Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pici wrote:evo na HBOu gledam 3 sezonu ponovo i sječateli se kad Ajra i Dog dodju u šhake onih odmetnika u pečini i crvena vještica je došla po Robertovo kopile koje je bilo sa njima i onda onaj bez oka kojeg je onaj sveštenik šest puta oživljavao, pa kad ga je Melisandre upitala kako je to učinio, on joj je odgovorio da je samo sklopio ruke izgovorio staru molitvu i gospodar svjetla čuo i on ga je oživio... mislim da to Jona čeka jer vidim da će braniti njegovo mrtvo tijelo... jedva čekam, dje su pirati da nas obraduju ko prošle godine sa četri epizode prije
Ja imam neki osjecaj da ce ona govna doci do njega, i da ce ga ipak zapaliti na lomaci. ALI, da ce to samo da prouzrokuje njegovo ozivljenje, i da ce se vratiti uz pomoc cistog plamena, ciste vatre.
Ovo bi mi bilo bas ono, neocekivano za sve, posto svi ocekuju da ce biti tako kako ti kazes
pici wrote:evo na HBOu gledam 3 sezonu ponovo i sječateli se kad Ajra i Dog dodju u šhake onih odmetnika u pečini i crvena vještica je došla po Robertovo kopile koje je bilo sa njima i onda onaj bez oka kojeg je onaj sveštenik šest puta oživljavao, pa kad ga je Melisandre upitala kako je to učinio, on joj je odgovorio da je samo sklopio ruke izgovorio staru molitvu i gospodar svjetla čuo i on ga je oživio... mislim da to Jona čeka jer vidim da će braniti njegovo mrtvo tijelo... jedva čekam, dje su pirati da nas obraduju ko prošle godine sa četri epizode prije
Ja imam neki osjecaj da ce ona govna doci do njega, i da ce ga ipak zapaliti na lomaci. ALI, da ce to samo da prouzrokuje njegovo ozivljenje, i da ce se vratiti uz pomoc cistog plamena, ciste vatre.
Ovo bi mi bilo bas ono, neocekivano za sve, posto svi ocekuju da ce biti tako kako ti kazes
ma može svašta biti al jedno 80 napram 20 posto da će biti živ al sigurno nekako drugačiji, možemo kaklulisat do zore
a zar ne bi bilo nekako u stilu martina i velikog dijela serijala da se dogodi najmanje ocekivano to jest da se ne desi nikakvo spasenje nego ga ovi spale i goodbye charlie.
Ne bih rekao, ipak mislim da svaka smrt ima svoje mjesto u priči i nisu tu radi čistog šok efekta. Jon Snow je trenutno jedini koji može voditi priču naprijed što se tiče White Walkera i Sjevera.
Ima ta scena "Kill the boy and let the man be born", pa kad Sam kaze "Don't worry, Jon always comes back" a ima i gdje Melisandre kad ga zavodi pa govori nesto "We have the power to give life"...mada to niko nije ukopčo zbog sisa
IcedMFEarth wrote:Ima ta scena "Kill the boy and let the man be born", pa kad Sam kaze "Don't worry, Jon always comes back" a ima i gdje Melisandre kad ga zavodi pa govori nesto "We have the power to give life"...mada to niko nije ukopčo zbog sisa
Zabavljaju se u stvarnom zivotu tako da me nebi iznenadilo da kad crvena rospija vaskresne Jona on je nagovori da i Ygrit bidne vaskresutna... onog malo sto ih pobi bi za usi objesio mali sHupak
moguće da hoće tijelo da spale, a moguće je i da hoće da Ghost-a ubiju, vidiš da je povučen skroz iiza svih i nekako stoji pognuto.
moguće da hoće tijelo da spale, a moguće je i da hoće da Ghost-a ubiju, vidiš da je povučen skroz iiza svih i nekako stoji pognuto.
ne znam sto bi vuka ubijali, mislim ipak da hoce da spale mu tijelo...Ghost je isto zauzeo odbrambeni stav, vjerovatno ce crvena vjestica reagovat na samom kraju
Na to zaboravi ove sezone, HBO je odlučio da nikome neće slati prvih par epizoda (kao što su prošle sezone uradili). Mada očekuj da će bit spoilera za prvu epizodu jer će sad u nedjelju bit pretpremijera u LA.
pici wrote:
ne znam sto bi vuka ubijali, mislim ipak da hoce da spale mu tijelo...Ghost je isto zauzeo odbrambeni stav, vjerovatno ce crvena vjestica reagovat na samom kraju
zato što je vuk opasan, posebice prema ubicama njegovog gazde. Sjetimo se Gray Winda i njegove sudbe.