SDA-All about

Post Reply
madner

#7751 Re: SDA-All about

Post by madner »

Banksy wrote:
madner wrote:Udarili lokalni izbori u glavu. :D
Da ti kažem ... Rezultati su bili žestoki i impresivni ... I ne udarili.
Istina istina.
palermo

#7752 Re: SDA-All about

Post by palermo »

ultima_palabra wrote:
Nakaš: Imenovanje Izetbegović dogovoreno je na minderu SDA
Sve ok, ali nešto ne vidjeh da se bunio protiv minder-politike dok njegova fotelja nije došla na red... tipičan primjer one "kad su došli po mene, nije se više ko imao buniti".
Seveda, seveda :thumbup: nek prvi baci kamen ko je nevin.

Inače, simpatična je ova kuknjava SDA-ovskih junoša nad ovim potezom, mislim u čemu je razlika između oovg imenovanja i raznih drugih. Barem je žena završila fakultet koji treba (je li ?, jeste valjda), a mi smo imali defektologe koji su ministri policije i šta ti ja već ne znam.
A to da će to koštati SDA glasova na izborima, neće, bit će do tog vremena afera i afera....
Damir_5

#7753 Re: SDA-All about

Post by Damir_5 »

saibaba wrote:Ovo ce SDA kostati dosta glasova ... Kakva glupost i nepotizam ...
Hajde budimo pametni, SDA su takve stvari prosle toliko puta prije, vjerovatno je Bakir pomislio, kad je moglo prije, valjda moze i ovaj put.

Davno sam rekao, SDA i SDP treba sa'raniti istovremeno na izborima i sve njihove klonovske stranke tipa SBB, NS, "SDP 1990" itd.
novi.dan.nova.nafaka

#7754 Re: SDA-All about

Post by novi.dan.nova.nafaka »

jazzer wrote:I onda ce ovdje, kao opravdanje posjedovanju stanova, kuca, vila, potezati pricu kako je B.I. clan predsjednistva BiH a zena direktor opste bolnice. I to je kao dovoljno da opravda njihovo imovinsko stanje.
Upravo tako - nije problem da kao prof. zarađuje platu 2-3 milje, ali je ključno pitanje kako Seka dođe do mjesta profesorice sa prosjekom od 7.3 i 10-godišnjim stažiranjem na medicinskom faksu !?
No, u principu je možda i dobro da svi prije izbora 2014 pokažu svoje pravo lice (ako ga već do sada nisu pokazali), pa nek' narod proba biti pametniji...
ultima_palabra

#7755 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Damir_5 wrote:
saibaba wrote:Ovo ce SDA kostati dosta glasova ... Kakva glupost i nepotizam ...
Hajde budimo pametni, SDA su takve stvari prosle toliko puta prije, vjerovatno je Bakir pomislio, kad je moglo prije, valjda moze i ovaj put.

Davno sam rekao, SDA i SDP treba sa'raniti istovremeno na izborima i sve njihove klonovske stranke tipa SBB, NS, "SDP 1990" itd.
Samo stopostotni da ostanu :-D
Banksy

#7756 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Ovdje već možemo primjetiti i forumska raslojavanja unutar same SDA na Bakirove i Tihićeve forumaše ... :mrgreen:
novi.dan.nova.nafaka

#7757 Re: SDA-All about

Banksy wrote:Ovdje već možemo primjetiti i forumska raslojavanja unutar same SDA na Bakirove i Tihićeve forumaše ... :mrgreen:
A ima onih koji ne simpatišu ni jednog ni drugog. ;-)
madner

#7758 Re: SDA-All about

Post by madner »

No ostaju odani stranci :D
ultima_palabra

#7759 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

madner wrote:No ostaju odani stranci :D
Sunce tuđeg neba neće ih grijat ko što budžetsko grije :zoka:
madner

#7760 Re: SDA-All about

Post by madner »

I to je razumljivo, bar dok nije stalni radni odnos.
%tacno*

#7761 Re: SDA-All about

Post by %tacno* »

Sta kazu, od juce iz dimnjaka Opce bolnice izlazi zeleni dim. :D
Damir_5

#7762 Re: SDA-All about

Post by Damir_5 »

ultima_palabra wrote:
Damir_5 wrote:

Samo stopostotni da ostanu :-D
Ma jah, tako nekako. Salim se, pa zar oni vec nisu sa'ranjeni na proslim izborima? Dobro mozda bi trebalo procesljati mutne poslove Safeta Orucevica, taj mutni tip drzi pola BiH, medjutim politicki oni su na dnu, sad isto treba uraditi i sa SDA, SDP i satelitima.
Last edited by Damir_5 on 14/03/2013 11:44, edited 1 time in total.
madner

#7763 Re: SDA-All about

Post by madner »

Pa za koga glasati onda? :D
Damir_5

#7764 Re: SDA-All about

Post by Damir_5 »

madner wrote:Pa za koga glasati onda? :D
Za one koji zasluze glas. Ocigledno je da SDA, SDP i sateliti ne znaju, nece, korumpirani su, tako da svako glasanje za njih je bacanje glasova. U BiH ima 200 partija, treba izabrati neke autsajdere, ali tu ekipu koja nas drzi kao taoce, njih treba sa'raniti na izborima jednom za sva vremena. Sve! Opet ima vise od 150 partija. Nas problem je taj sto mi uvijek istu bagru stavljamo u vlast i ocekujemo pozitivne promjene. Ne moze onaj koji je vjecnost u ovakvoj vlasti, donjeti pozitivne promjene. To kad se shvati, vec je pola stvari odradjeno.

Zlaja, Tihic, Izetbegovic, Komsic, Hadzic, Radoncic, Kojovic ovaj ili onaj, sve je to u pet deka, sve njih treba poslati u vjecnu opoziciju, tacnije sve ih treba sa'raniti na izborima. Ocigledno je da takvi mutni tipovi nas nece izvesti iz blata u koje su nas doveli i ocigledno je da se cijele ekipe moraju mjenjati.

Naravno mozemo zatvoriti oci i opet glasati za jednog od tih bandita, medjutim za cetiri godine u ovo vrijeme opet ce se ista prica pricati i sve ce biti isto kao i danas.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#7765 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

Čaruga đe si Čaruga...a neka Seka bude Svilena ;-)
Co0l

#7766 Re: SDA-All about

Post by Co0l »

palermo wrote:
ultima_palabra wrote:
Nakaš: Imenovanje Izetbegović dogovoreno je na minderu SDA
Sve ok, ali nešto ne vidjeh da se bunio protiv minder-politike dok njegova fotelja nije došla na red... tipičan primjer one "kad su došli po mene, nije se više ko imao buniti".
Seveda, seveda :thumbup: nek prvi baci kamen ko je nevin.

Inače, simpatična je ova kuknjava SDA-ovskih junoša nad ovim potezom, mislim u čemu je razlika između oovg imenovanja i raznih drugih. Barem je žena završila fakultet koji treba (je li ?, jeste valjda), a mi smo imali defektologe koji su ministri policije i šta ti ja već ne znam.
A to da će to koštati SDA glasova na izborima, neće, bit će do tog vremena afera i afera....
Tako nekako.
udrch

#7767 Re: SDA-All about

Post by udrch »

Doktor29 wrote:
udrch wrote:biće ovo zanimljivo..
i dalje mi nije jasno kako je Bakir žrtvovao svoju buduću poziciju u Presjedništvu za ženino mjesto kao direktorice..
nije valjda i on papučar ko ja i Mujica :lol:
malo me ovo i plaši, jer ne dao Bog da ovo faHraon iskoristi, pa postane prvi u Bošnjaka..
Ovo je jedna od najodvratnijih stvari koja se desila zadnjeh desetak godina, gade mi se :x :x
mislim ono, još uvijek mi nije jasno da je neko sposoban sam sebe naguziti na ovaj način..
nekako kontam, ako je lova u pitanju, pa ko im brani da sebi dignu platu koliko je potrebno..osim toga kao direktorica bolnice će imati nešto veću platu nego kao direktorica klinike..
jedini razlog da na ovaj način zajebeš vlastitu porodicu, familiju, stranku, pa i narod jeste da si zaista toliko glupa i sujetna i da hoćeš to namjerno da uradiš..
ako je zaista imenuju vjerujem da će Bakir prodihati, jer da pristane na ovako nešto mora da je bio izložen dugogidišnjem ženinom teroru u kojem mu je neprestano pogovarala što je ne postavi negdje..

jedna Sebija jeba dvojicu Bakira, jedini koji će iz ovoga izvući korist je Tihić kojem ovaj papučar neće uspjeti više ni prismrditi..
i opet će pojedinci reći da je Alija pogriješio kada je izabrao Tihića..
JoseMujica

#7768 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

nije ih udrch Seka zahebala stvar, već je mudar politički potez bio treNerka da imenuje buraza za direktora. Moreš samo zamislit scenu kad je Seka dreknula na Neonka.....Nerkov brat direktor a ti mene vucaš po klinici...i samo sabur...sabur...hebo te sabur da te hebo...Nerko more brata đe hoće, a ti neš qorcem za ženu da mrdneš, a nakav si prešednik itd. itd. (prepustite se mašti na volju :D )
udrch

#7769 Re: SDA-All about

Post by udrch »

:lol: ma znamo kako je sa tim kobrama živjeti :D
JoseMujica

#7770 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

dobro sam ja onom Turčinu što traži državljanstvo na razne diskusije savjetovao da se ne ženi u Bosni...iskustvo je to :lol: :lol: :lol: :lol:
muzicar_iz_parka

#7771 Re: SDA-All about

Post by muzicar_iz_parka »

Ajde ljudi šta se brinite, bolje neka bude žena direktor nego da su joj kojim slučajem dali da bude načelnik hirurgije, manje štete će napraviti.

A i težak je život nas papučara, trebate to razumiti, jedno su Mujica, urdch i ja hrabri da to ovako javno na forumu priznamo. :sad:
ultima_palabra

#7772 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Neće ovo nešto SDA iskihati ali Bakir bi mogao... ko će ga poslije ovoga shvatiti ozbiljno?
novi.dan.nova.nafaka

#7773 Re: SDA-All about

ultima_palabra wrote:Neće ovo nešto SDA iskihati ali Bakir bi mogao... ko će ga poslije ovoga shvatiti ozbiljno?
Pa i bolje je: riješit se Sulje i Bakira 2015-te na Kongresu. Gore rješenje od njih može biti samo Zukić. :D :-D
VjecitiStudent

#7774 Re: SDA-All about

Post by VjecitiStudent »

muzicar_iz_parka wrote:Ajde ljudi šta se brinite, bolje neka bude žena direktor nego da su joj kojim slučajem dali da bude načelnik hirurgije, manje štete će napraviti.

A i težak je život nas papučara, trebate to razumiti, jedno su Mujica, urdch i ja hrabri da to ovako javno na forumu priznamo. :sad:
Itekako može štete napraviti, njeno šefovanje porodilištem je ostalo upisano crnim slovima po strašnim razmjerama korupcije.
VjecitiStudent

#7775 Re: SDA-All about

Post by VjecitiStudent »

udrch wrote: jedna Sebija jeba dvojicu Bakira, jedini koji će iz ovoga izvući korist je Tihić kojem ovaj papučar neće uspjeti više ni prismrditi..
i opet će pojedinci reći da je Alija pogriješio kada je izabrao Tihića..
Lady Macbeth :(
Izgleda, skonto je Aljo, nakon par decenija uvida iz prve ruke, s kim ima posla i ko će biti stvarni šef stranke ukoliko je Princ preuzme.
Post Reply