L u c i f e r wrote: ↑21/02/2020 21:54
emmir1 wrote: ↑21/02/2020 21:49
Po svim izjavama amerikanaca, zaista sam ubijeđen da su pokrenute akcije u Wasingtonu.
Neke mjere i akcije možemo očekivati u narednih mjesec dana.
Siguran sam da su prijedlozi od ljudi zaduženi za ovaj dio Evrope već otišli prema vrhu.
Volio bih samo da i Čovica klepe po ušima
Posle nelsona je imao uplasenu facu.
Al necu vise da se radujem dok ne vidim.
Nadam se da ce biti konacno kvalitetne reakcije dok ludak nije ponovno gurnuo Bosnu u rat.
U teoriji je nemoguć rat, o praksi je već smiješno i diskutovati...pa realno lik nema ni 30% podrške svog naroda za ovo što radi, svima je ba pun kurac Dodika, jedne je iznevjerio, druge razočarao, trećima je dosadio, četvrti mu nikada neće oprostiti Čovića itd itd...e takva ojebina pljuje i prijeti Americi, vlada 15-20 godina da bukvalno ništa, jebena nula, ništa ništa nije unaprijedio životne uslove tu gdje vlada...Bakir i Sebija su dno dna, al' da jebe rak raka naći ćeš im nešto da su uradili korisno, kod Dodika kurčina nema ništa...a prodao sve što se može prodati, sjeti se samo one histerije nakon prodaje telekoma. Otiđi u Miljevinu, Ljubinje, Šekoviće i sl. ne da ćeš se sjebati prizorima, vjeruj da to nema u Federaciji, u Ljubinju jbt svaki drugi covjek paljenom žicom, umjesto pertli, veže tene...kunem ti se Bogom dragim da sam sa dvije gvozdene marke završavao policiju u Trnovu!
Došao kraj burazeru nema više kraj se nožem može rezati, srbovanje se izlizalo uzjahala ga opozicija kao nikada do sada....