FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Zeljo92

#77726 Re: FK Željezničar

Post by Zeljo92 »

E svasta, obraza nemaju.
horhe_valdano99

#77727 Re: FK Željezničar

Post by horhe_valdano99 »

Stara uprava je otišla ali njeni plaćeni potrčci po svim forumima su itekako aktivni od orga pa nadalje..Sve izlazi na vidjelo u posljednje vrijeme, "ljubav" bila strašna, neraskidiva, brojala se i zvečala - više neće evidentno, dovodilo se s kuke i motike - više neće, bojkotovalo se - više neće, nije se igralo - e pa više neće, zajebavao se s nama kako je ko htio, etno sela i granični prelazi - više neće..
Burdus

#77728 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

horhe_valdano99 wrote:Stara uprava je otišla ali njeni plaćeni potrčci po svim forumima su itekako aktivni od orga pa nadalje..Sve izlazi na vidjelo u posljednje vrijeme, "ljubav" bila strašna, neraskidiva, brojala se i zvečala - više neće evidentno, dovodilo se s kuke i motike - više neće, bojkotovalo se - više neće, nije se igralo - e pa više neće, zajebavao se s nama kako je ko htio, etno sela i granični prelazi - više neće..
Ako unesu dovoljno para da Amar poklopi onda moze biti tako. Ali nema sada Nijaza uz sebe da mu odradi sudije. Beus ga ceka u savezu ko zapeta puska, pitari isto tako.
Burdus

#77729 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Alfa_i_Omega wrote:
Burdus wrote:
Alfa_i_Omega wrote:Normalno da si pitar, ona najgora sorta kojoj je veci merak neuspjeh Zelje nego uspjeh vlastitog, pardon Tanovog kluba.
Meni je Zeljo preci od lopova Amara
A tebi je lopov preci od Zelje
Drazi mi je busen stare trave od te smrdljive pitarske price a Amar od citavog vaseg prodanog kluba sa svim navijacima.

Smrdljiva pitarska prica! Fuj!
Ti dobar?
nosara

#77730 Re: FK Željezničar

Post by nosara »

Burdus wrote:
horhe_valdano99 wrote:Stara uprava je otišla ali njeni plaćeni potrčci po svim forumima su itekako aktivni od orga pa nadalje..Sve izlazi na vidjelo u posljednje vrijeme, "ljubav" bila strašna, neraskidiva, brojala se i zvečala - više neće evidentno, dovodilo se s kuke i motike - više neće, bojkotovalo se - više neće, nije se igralo - e pa više neće, zajebavao se s nama kako je ko htio, etno sela i granični prelazi - više neće..
Ako unesu dovoljno para da Amar poklopi onda moze biti tako. Ali nema sada Nijaza uz sebe da mu odradi sudije. Beus ga ceka u savezu ko zapeta puska, pitari isto tako.
Gdje si ti tu?
Burdus

#77731 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Samo na tribini.
Alfa_i_Omega

#77732 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Sta dobar, odlican. Uzivam u kmecanju, sto od straha kao vi pitari, sto od bijesa nasih pobjegulja kojima su "presjeceni tokovi novca".

Bit ce Zeljo opet sampion! U inat!
nosara

#77733 Re: FK Željezničar

Post by nosara »

Burdus wrote:Samo na tribini.
Koliko smo titula kupili, namjestili?
printer

#77734 Re: FK Željezničar

Post by printer »

Koja kolicina nebuloza sviju mi, sve se nadam da u zbiru nemate jedno 30 godina, lakse opravdat napisano smece
Charuga
Globalni moderator

#77735 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Da probate završiti sa tom pričom, izađete iz rovova i vratite se navijanju za Želju? Postajete dosadni sa jednom te istom pričom, vrtite u krug iste postove već duže vrijeme.

Trola vozdra ...
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#77736 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

Burdus = RasAlGul = ban
Ne znam sto ja moram raditi posao moderacije. Chmoljo daj mi ingerencije, zipoo je svakako neozbiljan :oops:
Alfa_i_Omega

#77737 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Nema rovova na vrijeđanja legendi kluba i na blacenje Zeljine istorije! Kakvi crni rovovi, ovo neka nova moda da svaka futa moze doci i pljuvati po klubu sta god mu padne na pamet?

Tu je odgovornost na moderatorima, forumasi mogu jedino ban dobit kada popuste zivci. Mora biti neka granica u komunikaciji, osim moralne koja je davno izgubljena, bar neka logicna da ne moze nikako biti navijac kluba onaj koji javno pise da mu je klub namijestao titule! Kakva ljubav i ostale floskule, demagogija za sirotinju, klasicno destruktivno i neprijateljsko djelovanje koje steti klubu.
zipoo

#77738 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

mali_milojica wrote:Burdus = RasAlGul = ban
Ne znam sto ja moram raditi posao moderacije. Chmoljo daj mi ingerencije, zipoo je svakako neozbiljan :oops:
Sreca vasa :mrgreen:
Burdus

#77739 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Alfa_i_Omega wrote:Nema rovova na vrijeđanja legendi kluba i na blacenje Zeljine istorije! Kakvi crni rovovi, ovo neka nova moda da svaka futa moze doci i pljuvati po klubu sta god mu padne na pamet?

Tu je odgovornost na moderatorima, forumasi mogu jedino ban dobit kada popuste zivci. Mora biti neka granica u komunikaciji, osim moralne koja je davno izgubljena, bar neka logicna da ne moze nikako biti navijac kluba onaj koji javno pise da mu je klub namijestao titule! Kakva ljubav i ostale floskule, demagogija za sirotinju, klasicno destruktivno i neprijateljsko djelovanje koje steti klubu.
Sa sigurnoscu se moze tvrditi da je ovo napisano gore suplja demagogija.
Naredna dogaďanja ce pokazati ko je u pravu.
mali_milojica

#77740 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

Demagogija je bila transparentno obavještavanje navijača koje se svelo na puko brojanje karata, farbanje reflektora i ciscenje stolica.
Kad se prica zavrsila ostali su blokirani računi, % od transfera igraca, trošenje unaprijed para koje nismo imali ili ce doci.
Transparentnost je pukla kao balon od sapunice.
mali_milojica

#77741 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

Alfa_i_Omega wrote:Nema rovova na vrijeđanja legendi kluba i na blacenje Zeljine istorije! Kakvi crni rovovi, ovo neka nova moda da svaka futa moze doci i pljuvati po klubu sta god mu padne na pamet?

Hajde i s tobom da se jednom slozim :thumbup:
Sve to treba Žik :D
Burdus

#77742 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

mali_milojica wrote:

Hajde i s tobom da se jednom slozim :thumbup:
Hos poso u Jasenovcu?
hostapler

#77743 Re: FK Željezničar

Post by hostapler »

Cuo sam da je jucer sportsport.ba kupio par HD kamera i da je dogovorio da pravi izvještaje sa utakmica. Beganović dogovorio sa Amarom. Ide uskoro i intervju sa šefom.
Valjda 1921 ekipa otpada.
Zeljo92

#77744 Re: FK Željezničar

Post by Zeljo92 »

hostapler wrote:Cuo sam da je jucer sportsport.ba kupio par HD kamera i da je dogovorio da pravi izvještaje sa utakmica. Beganović dogovorio sa Amarom. Ide uskoro i intervju sa šefom.
ne lazi raju :evil:
hostapler

#77745 Re: FK Željezničar

Post by hostapler »

Kazem, cuo sam, valjda neko zna vise, zato i pitam.
Charuga
Globalni moderator

#77746 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Burdus wrote:
mali_milojica wrote:Hajde i s tobom da se jednom slozim :thumbup:
Hos poso u Jasenovcu?
Bolje da se nisi nikako registrovao, ako ćeš nakon desetak postova pisati ovako.

Banned user for reason "Kršenje pravila foruma, vrijeđanje"
» Burdus

14 dana
Charuga
Globalni moderator

#77747 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Različito mišljenje nije zabranjeno, pljuvanje po klubu, ili nekome iz kluba isto nije, ali vrijeđanje forumaša jeste.

Dobro bi bilo da u postovima ne radiš ono što nije dozvoljeno pravilima foruma - vrijeđanje forumaša. Neka sada ostane samo na upozorenju!
smurf

#77748 Re: FK Željezničar

Post by smurf »

coco1

#77749 Re: FK Željezničar

Post by coco1 »

hostapler wrote:Cuo sam da je jucer sportsport.ba kupio par HD kamera i da je dogovorio da pravi izvještaje sa utakmica. Beganović dogovorio sa Amarom. Ide uskoro i intervju sa šefom.
ako otpada 1921.ba, naustrb bilo koga, pogotovo ss.ba, to je nevidjena glupost. ako se iko izdvaja pozitivno u nasem sivilu, to je ta ekipa. momci rade fantastican posao, postaju sve profesionalniji (ne mislim na finansije, nego rad), odricu se privatnog da bi nama priustili izvjestaje, intervjue, prate istoriju kluba kroz objave o igracima i bitnim datumima...

ako se ovo pokaze tacno, jos jedan autogol novih
Alfa_i_Omega

#77750 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

coco1 wrote:
ako otpada 1921.ba, naustrb bilo koga, pogotovo ss.ba, to je nevidjena glupost. ako se iko izdvaja pozitivno u nasem sivilu, to je ta ekipa. momci rade fantastican posao, postaju sve profesionalniji (ne mislim na finansije, nego rad), odricu se privatnog da bi nama priustili izvjestaje, intervjue, prate istoriju kluba kroz objave o igracima i bitnim datumima...

ako se ovo pokaze tacno, jos jedan autogol novih
Sve ima svoje zasto. Ako bude kako kaze hostapler@, onda neka interno rjesavaju koliko koristi su imali od pojedinaca koji su se samopromovisali potpomognuti dijasporom u ulizivanju bivsim strukturama i blacenju starih/novih.

Iskreno, ima tu momaka na ranu ih priviti. A ima i hinja koji ispred grupe a u svoje ime nanesu stetu samoj grupi.

Meni bi bilo zao da se to desi, jedna jako pozitivna prica koja moze imati jos veci uticaj na promociju kluba.
Post Reply