Amar je zovnuo Misimovica i uveo ga u klub.printer wrote:AO je najtrofejniji trener Zelje...istina, to mu niko ne moze osporiti kao ni fudbalsko znanje.
Cinjenica je isto tako da je u njegovom periodu u Zelji kreiran visemilionski dug. On je upravljao klubom na isti nacin na koji i sada upravlja, tada mozda jos direktnije. Covjek je sebi odredjivao platu, isplacivao je. Pare od transfera padale na njegov racun i on raspolagao sa njima kako je htio.
Kad nas doveo na rub gasenja, hladno se pokupi covjek i ode.
U klub dodju novi ljudi, rade fantasticne stvari al o fudbalu pojma nemaju, mole ga da dodje i preuzme fudbalski dio on nece. Hoce da udje pod svojim uslovima a ne pod Zeljinim. I tako je i usao, usput tuzio klub za kamatu, blokirao rad kluba, i otjerao ljude koji su radili odlican posao " jer mu se ne svidjaju"
Ova sijela sa Beganom, Violinom i ostalim likovima necu komentarisati.
Onom ko navija za Zelju a ne za AO je ovo dovoljno.
Ko navija za AO njemu nista nije jasno, zasto ga raja zove izrodom, supkom, pickom, kamatarom, placenikom, izajicom.
Sto se tice mene, do prije par godina ruku bi mu poljubio kad bih ga vidio, sad cu ga pljunut po sred face
Da sam na njegovom mjestu ne bih ni ja. Ali ako nista, za razliku od ovih je sutio, nije mahalao okolo, sazivao press konferencije, pljuvao i lajao.
Pustio ih, sami pali, sami se ubili.