To sam se i ja pitao.plagijator1975 wrote:Zašto nema "onih" filmova za iznajmljivanje preko Eon boxa, a ima preko D3 recivera?
Obično noviji filmovi budu za iznajmljivanje, ali to nema na EON-u, baš čudno.
Moderator: Benq
To sam se i ja pitao.plagijator1975 wrote:Zašto nema "onih" filmova za iznajmljivanje preko Eon boxa, a ima preko D3 recivera?
Ide uskoro, rade upravo na razvijanju sistem za iznajmljivanje sadržaja putem EON platforme.c_g wrote:To sam se i ja pitao.plagijator1975 wrote:Zašto nema "onih" filmova za iznajmljivanje preko Eon boxa, a ima preko D3 recivera?
Obično noviji filmovi budu za iznajmljivanje, ali to nema na EON-u, baš čudno.
Ti si HS korisnik? I ja sam tako bio dugo čekao dok se nisam pobunio. Boxova sigurno ima.zux1 wrote:Ja ti isto cekam prikljucak vec duzi period. Samo govore da cekam i da budem strpljiv, a ne govore zasto ne spajaju, niti nude ikakav datum.jasko__ wrote:P.S. kaze mi lik koji je vas kooperant da ima preko 200 naloga spremnih za prikljucenje ali da po cijele dane bezze dangube radeci sporedne stvari jer NEMAJU NIJEDAN EON BOX NA STANJU...
I kad se i smilujete pa nabavite opremu..kad ce oni stici sve to pokopčati..a novi nalozi pristižu svaki dan..a da ne spominjemo naloge belaja i problema postojecih korisnika
Sve u svemu, taman sam u martu na redu
Znaci box-eva nemaju.
A da li taj tvoj poznanik zna, imaju li ovih obicnih boxeva, za ove najslabije Eon pakete. Ja bi i na njih pristao, samo da me spoje.
Zar mi niko neće odgovoriti na pitanje?Dr_Proka wrote:Mislim da je cast tito jer sam skontao jednu dobru situaciju. Naime kad je eon box u stand by modu, možeš ga pokrenuti tako što na youtube klikneš kad pokreneš video na onaj cast ekran i čudo se desi. Pošto sam ja i TTV korisnik, sad mogu na tv gledati kanale koje nemam na telemachu. E sad me jedna stvar interesuje, a to je: pošto box trenutno ne pamti instalacije sa apk fajlova od rts planete i oriona, kako ih mogu castovati sa mobitela i koji mi program treba?
Oj, 11.000 testiro.Stockk wrote:cuj svih 11.000duffy_duck wrote:Pa kod mene na resiveru sve filmove je moguce gledati bez naplate. Testirao sam negdje oko 11.000 filmova i svi se mogu gledati. Tako da moj odgovor i dalje stoji. Sto znaci da vise ne moras placati za neki film.plagijator1975 wrote: Kakav ti je to odgovor?
Ne znam odakle ti potreba da odgovaraš, ako ne znaš odgovor
Ne, ja sam iz Mostara i vjeruj mi bunim se i to zestoko vec nekoliko dana, ali nista.Dr_Proka wrote:Ti si HS korisnik? I ja sam tako bio dugo čekao dok se nisam pobunio. Boxova sigurno ima.zux1 wrote:Ja ti isto cekam prikljucak vec duzi period. Samo govore da cekam i da budem strpljiv, a ne govore zasto ne spajaju, niti nude ikakav datum.jasko__ wrote:P.S. kaze mi lik koji je vas kooperant da ima preko 200 naloga spremnih za prikljucenje ali da po cijele dane bezze dangube radeci sporedne stvari jer NEMAJU NIJEDAN EON BOX NA STANJU...
I kad se i smilujete pa nabavite opremu..kad ce oni stici sve to pokopčati..a novi nalozi pristižu svaki dan..a da ne spominjemo naloge belaja i problema postojecih korisnika
Sve u svemu, taman sam u martu na redu
Znaci box-eva nemaju.
A da li taj tvoj poznanik zna, imaju li ovih obicnih boxeva, za ove najslabije Eon pakete. Ja bi i na njih pristao, samo da me spoje.
No comment!duffy_duck wrote:Pa kod mene na resiveru sve filmove je moguce gledati bez naplate. Testirao sam negdje oko 11.000 filmova i svi se mogu gledati. Tako da moj odgovor i dalje stoji. Sto znaci da vise ne moras placati za neki film.plagijator1975 wrote: Kakav ti je to odgovor?
Ne znam odakle ti potreba da odgovaraš, ako ne znaš odgovor
Pa u čemu je onda konkretno problem ako box-ova kao što kažeš ima, a ne dijele ih?Dr_Proka wrote:Ne znam šta bi ti rekao zux1, boxova sigurno ima.
Onda nek ne troše papir bezeze....Leverage wrote:Ima poklon letak kako da pređeš na EON paket.
idi na menu od tv-a nadji opciju jezik i prebaci na srpski ili hrvatski tako je i kod mene bilotataćusak wrote:Zasto je eurosport na engleskom, odnosno zasto nema nekog domaceg komentara
TheWatcher wrote:idi na menu od tv-a nadji opciju jezik i prebaci na srpski ili hrvatski tako je i kod mene bilotataćusak wrote:Zasto je eurosport na engleskom, odnosno zasto nema nekog domaceg komentara
Loguj se na mojtelemach.ba i obrisi.goran387 wrote:@telemach , da li mi možete uraditi reset na sistemu ( na mom profilu) uređaja koji su imali ili imaju instaliranu eon aplikaciju ??
Inače sam korisnik totala. Medjutim , radio sam reinstalaciju OS na laptopu i ubacio novu verziju Androida na mobitel pa sad ne mogu obrisati stare uređaje jer ne mogu obrisati više od jednog uređaja mjesečno . Hvala na odgovoru .
Ma znam za to. Ali sam već obrisao pa mi sistem ne dozvoljava da obrisem drugi uredjaj jer mogu samo jednom mjesečno .pinkman wrote:Loguj se na mojtelemach.ba i obrisi.goran387 wrote:@telemach , da li mi možete uraditi reset na sistemu ( na mom profilu) uređaja koji su imali ili imaju instaliranu eon aplikaciju ??
Inače sam korisnik totala. Medjutim , radio sam reinstalaciju OS na laptopu i ubacio novu verziju Androida na mobitel pa sad ne mogu obrisati stare uređaje jer ne mogu obrisati više od jednog uređaja mjesečno . Hvala na odgovoru .
Brze ces to rijesiti ako nazoves na telefon.goran387 wrote:Ma znam za to. Ali sam već obrisao pa mi sistem ne dozvoljava da obrisem drugi uredjaj jer mogu samo jednom mjesečno .pinkman wrote:Loguj se na mojtelemach.ba i obrisi.goran387 wrote:@telemach , da li mi možete uraditi reset na sistemu ( na mom profilu) uređaja koji su imali ili imaju instaliranu eon aplikaciju ??
Znam da korisnici SBB kad imaju isti problem onda im korisnička podrška resetuje sistem u centrali .