Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Better Man wrote:Kakva bruka i sramota od sudijeI Čist poklon penal i sramotan crveni. Ono nije fidjelo ni faula, ni penala. Isto i faul nad Ronaldom je izvan 16. Sudija pokvario odlican El Clasico.
I ja sam to mislio samo na snimku se vidi kako mu ramos zapeo za lijevu nogu, a u toj brzini je sasvim dovoljan mali kontakt da ga nasadi na guzicu!
Elem, Ramos ispao pravi glupan, bolje da su ga fasovali a ostali na broju nego sada sa igračem manje nešto pokušavati i majmunisati! Šteta!
Last edited by Maharadza on 23/03/2014 22:37, edited 1 time in total.
area51 wrote:Luka Modrić je dobar igrač ali ovo je za njega ipak veća dimenzija,nije on za ovakve utakmice gdje su naspram njega ipak kvalitetniji igrači
MyTao wrote:
Malo prije su Barcini navijaci govorili da ono nije penal, iako je pravilo da je penal ako se kontakt nastavlja unutar 16, iako nije napravljen unutar.
ha?
Pa valjda postoji pravilo da je ono nad Ronaldom penal, iako se prekrsaj desio nekoliko centimetara izvan 16. Bar tako kaze Roy Hudson na BEIN-u
jedini kontakt je bio van 16m. al po tom ispada da ako podapnes igraca van 16m, a on naleti na tebe i skotrlja se zajedno sa tobom pet metara unutar 16m, onda je penal, jer je "bilo kontakta".
Better Man wrote:Kakva bruka i sramota od sudijeI Čist poklon penal i sramotan crveni. Ono nije fidjelo ni faula, ni penala. Isto i faul nad Ronaldom je izvan 16. Sudija pokvario odlican El Clasico.
I ja sam to mislio samo na snimku se vidi kako mu ramos zapeo za lijevu nogu, a u toj brzini je sasvim dovoljan mali kontakt da ga nasadi na guzicu!
Elem, Ramos ispao pravi glupan, bolje da su ga fasovali a ostali na broju nego sada sa igračem manje nešto pokušavati i majmunisati! Šteta!
Ako i jeste faul za penal, sigurno nije za crveni. Sta bi sudija svirao da ga je pravo fauliro? Evo još jedan poklon penal za Barcelonu.
samo debil i slabovidan moze srati sudiji ista. 2 cista penala za barcu i 1 nepostojeci za real koji je tesko bilo skontati da nije da budemo iskreni. realno veceras je X bio najrealniji s obzirom na broj propustenih prilika na obje strane.