Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
putokaz1

#77726 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by putokaz1 »

Pad neće još doći ali doći će .................................................nekad......za 20/30 godina
parappa
Grijem se na: struju
Vozim: Lotus Esprit TurboSE

#77727 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by parappa »

putokaz1 wrote: 22/02/2020 08:33 Pad neće još doći ali doći će .................................................nekad......za 20/30 godina
Kad bude đuturum :D
Do tada će nas dalje zabavljati... Zli jezici kažu izluđivati
L u c i f e r

#77728 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by L u c i f e r »

parappa wrote: 22/02/2020 08:32 Da kam svaki put dobio marku kad sam pročitao da slijedi pad ili da mu je kraj sad bi živio ko grof :bih:
Ne mora odmah naravno
I smradovanu i sratku je dugo prolazilo
Sabur
Abate Fetel

#77729 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Abate Fetel »

najgore je što bošnjaci nemaju diplomatiju već se uzdaju u amerike, tursku, brisel itd, šta god urade dodik i čović jedini odgovor bošnjaka je help i kuknjava, širenje ruka i gledanje u nebo.

SDA nije sposobna za bilo šta drugo sem da pljačka svoj narod.
ibizza

#77730 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ibizza »

Abate Fetel wrote: 22/02/2020 08:46 najgore je što bošnjaci nemaju diplomatiju već se uzdaju u amerike, tursku, brisel itd, šta god urade dodik i čović jedini odgovor bošnjaka je help i kuknjava, širenje ruka i gledanje u nebo.

Sta bi ti uradio da si diplomata?
mayab

#77731 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

ibizza wrote: 22/02/2020 09:04
Abate Fetel wrote: 22/02/2020 08:46 najgore je što bošnjaci nemaju diplomatiju već se uzdaju u amerike, tursku, brisel itd, šta god urade dodik i čović jedini odgovor bošnjaka je help i kuknjava, širenje ruka i gledanje u nebo.

I mene zanima, šta se da uraditi, ali ozbiljno da pišete!
Abate Fetel

#77732 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Abate Fetel »

ništa jer je sve u talu i sve dogovoreno, 3 mafije se nadjebaju koja ima veći hašim.

ako kojim slučajem i iskoči neka nadobudna i neupućena budala brzo ga spuste pod zemlju, jedino šta radit je napustit ovo ZLO.

KAO ŠTO ĆE I 99% naroda nakon 1 marta.
155_mm

#77733 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

mayab wrote: 22/02/2020 09:08

I mene zanima, šta se da uraditi, ali ozbiljno da pišete!
i meme to takodje jako zanima!
155_mm

#77734 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

takodje me zanima kako zagovornici smjene preCednika zamisljaju novonastalo stanje u BiH kad bi skinuli preCednika jer je nekim cudom napokon presao njihovu crvenu liniju.
155_mm

#77735 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

interesantno da se u zanje vrijeme na ovom forumu sve vise pojavljuju bosnjacki dusebriznici sa savjetima za masovno iseljavanje. izgleda da neki imaju osjecaj da se dobri bosnjani premalo i presporo iseljavaju u odnosu na druge narode u BiH.
:lol:
Abate Fetel

#77736 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Abate Fetel »

mene zanima kako mislite da BiH uđe u EU i NATO a ista je pod međunarodnim patronatom.

Koji je lijek za ovo stanje bezočnih političkih laži i bezbroja izigranih obećanja? Europa ga ne zna ili ga ne želi uključiti u terapiju. A radi se o antibiotiku širokoga spektra koji može uticati na hapšenja, na sudske postupke, na oduzimanja bespravno stečene imovine, na otvaranje novih radnih mjesta uz pomoć tih sredstava, o lijeku koji može dati tračak nade onima koji ostanu u BiH. Ako iko ostane. Uistinu, ne može se biti konzervativac i reformista, nacionalista i kosmopolita, retrogradan i moderan, biti, prosto rečeno, i muško i žensko u isto vrijeme. Kraj ovakvog stanja stvari može se zaključiti da je za politički hermafroditizam jedino pogodno tlo Balkan, posebno BiH. Tražiti od te političke anomalije da se odredi kao jedno ili drugo, velika je zabluda – jer kako god da se odredi, neće reći istinu. Ostaje jedino da to uvidi i Europska unija.
p206

#77737 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by p206 »

Abate Fetel wrote: 22/02/2020 09:46 mene zanima kako mislite da BiH uđe u EU i NATO a ista je pod međunarodnim patronatom.
pa i najjača zemlja u EU je pod patronatom, SAD ima preko 50000 stalnih vojnika tamo (ako ne i više) i to zadnjih 75 godina.
dodatno, nemaju vlastitu vanjsku politiku nego slušaju SAD iako znaju da ih špijuniraju.
nešto se naša 3 plemena ne bune kad odu u takvu državu,
ibizza

#77738 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ibizza »

Abate Fetel wrote: 22/02/2020 09:46 mene zanima kako mislite da BiH uđe u EU i NATO a ista je pod međunarodnim patronatom.

Koji je lijek za ovo stanje bezočnih političkih laži i bezbroja izigranih obećanja? Europa ga ne zna ili ga ne želi uključiti u terapiju. A radi se o antibiotiku širokoga spektra koji može uticati na hapšenja, na sudske postupke, na oduzimanja bespravno stečene imovine, na otvaranje novih radnih mjesta uz pomoć tih sredstava, o lijeku koji može dati tračak nade onima koji ostanu u BiH. Ako iko ostane. Uistinu, ne može se biti konzervativac i reformista, nacionalista i kosmopolita, retrogradan i moderan, biti, prosto rečeno, i muško i žensko u isto vrijeme. Kraj ovakvog stanja stvari može se zaključiti da je za politički hermafroditizam jedino pogodno tlo Balkan, posebno BiH. Tražiti od te političke anomalije da se odredi kao jedno ili drugo, velika je zabluda – jer kako god da se odredi, neće reći istinu. Ostaje jedino da to uvidi i Europska unija.
Al nisi odgovorio, sta bi ti konkretno uradio da si diplomata, obzirom da si prozvao Pro BiH snage kako se samo uzdaju u strance?

Fkt me zanima, da konačno cujem/vidim to rješenje.
Abate Fetel

#77739 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Abate Fetel »

ja sam odgovorio ali ne čitaš, i kakve PRO snage :lol: :lol: :lol: koje su to?
ništa jer je sve u talu i sve dogovoreno, 3 mafije se nadjebaju koja ima veći hašim.

ako kojim slučajem i iskoči neka nadobudna i neupućena budala brzo ga spuste pod zemlju, jedino šta radit je napustit ovo ZLO.

video

#77740 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by video »

Samo se vi salonci nadajte ovom (boldiranom)scenariju.
Bosnjak/Bosanac NEMA DRUGE DRZAVE, nema nekakve "matice" i ako ode "vani" to moze biti u 90% slu ajeva privremeno JER se isti misle vratiti u SVOJU DRZAVU!

A da je ima ko braniti, IMA ;-) niš se ti ne brini!
"Kokice" i lagano, ocito je ova 2020 kljucna za mnogo sto sta na ovom dijelu svijeta.
Point.

#77741 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Point. »

Easy. Otjerati strance i onda će doći do relaksacije odnosa.
mO k3

#77742 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Nadzorna_ploca wrote: 22/02/2020 08:11 Uradio je autoput(dio), puno brze i jednostavnije nego svi nasi zajedno. Da ne pricamo o mandatima tog kadra gore s kojim se poredi, oni nisu nista uradili.
Jesi se vozio ikada tim autoputom sa bilo koje strane :) ??
Abate Fetel

#77743 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Abate Fetel »

video wrote: 22/02/2020 09:59
Bosnjak/Bosanac NEMA DRUGE DRZAVE, nema nekakve "matice" i ako ode "vani" to moze biti u 90% slu ajeva privremeno JER se isti misle vratiti u SVOJU DRZAVU!

"Kokice" i lagano, ocito je ova 2020 kljucna za mnogo sto sta na ovom dijelu svijeta.
što si nervozan?

narod bježi odavde glavom bez obzira, nemaju šta da jedu, ni borci, ni RVI, ni radnici, ni penzioneri i sad ti ko pametan?

brani ko ti to osporava, ja sigurno neću.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#77744 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

155_mm wrote: 22/02/2020 09:41 takodje me zanima kako zagovornici smjene preCednika zamisljaju novonastalo stanje u BiH kad bi skinuli preCednika jer je nekim cudom napokon presao njihovu crvenu liniju.
Ovako bi zemlja izgledala bez svog preCednika Guardiana...... :sad:
Image

Dvadesete,dvadesete Palmer udario....
155_mm

#77745 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

sad se neki prave mutavi a toliko puta je EU rekla da BiH sa ovakvim uredjenjem ne moze uci u istu.

ostali strani faktori su takodje rekli da ne namjeravaju napustiti BiH dok ne bude tako uredjena da moze funkcionisati bez blokade proruskog faktora.

pa koliko da traje nije bitno. i to je ono sto proruski faktor cini nervoznim. jer im se cini da vrijeme radi protiv njih. pogotovo jer se po njima dobri bosnjani preslabo iseljavaju.
video

#77746 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by video »

Abate Fetel wrote: 22/02/2020 10:02
video wrote: 22/02/2020 09:59

što si nervozan?

narod bježi odavde glavom bez obzira, nemaju šta da jedu, ni borci, ni RVI, ni radnici, ni penzioneri i sad ti ko pametan?

brani ko ti to osporava, ja sigurno neću.
Samo ti svoje :thumbup:
ibizza

#77747 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ibizza »

Abate Fetel wrote: 22/02/2020 09:57 ja sam odgovorio ali ne čitaš, i kakve PRO snage :lol: :lol: :lol: koje su to?

Pretanak si diplomata, ako ti je ovo odgovor.

P. S. Sto si naivan za 1.3. Pa taj zakon će usporiti odlazak, jer zahtjeva znanje jezika, a to je najteža stvar u cijelom procesu za našu raju.
Abate Fetel

#77748 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Abate Fetel »

155_mm wrote: 22/02/2020 10:03 sad se neki prave mutavi a toliko puta je EU rekla da BiH sa ovakvim uredjenjem ne moze uci u istu.

ostali strani faktori su takodje rekli da ne namjeravaju napustiti BiH dok ne bude tako uredjena da moze funkcionisati bez blokade proruskog faktora.

pa koliko da traje nije bitno. i to je ono sto proruski faktor cini nervoznim. jer im se cini da vrijeme radi protiv njih. pogotovo jer se po njima dobri bosnjani preslabo iseljavaju.
kako će da uđe u NATO i EU pod protektoratom, zato ovi i prave sranja, EU i NATO znače poštivanje zakona.
L u c i f e r

#77749 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by L u c i f e r »

Ko hoce da ide, neka ide
Ja necu
Ne ratuje mi se
Ako budem morao, ratovacu
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#77750 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Point. wrote: 22/02/2020 09:59

Easy. Otjerati strance i onda će doći do relaksacije odnosa.

Prvo ono troje stranih sudija radi superbrze relaksacije odnosa,onda lagano ostale strance redom.Među prvim Nelsona jer je
prijetio Guardianu. :lol: :lol: :lol:
Locked