Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#7776 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pustaju li na ovom cinestaru ista osim ovih filmova parfem i metak sudbine...kad god prebacujem,uvijek je jedan od ta dva filma 
- typeOnegative
#7777 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Last edited by typeOnegative on 04/07/2013 02:20, edited 1 time in total.
- seoBIH
#7778 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hajd edituj komentar zivota ti
Ne bi bilo fino da nam to ukinu...
Samo to je moguce preko raucnara, preko mobitela moras biti na TMH mrezi..
Samo to je moguce preko raucnara, preko mobitela moras biti na TMH mrezi..
- Cracked
#7779 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako mislis na Pinkove, po mom misljenju tesko ce se desiti. Jedino ako Pink popusti, a ja se nadam da nece. Ako sam dobro shvatio pink zahtjeva da se 5-6 pusti u osnovnoj analognoj(sto nikome nije problem) ali svi ostali se moraju pustiti u osnovnoj digitalnoj, sto je po meni najveci razlog zasto telemach ne uvodi.brazzo19 wrote:Planiraju li lihvari ovi sta novo radit i uvodit , zamazali nam oci sa klasik tv.om i misle sve super .... bruka oba mi oca
Ko ce platiti bilo kakav dodatni paket ako ima u osnovnoj digitalnoj 30 pink kanala a doci ce jos 70. Imat ces 10 filmskih kanala, sto bi onda iko platio npr. njihov "prosireni paket".
Svi ostali su odmah prihvatili uslove pinka jer nemaju dodatne pakete ni mojaTV, ni superTV, ni HS.
- bato99
#7780 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ma nek se hebu i oni i dodatni paketi.i vala vrijeme je da nešto novo ubaceCracked wrote:Ako mislis na Pinkove, po mom misljenju tesko ce se desiti. Jedino ako Pink popusti, a ja se nadam da nece. Ako sam dobro shvatio pink zahtjeva da se 5-6 pusti u osnovnoj analognoj(sto nikome nije problem) ali svi ostali se moraju pustiti u osnovnoj digitalnoj, sto je po meni najveci razlog zasto telemach ne uvodi.brazzo19 wrote:Planiraju li lihvari ovi sta novo radit i uvodit , zamazali nam oci sa klasik tv.om i misle sve super .... bruka oba mi oca
Ko ce platiti bilo kakav dodatni paket ako ima u osnovnoj digitalnoj 30 pink kanala a doci ce jos 70. Imat ces 10 filmskih kanala, sto bi onda iko platio npr. njihov "prosireni paket".
Svi ostali su odmah prihvatili uslove pinka jer nemaju dodatne pakete ni mojaTV, ni superTV, ni HS.
-
kakavdanakneiskustvu
#7781 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
http://telemach.ba/upload/document/vimb ... njenje.pdf
@Telemach,pa što ako je ovako kako piše u ovoj obavijesti ne zatamnite b 92?
ko je ovdje lud????????
@Telemach,pa što ako je ovako kako piše u ovoj obavijesti ne zatamnite b 92?
ko je ovdje lud????????
-
Mustang1
#7782 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa i jest zatamnjen
Ti si majke mi uvijek izuzetak u svemu

-
kakavdanakneiskustvu
#7783 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
kod mene tek sad,dok sam pisao taj post fakat nije bio zatamnjen,nije bio ni prethodnih dana
-
Mustang1
#7784 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ali kako ti to sve primjetis
Ja da nisi ti napisao ne bih ni znao da neko osim ovih prenosi .. Ako sport neki gledam to je prvenstveno na sportklubu ili eurosportu i tek onda ako nema tu trazim dalje 
-
kakavdanakneiskustvu
#7785 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
SwatkiMawi13 wrote:Ali kako ti to sve primjetisJa da nisi ti napisao ne bih ni znao da neko osim ovih prenosi .. Ako sport neki gledam to je prvenstveno na sportklubu ili eurosportu i tek onda ako nema tu trazim dalje
vidim,primijetim
-
brazzo19
#7786 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znaci to je sustina svega , pa realno sto bi iko uzimao klosarski hbo paket ako bi moralo bit u osnovnom digitalnom paketu svi kanali pinka izmedju ostalog pink premium , pink film i ostalo .......Cracked wrote:Ako mislis na Pinkove, po mom misljenju tesko ce se desiti. Jedino ako Pink popusti, a ja se nadam da nece. Ako sam dobro shvatio pink zahtjeva da se 5-6 pusti u osnovnoj analognoj(sto nikome nije problem) ali svi ostali se moraju pustiti u osnovnoj digitalnoj, sto je po meni najveci razlog zasto telemach ne uvodi.brazzo19 wrote:Planiraju li lihvari ovi sta novo radit i uvodit , zamazali nam oci sa klasik tv.om i misle sve super .... bruka oba mi oca
- Reglan
#7787 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Uzese mi 2 kerma provizije a platih racun u Hypo banci.Il' sam ja puk'o il' je bilo besplatno do sad.
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#7788 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U Intesa Sanpaolo bi trebalo da je besplatno, ne znam za Hypoarshavin wrote:Uzese mi 2 kerma provizije a platih racun u Hypo banci.Il' sam ja puk'o il' je bilo besplatno do sad.
-
PIMP-Meister-2000
#7789 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
BIlo je i u Hypo banci bez naknade, ali odnedavno ukinuše glupsoni! Mogu misliti koliko je naroda u neznanju platilo te dvije marke (uključujući mene)!Mehemed wrote:U Intesa Sanpaolo bi trebalo da je besplatno, ne znam za Hypoarshavin wrote:Uzese mi 2 kerma provizije a platih racun u Hypo banci.Il' sam ja puk'o il' je bilo besplatno do sad.
-
Mehemed
#7790 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja nemam brige, ja uplacujem u poslovnici Telemach-a pa se ne brinem za provizijuPIMP-Meister-2000 wrote: BIlo je i u Hypo banci bez naknade, ali odnedavno ukinuše glupsoni! Mogu misliti koliko je naroda u neznanju platilo te dvije marke (uključujući mene)!
- Zvek
#7791 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nije mi jasno kako vam nije mrsko ici u Telemach poslovnici i placati racun. Ta marka provizije (posta) ne vrijedi voznje u tamvaju do Stupa, ili idenja u BBI bas zbog placanja Telemach racuna.
- manekenka u penziji
#7792 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pa mozda je nekom usput
-
febo_acm
#7793 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja živim 200 metara od TelemachaZvek wrote:Nije mi jasno kako vam nije mrsko ici u Telemach poslovnici i placati racun. Ta marka provizije (posta) ne vrijedi voznje u tamvaju do Stupa, ili idenja u BBI bas zbog placanja Telemach racuna.
- Neradnik
#7794 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
a nekom niz putmanekenka u penziji wrote:pa mozda je nekom usput
-
Mehemed
#7795 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
E ja sam preko 5km i od banke i od Telemach-a, udaljenost izmedju banke i Telemach-a nekih 100 metara(mozda i manje), logicno je da cu uplatiti u Telemach centruZhìxin wrote:
Ja živim 200 metara od Telemacha
- starii
#7796 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
hitno mi treba pomoc...
imam router tplink wr720n i telemach konekciju...spojim sve radi ok ali kad se ponovo pokusam wireless spojiti nece..moram resetovati modem..znal iko u cemu je problem..
imam router tplink wr720n i telemach konekciju...spojim sve radi ok ali kad se ponovo pokusam wireless spojiti nece..moram resetovati modem..znal iko u cemu je problem..
- StrelacAB80
#7797 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa,sta ima "dame i gospodo" forumasi,i "dame i gospodo" Telemach "novi programi,kanali,Classic,B92 itd,koje jos imamo od kako ste dosli u Zenicu
! Pa,zaista da li vi uistinu mislite da je narod toliko glup,ili ste zaista vi toliko glupi,pa da necete da priznate da ne zelite ubaciti pink paket kanala,kao SVI provideri u BIH ,jer vam je skupo,ili mozda trazite rjesenje da ubacite,ali naravno,rasporedite ih po paketima i naravno,ono sto bi vi trebali placati pinku,ce te naplatiti od korisnika!
Znate sta: Nemojte uvoditi pink kanale,ni ovi vam nisu nista bolji,skart zivi,jedino sto vam je net dobar,tu imate sve pohvale,ali i tu ste ispali hinje! Kao povecali ste svima brzine,a kada vas na FB ili na forumu direkt pitaju,pa da li ste povecali brzine ,duo,trio paketima,pravite se mutavi! Naravno da niste,zelite da se sada prelazi na te super mix pakete! E,jeste i pametni
Znate sta: Nemojte uvoditi pink kanale,ni ovi vam nisu nista bolji,skart zivi,jedino sto vam je net dobar,tu imate sve pohvale,ali i tu ste ispali hinje! Kao povecali ste svima brzine,a kada vas na FB ili na forumu direkt pitaju,pa da li ste povecali brzine ,duo,trio paketima,pravite se mutavi! Naravno da niste,zelite da se sada prelazi na te super mix pakete! E,jeste i pametni
-
Domy31
#7798 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
tipican prijemer gladnog covjeka, ono daj meni daj meniStrelacAB80 wrote:Pa,sta ima "dame i gospodo" forumasi,i "dame i gospodo" Telemach "novi programi,kanali,Classic,B92 itd,koje jos imamo od kako ste dosli u Zenicu! Pa,zaista da li vi uistinu mislite da je narod toliko glup,ili ste zaista vi toliko glupi,pa da necete da priznate da ne zelite ubaciti pink paket kanala,kao SVI provideri u BIH ,jer vam je skupo,ili mozda trazite rjesenje da ubacite,ali naravno,rasporedite ih po paketima i naravno,ono sto bi vi trebali placati pinku,ce te naplatiti od korisnika!
vidi Super Mix i crkni od muke

-
PIMP-Meister-2000
#7799 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
StrelacAB80 wrote:Pa,sta ima "dame i gospodo" forumasi,i "dame i gospodo" Telemach "novi programi,kanali,Classic,B92 itd,koje jos imamo od kako ste dosli u Zenicu! Pa,zaista da li vi uistinu mislite da je narod toliko glup,ili ste zaista vi toliko glupi,pa da necete da priznate da ne zelite ubaciti pink paket kanala,kao SVI provideri u BIH ,jer vam je skupo,ili mozda trazite rjesenje da ubacite,ali naravno,rasporedite ih po paketima i naravno,ono sto bi vi trebali placati pinku,ce te naplatiti od korisnika!
- nKrkan
#7800 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Idel ovaj Telemach dalje od Sarajeva