Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
L u c i f e r

#77701 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by L u c i f e r »

emmir1 wrote: 21/02/2020 21:49 Po svim izjavama amerikanaca, zaista sam ubijeđen da su pokrenute akcije u Wasingtonu.

Neke mjere i akcije možemo očekivati u narednih mjesec dana.

Siguran sam da su prijedlozi od ljudi zaduženi za ovaj dio Evrope već otišli prema vrhu.

Volio bih samo da i Čovica klepe po ušima
Posle nelsona je imao uplasenu facu.
Al necu vise da se radujem dok ne vidim.
Nadam se da ce biti konacno kvalitetne reakcije dok ludak nije ponovno gurnuo Bosnu u rat.
DonieBrasco

#77702 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by DonieBrasco »

Poslali su poruku pa sad neka jugosloven odabere sa kime ce.
Last edited by DonieBrasco on 21/02/2020 22:00, edited 1 time in total.
dembele

#77703 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dembele »

prljavi Hare wrote: 21/02/2020 21:11
Milenkov buraz wrote: 21/02/2020 20:33 Amerikanci se izgleda ne zajebaju.
Matthew Palmer: Svako ko se pridruži antidejtonskim stavovima Dodika rizikuje sankcije
OOJ METJUE ŠTA SI POMISLIO,
NA MILETA KAD SI UDARIO?
8-)

Image
Nas dva brata oba ratujemo ne plač ' Rus..., khm, majko ako poginemo
Mila majko primakni nas prozoru da vidimo Bakira u trezoru
Last edited by dembele on 21/02/2020 22:01, edited 1 time in total.
emmir1

#77704 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by emmir1 »

L u c i f e r wrote: 21/02/2020 21:54
emmir1 wrote: 21/02/2020 21:49 Po svim izjavama amerikanaca, zaista sam ubijeđen da su pokrenute akcije u Wasingtonu.

Siguran sam da su prijedlozi od ljudi zaduženi za ovaj dio Evrope već otišli prema vrhu.

Nadam se da ce biti konacno kvalitetne reakcije dok ludak nije ponovno gurnuo Bosnu u rat.

Izgleda po izjavama da su odlučni, no vidjet ćemo
hipija

#77705 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by hipija »

I kakav je probosanski odgovor na neprijateljsku ofanzivu?
dembele

#77706 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dembele »

hipija wrote: 21/02/2020 22:09 I kakav je probosanski odgovor na neprijateljsku ofanzivu?
Naši redovi su već u napadu...na Zapadu
moa

#77707 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by moa »

Do kada je ono rok da se izmjesti crkva iz Fatine avlije?
tandmand

#77708 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by tandmand »

hipija wrote: 21/02/2020 22:09 I kakav je probosanski odgovor na neprijateljsku ofanzivu?
Sabur i nemiješati se .... :D
archi_a

#77709 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Ne dolazim u BiH 2. i 3. marta iako su me dva člana Predsjedništva pozvala. Milorad Dodik napravio je nacionalnu predstavu, a ja ne želim biti dio te predstave. On neće ugroziti odnos Crne Gore i BiH. Ako me pozovu, doći ću u Srebrenicu na godišnjicu - kazao je, između ostalog, u intervjuu za Face TV Milo Đukanović, predsjednik Crne Gore.
Dodao je da će prisustvom pokazati i odati počast žrtvama genocida.
- Skupština Crne Gore među prvima je u svijetu usvojila Rezoluciju o genocidu, ja sam rekao da je bio genocid, ako treba i prisustvom to da potvrdim, dolazim na 25. godišnjicu, naravno - rekao je Đukanović.
emigrazione

#77710 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by emigrazione »

U teoriji je nemoguć rat, o praksi je već smiješno i diskutovati...pa realno lik nema ni 30% podrške svog naroda za ovo što radi, svima je ba pun kurac Dodika, jedne je iznevjerio, druge razočarao, trećima je dosadio, četvrti mu nikada neće oprostiti Čovića itd itd...e takva ojebina pljuje i prijeti Americi, vlada 15-20 godina da bukvalno ništa, jebena nula, ništa ništa nije unaprijedio životne uslove tu gdje vlada...Bakir i Sebija su dno dna, al' da jebe rak raka naći ćeš im nešto da su uradili korisno, kod Dodika kurčina nema ništa...a prodao sve što se može prodati, sjeti se samo one histerije nakon prodaje telekoma. Otiđi u Miljevinu, Ljubinje, Šekoviće i sl. ne da ćeš se sjebati prizorima, vjeruj da to nema u Federaciji, u Ljubinju jbt svaki drugi covjek paljenom žicom, umjesto pertli, veže tene...kunem ti se Bogom dragim da sam sa dvije gvozdene marke završavao policiju u Trnovu!
Došao kraj burazeru nema više kraj se nožem može rezati, srbovanje se izlizalo uzjahala ga opozicija kao nikada do sada....
Maraschino

#77711 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

ATV, PTPC, NN...ni rijeci o Palmeru samo BNTV.
mO k3

#77712 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Pun nam je kurac dodika , ne samo Bošnjacima nego i Srbima ...

Ovo je mentalno silovanje , utjerivanje straha da će biti novog rata nad svim gradjanima Bosne i Hercegovine
dembele

#77713 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dembele »

archi_a wrote: 21/02/2020 22:25
Ne dolazim u BiH 2. i 3. marta iako su me dva člana Predsjedništva pozvala. Milorad Dodik napravio je nacionalnu predstavu, a ja ne želim biti dio te predstave. On neće ugroziti odnos Crne Gore i BiH. Ako me pozovu, doći ću u Srebrenicu na godišnjicu - kazao je, između ostalog, u intervjuu za Face TV Milo Đukanović, predsjednik Crne Gore.
Dodao je da će prisustvom pokazati i odati počast žrtvama genocida.
- Skupština Crne Gore među prvima je u svijetu usvojila Rezoluciju o genocidu, ja sam rekao da je bio genocid, ako treba i prisustvom to da potvrdim, dolazim na 25. godišnjicu, naravno - rekao je Đukanović.
Znači još jedna pobjeda PreCednika. Sad su na redu ovaj Metju i Nelson da osjete na svom turu blagodati PreCednikove cipele broj 48. :D
Maraschino

#77714 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

mO k3 wrote: 21/02/2020 22:42 Pun nam je kurac dodika , ne samo Bošnjacima nego i Srbima ...

Ovo je mentalno silovanje , utjerivanje straha da će biti novog rata nad svim gradjanima Bosne i Hercegovine
Govedo se opasno zaigralo. Mislio je da je nebo granica a zaboravi kavi su padovi.

:izet:
convict

#77715 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by convict »

emigrazione wrote: 21/02/2020 22:33

U teoriji je nemoguć rat, o praksi je već smiješno i diskutovati...pa realno lik nema ni 30% podrške svog naroda za ovo što radi, svima je ba pun kurac Dodika, jedne je iznevjerio, druge razočarao, trećima je dosadio, četvrti mu nikada neće oprostiti Čovića itd itd...e takva ojebina pljuje i prijeti Americi, vlada 15-20 godina da bukvalno ništa, jebena nula, ništa ništa nije unaprijedio životne uslove tu gdje vlada...Bakir i Sebija su dno dna, al' da jebe rak raka naći ćeš im nešto da su uradili korisno, kod Dodika kurčina nema ništa...a prodao sve što se može prodati, sjeti se samo one histerije nakon prodaje telekoma. Otiđi u Miljevinu, Ljubinje, Šekoviće i sl. ne da ćeš se sjebati prizorima, vjeruj da to nema u Federaciji, u Ljubinju jbt svaki drugi covjek paljenom žicom, umjesto pertli, veže tene...kunem ti se Bogom dragim da sam sa dvije gvozdene marke završavao policiju u Trnovu!
Došao kraj burazeru nema više kraj se nožem može rezati, srbovanje se izlizalo uzjahala ga opozicija kao nikada do sada....
sve to stoji, ali ta ista opozicija, ako ikada pobijedi dodika na izborima, pobijedit ce zahvaljujuci vecem srbovanju a sigurno ne nekim ekonomskim ili zivotnim temama.
DonieBrasco

#77716 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by DonieBrasco »

Jedva cekam ovu narednu sjednicu NSRS, po ove dvije tacke da gledamo i slusamo cirkus.
emigrazione

#77717 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by emigrazione »

sve to stoji, ali ta ista opozicija, ako ikada pobijedi dodika na izborima, pobijedit ce zahvaljujuci vecem srbovanju a sigurno ne nekim ekonomskim ili zivotnim temama.
Srbovanju, eh sad šta je zapravo srbovanje to je pravo pitanje...teško je živjeti sa sto i nešto maraka penzije, druga je stvar kada to gledaš iz Sarajeva...Bošnjaci treba konačno da odgovore na glavno pitanje: da li su nam draži četnici Stanivuković ili Vukanović koji neće dovoditi u pitanje ustavni poredak države, ili komunista i partizan Milorad Dodik koji blokira državu svake sedmice....
bunk

#77718 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bunk »

Ovdje se prica ko ce dobiti podrsku glasaca iz manjeg entiteta.
A ko je Bosnjacima drazi tu ne igra neku ulogu.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#77719 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Neće valjda stvarno klepiti i Čovketa kakvim sankcijama?Pa ko će onda da nas odvede u euroatlanske integracije? :?
Zaboravlja se da je Čović i doktor,ko će da nas liječi? :lol: :lol: :lol:
Image
svi u napad

#77720 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by svi u napad »

Ja samo znam da Bake NE SMIJE SJESTI I PREGOVARATI SA DODOM O US-u.Dodo je usrao motku i sa ovom odlukom o zemljistu vracena je drzavnost Bosni. BiH (tu mislim na bosanski front i patriote) ima jos US i OSU. Na njih se sada obrusila neprijateljska eskadrila i nijihovim padom nema vise drzave. Rahmetli Alija je sjeo sa Karadzicem i tim cinom dao mu legitimitet stranke u sukobu tako da sin ne smije napraviti istu gresku. On treba i mora da razcovara i pregovara sa krmkom ali o US i OSi nema razgovora i dogovora. Ako mu pusti izmjene US-a to je znak da je izdajica i da radi na propasti BiH.
Na kraju cu ponoviti sto su vec neki napisali ovdje a to je da opozicija u smrdistanu ide u pogresnom smjeru a to je da pokusavaju biti veci fasisti od Dode a na tom polju nemaju nikakve sanse jer su vec davno predstavljeni kao izdajnici i nista ih ne moze oprati. Na zalost ni cetnicka opozicija ali ni patriotski bosanski blok nista ne rade na ekonomiji i poboljsanju zivota ovog naroda. Znamo mi da oni to ne znaju ali ni ne pokusavaju da dovedu nekog ko zna i ko bi imao neku ideju za poboljsanja.
Svi mi iz patriotskog bloka moramo raditi na jacanju i ugledu nase domovine kako kuci tako i u svijetu. Sportisti i kulturni radnici tu imaju posebnu ulogu i vjerujte odlazak Dzeke i kompanije na EM bi doprinjeo da bi 5-10% bosanskih pravoslavaca navijalo za svoju repku. No da se vratim temi i zakljucim svoj komentar da Bake ni u najvecim snovima ne smije pomisliti na pregovore o US i OS-i. Zivjeli.
sportman1

#77721 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sportman1 »

:kiss:
emigrazione wrote: 21/02/2020 22:33

- koja opozicija?? mile ih odvalio i pokupovao sve na proslim izborima.

-sirotinje imas i u pederaciji koliko hoces.
dali ekonomija utice na politiku? odgovor je ne.
a to si isto pisao ili pisali prije 10 godina.
jel se sta promjenilo?? nije.
pogle samo glavni grad i npr. pse lutalice kojih je prije bilo na izvoz.
putokaz1

#77722 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by putokaz1 »

Milorad Dodik se blamira jer
1)Boji se Draška pa grabi rejting
2)Stvarno hoće da se ocijepi
3)Ima podršku Putina pa se tako ponaša
??? :?:
Nadzorna_ploca

#77723 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Nadzorna_ploca »

Uradio je autoput(dio), puno brze i jednostavnije nego svi nasi zajedno. Da ne pricamo o mandatima tog kadra gore s kojim se poredi, oni nisu nista uradili.
L u c i f e r

#77724 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by L u c i f e r »

putokaz1 wrote: 22/02/2020 08:03 Milorad Dodik se blamira jer
1)Boji se Draška pa grabi rejting
2)Stvarno hoće da se ocijepi
3)Ima podršku Putina pa se tako ponaša
??? :?:
Ima svega
Ali po mom misljenju je sustina
Udarila sila u glavu
Pohasio se
Ko i mnogi prije njega u istoriji
Pad slijedi
parappa
Grijem se na: struju
Vozim: Lotus Esprit TurboSE

#77725 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by parappa »

Da kam svaki put dobio marku kad sam pročitao da slijedi pad ili da mu je kraj sad bi živio ko grof :bih:
Locked