Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Svi korisnici foruma prihvataju sljedeća pravila i uslove:
Uz ostalo, suglasni ste da kao korisnik foruma nećete:
• širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine ili bilo koje druge zemlje po nacionalnom ili bilo kojem drugom osnovu;[/color]
Maharadza wrote:Čestitke bratu Sablji na deranju ustaške gamadi.
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» Maharadza
7 dana
Logovan wrote:Ustaše se sjetiše da dođu u Sarajevo dok su Horde u Mostaru.
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» Logovan
Bezveze se dobijaju banovi, popustite sa skriparima. Mnozenje s nulom. Znamo ko su, sta su, sta su uradili i kako gledaju na to.
Nije vrijedno trositi se na njih.
leškarenje wrote:Pa postavi kad znas i drago mi je da si se vrato na forum nakon godinu i nesto,postao si aktivan
Juhuuuu .
Ja mislim da ima jedno 6. godina . Ništa, sljedeći vikend od jutra do sutra na forumu kao ti, ništa žena, djeca, priroda i društvo. Samo forumanje Bajo moj .
Pogledah sad ovaj detaljniji izvjestaj iz Mostara, pa mi smo predobro odigrali u ofanzivi...pored 2 gola, njihov izbija sa gol linije, Harba tik pored stative, dobar udarac Emersona golman jedva u korner i u 92 minuti opet golman vrhovima prstiju u korner ...ali s druge strane i smijesne golove primismo...Steta za 2 izgubljena boda ali sve u svemu dobro je ono bilo...Cestitke komsijama na odlicnoj posjeti i pobjedi protiv kamenjara nacionalistckih...
sumirprimus wrote:Djesi majdo
Tacno tako i onda nas treba prizemljit a.ne ove sibirce...
Misle da smo umišljeni jer smo prvi, oni budu takvi kad su prvi pa misle da su i ostali. Ovo jest dobra prilika da dođemo do titule, al' ako se to i ne desi nije kraj svijeta.