Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jeat vala na Logosoft temi mozes saznati sta sve nudi xy operater, na telemach temi sta nudi yxz operater i tako u krug.
Mogu ja da upisem Cinestar i Cinestar Action? Uglavnom nepostoji ni RTL Televizija HD a kamo li RTL Kockica HD.
5 mjeseci nisu tutnuli nijedan novi kanal, brzine VDSL mi dobro rade
Netko je spominjao od Nove godine nesto novo pa cemo da vidimo hoce li biti sta novo.
SPREMA SE REVOLUCIJA NA SRPSKOM TELEVIZIJSKOM TRŽIŠTU
Ivanović i Kesić idu na OTV, Brankici spremili otkaz
Televizija B92 posle 14godina prestaće da postoji 31.decembra, potvrđeno nam je ugrčkoj „Anteni“, koja je u Srbiji pored TV B92 vlasnik i TV Prva.
U novogodišnjoj noći, tačno u ponoć, umesto B92 pojaviće se nova OTV, čiji će koncept biti nalik na nekadašnji Treći kanal RTS! Istovremeno, Grci od TV Prva planiraju da naprave „narodnu televiziju“ oslobođenu teških sadržaja.
Brankica leti
Ova promena u koncepciji dve televizije dovešće upitanje dalje karijere nekih od najpoznatijih TV voditelja: Ivana Ivanovića, Zorana Kesića i Brankice Stanković. Jer dok Grci, bar za sada, planiraju da na novu OTV prebace Ivanovićeve i Kesićeve emisije, za Brankicu „nema mesta“.
-Ivan Ivanović i Zoran Kesić uklapaju se u koncept OTV i očekujemo od njih da nas maksimalno podrže u podizanju ovog kanala... Za „Insajder“ kod nas, međutim, koncepcijski naprosto više neće biti mesta i njoj ćemo predložiti sporazumni prekid ugovora koji sada ima sa B92 -kaže za Informer jedan od direktora „Antene“. Prema njegovim rečima, ovo nema nikakve veze sa politikom.
-Ideja je da sa više zabavnog sadržaja i uz manje troškove napravimo veći profit. Nema ni govora o bilo kakvoj politici ili cenzuri, a ne sumnjamo da će neki sve ovo pokušati tako da prikažu-kaže naš izvor.
Promene i na TV Prva
I dok Ivan Ivanović i Zoran Kesić juče nisu hteli da govore za Informer, Brankica Stanković kaže da joj ne pada na pamet da ostaje u „takvoj B92“:
-Nisam u zemlji i nisam upoznata sa svim što se dešava na B92. Ali ono što mogu da kažem jeste da vam je pogrešna teza. Nije pitanje da li ima mesta za ‘Insajder’ na novom B92! Već sam rekla da mi ne vidimo budućnost za našu emisiju na zabavnoj televiziji i da mi nećemo da se emitujemo na takvom kanalu... -zaključuje Stankovićeva.
Kako saznajemo, pored revolucionarnih promena na B92, Grci planiraju nešto manje, ali ipak bitne promene i u koncepciji TV Prva.
-Planirane su promene i na TVPrva, koja će još više ličiti na zabavnu televiziju, sa još više mesta za programe „Grand produkcije“. I baš zato, pored Ivanovića i Kesića, sa Prve će na OTV najverovatnije biti premešten i„Stav Srbije“ Dragana Bujoševića -navodi izvor Informera.
Sasvim je inače zanimljivo da su mediji još 2011. pisali da bi B92 mogao da promeni ime u OTV, što bi bila skraćenica za naziv Omladinska televizija. Antrfile:
Televizijske „face“ ćute i prave se da ništa ne znaju Dragan Bujošević, urednik i voditelj emisije „Stav Srbije“: Ne mogu sada da odgovaram.
Ivan Ivanović, voditelj emisije „Veče s Ivanom Ivanovićem“: Ne govorim za Informer. Suzana Trninić, autorka i voditeljka „Kažiprsta“:Molim vas da se obratite našoj PR službi. ZoranKesić, voditelj „24 minuta“: Zasad nemam komentar, nemam dovoljno informacija. Veran Matić, urednik B92: Nemam šta da dodam izjavama koje sam ranije davao.
B92: Od revolucije do„Velikog brata“ i tužnog kraja
l1989. Radio B92 počeo emitovanje programa kao omladinska stanica
l1998. Radio dobija MTV nagradu za borbu protiv režima Slobodana Miloševića
l2000. počinje da radi TV B92, kao beogradska stanica koja pokriva i deoVojvodine
l2006. Televizija B92 dobija nacionalnu frekvenciju
l2006. Kreće emitovanje „Velikog brata“ na ovoj TV
l2010. Grk Stefanos Papadopulos postaje vlasnik 84,99 odsto TV B92
l2013. Emisija „Bulevar“, prvi otklon od starog B92
l2014. U septembru menadžment B92 posle 12 godina ukida emisiju „Utisak nedelje“ Olje Bećković
l31.12.2014.B92 tačno u ponoć postaje nova OTV
mojugao
IGOR AVŽNER
MEDIJSKI STRUČNJAK Ukoliko bi sve televizije pravile isti zabavni program, svaka pojedinačno bi zarađivala manje na reklamama, a građani ne bi mogli valjano da se informišu. da se ja pitam
NEBOJŠA KRSTIĆ
Sve ove promene potvrđuju da je moja odluka da više ne gledam televiziju sasvim ispravna.
Pazljivo sam procit'o, jesam... mislim, valjda?!
I zamisli, nidje ne vidjeh da se spominje LOL ili sam ful'o temu?
Ma bjazi tam' ba, fakat sam pomislio da jopet nekih novijeh kanala ima, kad ono...
Pazljivo sam procit'o, jesam... mislim, valjda?!
I zamisli, nidje ne vidjeh da se spominje LOL ili sam ful'o temu?
Ma bjazi tam' ba, fakat sam pomislio da jopet nekih novijeh kanala ima, kad ono...
Dobro si procitao, iz ovog se moze zakljuciti da je moguce da ostanemo bez b92/OTV. Isti vlasnik ko Prve koju nam nedaju. Neki operateri su u februaru ove godine ostali bez b92.
A i ima veze jer isti taj kanal imas na logosoftu. Kad se MGM preimenovao drugi su ovdje pisali pa eto ja pisem o b92.
Kad smo ostali bez CMC, Balkanika, Davinchy Learning, Ard, Zdf mozemo ostati i bez ovog. To je poenta mog posta.
LP
Korisnik sam LOLa vec jednu sedmicu i jako sam sretan i zadovoljan uslugom. Ne ureklo se. Inace, imam Duo paket, ali mi jedna stvar nije jasna, pa bih zamolio za pojasnjenje. Unaprijed hvala.
Naime, brzina neta je 14 MBps, ali kada je resiver iskljucen, speedtest prikazuje do 18 MBps. Super!
Medjutim, kada je resiver ukljucen dolazi do oscilacija. Npr. kada gledam Face HD speedtest prikazuje 8,75 MBps, kod Arene HD - 10 MBps, kod SD kanala oko 12 MBps, a kod Al Jazeera HD padne do 5,6 MBps!!!
Da li je to normalno?
Ovo mi je prvo iskustvo sa IPTV, a do sada sam koristio digitalnu/CI modul kod kablovskog providera, gdje kanali nisu "dirali" brzinu konekcije.
Pls za savjet ili komentar, jer mi je jako bezveze gasiti svaki put TV/resiver kada hocu nesto da skinem na PC-ju.
Korisnik sam LOLa vec jednu sedmicu i jako sam sretan i zadovoljan uslugom. Ne ureklo se. Inace, imam Duo paket, ali mi jedna stvar nije jasna, pa bih zamolio za pojasnjenje. Unaprijed hvala.
Naime, brzina neta je 14 MBps, ali kada je resiver iskljucen, speedtest prikazuje do 18 MBps. Super!
Medjutim, kada je resiver ukljucen dolazi do oscilacija. Npr. kada gledam Face HD speedtest prikazuje 8,75 MBps, kod Arene HD - 10 MBps, kod SD kanala oko 12 MBps, a kod Al Jazeera HD padne do 5,6 MBps!!!
Da li je to normalno?
Ovo mi je prvo iskustvo sa IPTV, a do sada sam koristio digitalnu/CI modul kod kablovskog providera, gdje kanali nisu "dirali" brzinu konekcije.
Pls za savjet ili komentar, jer mi je jako bezveze gasiti svaki put TV/resiver kada hocu nesto da skinem na PC-ju.
Pa to je "relativno" normalno, jer maximalna brzina modema je nekih 24Mbps, a HD receiver koji si dobio moze povuci i do 18Mbps da prikaze neki HD kanal.. Kada bi nekim slucajem dobio VDSL modem, onda ne bi bilo tih problema, ali nedaju ga nikome, osim ako ne uzmes jos jedan Receiver.
[quote="Big Ben"]Pozdrav svim LOL-ovcima!
Da li je to normalno?
Pls za savjet ili komentar, jer mi je jako bezveze gasiti svaki put TV/resiver kada hocu nesto da skinem na PC-ju.[/quote]
Naravno da nije, jer u ponudi ne piše ovo je ta i ta brzina, ali ako gledaš tv biće manja, ako grickaš košpice biće puna otpada i tako dalje. Obrati se korisničkoj službi, a sigurno već jesi i reci da jednostavno nemaš brzinu koju plaćaš i ako treba traži ko je glavni u toj službi. Pa se njemu direktno obrati. Probaj se obratiti i nicku sa foruma 'Ljuska u baklafi'. Ta djevojka čini mnogo za nas kad sve zapne. Pošalji joj PM sa svojim user podacima, brojem telefona pa da vidiš šta će dalje biti.
edin.h wrote:Od pon. nova ponuda/poboljsanja
Valjda ce to uraditi kako treba, pa da nas sve obraduju
Pa samo ce dignuti brzine za ove pakete interneta. Vamo za nas u integrisanim nema nista, tek oko nove godine bi moglo nesto biti sto je rekao Big ben.
Ili ti imas neke druge informacije?
Pa samo ce dignuti brzine za ove pakete interneta. Vamo za nas u integrisanim nema nista, tek oko nove godine bi moglo nesto biti sto je rekao Big ben.
Pa digli su vec jednom xdsl pakete prije mjesec, slijedece je valjda integrisani paketi.
Pa digli su vec jednom xdsl pakete prije mjesec, slijedece je valjda integrisani paketi.
Nista nisu digli prije mjesec nego ce od 15 decembra dici brzine xds paketa
U jesenjem periodu smo za naše pretplatnike pripremili niz poboljšanja - nudimo POVOLJNIJE cijene telefonskih razgovora te VEĆE brzine odnosno NIŽE cijene xDSLInternet paketakoje će pretplatnicima biti
na raspolaganju od 15. decembra ove godine.
Ne znam, zvao sam danas Logosoft drugim povodom i rekli su da ce od 15.12 biti promijena u smislu nove ponude,ali da ovi iz tehnicke podrske ne znaju tacno dok ne bude zvanicna objava.. Eh sad ko koga tu i sta ce biti, vidjet cemo...
edin.h wrote:Ne znam, zvao sam danas Logosoft drugim povodom i rekli su da ce od 15.12 biti promijena u smislu nove ponude,ali da ovi iz tehnicke podrske ne znaju tacno dok ne bude zvanicna objava.. Eh sad ko koga tu i sta ce biti, vidjet cemo...
Aha daj boze da bude nesto za nas na integrisanim paketima
afannedim wrote:Mora da će nešto biti ćim objavljuju non stop da rade na unapređenju servisa
Trebalo bi vec je vrijeme, 5 mjeseci bez i jednog novog kanala i mislim godinu bez MBps vise, mislim na zvanicnu ponudu.
Sakazulu wrote:I jeste li vidjeli ove nove integrisane pakete koje još nisu osmislili?
Imam TRIO paket i nisam zadovoljan novim. Imam mogucnost da ostanem na starom paketu, ali imam 2 pitanja, ako moze neko da odgovori (ne radi info centar nedeljom).
1. Ako ostanem na trio paketu, ostaje mi i super TV kakav je bio, tj. arena kanali kao i sve ostalo.
2. Mogucnost uzimanja mobitela, i na koji nacin ?
Logosoft je ove sezone pripremio darove u koje smo upakovali sve naše najbolje proizvode, a dodali i ponešto novo. Ove zime vam poklanjamo najbolje tv programe, najpovoljnije cijene fiksnih i mobilnih poziva, najnižu cijenu SMS poruka, popust na pretplatu, povoljne cijene mobilnih uređaja, te kao i uvijek, fantastičan Internet.
Od 15. decembra 2014. godine Logosoft uvodi nove pakete integrisanih usluga. Svim dobrim stvarima koje smo imali u našim paketima dodali smo mobilnu telefoniju sa najnižim cijenama SMS poruka, te brzim i pouzdanim mobilnim Internetom.
Usluge Logosofta sada su smještene u fantastične LoGO! pakete: LoGO! DUO+, LoGO! TRIO, LoGO! TRIO mobile, LoGO! TRIO+, LoGO! QUADRO i LoGO! QUADRO+. U zavisnosti šta vam je potrebno, vaš LoGO! paket može sadržavati xDSL Internet pristup, IPTV uslugu SUPER TV, uslugu fiksne telefonije LOLphone i uslugu mobilne telefonije.
Odaberite paket koji vam najbolje odgovara!
Eto lupih pitanje o novim neobjavljenim integrisanim forama, kad ono oni objaviše.
Za sad koliko vidim ništa mi ovo nije interesantno. Možda bolje prolaze postojeći korisnici koji neće mijenjati pakete. Jer zadržavaju sve kanale. Dok u ovim novim hoćeš HD plati, hoćeš ovo ono plati. Mislim da su ovdje napravili grešku. Rekoh nedavno, da postaju pravi telekom, samo za nove korisnike nude novitete, a za stare ili se prilagodi ili ostani kakav jesi. Ne razumijem što su sa sportskim HD kanalima ubacili i ostale History, Discovery, Animal... Zar će sada sve što trebaš od njih posebno naplaćivati! LOL mislim da si izgubio svoj kurs i postaješ isti kao i ostali.
E sad, ko ne pređe na nove pakete, da li će ih vrijeme pojesti, neće dobiti nikakve nadogradnje pa će biti prisiljeni preći na neki paket, a samim tim ponešto izgubiti od trenutnih usluga... Gledam ovaj Mobile paket, ma kome to treba!
Nekako za sada osjećam nož u leđima!
Last edited by Sakazulu on 14/12/2014 14:54, edited 1 time in total.
Meni novi paketi na prvu nisu nimalo interesantni.
Ostao bih na Trio-Light, ako će to podrazumijevati sve kanale koje i sada imam (mada nešto sumnjam u to, vjerovatno će nam skresati kanale na ovaj novi osnovni paket).
Ako se desi da mi ukinu arene i sl. onda ne vidim razloga da se ne prebacim na konkurenciju.
Ej uvalili su nam HD STB... i sad u Osnovnom paketu imaju samo 4 HD kanala među kojima je i BHT sa svojih 2 minuta u tri mjeseca HD signala.
I šta sad! Recimo pređem na ovaj Trio od 40 mara, i imam već njihov HD STB i treba radi 3(4) HD kanala da plaćam najam uređaja... Koliko vidim do sada mi nisu ništa naplaćivali od opreme, koju uredno brišem i čuvam od prašine i sličnih vanjskih uticaja. Ili da mi vrate onaj loši stari SD STB!
Nož u leđa!
by Dzontra_Volta » 14 Dec 2014, 14:57
Meni novi paketi na prvu nisu nimalo interesantni.
Ostao bih na Trio-Light, ako će to podrazumijevati sve kanale koje i sada imam (mada nešto sumnjam u to, vjerovatno će nam skresati kanale na ovaj novi osnovni paket).
Ako se desi da mi ukinu arene i sl. onda ne vidim razloga da se ne prebacim na konkurenciju.
Ne vjerujem da će smanjivati, jer piše da sve ostaje, ali ne vjerujem ni da će nam nešto dati, nikakve nadogradnje, jer trenutno ništa ne nude. Nego će te prisliti da uzmeš neki novi paket. Pa razlika između novog Trio i Trio+ 25 KM bez PDV... HAAALOOOO
BTW
Ne radi link da vidimo te famozne mobilce koje nude
Meni u ugovoru za Trio-Light paket (a vjerovatno i kod tebe za Trio) stoji da je sastavni dio paketa Super TV - osnovni paket. Istina, tad je postojao samo osnovni paket, ali se sad to može "upotrijebiti" da ti ukinu sve što ne upada u novi osnovni paket.