Izrael je opet pocinio zlocin!
- burekdzijabezmesa
#7776 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
nekako bi bilo mnogo korisnije da im Venezuela udjeli vojnu pomoc, a ne ove jeftine politicke poene sto sakuplja 
-
mmaar
#7777 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
bez ljutnje, lupetas!burekdzijabezmesa wrote:nekako bi bilo mnogo korisnije da im Venezuela udjeli vojnu pomoc, a ne ove jeftine politicke poene sto sakuplja
- MrBega
#7778 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Sve što čine Cionisti u državi "Izrael", isto ja kao što je činio Hitler s nacistima:
-Avionski napadi na države koje ni ne posjeduju avione
-Korištenje tenkova protiv civila
-Tvrdili su da su su im Bogom data prava
-Gaza je najveci konc kamp ikad
-Ubijaju djecu iz straha od njih
-Genocid
Mossad je naučio lekciju.
-Avionski napadi na države koje ni ne posjeduju avione
-Korištenje tenkova protiv civila
-Tvrdili su da su su im Bogom data prava
-Gaza je najveci konc kamp ikad
-Ubijaju djecu iz straha od njih
-Genocid
Mossad je naučio lekciju.
- Cyrax
#7779 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
burekdzijabezmesa wrote:nekako bi bilo mnogo korisnije da im Venezuela udjeli vojnu pomoc, a ne ove jeftine politicke poene sto sakuplja
-
zlata
#7780 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
wind1 wrote:puna podrška Izraelu ,ako je iko zločinac to su palestinski teroristi.

- mO k3
#7781 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
aparatura wrote:bazdiš na šljivovicu i beli luk guslaru ...wind1 wrote:puna podrška Izraelu ,ako je iko zločinac to su palestinski teroristi.
-
wind1
#7782 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
mrsko mi stavljati slike raznesenog izraelskog autobusa...zlata wrote:wind1 wrote:puna podrška Izraelu ,ako je iko zločinac to su palestinski teroristi.
-
aparatura
#7783 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
jel onog od neki dan u kojem su pukle petarde, a što je trebalo poslužiti kao izgovor cionistima da sravne cijelu Gazu i ubiju bar 4-5 hiljada palestinskih civila kao 2008 !? MRŠŠŠ !wind1 wrote:mrsko mi stavljati slike raznesenog izraelskog autobusa...zlata wrote:wind1 wrote:puna podrška Izraelu ,ako je iko zločinac to su palestinski teroristi.
-
wind1
#7784 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
ajd molim te da me nevrijedjaš zamisli kako bi se ti osječala da ja tebi udjelim nadimak "balija","turkinja" itd ,osim toga nisam srbin,a i 1987 god.sam rodjen nemam veze sa ratomnemoguce vruce wrote:Pa sta drugo ocekivati od genocidasa nego da podrzavaju genocidase...wind1 wrote:puna podrška Izraelu ,ako je iko zločinac to su palestinski teroristi.
hvala i s poštovanjem.I.M
- bingov buraz
#7785 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ivo Miro?wind1 wrote:ajd molim te da me nevrijedjaš zamisli kako bi se ti osječala da ja tebi udjelim nadimak "balija","turkinja" itd ,osim toga nisam srbin,a i 1987 god.sam rodjen nemam veze sa ratomnemoguce vruce wrote:Pa sta drugo ocekivati od genocidasa nego da podrzavaju genocidase...wind1 wrote:puna podrška Izraelu ,ako je iko zločinac to su palestinski teroristi.
hvala i s poštovanjem.I.M
-
wind1
#7786 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
mrsko mi stavljati slike raznesenog izraelskog autobusa...[/quote]
jel onog od neki dan u kojem su pukle petarde, a što je trebalo poslužiti kao izgovor cionistima da sravne cijelu Gazu i ubiju bar 4-5 hiljada palestinskih civila kao 2008 !? MRŠŠŠ !
[/quote]
što se neboriš za prava kurda u turskoj ,krščana u egiptu,indijaca u arapskim zemljama,što se neboriš za prava žena,homeseksualaca,ateista,neistomišljenika itd,
palestinci ,i samo palestinci "jadan" HAMAS I DJIHAD baš ih žalim ,baš su ono demokrate i fini ljudi ne kao oni divljaci izraelci.....
ps.to što je neko musliman nedaje mu za pravo mješanje u unutarnje pitanje izraela i palestine,zamisli kad bi svaki krščanin uzvratio na ono što rade krščanima u iraku ,siriji,pa i palestini,,
jel onog od neki dan u kojem su pukle petarde, a što je trebalo poslužiti kao izgovor cionistima da sravne cijelu Gazu i ubiju bar 4-5 hiljada palestinskih civila kao 2008 !? MRŠŠŠ !
što se neboriš za prava kurda u turskoj ,krščana u egiptu,indijaca u arapskim zemljama,što se neboriš za prava žena,homeseksualaca,ateista,neistomišljenika itd,
palestinci ,i samo palestinci "jadan" HAMAS I DJIHAD baš ih žalim ,baš su ono demokrate i fini ljudi ne kao oni divljaci izraelci.....
ps.to što je neko musliman nedaje mu za pravo mješanje u unutarnje pitanje izraela i palestine,zamisli kad bi svaki krščanin uzvratio na ono što rade krščanima u iraku ,siriji,pa i palestini,,
- bingov buraz
#7787 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Sta se to radi krscanima u Iraku,Siriji i Palestini strucnjak?wind1 wrote: što se neboriš za prava kurda u turskoj ,krščana u egiptu,indijaca u arapskim zemljama,što se neboriš za prava žena,homeseksualaca,ateista,neistomišljenika itd,
-
ArthurSpooner
#7788 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
http://frontpagemag.com/2011/raymond-ib ... xtinction/bingov buraz wrote:Sta se to radi krscanima u Iraku,Siriji i Palestini strucnjak?wind1 wrote: što se neboriš za prava kurda u turskoj ,krščana u egiptu,indijaca u arapskim zemljama,što se neboriš za prava žena,homeseksualaca,ateista,neistomišljenika itd,
-
wind1
#7789 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
ono što izraelci rade palestincima ,i što palestinci rade izraelcima,bingov buraz wrote:Sta se to radi krscanima u Iraku,Siriji i Palestini strucnjak?wind1 wrote: što se neboriš za prava kurda u turskoj ,krščana u egiptu,indijaca u arapskim zemljama,što se neboriš za prava žena,homeseksualaca,ateista,neistomišljenika itd,
a baš su ono demokrate i palestinci i izraelci "daleka im zemlja"
- bingov buraz
#7790 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Iracki krscani placaju ceh jer ih muslimani ocigledno poistovjecuju sa krscanima koji su im okupirali zemlju,za Sadamovog vakta su bili ravnopravni skoro u svemu,ipak porediti njihov status sa recimo stanovnicima Gaze je smijesno.ArthurSpooner wrote: http://frontpagemag.com/2011/raymond-ib ... xtinction/
- stotka12
#7791 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Sto se ti ne boris za "srce" (koje stalno premjestate) Kosovo,vjerovatno ti je i blizešto se neboriš za prava kurda u turskoj ,krščana u egiptu,indijaca u arapskim zemljama,što se neboriš za prava žena,homeseksualaca,ateista,neistomišljenika itd,
I haj usput do Beograda pa se izbori za prava homoseksualaca
- bingov buraz
#7792 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Odustajem!wind1 wrote: ono što izraelci rade palestincima ,i što palestinci rade izraelcima,
a baš su ono demokrate i palestinci i izraelci "daleka im zemlja"
-
wind1
#7793 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
jest tebi kad nisi irački i egipatski krščanin u zemlji sa šerijatom ,i meni je poredjenje smiješno.i zašto bi svi krščani plačali ceh,a gdje ti živiš u srednjem vijeku kada se čitav jedan narod može protjerati zbog zloćina pojedinaca,,,,..,bingov buraz wrote:Iracki krscani placaju ceh jer ih muslimani ocigledno poistovjecuju sa krscanima koji su im okupirali zemlju,za Sadamovog vakta su bili ravnopravni skoro u svemu,ipak porediti njihov status sa recimo stanovnicima Gaze je smijesno.ArthurSpooner wrote: http://frontpagemag.com/2011/raymond-ib ... xtinction/
-
wind1
#7794 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
ja sam hrvat,,,,zašto bi ja išao u beograd,stotka12 wrote:Sto se ti ne boris za "srce" (koje stalno premjestate) Kosovo,vjerovatno ti je i blizešto se neboriš za prava kurda u turskoj ,krščana u egiptu,indijaca u arapskim zemljama,što se neboriš za prava žena,homeseksualaca,ateista,neistomišljenika itd,.
I haj usput do Beograda pa se izbori za prava homoseksualaca.
PS,ja sam državljanin BIH.
- bingov buraz
#7795 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Sad bih ti ja logikom nekolicine na ovom podforumu trebao preporuciti da uzmes mac i ko templari vaktile krenes braniti krscane u maloj azijiwind1 wrote:jest tebi kad nisi irački i egipatski krščanin u zemlji sa šerijatom ,i meni je poredjenje smiješno.i zašto bi svi krščani plačali ceh,a gdje ti živiš u srednjem vijeku kada se čitav jedan narod može protjerati zbog zloćina pojedinaca,,,,..,bingov buraz wrote:Iracki krscani placaju ceh jer ih muslimani ocigledno poistovjecuju sa krscanima koji su im okupirali zemlju,za Sadamovog vakta su bili ravnopravni skoro u svemu,ipak porediti njihov status sa recimo stanovnicima Gaze je smijesno.ArthurSpooner wrote: http://frontpagemag.com/2011/raymond-ib ... xtinction/
-
wind1
#7796 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Sad bih ti ja logikom nekolicine na ovom podforumu trebao preporuciti da uzmes mac i ko templari vaktile krenes braniti krscane u maloj aziji
ali nije vrijedno rasprave ti ces jos malo poceti otvoreno vrijedjati pa ces popusiti ban a i moji postovi ce zajedno sa tvojima u kantu tako da nije vrijedno truda
[/quote]
Sad bih ti ja logikom nekolicine na ovom podforumu trebao preporuciti da uzmes mac i ko djihadisti vaktile krenes braniti muslimane u maloj aziji
ali nije vrijedno rasprave ti ces jos malo poceti otvoreno vrijedjati pa ces popusiti ban a i moji postovi ce zajedno sa tvojima u kantu tako da nije vrijedno truda
[/quote]
kontaš sta sam htije reči .....imaš iso razmišljanje,nažalost..
Sad bih ti ja logikom nekolicine na ovom podforumu trebao preporuciti da uzmes mac i ko djihadisti vaktile krenes braniti muslimane u maloj aziji
kontaš sta sam htije reči .....imaš iso razmišljanje,nažalost..
- bingov buraz
#7797 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Prvo poradi na citiranju,inace vezano za palestinske krscane sto si spominjao da ih ugrozavaju palestinski muslimani
The mayors of Ramallah, Birzeit, Bethlehem, Zababdeh, Nazareth, Jifna, Ein 'Arik, Aboud, Taybeh, Beit Jala and Beit Sahour are Christians. The Governor of Tubas, Marwan Tubassi, is a Christian. The former Palestinian representative to the United States, Afif Saffieh, is a Christian, as is the ambassador of the Palestinian Authority in France, Hind Khoury. The Palestinian women's soccer team has a majority of Muslim klix, but the captain, Honey Thaljieh, is a Christian from Bethlehem. Many of the Palestinian officials such as ministers, advisers, ambassadors, consulates, heads of missions, PLC, PNA, PLO, Fateh leaders and others are Christians. Some Christians were part of the affluent segments of Palestinian society that left the country during the 1948 Arab-Israeli War. In West Jerusalem, over 51% of Christian Palestinians lost their homes to the Israelis, according to the historian Sami Hadawi
The mayors of Ramallah, Birzeit, Bethlehem, Zababdeh, Nazareth, Jifna, Ein 'Arik, Aboud, Taybeh, Beit Jala and Beit Sahour are Christians. The Governor of Tubas, Marwan Tubassi, is a Christian. The former Palestinian representative to the United States, Afif Saffieh, is a Christian, as is the ambassador of the Palestinian Authority in France, Hind Khoury. The Palestinian women's soccer team has a majority of Muslim klix, but the captain, Honey Thaljieh, is a Christian from Bethlehem. Many of the Palestinian officials such as ministers, advisers, ambassadors, consulates, heads of missions, PLC, PNA, PLO, Fateh leaders and others are Christians. Some Christians were part of the affluent segments of Palestinian society that left the country during the 1948 Arab-Israeli War. In West Jerusalem, over 51% of Christian Palestinians lost their homes to the Israelis, according to the historian Sami Hadawi
- stotka12
#7798 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ti najbolje znas sta si,ako kazes hrvat ok,navodis zlodjela nad krscanima u Arapskim zemljama i sta bi bilo kad bi krscani na to reagovali,pa oni su i do tog doveli situaciju dobrim djelom izbroj zrtve ako ides na to Krscan /Musliman i samo ce ti se kazati.wind1 wrote:ja sam hrvat,,,,zašto bi ja išao u beograd,stotka12 wrote:Sto se ti ne boris za "srce" (koje stalno premjestate) Kosovo,vjerovatno ti je i blizešto se neboriš za prava kurda u turskoj ,krščana u egiptu,indijaca u arapskim zemljama,što se neboriš za prava žena,homeseksualaca,ateista,neistomišljenika itd,.
I haj usput do Beograda pa se izbori za prava homoseksualaca.
PS,ja sam državljanin BIH.
Jel ta tvoja podrska Izraelu tj cionistima pokusaj ispravljanja greski iz proslosti,ne znam da bi juden nesto drugo pomislili pri pomenu Hrvata nego na njihova stradanja u ww2 sto je svakako bio zlocin.
I 138 zemalja su glasali za Palestinu u UN-u zato sto su ovi Muslimani
Radi se o pravdi tj nepravdi kojoj su izlozeni Palestinci i svijet to vidi bez obzira na vjersku pripadnost.
Kamo srece da se svijet digao protiv Naciideologa i njihovih pomagaca u ww2.
A zna se ko su im bili pomagaci u zlocinima nad jevrejima i drugim,neki od pomagacca hitlera su se posebno istakli.
Nepravda je nepravda ma od koga dolazila i kome god bila namjenjena.
Na kraju krajeva sve je relativno ko sto rece mileva a prenese Einstein.
Ti si za neko je protiv,sta ces zivi bili.
-
wind1
#7799 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
bingov buraz wrote:Prvo poradi na citiranju,inace vezano za palestinske krscane sto si spominjao da ih ugrozavaju palestinski muslimani
izvini na citiranju ,i samo da napomenem ono što suizraelci radili krščanima danas rade palestinci,
ps,zašto se neboriš za prava kurda kao za prav palestinaca kao eto oni nisu ugroženi od bratske i demokratske nam turske,itd,itd,itd.
-
wind1
#7800 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Nepravda je nepravda ma od koga dolazila i kome god bila namjenjena.