@dembele,dembele wrote:@Telemach
Hajde prenesi ovima svojima da ubace HRT2 HD umjesto jednog Pikaboo HD kanala budući da imaju dva u ponudi na poziciji 130 i 140.
I mislim koji đavo će dva istovjetna kanala u HD?
Zahvaljujemo na prijedlogu
Moderator: Benq
@dembele,dembele wrote:@Telemach
Hajde prenesi ovima svojima da ubace HRT2 HD umjesto jednog Pikaboo HD kanala budući da imaju dva u ponudi na poziciji 130 i 140.
I mislim koji đavo će dva istovjetna kanala u HD?
@jasko__;jasko__ wrote:@Telemach
Klasično monopolističko I DON'T CARE ponašanje kad su u pitanju novi korisnici i čekanje po mjesec i više na priključak..
Al samo polako, doći će vam vremenom iz gu.zice u glavu šta radite..izvrnu se muda na čelo vrlo lahko..
Isto tako bahato se ponašao BH Telecom pa ste vi "hajrovali" preuzimajuci im veliki veliki broj klijenata..pa su sad skontali i stalno zivkaju nudeci sve i svasta jer znaju da ste vi prosirili mrezu na nase područje..
Doći ce i vama isto kad tad ako ovako nastavite..doći će Švabo ili slični sa nekom svojom ponudom uz naravno ozbilino tretiranje klijenata koji mu donose hljeb..pa ću ja jedva čekat da vas zatjeram i počupam sve iz kuće..kao sto sad čekam da izbacim Telecom...
A vi samo nastavite, i 999 puta vece firme od vas su "legle", ničija nije do zore sijala...
dembele wrote:Sabura braćo, čim se malo smire talasi u Južnom kineskom moru, odmah stiže svježa pošiljka eon risivera. Ko je baš nestrpliv a zna sve sam prikopčati moći će risiver preuzeti u luci Ploče
Mislis u Kardeljevudembele wrote:Sabura braćo, čim se malo smire talasi u Južnom kineskom moru, odmah stiže svježa pošiljka eon risivera. Ko je baš nestrpliv a zna sve sam prikopčati moći će risiver preuzeti u luci Ploče
A jest, pa onda na bus za Pucarevoodmor wrote:Mislis u Kardeljevudembele wrote:Sabura braćo, čim se malo smire talasi u Južnom kineskom moru, odmah stiže svježa pošiljka eon risivera. Ko je baš nestrpliv a zna sve sam prikopčati moći će risiver preuzeti u luci Ploče
Tako je, to su mi prva dva a treci mi je Telemachov.SundanceKid wrote:Hvala druze, pretpostavljam 8888 i 8844? Znas li slucajno sta telemach stavlja kao default?
Ja ti isto cekam prikljucak vec duzi period. Samo govore da cekam i da budem strpljiv, a ne govore zasto ne spajaju, niti nude ikakav datum.jasko__ wrote:P.S. kaze mi lik koji je vas kooperant da ima preko 200 naloga spremnih za prikljucenje ali da po cijele dane bezze dangube radeci sporedne stvari jer NEMAJU NIJEDAN EON BOX NA STANJU...
I kad se i smilujete pa nabavite opremu..kad ce oni stici sve to pokopčati..a novi nalozi pristižu svaki dan..a da ne spominjemo naloge belaja i problema postojecih korisnika
Sve u svemu, taman sam u martu na redu
Cekat ces sigurno dugo.Berba22 wrote:@Telemahe
Nemoj zezat da ću morati čekati mjesec dana, nabavljajte te boxove
NediM17 wrote:Tako je, to su mi prva dva a treci mi je Telemachov.SundanceKid wrote:Hvala druze, pretpostavljam 8888 i 8844? Znas li slucajno sta telemach stavlja kao default?
Kada restartujes gateway na default povuci ce tri Telemach DNS-a, ne znam koji su.
Hvala vam, resetovo sam ruter, vratilo se sve na 0.0.0.0. i tako radi ok.alipasijaner wrote:ns3.telemach.ba (94.140.66.194)
ns2.telemach.ba (77.78.192.10)
ns1.telemach.ba (77.77.192.10)
SK HD - Start paket.r_faruk wrote:Na kojim paketima je otkljucan SKHD i SK4K...
Ok, hvala... Nesto su mi pobrkali na account-u. Ne mogu da se ulogujem ni sa totalom ni sa HS-om... Misleci da sam zaboravio password, trazio sam da promijenim isti, ali mailovi od telemacha ne dolaze u inbox niti bilo gdje drugo... Pokusavam se registrovati opet buduci da se vise ne mogu ulogovati na unifi sa total account-om, ali takodjer ne stize ni konfirmacijski mail....crnivrag wrote:SK HD - Start paket.r_faruk wrote:Na kojim paketima je otkljucan SKHD i SK4K...
SK 4K - Start paket (potreban EON box, ili CI modul - promotivno do kraja godine).
Ti filmovi su valjda ukinuti ili su i ti filmovi sto se naplacuju prebaceni u onih 12.500 filmova i serija.plagijator1975 wrote:Zašto nema "onih" filmova za iznajmljivanje preko Eon boxa, a ima preko D3 recivera?
Kakav ti je to odgovor?duffy_duck wrote:Ti filmovi su valjda ukinuti ili su i ti filmovi sto se naplacuju prebaceni u onih 12.500 filmova i serija.plagijator1975 wrote:Zašto nema "onih" filmova za iznajmljivanje preko Eon boxa, a ima preko D3 recivera?
Pa kod mene na resiveru sve filmove je moguce gledati bez naplate. Testirao sam negdje oko 11.000 filmova i svi se mogu gledati. Tako da moj odgovor i dalje stoji. Sto znaci da vise ne moras placati za neki film.plagijator1975 wrote: Kakav ti je to odgovor?
Ne znam odakle ti potreba da odgovaraš, ako ne znaš odgovor
cuj svih 11.000duffy_duck wrote:Pa kod mene na resiveru sve filmove je moguce gledati bez naplate. Testirao sam negdje oko 11.000 filmova i svi se mogu gledati. Tako da moj odgovor i dalje stoji. Sto znaci da vise ne moras placati za neki film.plagijator1975 wrote: Kakav ti je to odgovor?
Ne znam odakle ti potreba da odgovaraš, ako ne znaš odgovor