Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jel istina da je jucer na prosalvi Reala bilo tek oko 100.000 ljudi?!
Jednoj Borusijji Dortmund dodje preko 250.000, ne mogu da vjerujem, ali Dotmund je Dortmund!
BHF_Manijak wrote:Jel istina da je jucer na prosalvi Reala bilo tek oko 100.000 ljudi?!
Jednoj Borusijji Dortmund dodje preko 250.000, ne mogu da vjerujem, ali Dotmund je Dortmund!
ultima_palabra wrote:Cristiano postigao gol protiv svake ekipe u prvenstvu... ne znam je li tako nešto zabilježeno u ovim jačim ligama.
Mislim da je Brazilcu u dresu Madrida zamalo izmakao taj rekord. On samo jednoj ekipi nije postigao gol. Negdje sam to vidio, ali se ne mogu sjetiti gdje.
U donjem lijevom cosku ovih spanskih novina (Marca) pise da Malaga zeli Dzeku i Adebayora. Nigdje ne procitah do sada...?
A kad Real vec dovodi Ivanovica i Modrica, mogli bi odmah i Dzeku u paketu. Mislim da bi on sjeo Murinju i Realu ko shamar budali. Dao bi 30 golova u Primeri.
zlajapravaraja wrote:U donjem lijevom cosku ovih spanskih novina (Marca) pise da Malaga zeli Dzeku i Adebayora. Nigdje ne procitah do sada...?
A kad Real vec dovodi Ivanovica i Modrica, mogli bi odmah i Dzeku u paketu. Mislim da bi on sjeo Murinju i Realu ko shamar budali. Dao bi 30 golova u Primeri.
a misllim da je od njih svih bane najpotrebniji,odlican desni bek i stoper jak visok,iskusan...d.silvi neznam ima tu ozil ima di maria jedino ako ode kaka mozda bi se otvorilo mjesto neko,a za modrica mislim da je jedini problem oko njeg novac jer jer preskup po meni a i mislim da ce on u man.united 99%
a dzeko ko dzeko dobro bi doso,onako jak,borben samo ako ode pipita imo bi mjesta al ako ovaj ostane nebi se ja previse trosio :p al sa don perezom se nikad nezna
Silvu možete odmah prekrižiti... Mou ga nije želio prije dvije godine kad je odlazio iz Valencije i odlučio se za Di Mariju i Ozila, a ne vjerujem da bi City bio voljan da proda igrača na kojem im se zasniva igra.
Što se tiče Mourinha, ovo mu je neka vrsta novog izazova jer dosad bio trener na kratki rok... 6 godina bi mu bio rekord u jednom klubu.
ma realno i netreba silva,pogotovo ako kaka ostane mada u to sumnjam..mozda bi trebalo kupit jednog veznjaka cisto da se malo rotira ekipa plus znamo da je di maria sklon povredama,,,ma samo da bane dodje