Smije li Dodik doci u Sarajevo
https://www.klix.ba/vijesti/bih/strah-o ... /160802022
Lagumdžija o inicijativi "Dejton 2": Došlo je vrijeme da se osvježi politika SAD-a prema BiH
https://www.klix.ba/vijesti/bih/lagumdz ... /171225009
Ništa mu nije rekao što vec nije znao sve ovo što radi je politika jedan kroz jedan i trazi što više da izvuce mada nemam pojma šta izvlaci više.Benjo34 wrote: ↑21/02/2020 17:08 Ne bi se složio da je Dodik sve jači i jači. Ovo što radi je isforsirano od strane Rusa, oni ga nečim drže za muda. Pokrenuo je ovu krizu baš onog trenutka kad je na svjetlo izlazilo to šta je zapravo uradio sa NATO. Mislim da je čak i neko od forumaša pisao na nekoj od tema da će on raditi sve da skrene pažnju javnosti sa toga. Rusi ga itekako za jaja drže. Onaj rus što je dolazio na svesrpski sastanak je jedan od dokaza tome. On će pokušat uz pomoć Dragana da blokira BH put ka Nato i da kažu evo, mi hoćemo al islamisti ne daju.
Jel primjetite da je danas miran? Mislim se itekako prepao prijetnje koje su mu ameri uputili. Moje pitanje je, šta li mu je rekao da se rudonja ovoliko ukaki?
Sto bi reko onaj u Nozu "Daleko je Stambol, a i mi od stambola"90minut wrote: ↑21/02/2020 17:12Ništa mu nije rekao što vec nije znao sve ovo što radi je politika jedan kroz jedan i trazi što više da izvuce mada nemam pojma šta izvlaci više.Benjo34 wrote: ↑21/02/2020 17:08 Ne bi se složio da je Dodik sve jači i jači. Ovo što radi je isforsirano od strane Rusa, oni ga nečim drže za muda. Pokrenuo je ovu krizu baš onog trenutka kad je na svjetlo izlazilo to šta je zapravo uradio sa NATO. Mislim da je čak i neko od forumaša pisao na nekoj od tema da će on raditi sve da skrene pažnju javnosti sa toga. Rusi ga itekako za jaja drže. Onaj rus što je dolazio na svesrpski sastanak je jedan od dokaza tome. On će pokušat uz pomoć Dragana da blokira BH put ka Nato i da kažu evo, mi hoćemo al islamisti ne daju.
Jel primjetite da je danas miran? Mislim se itekako prepao prijetnje koje su mu ameri uputili. Moje pitanje je, šta li mu je rekao da se rudonja ovoliko ukaki?
Ne drzi njega niko za muda vec pokušava da izvuce reakciju Rusije da stanu iza njega što ovi nece nikad uraditi.
Mislim naravno da daju zeleno svjetlo za rat.
De odvadi malo90minut wrote: ↑21/02/2020 17:12Ništa mu nije rekao što vec nije znao sve ovo što radi je politika jedan kroz jedan i trazi što više da izvuce mada nemam pojma šta izvlaci više.Benjo34 wrote: ↑21/02/2020 17:08 Ne bi se složio da je Dodik sve jači i jači. Ovo što radi je isforsirano od strane Rusa, oni ga nečim drže za muda. Pokrenuo je ovu krizu baš onog trenutka kad je na svjetlo izlazilo to šta je zapravo uradio sa NATO. Mislim da je čak i neko od forumaša pisao na nekoj od tema da će on raditi sve da skrene pažnju javnosti sa toga. Rusi ga itekako za jaja drže. Onaj rus što je dolazio na svesrpski sastanak je jedan od dokaza tome. On će pokušat uz pomoć Dragana da blokira BH put ka Nato i da kažu evo, mi hoćemo al islamisti ne daju.
Ne drzi njega niko za muda vec pokušava da izvuce reakciju Rusije da stanu iza njega što ovi nece nikad uraditi.
Mislim naravno da daju zeleno svjetlo za rat.
Dodik je Veeelika P***.
Nije on jak,nego ima podrsku 99,9% srba za politiku i ponasanje koje radi...MZ kaznjavanjem dodika kaznjave sve srbe u BIH,srbi prave dodika ovakvim a ne dodik srbe. Tesko za povjerovat ali je bolna istina...smijenio je pedy 60 funkcionera sds ,pa sta smo dobili,dobili smo snsd koji je jos jace nastavio istu ideologiju..manuchao91 wrote: ↑21/02/2020 16:19 Evo sad čitam ovu temu prije 7 godina sta smo pisali
Apsolutno sve isto kao i danas se pisalo 2013 godine
Dodik ide u zatvor ,ovo je njegova zadnja godina,on je svoje odradio.
Međutim dodik sve jaci i jaci
Niko mu nista vec od 2011 godine nije uradio.
svake godine sve vise i vise opstine uzima njegova SNSD stranka
Opoziciju je unistio kao da i ne postoji.
Koliko vidim i 2027 godine ova tema ce biti aktuelna i mi cemo pisati
Dodik je gotov ,sad ce njega USA i MZ rijesiti
...
Teska srca priznajem ali covjek je stvarno prejak i premudar da mu se sta ucini
Ne iživljava se on niti na jednom tacnije Bakir ga uništava vec podugo vremena do te mjere da ga je natjerao na ove stvari.kritikos wrote: ↑21/02/2020 17:50Dodik je Veeelika P***.
Obična seoska lola, sitna varalica i galamdžija koji dovodi sve do parodije i apsurda. On je tipičan predstavnik Kočićevog lika zvanog David Štrbac.
Jeste on ogrezao o kriminial, mito i korupciju još od šverca cigara u ratu, al taj nikad ništa konkretno neće uraditi da ostvari izgovorene prijetnje. Obični politički zeko. E sad što on kao zec preko puta ima mrmota Bakira, kornjaču Džaferovića i glodara Komšića, to samo potvrđuje koliki su jadovi ova trojica da se zeko na njima iživljava.![]()
Reakcije rusie, kad smo pošli pecat devedesetineke na jezero Teočak, gledam neki u mornarskim majicama kupe se, odoše.
manuchao91 wrote: ↑21/02/2020 16:19 Evo sad čitam ovu temu prije 7 godina sta smo pisali
Apsolutno sve isto kao i danas se pisalo 2013 godine
Dodik ide u zatvor ,ovo je njegova zadnja godina,on je svoje odradio.
Međutim dodik sve jaci i jaci
Niko mu nista vec od 2011 godine nije uradio.
svake godine sve vise i vise opstine uzima njegova SNSD stranka
Opoziciju je unistio kao da i ne postoji.
Koliko vidim i 2027 godine ova tema ce biti aktuelna i mi cemo pisati
Dodik je gotov ,sad ce njega USA i MZ rijesiti
...
Teska srca priznajem ali covjek je stvarno prejak i premudar da mu se sta ucini
Baš je miran: https://www.klix.ba/vijesti/bih/milorad ... /200221155Benjo34 wrote: ↑21/02/2020 17:08 Ne bi se složio da je Dodik sve jači i jači. Ovo što radi je isforsirano od strane Rusa, oni ga nečim drže za muda. Pokrenuo je ovu krizu baš onog trenutka kad je na svjetlo izlazilo to šta je zapravo uradio sa NATO. Mislim da je čak i neko od forumaša pisao na nekoj od tema da će on raditi sve da skrene pažnju javnosti sa toga. Rusi ga itekako za jaja drže. Onaj rus što je dolazio na svesrpski sastanak je jedan od dokaza tome. On će pokušat uz pomoć Dragana da blokira BH put ka Nato i da kažu evo, mi hoćemo al islamisti ne daju.
amko761 wrote: ↑21/02/2020 18:48Baš je miran: https://www.klix.ba/vijesti/bih/milorad ... /200221155Benjo34 wrote: ↑21/02/2020 17:08 Ne bi se složio da je Dodik sve jači i jači. Ovo što radi je isforsirano od strane Rusa, oni ga nečim drže za muda. Pokrenuo je ovu krizu baš onog trenutka kad je na svjetlo izlazilo to šta je zapravo uradio sa NATO. Mislim da je čak i neko od forumaša pisao na nekoj od tema da će on raditi sve da skrene pažnju javnosti sa toga. Rusi ga itekako za jaja drže. Onaj rus što je dolazio na svesrpski sastanak je jedan od dokaza tome. On će pokušat uz pomoć Dragana da blokira BH put ka Nato i da kažu evo, mi hoćemo al islamisti ne daju.
Piše da je danas zaprimljen zahtjev.emmir1 wrote: ↑21/02/2020 18:52amko761 wrote: ↑21/02/2020 18:48Baš je miran: https://www.klix.ba/vijesti/bih/milorad ... /200221155Benjo34 wrote: ↑21/02/2020 17:08 Ne bi se složio da je Dodik sve jači i jači. Ovo što radi je isforsirano od strane Rusa, oni ga nečim drže za muda. Pokrenuo je ovu krizu baš onog trenutka kad je na svjetlo izlazilo to šta je zapravo uradio sa NATO. Mislim da je čak i neko od forumaša pisao na nekoj od tema da će on raditi sve da skrene pažnju javnosti sa toga. Rusi ga itekako za jaja drže. Onaj rus što je dolazio na svesrpski sastanak je jedan od dokaza tome. On će pokušat uz pomoć Dragana da blokira BH put ka Nato i da kažu evo, mi hoćemo al islamisti ne daju.
Pa to je stara vijest, to je najavio na sjednici predsjedništva.