Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
slike su katasrtofa, tacno se vidi kako se mozak prosuo a oni stavili na portal
a sto se zana tice, tema je zbog tih rasprava bila zakljucana, daj vise popustite s tim je li kriv ili nije...
U petak, 25.03. sam imao udes na kovacima, kada je golf2 udario u mene u moja vrata. Moje djete od 4 godine je bilo samnom i plakalo je od straha. jedva sam je smirio. O takvim vozacima govorim, da joj je samo dlaka spala sa glave ne znam sta bih bio u stanju uraditi. Kada sam pitao vozaca u sta je gledao dobio sam nesuvisli odgovor "ma u ovaj kombi". Da napomenem, doticni kombi je bio parkiran.
terra_incognita wrote:slike su katasrtofa, tacno se vidi kako se mozak prosuo a oni stavili na portal
a sto se zana tice, tema je zbog tih rasprava bila zakljucana, daj vise popustite s tim je li kriv ili nije...
cappy_tempo wrote:delightful ukini post od zateznogstuba molim te!
Zasto? Koga sam i cime uvrijedio???
nisi uvrijedio ali kao sto neko rece vec je jednom zakljucana tema, ma uglavnom ne da mi se raspravljati na ovu temu ali manite se momka da se stanovnistvo u Banovicima ne bi povecavalo . evo imamo novih slucajeva za pricati,a samo me cudi kako nema "Izboden ovaj,upucan onaj"...
zao mi je covjeka ..ali bacio je prokletstvo na Avaz..ne moze se ussjpeh postizati a da se nista ne doprinosi zajednici..to je cika fahro trebao znati prije nego se poceo baviti trulom ekonomijom
semlaca wrote:Šta li je ovog čiku natjeralo da skače sa Avaza (ako je sam skočio)? Jadan, žao mi ga šta god da je u pitanju.
Nevolja kako je on sam vidio svoj očima.
Za par ljudi koji su učinili ovaj posljednji korak znam šta ih je natjeralo. Uglavnom su to stvari koje život čine nemogučim. Nek mu je laka zemlja.
bullmastiff wrote:zao mi je covjeka ..ali bacio je prokletstvo na Avaz..ne moze se ussjpeh postizati a da se nista ne doprinosi zajednici..to je cika fahro trebao znati prije nego se poceo baviti trulom ekonomijom
za covjeka R.I.P.
Imaš mjere svaka čast. Možda imaš problema sa fahrom.
bullmastiff wrote:zao mi je covjeka ..ali bacio je prokletstvo na Avaz..ne moze se ussjpeh postizati a da se nista ne doprinosi zajednici..to je cika fahro trebao znati prije nego se poceo baviti trulom ekonomijom
za covjeka R.I.P.
Imaš mjere svaka čast. Možda imaš problema sa fahrom.
ne nego hocu da kazem da sve sto je vezano za trulu ekonomiju ne moze opstati..
covjeka mi je stvarno zaol...svima nam se to desiti moze... ne do Bog nikom..a ovo ce ostaviti jos jednu mrlju na avazu
za covjeka R.I.P.
Kakve veze ima jedno s drugim? Svakakvih nebuloza na ovom forumu.
Covjeku nek je laka crna zemlja. Tuzno je u kakvoj drzavi zivimo.
Ja samo mogu pretpostaviti da će identifikacija malo potrajati.
Strašno.
Zar se smiju one fotografije stavljati Sve me neka jeza prođe
Naravno da nije moralno da se stavljaju, da su ove slike osvanule u Avazu, danas bi bila gomila postova sa zgražanjem.
Autopsija pri ovakvom stanju leša teško da će reći je li se ubio ili ga je neko gurnuo ili se okliznuo, ali što reče neko imaju kamere, a i ostalom istragom se može doći do podataka.
molim vas da prestanete moderirati jedni drugima postove, za to postoji moderacija. svaki post za koji smatrate da je u suprotnosti sa pravilima ovog foruma mozete prijaviti, a u vlastitim postovima se drzite teme. hvala.