Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
crnivrag

#77651 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

afannedim wrote:
Dzontra_Volta wrote:
Kako sutra, kad je bio prošle sedmice!?
Prati sport :evil: pravo :lol:
Evo ja naiđoh na ovo: https://tvprofil.com/tvprogram/#!datum= ... bt-sport-1

I kaže da je sutra u 23:15, pretpostavljam da je snimka, jer kao što rekoste, ne pratim sport :)
Last edited by crnivrag on 07/12/2018 20:42, edited 1 time in total.
sarajevosa

#77652 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sarajevosa »

Ima li ko problema sa internetom, kod mene 15 brzina
Telemach

#77653 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

sarajevosa wrote:Ima li ko problema sa internetom, kod mene 15 brzina
@sarajevosa,
Možete nam se ili obratiti u pp ili pozvati podršku na 1360 i provjerit ćemo.
afannedim

#77654 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by afannedim »

crnivrag wrote:
afannedim wrote:
Dzontra_Volta wrote:
Kako sutra, kad je bio prošle sedmice!?
Prati sport :evil: pravo :lol:
Evo ja naiđoh na ovo: https://tvprofil.com/tvprogram/#!datum= ... bt-sport-1

I kaže da je sutra u 23:15, pretpostavljam da je snimka, jer kao što rekoste, ne pratim sport :)
:thumbup:
crnivrag

#77655 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Telemach wrote:
Ko to ignoriše moje upite :D?
belafonte

#77656 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by belafonte »

Tesna koza 3, zatamnjen na RTL HR, uz svu onu beskonacnu raspravu oko zatamnjivanja, zbog cega bi RTL trazio da se ovaj film zatamni...moze se u dva klika na youtube naci, ovo je fakat izivljavanje.
crnivrag

#77657 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

belafonte wrote:Tesna koza 3, zatamnjen na RTL HR, uz svu onu beskonacnu raspravu oko zatamnjivanja, zbog cega bi RTL trazio da se ovaj film zatamni...moze se u dva klika na youtube naci, ovo je fakat izivljavanje.
Ne traži RTL već Federalna TV, koja ima pravo za reemitiranje tih filmova u BiH.
fusion_ba

#77658 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

crnivrag wrote:
belafonte wrote:Tesna koza 3, zatamnjen na RTL HR, uz svu onu beskonacnu raspravu oko zatamnjivanja, zbog cega bi RTL trazio da se ovaj film zatamni...moze se u dva klika na youtube naci, ovo je fakat izivljavanje.
Ne traži RTL već Federalna TV, koja ima pravo za reemitiranje tih filmova u BiH.
Kakva Federalna, to ima pola kanala. Nedavno bilo na ATV i BN
belafonte

#77659 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by belafonte »

Ok, kupio si pravo da reemitujes film star 30 godina...zasto se ne pokrenu isti zahtjev prema youtube?

Jedini rezon kojim bi se vodili u Federalnoj bi bio - zatamni sve strane kanale koji reemituju film star 30 godina jer neko ce slucajno moci pogledati film koji smo mi vec pustali krajem oktobra,

http://www.federalna.ba/bhs/vijest/2538 ... grani-film

uzeli kes od reklama, pa cemo opet za po godine istu kolicinu kesa uzeti od reklama jer ce opet isti broj raje gledat taj film koji su pogledali minimalno 3 put u zivotu...

Inace da ne posaljemo zahtjev za zatamnjivanje veceras drastican broj ljudi ne bi pogledao taj film za pola godine i mi ne bi mogli navuci planirani kes od reklama...

I ja dodjem i platim Telemachu pretplatu, platim svaki mjesec taksu Federalnoj da moze kupovat pravo za reemitiranje filmova starosti 30 godina, saltam more nebitnih kanala koji mi ne trebaju i dodjem do tog nivoa da ubjedim sebe da je najbolji sadrzaj trenutno na TV-u taj dinosaur od filma kad ono prc.

Sad svi govore sta sad hoces od Telemacha?

Evo ja ko pojedinac mogu poslat Federalnoj dopis u vezi ovoga i otkantali bi me u sekundi...a ja se pitam zasto Telemach kao jaci igrac u ovoj igri ne bi upotrijebio common sense argumente i rekao FTV da se ne blamira sa ovim zahtjevima i tako bar pokusao zastiti svoje pretplatnike.OK, ima FTV pravo na to, ali je li vrijedno ovoga - pa se sve ovo iznad taksativno nabere.

Meni bi to npr. bilo nevjerovatno osvjezenje u ovoj ucmalosti i wannabe brige za korisnike koja se ogleda samo kroz ponudu novih usluga po bezobraznim cijenama.
Dr_Proka

#77660 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Dr_Proka »

Mislim da je cast tito jer sam skontao jednu dobru situaciju. Naime kad je eon box u stand by modu, možeš ga pokrenuti tako što na youtube klikneš kad pokreneš video na onaj cast ekran i čudo se desi. Pošto sam ja i TTV korisnik, sad mogu na tv gledati kanale koje nemam na telemachu. E sad me jedna stvar interesuje, a to je: pošto box trenutno ne pamti instalacije sa apk fajlova od rts planete i oriona, kako ih mogu castovati sa mobitela i koji mi program treba?
diablobih

#77661 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by diablobih »

Jbg, tako ti rade pravno, nema tu neke solucije.
afannedim

#77662 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by afannedim »

crnivrag wrote:
Na logosoftu regularno isla Tesna Koza na RTL-u
MTV

#77663 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Oni su bili BN zatamnili jer je serija isla na Federalnoj :lol: :lol:
dembele

#77664 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dembele »

@Telemach

Hajde prenesi ovima svojima da ubace HRT2 HD umjesto jednog Pikaboo HD kanala budući da imaju dva u ponudi na poziciji 130 i 140.
I mislim koji đavo će dva istovjetna kanala u HD?
afannedim

#77665 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by afannedim »

MTV wrote:Oni su bili BN zatamnili jer je serija isla na Federalnoj :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
crnivrag

#77666 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

afannedim wrote:
Kad im Federalna vrisne da zatamne neki sadržaj, odmah bez razmišljanja polete da to odrade :-)
jasko__

#77667 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by jasko__ »

@Telemach

Klasično monopolističko I DON'T CARE ponašanje kad su u pitanju novi korisnici i čekanje po mjesec i više na priključak..

Al samo polako, doći će vam vremenom iz gu.zice u glavu šta radite..izvrnu se muda na čelo vrlo lahko..

Isto tako bahato se ponašao BH Telecom pa ste vi "hajrovali" preuzimajuci im veliki veliki broj klijenata..pa su sad skontali i stalno zivkaju nudeci sve i svasta jer znaju da ste vi prosirili mrezu na nase područje..

Doći ce i vama isto kad tad ako ovako nastavite..doći će Švabo ili slični sa nekom svojom ponudom uz naravno ozbilino tretiranje klijenata koji mu donose hljeb..pa ću ja jedva čekat da vas zatjeram i počupam sve iz kuće..kao sto sad čekam da izbacim Telecom...

A vi samo nastavite, i 999 puta vece firme od vas su "legle", ničija nije do zore sijala...
jasko__

#77668 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by jasko__ »

P.S. kaze mi lik koji je vas kooperant da ima preko 200 naloga spremnih za prikljucenje ali da po cijele dane bezze dangube radeci sporedne stvari jer NEMAJU NIJEDAN EON BOX NA STANJU...

I kad se i smilujete pa nabavite opremu..kad ce oni stici sve to pokopčati..a novi nalozi pristižu svaki dan..a da ne spominjemo naloge belaja i problema postojecih korisnika

Sve u svemu, taman sam u martu na redu
afannedim

#77669 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by afannedim »

crnivrag wrote:
afannedim wrote:
Kad im Federalna vrisne da zatamne neki sadržaj, odmah bez razmišljanja polete da to odrade :-)
A kad tebi trebaju odgovoriti nigdje ih. :mrgreen:
dembele

#77670 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dembele »

U SBB se vracaju svi kanali iz AMC grupacije kako tvrdi njihov glavni insajder. Vjerovatno isto važi i za Telemach budući da su kanali izbačeni iz ponude(Telemach i SBB) u isto vrijeme.
Benq

#77671 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

dembele wrote:U SBB se vracaju svi kanali iz AMC grupacije kako tvrdi njihov glavni insajder. Vjerovatno isto važi i za Telemach budući da su kanali izbačeni iz ponude(Telemach i SBB) u isto vrijeme.
Da, objavio je to i na svom blogu :)

http://sbbmembers.blogspot.com/2018/12/ ... z-amc.html
Stockk

#77672 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Stockk »

Benq wrote:
dembele wrote:U SBB se vracaju svi kanali iz AMC grupacije kako tvrdi njihov glavni insajder. Vjerovatno isto važi i za Telemach budući da su kanali izbačeni iz ponude(Telemach i SBB) u isto vrijeme.

zato nema šejtana, uhvatila ga euforija kad je vidio :D
dembele

#77673 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dembele »

Benq wrote:

Najavi čo'ek i AMC Premiere, a eto i tebi nazad CBS Reality :)
Benq

#77674 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

Stockk wrote: zato nema šejtana, uhvatila ga euforija kad je vidio :D
:lol:
dembele

#77675 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dembele »

Stockk wrote:
Benq wrote:

zato nema šejtana, uhvatila ga euforija kad je vidio :D
Kakva će ga tek euforija uhvatiti kad mu dođe Zauder :D
Locked