ti bi zabranjivo turistima koji donose lovu ulaz u drzavu(kobajagi drzavu) :-) :-)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#7790 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Truba »

tempuser wrote:Maloprije aktuelna E klasa ide H. Cemerlica iz pravca Grbavice prema Pofalicima, BH table, za volanom neki Arap, mrtav-hladan skrece lijevo na Vilsonovo koje je u tom trenutku puno djece i biciklista. Znaci zabara + kontra smjer. Mislio sam da ce do Bristola, po stom lampama vidim kako krivuda izmedju pjesaka i biciklista i kako dalje prema Socijalnom. To treba tjerati odavde dok jos malo reda i kulture ima da je 100 x investitor!
čekaj dok te prozovu šovinisto

šta je nekoliko preplašene djece i bijesnih majki s parama koje oni donose ovdje i daruju nam a mogli su biti u nekoj drugoj državi... npr :? bugarskoj :?
Sodom1

#7791 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Sodom1 »

Ili u Svabiji , bas neki dan gledao prilog na tvu , u Garmischpartenkirchenu , sve preplavilo , kao da je bliski istok,natpisi na arapskom , al sta ce Svabo za Bosnju , nema on pojma.
Bakir1

#7792 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

Nama stoka ne treba ni u nazovi drzavi, bez obzira koji predznak nosila, a ovi arapi koji nas posjecuju u gro slucajeva i nisu nista drugo do bahata stoka sa parama.
Bahacenje u njemackoj se zavrsilo na nacin nema izlaska dok ne platis a kada platis nema vise ulaska na odredjeni period
lijepa u dusi

#7793 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by lijepa u dusi »

Lahko je jednoj Njemackoj da se nosi sa stokom, odakle god ta stoka bila. Svabo ima zakon koji vrijedi i za Hansa i za Abdulaha. Sve je regulisano. Njima niko nece uzjahat za vrat ako sve podredi gostima, sve dok ga zakonom kontrolise.
A sta cemo mi kad nam zakoni ne vrijede ni za domace?
Truba

#7794 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Truba »

što ste šovinisti prema višoj rasi????
( arapi)
nisam znao da je gambitpartenkirhen šetnica?
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#7795 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by un1ted »

Pa taj arap je vido da domacim debilima prolazi, pa kaze sto ne bi i ja? Ne kontam cemu se cudite?
Truba

#7796 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Truba »

ne čudim se ja ništa
samo se čudim što se ljudi čude kad se ja čudim :D
Sodom1

#7797 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Sodom1 »

Black swan wrote:što ste šovinisti prema višoj rasi????
( arapi)
nisam znao da je gambitpartenkirhen šetnica?
https://www.youtube.com/watch?v=nXAa_Org1gA

Ev labude ,ako sta treba prevesti tu sam .
Uglavnom suske suske , :D
Truba

#7798 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Truba »

nemam namjeru klikćati i gubiti vrijeme sve ti je rekao bakir i lijepa u duši
kad budemo kao njemačka po poštovanju zakona
nek dovode i najveće kriminalce iz cijelog svijeta na naslužen odmor od zatvora :thumbup:
nightvision

#7799 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nightvision »

Sodom1 wrote:Ti bi zabranjivo turistima koji donose lovu ulaz u drzavu(kobajagi drzavu) :-) :-)
Ako i donose pare nemaju se pravo pisat po nama. Ali kao sto rekose, arap je to morao vidjeti od lokalnih domorodaca, zato je pravi problem ponajprije u nama sto se mi prvi pisamo po sebi i po drzavi.
kloniran

#7800 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kloniran »

tempuser wrote:
kloniran wrote:dok se ne rijesi zakonski na nivou drzave nista od toga, fino kad te kazni nema ti izlaska iz drzave dok ne platis i rijesen problem
Kazna manje-vise, da se budzet popuni, efikasni alati su progon, zabrana ulaska u drzavu na x mjeseci.
tako hrvati rade, kod mene drug dobio 750 maraka kazne i godinu zabrane ulaska u hrvatsku zbog brze voznje na auto putu
a znas sta je naj smjesnije ima i hrvatski pasos :lol:
Post Reply