ma nešto si mlad čini mi se, pa zbog togazipoo wrote: cuj mali
đe gajba? đe onaj Grk?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
ma nešto si mlad čini mi se, pa zbog togazipoo wrote: cuj mali
Tacnohostapler wrote:Netacno.
Taj je gori od pitara
Ako budes fina, ubacit cu te u viber grupuMutivoda wrote:ma nešto si mlad čini mi se, pa zbog togazipoo wrote: cuj mali![]()
đe gajba? đe onaj Grk?
Dovoljno sam starMutivoda wrote:ma nešto si mlad čini mi se, pa zbog togazipoo wrote: cuj mali![]()
đe gajba? đe onaj Grk?
zipoo wrote:
Tu su gajbe, tu je Grk. Ulaz broj
Amar direktno nanosi stetu klubu sa ovim jeftinim predstavama, cuj visesatni pregovori izmedju njega i nove uprave. Znaci lik nas voza boga pitaj od kada, siguran sam da je on odgovoran za neke lose rezultate, sibicar praviprinter wrote:Ja Amara a.k.a Kamatara ne mogu smisliti, ali ne mogu da vjerujem da jedan zeljovac ovo moze izjaviti.Kinaski wrote:Da li ce brko opet zavrsavati
Direktno nanosis stetu klubu za kojeg navijas.
Ja jesam navijac Zeljeznicara, a nikako Amara Osima. Osnujte sebi klub FK Osim pa tamo nek vas obmanjuje kroz portalcice kako on vrsi pregovore sa novom upravom, na oci vam podvaljuje nesto sto je tako ocigledno. Opustosit ce sto se moze opustositi, ugraditi se gdje treba i otici na odmor.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Jesam li tebi napisao da si pitar il onoj dvojici mungosa. Jel vidis sta pisu ? Jel to normalno ?ellaxaz wrote:Kome su amarove procedure cirkus,
taj je pitar.
Na to se ne obazires.
"Navijaci Zeljeznicara", al onog iz Banja Luke
Tuga
Koliko novog duga nam je ostalo poslije Misimovića? Hvala lijepo. Kad već pričamo o pustošenju...Kinaski wrote:Ja jesam navijac Zeljeznicara, a nikako Amara Osima. Osnujte sebi klub FK Osim pa tamo nek vas obmanjuje kroz portalcice kako on vrsi pregovore sa novom upravom, na oci vam podvaljuje nesto sto je tako ocigledno. Opustosit ce sto se moze opustositi, ugraditi se gdje treba i otici na odmor.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Jesam li tebi napisao da si pitar il onoj dvojici mungosa. Jel vidis sta pisu ? Jel to normalno ?ellaxaz wrote:Kome su amarove procedure cirkus,
taj je pitar.
Na to se ne obazires.
"Navijaci Zeljeznicara", al onog iz Banja Luke
Tuga
zaboravila si submit pritisnutiMutivoda wrote:zipoo wrote:
Tu su gajbe, tu je Grk. Ulaz broj![]()
e čuj ne zna broj![]()
joj jest dosadno, hajde Amare više
Kakvi su to spinovi?Alfa_i_Omega wrote:Trola vas malo Brko, F5~ica, boom, janje a vi se ljutite.![]()
Plus mlatite gluposti, sve znate a pojma nemate.
Na stranu sto od muke neznate sta bi, pa pisete takve gadosti i pljujete direktno po klubu da je sasvim legitimno reci vam, pitarska posla. Pokusavate se revansirat za nesto, izjednacavate krivicu naivno vjerujuci u bukvalno svaki spin koji vam se servira.
Budite pametni i pustite to, razmislite dobro sta pricate i pisete.
Mučko provokatorski.zipoo wrote:Kakvi su to spinovi?Alfa_i_Omega wrote:Trola vas malo Brko, F5~ica, boom, janje a vi se ljutite.![]()
Na stranu sto od muke neznate sta bi, pa pisete takve gadosti i pljujete direktno po klubu da je sasvim legitimno reci vam, pitarska posla. Pokusavate se revansirat za nesto, izjednacavate krivicu naivno vjerujuci u bukvalno svaki spin koji vam se servira.
ne znas ni ti sam, a pricasAlfa_i_Omega wrote:Mučko provokatorski.zipoo wrote:Kakvi su to spinovi?Alfa_i_Omega wrote:Trola vas malo Brko, F5~ica, boom, janje a vi se ljutite.![]()
Zipoo@Kinaski wrote:Amar, Violina i ostala kompanija
ja kontam sve da se neko zaj.eb.aje kad spominje violinu i "opasnog momka" u istoj rečeniciCharuga wrote:Po pričama novih, Violina neće biti u klubu.
Nisam primjetio da je pomenuti dobio neku funkciju ili obavezu u klubu. Isto tako sumnjam da bilo ko od "gospode" koja je pila sampanjac moze ili treba ogranicavati slobodu kretanja doticnoj 'babarogi.'zipoo wrote:To nisu spinovi, je li violina snimljen kako pije sampanjac sa "gospodom"?
to bi ti trebao najbolje znati
Alfa_i_Omega wrote:Nisam primjetio da je pomenuti dobio neku funkciju ili obavezu u klubu. Isto tako sumnjam da bilo ko od "gospode" koja je pila sampanjac moze ili treba ogranicavati slobodu kretanja doticnoj 'babarogi.'zipoo wrote:To nisu spinovi, je li violina snimljen kako pije sampanjac sa "gospodom"?
to bi ti trebao najbolje znati
Prema tome, sve mimo kluba vas ne bi trebalo zanimati previse a posebno ne u tolikoj mjeri da se iz desavanja koja spominjes, izvlace i montiraju konstrukcije u svrhu diskreditiranja uposlenika kluba. Samo iz razloga jer to na određeni nacin otezava funkcionisanje procesa i narusava atmosferu. Ostalo je vise manje nebitno.