FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Zeljo92
#77601 Re: FK Željezničar
Pitari na aparatima
pozdrav za Misketovce 
- Kinaski
#77602 Re: FK Željezničar
e ima sad da je osvoji brkoAmiĐa_Idriz wrote:Suludo je očekivati bilo šta za ovu polusezonu. Neka smire situaciju, i sljedeće sezone po titulu.
- Charuga
- Globalni moderator
#77603 Re: FK Željezničar
Ne interesje me šta ima, ili šta nema.UnKnownBA wrote:Ipak je pristao ... Samo raja puno od njega očekuju, kao da je mađioničar, nema ni on čarobni štapić. Ako ga finansije ne budu pratile teško da će i on nešto uraditi. SRETNO!
Sretna nova svima ...
Jesu li ovi otišli/otjerani radi loših rezultata i loše igre? Jesu.
Je li brko objašnjavao na skupštini šta znači fudbal, i odakle potiče? Jeste
Jebe mi se za finansije, kako će ih naći, i gdje će ih naći, neka ih rode. Hoću da konačno gledam fudbal na Grbavici, i igrače koji će ginuti za dres.
P.S. Da ne zaboravim titulu ...
-
vryzas
#77604 Re: FK Željezničar
+1Charuga wrote:Ne interesje me šta ima, ili šta nema.UnKnownBA wrote:Ipak je pristao ... Samo raja puno od njega očekuju, kao da je mađioničar, nema ni on čarobni štapić. Ako ga finansije ne budu pratile teško da će i on nešto uraditi. SRETNO!
Sretna nova svima ...
Jebe mi se za finansije, kako će ih naći, i gdje će ih naći, neka ih rode. Hoću da konačno gledam fudbal na Grbavici, i igrače koji će ginuti za dres.
- UnKnownBA
#77605 Re: FK Željezničar
Nismo mi ni sa Brkom gledali neku ljepotu, osim prve sezone posljednjeg mandata i one sezone Newcastle-a (kada smo imali tim u pravom smislu te riječi), kasnije patnja živa. Trči, nabaci, gađaj balvana u šesnaestercu dok ga ne pogodiš ... Najbolji su vječno odlazili kao i sada (ekipe bile malo iznad prosjeka lige, uzimali tekme na "mišiće"), u Evropu smo svaki put ulazili sa drugom ekipom i brukali se redovno ... sve isti k... samo drugo pakovanje. Jedina razlika, koja je od njegovog mandata bila misaona imenica, jeste da smo tada a vjerujem i da ćemo sada sa vremena na vrijeme napraviti nekom pritisak.
Amar zna, samo mu trebaju pare koje su nam vječno bile problem kako tada tako i sada.
-
zipoo
#77606 Re: FK Željezničar
Trener rijesen jos igracki kadar. Bit cu zadovoljan sa poslozenom i uigranom ekipom za sljedecu sezonu. Evropa premija
Sretna nam nova
Sretna nam nova
- Charuga
- Globalni moderator
#77607 Re: FK Željezničar
U jednom razgovoru je brko pohvalio Misimovića, u smislu da je vrhunski čovjek za ubaciti pare u klub, ali sa druge strane da ih troši na loša pojačanja, i raskide ugovora, istom brzinom kojom ih i nabavi. Mogao je raditi sa njim, dogovoriti se da funkcionišu, ali nisu. Što nisu, kako nisu, ne interesuje me, znam da nisu. Oni su otišli, i ne treba žaliti za njima, a na njemu i novim ljudima je da nađu pare. Ne smije to više biti problem, i ne smiju se opet dovesti u situaciju da uvedu klub u još veću dubiozu.UnKnownBA wrote:Amar zna, samo mu trebaju pare koje su nam vječno bile problem kako tada tako i sada.
- Charuga
- Globalni moderator
#77608 Re: FK Željezničar
zipoo wrote:Trener rijesen jos igracki kadar. Bit cu zadovoljan sa poslozenom i uigranom ekipom za sljedecu sezonu. Evropa premija
Sretna nam nova
- UnKnownBA
#77609 Re: FK Željezničar
Toga se ja i bojim, nije po nas ni dobro da Amar ima previše uticaja u klubu (dalje od terena) ... da ovi neće biti sposobni da nafataju dovoljno keša a Amar se neće brukati sa omladincima, rađe neće ni biti trener, pa će nam biti opet ona standardna Amarova "napeli smo se kao žabe" (zadužili se). Više bih volio (molim boga) da se radi u okviru budžeta pa makar i ne uspjevali ispunjavati ciljeve (osvajati tiule) ako ćemo ih kasnije plaćati igrajući sa omladincima nekoliko narednih godina u novim procesima stabilizacije. Neka budu transparentni, neka kažu "nemamo para" za nešto više i jebaji ga. Po meni ne može niti jedan navijač tražiti više, pogotovo oni koji nisu u stanju ni godišnje izdvojiti 20 KM za članarinu a da ne kažem uzeti godišnju, dolaziti redovno na tekme i bar malo pomoći klubu.Charuga wrote:U jednom razgovoru je brko pohvalio Misimovića, u smislu da je vrhunski čovjek za ubaciti pare u klub, ali sa druge strane da ih troši na loša pojačanja, i raskide ugovora, istom brzinom kojom ih i nabavi. Mogao je raditi sa njim, dogovoriti se da funkcionišu, ali nisu. Što nisu, kako nisu, ne interesuje me, znam da nisu. Oni su otišli, i ne treba žaliti za njima, a na njemu i novim ljudima je da nađu pare. Ne smije to više biti problem, i ne smiju se opet dovesti u situaciju da uvedu klub u još veću dubiozu.UnKnownBA wrote:Amar zna, samo mu trebaju pare koje su nam vječno bile problem kako tada tako i sada.
-
Alfa_i_Omega
#77610 Re: FK Željezničar
31.12.2018
Dobro nam dosao natrag Amare.
Zapamticemo svi ovaj dan i danasnji datum. Zapamticemo i kakva je situacija, stanje kluba, podijeljenost navijaca i lose rezultate. Znamo koja su nam ocekivanja i ciljevi, znamo kako zelimo da izgleda klub.
Sretna vam Nova Godina Manijaci!
Dobro nam dosao natrag Amare.
Zapamticemo svi ovaj dan i danasnji datum. Zapamticemo i kakva je situacija, stanje kluba, podijeljenost navijaca i lose rezultate. Znamo koja su nam ocekivanja i ciljevi, znamo kako zelimo da izgleda klub.
Sretna vam Nova Godina Manijaci!
-
zipoo
#77611 Re: FK Željezničar
U plavu seharuCharuga wrote:zipoo wrote:Trener rijesen jos igracki kadar. Bit cu zadovoljan sa poslozenom i uigranom ekipom za sljedecu sezonu. Evropa premija
Sretna nam nova
-
NORMUS
#77612 Re: FK Željezničar
E alal ti ćufte.Charuga wrote:Ne interesje me šta ima, ili šta nema.UnKnownBA wrote:Ipak je pristao ... Samo raja puno od njega očekuju, kao da je mađioničar, nema ni on čarobni štapić. Ako ga finansije ne budu pratile teško da će i on nešto uraditi. SRETNO!
Sretna nova svima ...
Prvi post nakon 50 stranica koji opisuje ono što hoću da kažem. Pisao bih i ja al' ne smijem da se pojedine mlade ne uvrijede.
Brinemo se za budžete, prihode, rashode kurce-palce dok nas guzi etno selo.
Ma samo jako Brko.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#77613 Re: FK Željezničar
+1 podijeljeno sa 3, puta 4, 2 korijen iz 9, hyp puta lon =vryzas wrote:+1Charuga wrote:Ne interesje me šta ima, ili šta nema.UnKnownBA wrote:Ipak je pristao ... Samo raja puno od njega očekuju, kao da je mađioničar, nema ni on čarobni štapić. Ako ga finansije ne budu pratile teško da će i on nešto uraditi. SRETNO!
Sretna nova svima ...
Nek nam je sretno i bericetno narednih 3.5 godine. Vise Zelje i manje klanova.
-
zipoo
#77614 Re: FK Željezničar
je li puta 2 korijen iz 9 ili ?mali_milojica wrote: +1 podijeljeno sa 3, puta 4, 2 korijen iz 9, hyp puta lon =
- mali_milojica
#77615 Re: FK Željezničar
Pojma nemam, ovo sam izbubao iz glavezipoo wrote:je li puta 2 korijen iz 9 ili ?mali_milojica wrote: +1 podijeljeno sa 3, puta 4, 2 korijen iz 9, hyp puta lon =
-
DonieBrasco
#77617 Re: FK Željezničar
Bez euforije tek treba da vidimo sta i kako.
- mali_milojica
#77618 Re: FK Željezničar
Raja,
Sretna Nova Godina
Sve najbolje Vam zelim.
Nek' smo puni Zelje, a Grbavica puna nas.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas.
Sretna Nova Godina
Sve najbolje Vam zelim.
Nek' smo puni Zelje, a Grbavica puna nas.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas.
-
RasAlGhul
#77620 Re: FK Željezničar
Tužan dan za Željezničar nažalost, čpvjek koji je sam nabio dva miliona duga, tužio klub, koji je na godišnjem vraća se na klupu. Prošloj Upravi zamjeram Bogičevića, ako Nova potpiše opet ugovor sa ovim ucjenjivačem treba nas spaliti, i ako vrate ono vanago Stanića, pepeo posuti benzinom i opet zapaliti. Jamak je dobrodošao, pjan je bolji od svih naših veznjaka
-
hostapler
#77621 Re: FK Željezničar
Sad sam prenio Amaru tvoj post, kaze, u inat tebi ide svima njima ugovor na 18mj 
- UnKnownBA
#77622 Re: FK Željezničar
Ako ćemo iskreno, ostavili su nam i ovi bar još toliko dugova.RasAlGhul wrote:Tužan dan za Željezničar nažalost, čpvjek koji je sam nabio dva miliona duga, tužio klub, koji je na godišnjem vraća se na klupu. Prošloj Upravi zamjeram Bogičevića, ako Nova potpiše opet ugovor sa ovim ucjenjivačem treba nas spaliti, i ako vrate ono vanago Stanića, pepeo posuti benzinom i opet zapaliti. Jamak je dobrodošao, pjan je bolji od svih naših veznjaka
Last edited by UnKnownBA on 31/12/2018 14:51, edited 1 time in total.
-
Tromblon
#77623 Re: FK Željezničar
Šta će nam dušmani sa strane kad ih imamo među nama. Tužno.
-
RasAlGhul
#77624 Re: FK Željezničar
Ovi su izgradili Istok, teren najbolji u regionu, napokon igramo Evropu na našem stadionu, šta je Amar uradio osim nabijanja duga i namještanja utakmica protiv Leotara i Širokog i Veleža i ostalih?UnKnownBA wrote:Ako ćemo iskreno, ostavili su nam i ovi bar još toliko dugova.RasAlGhul wrote:Tužan dan za Željezničar nažalost, čpvjek koji je sam nabio dva miliona duga, tužio klub, koji je na godišnjem vraća se na klupu. Prošloj Upravi zamjeram Bogičevića, ako Nova potpiše opet ugovor sa ovim ucjenjivačem treba nas spaliti, i ako vrate ono vanago Stanića, pepeo posuti benzinom i opet zapaliti. Jamak je dobrodošao, pjan je bolji od svih naših veznjakaNe vidim da ih u tom kontekstu pominjete. Samo kažem, ne zna se ko je gori ako ćemo sa te strane gledati.
-
Alfa_i_Omega
#77625 Re: FK Željezničar
Sramna hajka bivsih struktura. Napravili su razdor sa svojim lazima i podvalama, bez imalo stida pljuju po klubu i njegovoj istoriji u pokusaju da naskode nasem najtrofejnijem treneru. Kolicina uvreda koje plasiraju pokazuje sav raskos hinjaluka i drskosti, jasno dajuci na znanje da je njihova ljubav samo demagogija prosipana radi vlastite promocije.
Zaboravili su podrsku kada su zapocinjali svoju avanturu u klubu. Zaboravili milione koji su im pali u krilo. Zaboravili milion od navijaca. Bjanko podrsku su imali.
Pljuvali dok su bili tu. Pobjegli. Opet pljuju. Bas firaunski.
Zaboravili su podrsku kada su zapocinjali svoju avanturu u klubu. Zaboravili milione koji su im pali u krilo. Zaboravili milion od navijaca. Bjanko podrsku su imali.
Pljuvali dok su bili tu. Pobjegli. Opet pljuju. Bas firaunski.