Po toj logici onda telecom uhljebi "patriJote" su najveći "rušitelji" jer im POLOVINU PROGRAMSKE ŠEME čine PINK kanali onoga dokazanog četnika mitrovića! I btw. vlasnici TM-a su Amerikanci, KKR, milion puta prežvakana tema...ti kao da si jučer izašao iz pećine pa to još uvijek ponavljaš kao ostali uhljebi-papagaji do sada!aditon wrote:Nikad. Pogledaj ko je vlasnik Telemacha. Kad je državni praznik, rade tamo gdje ne moraju ispoštovati taj isti praznik, kao što je npr poslovnica u Mrkonjić Gradu. BiH se pokušava uništiti na sve načine i s svih strana.Nivelacija wrote:Kada ce titlovi na bosanskom jeziku, ne zelim da titlujem na srpskom i hrvatskom jeziku, zelim prevod na svom jeziku ako ste isto omogucili srbima i hrvatima.
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Maharadza
#77526 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
-
Nivelacija
#77527 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znaci nas ima 2 miliona i nismo znacajni pa su nam nametnuli druge jezike.fusion_ba wrote:Stvar je ulaganja jer se stranim kanalima ocigledno ne isplati ulagati u prevod na bosanskom. Tu veliku ulogu igra broj stanovnika. Recimo Hrvata je 4 miliona i u BiH oko pola miliona; Srba 7 miliona i u BiH nekih milion, dakle 8 miliona. Bosnjaka 1,8 miliona. Crnogoraca 600 hiljada. I eto jednog od razloga zasto nema prevoda na bosanskom i crnogorskom.
Nemoj samo da sutra kada Kosovo dobije titl na svom jeziku od kablovskih operatera da bude to je zato sto je njih 180000000 a ne 5 put manje nego nas.
- drug_profi
#77528 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Momci vi se bavite ublehama totalnim.
Eto država se brani subtitlovima.
Jelde? A važno je i u kojem hodniku stoji srpska zastava i hoće li pelješki most spriječavati tankere, nosače aviona i kruzere da uplove u luku neum.
Jel tako.
Suštinske su to stvari.
Eto država se brani subtitlovima.
Jelde? A važno je i u kojem hodniku stoji srpska zastava i hoće li pelješki most spriječavati tankere, nosače aviona i kruzere da uplove u luku neum.
Jel tako.
Suštinske su to stvari.
-
j66o
#77529 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach,zelim Vam zahvaliti u vezi prikljucka da je danas sve prikljuceno i sve je Ok,mislio sam da ce se oduzit taj prikljucak
uglavnom sve pohvale za vasu kolegicu Amelu koje je radila na mom slucaju 
- Telemach
#77530 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zahvaljujemo se na povratnim informacijama i saradnjij66o » 1 minute ago
Telemach,zelim Vam zahvaliti u vezi prikljucka da je danas sve prikljuceno i sve je Ok,mislio sam da ce se oduzit taj prikljucak![]()
- reboot
#77531 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Rade li priključke vikendom, da se mogu nadati 
-
duffy_duck
#77532 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da li mora ovaj stb biti prikljucen na 3 port. Ili se moze ukljuciti bilo gdje.?@Telemach
Na 1 i 2 portu mi je signal uvijek top.
A 3 4 su u opadanju?
-
zux1
#77533 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
E blago tebi. Prijavio sam se za prikljucak 21.10. i jos uvijek nista nije rjeseno...cekam i dalje. Nitko se jos nije udostojio doci. Kad nazovem sluzbu za korisnike, samo govore da se strpim i da ce me netko sto prije nazvati. Nitko ne zove.Telemach wrote:Zahvaljujemo se na povratnim informacijama i saradnjij66o » 1 minute ago
Telemach,zelim Vam zahvaliti u vezi prikljucka da je danas sve prikljuceno i sve je Ok,mislio sam da ce se oduzit taj prikljucak![]()
Kad ih ti nazoves, svi isto pricaju, svi samo govore da se priceka, ali nitko pojma nema zasto se ceka, niti uopce pokusavaju traziti razloge cekanja, a kamo li da ponude neko rjesenje.
Uzas...
- fusion_ba
#77534 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa ocigledno da nemaju interes kao sto vidis. Da imaju odavno bismo i imali titl na bosanskom. A Kosovo vec ima titl na albanskomNivelacija wrote: Znaci nas ima 2 miliona i nismo znacajni pa su nam nametnuli druge jezike.
Nemoj samo da sutra kada Kosovo dobije titl na svom jeziku od kablovskih operatera da bude to je zato sto je njih 180000000 a ne 5 put manje nego nas.
- typeOnegative
#77535 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Garant im nestalo boxovazux1 wrote:E blago tebi. Prijavio sam se za prikljucak 21.10. i jos uvijek nista nije rjeseno...cekam i dalje. Nitko se jos nije udostojio doci. Kad nazovem sluzbu za korisnike, samo govore da se strpim i da ce me netko sto prije nazvati. Nitko ne zove.Telemach wrote:Zahvaljujemo se na povratnim informacijama i saradnjij66o » 1 minute ago
Kad ih ti nazoves, svi isto pricaju, svi samo govore da se priceka, ali nitko pojma nema zasto se ceka, niti uopce pokusavaju traziti razloge cekanja, a kamo li da ponude neko rjesenje.
Uzas...
Ma zaprijeti im malo ili im daj rok. Ako se do tad ne pojave da odustajes i da uopće ne moraju dolazit ,vidjet ćeš stvorit ce se u roku odmah na vratima.njima je tvoj ugovor preči od svega, vjeruj mi .Inače vrhunac nebrige i bezobrazluka, ako za mjesec i po nisu bili u stanju da završe stvar.
-
kormax
#77536 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znači ima i gorih od mene, nažalost. Ja sam već počeo gledati alternativu, kada me neko uzima onda očekujem i ja barem korektan odnos.zux1 wrote:E blago tebi. Prijavio sam se za prikljucak 21.10. i jos uvijek nista nije rjeseno...cekam i dalje. Nitko se jos nije udostojio doci. Kad nazovem sluzbu za korisnike, samo govore da se strpim i da ce me netko sto prije nazvati. Nitko ne zove.Telemach wrote:Zahvaljujemo se na povratnim informacijama i saradnjij66o » 1 minute ago
Uzas...
-
zux1
#77537 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa ako im je nestalo box-eva, onda bi bi red da mi to neko kaze i da znam zasto cekam. A ne uvijek isti odgovor: "Molim za malo strpljenja, netko ce vas nazvati u stko skorijem roku". Svi obecavaju da su proslijedili moje upite nadleznim, ali jesu klinac.
- i agree
#77538 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Niko nije omogucio srbima i hrvatima nego su to njihovi kanali.To isto da kazes cnn-u de ba pricajte na bosanskom jebo engleski.Trazis nemoguce.Nivelacija wrote:Kada ce titlovi na bosanskom jeziku, ne zelim da titlujem na srpskom i hrvatskom jeziku, zelim prevod na svom jeziku ako ste isto omogucili srbima i hrvatima.
- Ravenn
#77539 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Molim @Telemach da odgovori šta se poduzima u vezi sljedećih problema:
1. audio se NE MOŽE promijeniti čak i ako su postavke box-a (setting-language) promijenjene
2. nema MUTE opcije
3. nema povratak na prethodno gledani kanal
4. 1/3 dugmadi na daljinskom nema nikakvu funkciju
5. potpuno nasumice traži PIN za HBO2
6. SAM SE RESTARTUJE (pojavi se poruka "isključivanje telefona u toku" i krene restart), bez upozorenja, ničim izazvan
7. premotavanje je nepraktično, ne vidi se gdje se nalazite i nema kontrole nad brzinom premotavanja (kao D3) već samo morate nagađati do koje minute da premotate
8. dok gledate premotanu emisiju minimalno 2x se pojavi poruka "no signal" ili "error"
1. audio se NE MOŽE promijeniti čak i ako su postavke box-a (setting-language) promijenjene
2. nema MUTE opcije
6. SAM SE RESTARTUJE (pojavi se poruka "isključivanje telefona u toku" i krene restart), bez upozorenja, ničim izazvan
7. premotavanje je nepraktično, ne vidi se gdje se nalazite i nema kontrole nad brzinom premotavanja (kao D3) već samo morate nagađati do koje minute da premotate
8. dok gledate premotanu emisiju minimalno 2x se pojavi poruka "no signal" ili "error"
- zateznistub
#77540 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ravenn wrote:Molim @Telemach da odgovori šta se poduzima u vezi sljedećih problema:
2. nema MUTE opcije
-
Nivelacija
#77541 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
discovery sprski kanal ?i agree wrote:Niko nije omogucio srbima i hrvatima nego su to njihovi kanali.To isto da kazes cnn-u de ba pricajte na bosanskom jebo engleski.Trazis nemoguce.Nivelacija wrote:Kada ce titlovi na bosanskom jeziku, ne zelim da titlujem na srpskom i hrvatskom jeziku, zelim prevod na svom jeziku ako ste isto omogucili srbima i hrvatima.
- i agree
#77542 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jesi ti kad cuo za total tv?Ako nisi proguglaj malo pa se informisi....Nivelacija wrote:discovery sprski kanal ?i agree wrote:Niko nije omogucio srbima i hrvatima nego su to njihovi kanali.To isto da kazes cnn-u de ba pricajte na bosanskom jebo engleski.Trazis nemoguce.Nivelacija wrote:Kada ce titlovi na bosanskom jeziku, ne zelim da titlujem na srpskom i hrvatskom jeziku, zelim prevod na svom jeziku ako ste isto omogucili srbima i hrvatima.
-
SHTEVELEC
#77543 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dosao s posla i sve radi, puno hvala!Telemach wrote:@SHTEVELEC,SHTEVELEC wrote:Ne, ni jutros nista ne radi, uopste nema signala u stanu, samo je nestalo sinoc oko 22h, ulica Dobrinjske bolnice
Kolege su upoznate sa poteškoćama i rade na otklanjanju istih. Potrudit ćemo se da usluga bude uredna uskoro.
- typeOnegative
#77544 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
kao da i jeste , svi ti programi imaju hr ili sr lokalizaciju jer su to ljudi platili . To najbolje mozes vidjeti po reklamama koje idu na npr foxu ( sve reklame su s naseg govornog podrucja) . jesi se zapitao zasto je to tako , s neba palo nije sigurno ??Nivelacija wrote:discovery sprski kanal ?i agree wrote:Niko nije omogucio srbima i hrvatima nego su to njihovi kanali.To isto da kazes cnn-u de ba pricajte na bosanskom jebo engleski.Trazis nemoguce.Nivelacija wrote:Kada ce titlovi na bosanskom jeziku, ne zelim da titlujem na srpskom i hrvatskom jeziku, zelim prevod na svom jeziku ako ste isto omogucili srbima i hrvatima.
Trazite na pogresnoj adresi , na kraju krajeva ko nama brani da imamo bh verzije navedenih programa, kao i titlove ???
al za to treba dat pare , tako da je razlog vise nego jasan i svaka dalja prica suvisna
- i agree
#77545 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tacno.I jos nesto da dodam kako nebi bilo glupih prijedloga,ne telemahu ne placate i da vam prevodi kanale na vas jezik,posto ima onih sto ce reci pa placam telemah.Placas da gledas a ne da ti titra muda.
- typeOnegative
#77546 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma jasta , mlacenje prazne slame . ocito ovdje ne razumiju pojedinci kako stvari hodaju u tom segmentu . nema nista dz. plati pa se klati 
- Telemach
#77547 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@duffy_duck,duffy_duck wrote:Da li mora ovaj stb biti prikljucen na 3 port. Ili se moze ukljuciti bilo gdje.?@Telemach
Na 1 i 2 portu mi je signal uvijek top.
A 3 4 su u opadanju?
Trebalo bi biti sve uredno na portu 3. Ukoliko nije, možemo Vas pozvati i provjeriti.
- fusion_ba
#77548 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Upravo to, moze se neka firma poput BH Telecoma ili nebitno koja druga, javiti da lokalizuje npr FOX, i tu sigurno FOX ne bi imao nista protiv. Problem je i u nedostatku interesa i novca ali i zastite jezika.typeOnegative wrote:Ma jasta , mlacenje prazne slame . ocito ovdje ne razumiju pojedinci kako stvari hodaju u tom segmentu . nema nista dz. plati pa se klati
Npr u Hrvatskoj ako nema hrvatskog titla, onda nece biti nijedan titl, iako npr postoji srpski. Tako je i sa Eurosportom, postoji srpska lokalizacija ali je u Hr nema nego ide engleska.
- Telemach
#77549 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Ravenn,Ravenn wrote:Molim @Telemach da odgovori šta se poduzima u vezi sljedećih problema:
2. nema MUTE opcije
Zahvaljujemo se na sugestijama. Ipak, u slučaju da Vam se uređaj sam resetuje, kako navodite, možemo izvršiti provjere. Koje tipke na daljinskom upravljaču nemaju funkciju?
- fusion_ba
#77550 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ovaj Cinestar Premiere Plus ne ubacuje nista novo od pokretanja dok HBO OD svakih par dana ima neke novitete.