Sta je tebi uradjeno?i agree wrote:Sta bolan ne rade pa imao sam isti problem kao i on sa jacinom signala znam sta mi je radjeno,cuj ne radezateznistub wrote: Ne rade oni to tako
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
zux1
#77601 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- zateznistub
#77602 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Samo radi tebe stavili pojacalo? Ma daji agree wrote:Sta bolan ne rade pa imao sam isti problem kao i on sa jacinom signala znam sta mi je radjeno,cuj ne radezateznistub wrote: Ne rade oni to tako
Uslikaj mi to molim tr pa postavi
- Telemach
#77603 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Stalker,Stalker wrote:BRAVO ZA TELEMACH !!!
Donedavno sam placao HD paket 8 KM a sada da bih imao iste HD kanale moram platiti prosireni paket koji je 10 KM.
Dostavite nam podatke u pp.
Prošireni paket za Duo, Trio Grande i Eon korisnike je 7,00 KM.
- i agree
#77604 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pojacan signal na kutiji-pojacalu i stavljeni novi kablovi do tv-azux1 wrote:Sta je tebi uradjeno?i agree wrote:Sta bolan ne rade pa imao sam isti problem kao i on sa jacinom signala znam sta mi je radjeno,cuj ne radezateznistub wrote: Ne rade oni to tako
- i agree
#77605 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ti ocigledno nista ne citas a poslje pises kako sam konfuzan i pisem konfuznozateznistub wrote:Samo radi tebe stavili pojacalo? Ma daji agree wrote:Sta bolan ne rade pa imao sam isti problem kao i on sa jacinom signala znam sta mi je radjeno,cuj ne radezateznistub wrote: Ne rade oni to tako
Uslikaj mi to molim tr pa postavi
- zateznistub
#77606 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ti ocito ne znas ni sta si napisao...i agree wrote:
Ti ocigledno nista ne citas a poslje pises kako sam konfuzan i pisem konfuzno
A onda napišeš...Nije to pojacalo za citav kvart nego vjerovatno samo za njega i par stanova-kuca okolo
Idi bre...
Pojacan signal na kutiji-pojacalu i stavljeni novi kablovi do tv-a
Zamijenilo mu kabl i pojacalo signal... :-)a prica o montiranju posebnog pojačala...
-
jasko__
#77607 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nema opreme, djaba cekamo...nema i haman veze nemaju kad ce biti..a nalozi se gomilaju, slijedi belaj sirih razmjera
Ali ne smiju priznat..i sto je najgore, i dalje hodaju od vrata do vrata i ubiru nove klijente...koji jadni popunjavaju zahtjeve uz nadu da ce gledat novogodisnji prograam na novom boxu...a dobice uslugu taman kad istekne novogodisnji poklon 15.01
Ali ne smiju priznat..i sto je najgore, i dalje hodaju od vrata do vrata i ubiru nove klijente...koji jadni popunjavaju zahtjeve uz nadu da ce gledat novogodisnji prograam na novom boxu...a dobice uslugu taman kad istekne novogodisnji poklon 15.01
- zateznistub
#77608 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To im je stari problem, uvijek nesto na kašiku nabavljaju. Dodes da zaduzis cam module oni ti dadnu 10 kartica a ti u autu u trku imas 15 naloga gdje ljudi isključivo insistiraju na modulu...jasko__ wrote:Nema opreme, djaba cekamo...nema i haman veze nemaju kad ce biti..a nalozi se gomilaju, slijedi belaj sirih razmjera
- i agree
#77609 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I ko je konfuzan ti ili jazateznistub wrote:Ti ocito ne znas ni sta si napisao...i agree wrote:
Ti ocigledno nista ne citas a poslje pises kako sam konfuzan i pisem konfuznoA onda napišeš...Nije to pojacalo za citav kvart nego vjerovatno samo za njega i par stanova-kuca okoloIdi bre...
Zamijenilo mu kabl i pojacalo signal... :-)a prica o montiranju posebnog pojačala...
U pocetku sam ti fino napisao da svaki sprat ima pojacalo signala a drugo je pojacalo za citav kvart koji je na banderi i nema veze sa ovim po spratovima.Ocigledno je da njemu ne treba pojacalo za citav kvart nego ovo kao sto imam i ja na svakom spratu.Ta glavna pojacala su puno skuplja od ovog i sumnjam da bi se u tako nesto sam uvaljivao.
- MMM1977
#77610 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zatezni,zateznistub wrote:Ti ocito ne znas ni sta si napisao...i agree wrote:
Ti ocigledno nista ne citas a poslje pises kako sam konfuzan i pisem konfuznoA onda napišeš...Nije to pojacalo za citav kvart nego vjerovatno samo za njega i par stanova-kuca okoloIdi bre...
Nije ovo nemoguće, meni su stavili pojacivac signala a samo sam ja bio na TM u cijelom komsiluku.
- i agree
#77611 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nema on pojma sta pise a hoce mene da napravi konfuznim.Dobro znam sta imam i kako ide,pricao sa covjekom koji je sve pravio.
- zateznistub
#77612 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sjedi i fino iščitaj šta si sve napisao...haj' zdravo.i agree wrote:Nema on pojma sta pise a hoce mene da napravi konfuznim.Dobro znam sta imam i kako ide,pricao sa covjekom koji je sve pravio.
Dok sam radio za njih, NIKADA to nisu odobravali iako se trazilo jer iziskuje dodatna sredatva.MMM1977 wrote: Zatezni,
Nije ovo nemoguće, meni su stavili pojacivac signala a samo sam ja bio na TM u cijelom komsiluku.
A ako si bio sam jel zgrada ili stan u pitanju? Morali su ti signal poslati sa nekog pojačala ne moze drugačije
- i agree
#77613 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sjedi i iscitaj ti, u nemogucnosti da ispadnes pametan sad se vadis na ovo da sjednem ja i procitamzateznistub wrote:Sjedi i fino iščitaj šta si sve napisao...haj' zdravo.i agree wrote:Nema on pojma sta pise a hoce mene da napravi konfuznim.Dobro znam sta imam i kako ide,pricao sa covjekom koji je sve pravio.Dok sam radio za njih, NIKADA to nisu odobravali iako se trazilo jer iziskuje dodatna sredatva.MMM1977 wrote: Zatezni,
A ako si bio sam jel zgrada ili stan u pitanju? Morali su ti signal poslati sa nekog pojačala ne moze drugačije
Presmjesan si.Nije poenta da ispadnes pametan u nekim temama nego da se baziras na problematiku onoga sto ima neko.Ti ovim pisanjem gluposti nista nisi doprinjeo covjeku koji ima problem.Ja makar jesam donekle jer sam imao isti problem.Sa tim da sam mu skrenuo paznju na ono sto se zove zavala telemaha jer je prvo njih pozvao za pomoc a kad je otvoren nalog i kada nisu dosli na vrijeme on je sam uradio sto su oni trebali.
Ja ovde nemam sta sa tobom dalje da diskutujem jer samo zacatavas temu i pises gluposti.
Bitno mi je da me on shvatio a ti si mi totalno nebitan
Zdravo.
- MMM1977
#77614 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kuća u mahali, Visoko je u pitanju. Kasnije su dobili još par priključaka ali sam u tom momentu bio jedini pretplatnik.zateznistub wrote:Sjedi i fino iščitaj šta si sve napisao...haj' zdravo.i agree wrote:Nema on pojma sta pise a hoce mene da napravi konfuznim.Dobro znam sta imam i kako ide,pricao sa covjekom koji je sve pravio.Dok sam radio za njih, NIKADA to nisu odobravali iako se trazilo jer iziskuje dodatna sredatva.MMM1977 wrote: Zatezni,
Nisam ništa urgirao, došao tehničar zbog problema sa signalom i sam rekao sa mora staviti pojačalo, otišao po isto i ugradio.
- zateznistub
#77615 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Opet ti kazem. Uslikaj to sto su TI ONI POSTAVILI
- stari lisac
#77616 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sta si ti radio kod njih domacine kad nemas pojma kako se djeli signal i gdje ide koje pojacalo?Mozda si samo montiro u stanove opremu jer za ovo drugo se vidi da ne znas.
- zateznistub
#77617 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
"domacine" kako se dijeli signal znam vrlo dobro. I gdje ide koje pojacalo i to znam. I gdje ide NOD neš vjetovati domacine ali i to znamstari lisac wrote:Sta si ti radio kod njih domacine kad nemas pojma kako se djeli signal i gdje ide koje pojacalo?Mozda si samo montiro u stanove opremu jer za ovo drugo se vidi da ne znas.
- stari lisac
#77618 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kako onda ne znas kako se djeli signal i gdje ide koje pojacalo?Vidim nik ti je zateznistub a i po znanju mislim da si ti njima samo zatezo kablove dok su ih pruzali jer mi nisi kadar za nesto vise.Domacine moj dobri.
-
duffy_duck
#77619 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ocekuj pp.crnivrag wrote:Obavijest:
Ko želi HBO GO Android TV aplikaciju koja radi savršeno na EON box-u, ili bilo kojem Smart TV-u, apk file za instalaciju iste može dobiti upitom na P.P.
Nakon instalacije, aplikaciju morate aktivirati putem svog korisničkog HBO GO računa na računaru, unosom koda sa ekrana.
A aplikacija se nakon instalacije na EON box-u nalazi na sljedećoj putanji: Postavke -> Aplikacije -> Skinute aplikacije -> HBO GO (klik na aplikaciju i ići na otvori).
P.S. Aplikaciju na EON box-u nakon instalacije možete postaviti u favorite, klikom na znak + na početnom ekranu.
Aplikacija pušta sadržaje u HD rezoluciji.
- MTV
#77620 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nek si nas obavijestio da ces mu poslati pp.
- zateznistub
#77621 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ti kao "pravnik" se razumijes u ovo kao mara u kriv....stari lisac wrote:Kako onda ne znas kako se djeli signal i gdje ide koje pojacalo?Vidim nik ti je zateznistub a i po znanju mislim da si ti njima samo zatezo kablove dok su ih pruzali jer mi nisi kadar za nesto vise.Domacine moj dobri.
O zateznom i sta zategnem ne bih ovako javno...
Nego, de ti malo o pravu... A usput napisi ciji si klon, sudeci po datumu aktiviranja... Cisto da znam s kim pisem...
- stari lisac
#77622 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nema potrebe za paranojom domacine,necemo izlizane fore kad nas neko stjera u kut,ja ko pravnik volim samo pravo, ma u srz problema.Slabo si ti njima izgleda to zatezo cim vise ne radis tamo.Jedan je tako strucnjak a mozda si i ti kod mene u ulici pocupo bagerom sve kablove kad su pruzali,zato ja kazem kolko god u zivotu mislis da znas nemoj se pravit pametan jer u sustini nista ne znas.Nepredvidivost je cudo i kako se covjek na nesto sto misli da zna moze opeci i iznenaditi,dobri moj domacine.
- zateznistub
#77623 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dobra moja klončino, jel sad vozim bager ili zatezem kablove? Odluci se... I cime si me to stjerao u kut zivota ti? I cuj paranoja, lik tek 4 mjeseca na forumu (ko fol) ... Te kablovska tv te bageri te zatezanje te pravo... Dobar si ti menistari lisac wrote:Nema potrebe za paranojom domacine,necemo izlizane fore kad nas neko stjera u kut,ja ko pravnik volim samo pravo, ma u srz problema.Slabo si ti njima izgleda to zatezo cim vise ne radis tamo.Jedan je tako strucnjak a mozda si i ti kod mene u ulici pocupo bagerom sve kablove kad su pruzali,zato ja kazem kolko god u zivotu mislis da znas nemoj se pravit pametan jer u sustini nista ne znas.Nepredvidivost je cudo i kako se covjek na nesto sto misli da zna moze opeci i iznenaditi,dobri moj domacine.
Hajde ba priznaj koji si cisto da znam
- stari lisac
#77624 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da znas pa da te ja poslje vadim na sudu sto si pocupao kablove.Hehe eee lolo lolo.
-
DON_eARL
#77625 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I baš se slučajno zateknu "dva" korisnika koja pišu potpuno isto?
@crnivrag, trošiš više struje na boxu kada se pokrene aplikacija direktno.
Šalu na stranu, pošalji link na PP.
@crnivrag, trošiš više struje na boxu kada se pokrene aplikacija direktno.