FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
zipoo
#77526 Re: FK Željezničar
Amar ako je dosao pomoci klubu, ako je navijac. NEMA sta biti u drustvu razlicitih instrumenata, retardiranih novinara... Ne samo on nego citava uprava, navijaci. Inace je isto, supak koji je dosao izjahati klub.
-
Alfa_i_Omega
#77527 Re: FK Željezničar
To ti pokusavam objasniti ali mi ne polazi za rukom.zipoo wrote:Amar ako je dosao pomoci klubu, ako je navijac. NEMA sta biti u drustvu razlicitih instrumenata, retardiranih novinara... Ne samo on nego citava uprava, navijaci. Inace je isto, supak koji je dosao izjahati klub.
Od "sampanjca" smo za tili čas dosli do "sup.ka", jahanja kluba, ko se sa kim smije vidjeti, biti u istoj prostoriji, namjerama da se klub osteti.
Eto ti price. Pausalno, insuinacije, optuzbe, konstrukcije, uvrede.
Opet pitam, koja je svrha?
-
zipoo
#77528 Re: FK Željezničar
O Boze...Alfa_i_Omega wrote:To ti pokusavam objasniti ali mi ne polazi za rukom.zipoo wrote:Amar ako je dosao pomoci klubu, ako je navijac. NEMA sta biti u drustvu razlicitih instrumenata, retardiranih novinara... Ne samo on nego citava uprava, navijaci. Inace je isto, supak koji je dosao izjahati klub.
Od "sampanjca" smo za tili čas dosli do "sup.ka", jahanja kluba, ko se sa kim smije vidjeti, biti u istoj prostoriji, namjerama da se klub osteti.
Kakva si ti ubleha od navijaca. Pa tebi bolan Amarovo govno mirise. Normalno da je supak. I svako pravdanje je idiotluk. Mogu se naci u istoj prostoriji niko ne brani, ali nemas sta sa njim nazdravljati, sjediti pored njega. Ili Beganovic koji 4 godine blati klub preko svog portala. Valjda je to jasno? Ili treba elaborat za svaku rijec?
Ja toj osobi trebam sutra dati podrsku? Sa dusmanom sjedi.
Koja je svrha? Pa da navijas za Zelju jasno bi ti bilo koja svrha.
- Kinaski
#77529 Re: FK Željezničar
Upravo to, Amar se razotkriva, ne bi me iznenadilo da se ispostavi da je indirektno uticao na lose igre fkž.
Niko nije iznad zelje pa ni osim, bilo kako bilo sad je tu i nek mu je sretno, nadam se da se nece ispaliti
Niko nije iznad zelje pa ni osim, bilo kako bilo sad je tu i nek mu je sretno, nadam se da se nece ispaliti
-
Alfa_i_Omega
#77530 Re: FK Željezničar
Gdje su to nazdravljali? Ti vidio da su nazdravljali? Koji si ti faktor, prvo da govoris nekome da je supa.ak, ne nekome nego legendi kluba, a drugo, ko ce se sa kim druziti ili naci u istoj prostoriji?zipoo wrote:O Boze...Alfa_i_Omega wrote:To ti pokusavam objasniti ali mi ne polazi za rukom.zipoo wrote:Amar ako je dosao pomoci klubu, ako je navijac. NEMA sta biti u drustvu razlicitih instrumenata, retardiranih novinara... Ne samo on nego citava uprava, navijaci. Inace je isto, supak koji je dosao izjahati klub.
Kakva si ti ubleha od navijaca. Pa tebi bolan Amarovo govno mirise. Normalno da je supak. I svako pravdanje je idiotluk. Mogu se naci u istoj prostoriji niko ne brani, ali nemas sta sa njim nazdravljati, sjediti pored njega. Ili Beganovic koji 4 godine blati klub preko svog portala. Valjda je to jasno? Ili treba elaborat za svaku rijec?
Ja toj osobi trebam sutra dati podrsku? Sa dusmanom sjedi.
Koja je svrha? Pa da navijas za Zelju jasno bi ti bilo koja svrha.
Sta go.vno mirise? Sto kazem da ti je glupa prica a ti pravo bezveze jer iz gluposti izvalcis citav kriminalisticki roman i vrijeđas?
Sta ti je zipoo@, smanji dozivljaj. Fatas se za slamku i pricu bez realnog uporista. Korisnog pogotovo.
-
printer
#77531 Re: FK Željezničar
Supak supak, nego sta. Nakon svega sto je napravio, svi zeljovci imaju potpuno pravo da sumnjaju u njegove dobre namjere.
A najgore od svega je sto covjek ne moze ocekivati od upravnog i nadzornog odbora da gledaju ISKLJUCIVO Zeljin interes u ovoj situaciji
Terorista nije doduse...
A najgore od svega je sto covjek ne moze ocekivati od upravnog i nadzornog odbora da gledaju ISKLJUCIVO Zeljin interes u ovoj situaciji
Terorista nije doduse...
-
Alfa_i_Omega
#77532 Re: FK Željezničar
Samo nam jos objasni sta je napravio, da svi znamo a ne samo ti.
- agnostic_front
#77533 Re: FK Željezničar
Mene ne bi iznenadilo da si ti već 100% uvjeren da je Amar kriv za loše igre.Kinaski wrote:Upravo to, Amar se razotkriva, ne bi me iznenadilo da se ispostavi da je indirektno uticao na lose igre fkž.
- rumenige_brajtner
#77534 Re: FK Željezničar
Amar je kriv i sto sarajevo nije deblokirano '93ce. Imao robu iz francuske, unprofor francuski mu prevozio u sarajevo, trebalo to prodat. Provjerena info 100%agnostic_front wrote:Mene ne bi iznenadilo da si ti već 100% uvjeren da je Amar kriv za loše igre.Kinaski wrote:Upravo to, Amar se razotkriva, ne bi me iznenadilo da se ispostavi da je indirektno uticao na lose igre fkž.
- Mea_parvitas
#77535 Re: FK Željezničar
Po tebi su sasvim slucajno za istim stolom od 10-15 ljudi, sjedili Beganovic sa gg.ba i najgnusnijim izmisljenim clancima i lazima, novi predsjednik, Osim, Violina, Stanic, Memic, slucajno se zadesili u kafani, kad ono Osim slavi preuzimanje kluba. Jad i komedija. Umjesto da je kao gospodin pristao da bude sportski direktor i trener Zelje, plata 20, 30 milja, uzmes lovu, doprineses na najbolji moguci nacin klubu, jer se tada mozes posvetiti samo terenu, ostalo te ne zanima... Ili te zanima?! Ubleharenje oko vec dogovorenih trenerskih promjena, valjda praveci nas majmunima, lafo neke komisije se osnivaju, smijesno...Alfa_i_Omega wrote:Samo nam jos objasni sta je napravio, da svi znamo a ne samo ti.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#77536 Re: FK Željezničar
Ja sve kontam da je Amar u Kataru zaradio jedno 4 naftne bušotine i sad mu donose nekih 50mil na godinu.
Valjalo je placati 3 godine svima ne bi li otjerao upravu
Najveći trosak mu je bio, jer evo godinu i po placa ljudima da ne dolaze na stadion. 2016/17 prosjek bio 7000 ljudi. Samo u LzP prosjek bio 9200. Ove polusezone prosjek 2000. Gdje je nestalo 5000 ljudi? Amar im placa da ne dolaze
Valjalo je placati 3 godine svima ne bi li otjerao upravu
Najveći trosak mu je bio, jer evo godinu i po placa ljudima da ne dolaze na stadion. 2016/17 prosjek bio 7000 ljudi. Samo u LzP prosjek bio 9200. Ove polusezone prosjek 2000. Gdje je nestalo 5000 ljudi? Amar im placa da ne dolaze
-
itekako
#77537 Re: FK Željezničar
samo da prekinemo tu pricu o posjeti.
i pored lose posjete mi smo najgledanija ekipa u ovoj godini!!!
i pored lose posjete mi smo najgledanija ekipa u ovoj godini!!!
-
RasAlGhul
#77538 Re: FK Željezničar
Opet smo najgledaniji ubjedljivomali_milojica wrote:Ja sve kontam da je Amar u Kataru zaradio jedno 4 naftne bušotine i sad mu donose nekih 50mil na godinu.
Valjalo je placati 3 godine svima ne bi li otjerao upravu![]()
- mali_milojica
#77539 Re: FK Željezničar
Gdje je nestalo 5000 ljudi?
Amar kriv
Amar kriv
-
itekako
#77540 Re: FK Željezničar
400 otislo u Njemacku. 250 otislo u Austriju. 50 otislo u Ameriku. 300 ih je umrlo. ovim ostalim se zgadio BiH fudbal.
na isti nacin su i kina, pozorista, koncerti... ostali bez publike.
na isti nacin su i kina, pozorista, koncerti... ostali bez publike.
- agnostic_front
#77541 Re: FK Željezničar
To je pravi stav 
- Kinaski
#77542 Re: FK Željezničar
Ocigledno da je u ovom trenutko vama osim iznad kluba. Violinini igraci sve 
-
Alfa_i_Omega
#77543 Re: FK Željezničar
Mea_parvitas wrote:Po tebi su sasvim slucajno za istim stolom od 10-15 ljudi, sjedili Beganovic sa gg.ba i najgnusnijim izmisljenim clancima i lazima, novi predsjednik, Osim, Violina, Stanic, Memic, slucajno se zadesili u kafani, kad ono Osim slavi preuzimanje kluba. Jad i komedija. Umjesto da je kao gospodin pristao da bude sportski direktor i trener Zelje, plata 20, 30 milja, uzmes lovu, doprineses na najbolji moguci nacin klubu, jer se tada mozes posvetiti samo terenu, ostalo te ne zanima... Ili te zanima?! Ubleharenje oko vec dogovorenih trenerskih promjena, valjda praveci nas majmunima, lafo neke komisije se osnivaju, smijesno...Alfa_i_Omega wrote:Samo nam jos objasni sta je napravio, da svi znamo a ne samo ti.
Vjerujem da su rijetki klubovi u svijetu, gdje svog najtrofejnijeg trenera u istoriji, navijaci ovako pljuju i ovako ponizavaju! Ono, kada kazem rijetki klubovi mislim na prste jedne ruke, jer kako ce za Boga biti normalno to sto radite?! Realno, nebitno jesam li ja za opciju "x" ili opciju "y", kada se covjek iskreno zamisli, shvati da tu stvarno nesto nije kako treba. Ne zelim da nabrajam trofeje i zasluge, niti da glorificiram velicinu njegove ljubavi i odanosti prema klubu, samo najiskrenije i bistrog razuma tvrdim, "nije normalno ovako omalovazavati najtrofejnijeg trenera FK Zeljeznicar". Shvatam da ga neko ne voli, da mu je antipatican, da misli kako mozemo i moramo bolje, ali ne shvatam nikako ovo takmicenje u javnom hrakanju Amarovog imena i prezimena, ugleda, rezultata, uspjeha.
-
Zeljo92
#77544 Re: FK Željezničar
Bravo majstoreAlfa_i_Omega wrote:Mea_parvitas wrote:Po tebi su sasvim slucajno za istim stolom od 10-15 ljudi, sjedili Beganovic sa gg.ba i najgnusnijim izmisljenim clancima i lazima, novi predsjednik, Osim, Violina, Stanic, Memic, slucajno se zadesili u kafani, kad ono Osim slavi preuzimanje kluba. Jad i komedija. Umjesto da je kao gospodin pristao da bude sportski direktor i trener Zelje, plata 20, 30 milja, uzmes lovu, doprineses na najbolji moguci nacin klubu, jer se tada mozes posvetiti samo terenu, ostalo te ne zanima... Ili te zanima?! Ubleharenje oko vec dogovorenih trenerskih promjena, valjda praveci nas majmunima, lafo neke komisije se osnivaju, smijesno...Alfa_i_Omega wrote:Samo nam jos objasni sta je napravio, da svi znamo a ne samo ti.
Vjerujem da su rijetki klubovi u svijetu, gdje svog najtrofejnijeg trenera u istoriji, navijaci ovako pljuju i ovako ponizavaju! Ono, kada kazem rijetki klubovi mislim na prste jedne ruke, jer kako ce za Boga biti normalno to sto radite?! Realno, nebitno jesam li ja za opciju "x" ili opciju "y", kada se covjek iskreno zamisli, shvati da tu stvarno nesto nije kako treba. Ne zelim da nabrajam trofeje i zasluge, niti da glorificiram velicinu njegove ljubavi i odanosti prema klubu, samo najiskrenije i bistrog razuma tvrdim, "nije normalno ovako omalovazavati najtrofejnijeg trenera FK Zeljeznicar". Shvatam da ga neko ne voli, da mu je antipatican, da misli kako mozemo i moramo bolje, ali ne shvatam nikako ovo takmicenje u javnom hrakanju Amarovog imena i prezimena, ugleda, rezultata, uspjeha.
-
RasAlGhul
#77545 Re: FK Željezničar
Treba da podržavam čovjeka, koji kada dođe u klub, za par godine iznese toliko love iz njega da autoput do Istanbula možeš izgraditi, "legenda" koja tuži klub, uzima kamatu, traži pare za dugove koji su mu već isplaćeni, sasvim je normalno ne voliti takvu hijenu, lešinara, koji zaduži klub 2 miliona i ode na godišnjiAlfa_i_Omega wrote:Mea_parvitas wrote:Po tebi su sasvim slucajno za istim stolom od 10-15 ljudi, sjedili Beganovic sa gg.ba i najgnusnijim izmisljenim clancima i lazima, novi predsjednik, Osim, Violina, Stanic, Memic, slucajno se zadesili u kafani, kad ono Osim slavi preuzimanje kluba. Jad i komedija. Umjesto da je kao gospodin pristao da bude sportski direktor i trener Zelje, plata 20, 30 milja, uzmes lovu, doprineses na najbolji moguci nacin klubu, jer se tada mozes posvetiti samo terenu, ostalo te ne zanima... Ili te zanima?! Ubleharenje oko vec dogovorenih trenerskih promjena, valjda praveci nas majmunima, lafo neke komisije se osnivaju, smijesno...Alfa_i_Omega wrote:Samo nam jos objasni sta je napravio, da svi znamo a ne samo ti.
-
Zeljo92
#77546 Re: FK Željezničar
Ja ovakve bljuvotine prema legendi kluba Amaru Osimu slusam samo od pitara, zakorijelih pitara koji mrze sve sto ima veze oko Zelje
- mali_milojica
#77547 Re: FK Željezničar
Trollate i spamate temu, ponavljate se po n-ti put. Svako sljedeće slicno ponasanje ce za sobom povuci i konsekvence u vidu banova.
Hvala
Hvala
Last edited by mali_milojica on 30/12/2018 15:59, edited 1 time in total.
- Mea_parvitas
#77548 Re: FK Željezničar
Samo okreces vodu na svoj mlin nekakvom supljologijom krijuci se iza imena naseg najveceg trenera, a nisam ni jednu ruznu rijec za njega rekao, osim da je on razocarao navijace Zelje koji su ga smatrali svecem, jer ljudi vide kako se on tu postavljao i nacin kako je usao u klub sa svojim pajdama. Ti mi reci sta sam slagao, jel se nije desila sjedaljka sa tim ljudima, koji djavo glume sa postavljanjem trenera, nekakvim lafo pregovorima?Alfa_i_Omega wrote:Mea_parvitas wrote:Po tebi su sasvim slucajno za istim stolom od 10-15 ljudi, sjedili Beganovic sa gg.ba i najgnusnijim izmisljenim clancima i lazima, novi predsjednik, Osim, Violina, Stanic, Memic, slucajno se zadesili u kafani, kad ono Osim slavi preuzimanje kluba. Jad i komedija. Umjesto da je kao gospodin pristao da bude sportski direktor i trener Zelje, plata 20, 30 milja, uzmes lovu, doprineses na najbolji moguci nacin klubu, jer se tada mozes posvetiti samo terenu, ostalo te ne zanima... Ili te zanima?! Ubleharenje oko vec dogovorenih trenerskih promjena, valjda praveci nas majmunima, lafo neke komisije se osnivaju, smijesno...Alfa_i_Omega wrote:Samo nam jos objasni sta je napravio, da svi znamo a ne samo ti.
-
printer
#77549 Re: FK Željezničar
AO je najtrofejniji trener Zelje...istina, to mu niko ne moze osporiti kao ni fudbalsko znanje.
Cinjenica je isto tako da je u njegovom periodu u Zelji kreiran visemilionski dug. On je upravljao klubom na isti nacin na koji i sada upravlja, tada mozda jos direktnije. Covjek je sebi odredjivao platu, isplacivao je. Pare od transfera padale na njegov racun i on raspolagao sa njima kako je htio.
Kad nas doveo na rub gasenja, hladno se pokupi covjek i ode.
U klub dodju novi ljudi, rade fantasticne stvari al o fudbalu pojma nemaju, mole ga da dodje i preuzme fudbalski dio on nece. Hoce da udje pod svojim uslovima a ne pod Zeljinim. I tako je i usao, usput tuzio klub za kamatu, blokirao rad kluba, i otjerao ljude koji su radili odlican posao " jer mu se ne svidjaju"
Ova sijela sa Beganom, Violinom i ostalim likovima necu komentarisati.
Onom ko navija za Zelju a ne za AO je ovo dovoljno.
Ko navija za AO njemu nista nije jasno, zasto ga raja zove izrodom, supkom, pickom, kamatarom, placenikom, izajicom.
Sto se tice mene, do prije par godina ruku bi mu poljubio kad bih ga vidio, sad cu ga pljunut po sred face
Cinjenica je isto tako da je u njegovom periodu u Zelji kreiran visemilionski dug. On je upravljao klubom na isti nacin na koji i sada upravlja, tada mozda jos direktnije. Covjek je sebi odredjivao platu, isplacivao je. Pare od transfera padale na njegov racun i on raspolagao sa njima kako je htio.
U klub dodju novi ljudi, rade fantasticne stvari al o fudbalu pojma nemaju, mole ga da dodje i preuzme fudbalski dio on nece. Hoce da udje pod svojim uslovima a ne pod Zeljinim. I tako je i usao, usput tuzio klub za kamatu, blokirao rad kluba, i otjerao ljude koji su radili odlican posao " jer mu se ne svidjaju"
Ko navija za AO njemu nista nije jasno, zasto ga raja zove izrodom, supkom, pickom, kamatarom, placenikom, izajicom.
Sto se tice mene, do prije par godina ruku bi mu poljubio kad bih ga vidio, sad cu ga pljunut po sred face
-
Zeljo92
#77550 Re: FK Željezničar
Pod kojim uslovima je to Amar zelio da udje u klub a to bivsa uprava nije htjela ispunit?printer wrote:AO je najtrofejniji trener Zelje...istina, to mu niko ne moze osporiti kao ni fudbalsko znanje.