MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- muhafuca
#7751 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Khabib THE EAGLE Nurmagomedov

-
dezurni_ucenik
#7752 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
A ridjokosi djikan ga podjebavao cijelo vrijeme da je mali stakor koji je velik samo kad je sa svojom ekipom.glockov kolac wrote:Iskreno, nikad ovaj sport nisam volio, ni gledao, nit me pretjerano zanima sve ovo. Ali, pred meč sam upratio da je Irac nekad ranije sa svojom rajom htio prebiti nakav autobus. A ovaj Dagestanac sam uletio među njegovu raju i to nakon onakve marisane...
Nego što se raper Drake nasekiro...
Sto neko napisa za Drakea, "doveo Connor svoju curu"
- Point.
#7753 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Sad kad mu Drake zapleše smrtonosni ples, brat Dage će se zijaniti.dezurni_ucenik wrote:A ridjokosi djikan ga podjebavao cijelo vrijeme da je mali stakor koji je velik samo kad je sa svojom ekipom.glockov kolac wrote:Iskreno, nikad ovaj sport nisam volio, ni gledao, nit me pretjerano zanima sve ovo. Ali, pred meč sam upratio da je Irac nekad ranije sa svojom rajom htio prebiti nakav autobus. A ovaj Dagestanac sam uletio među njegovu raju i to nakon onakve marisane...
Nego što se raper Drake nasekiro...
Sto neko napisa za Drakea, "doveo Connor svoju curu"
-
glockov kolac
#7754 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Habibi, do you love me...

- studiorum_tuzlaensis
#7755 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Dagestanca će dobro napenalit ova komisija, pa će se kajat za svoj potez. Ono na pressici ga neće izvuć, jedino hoće izvuć ga možda batina od vlastitog ćaće.
Sad može bit šampion u čečenskom UFCu, ako takav uopće postoji. Ovako mu se drma i dozvola boravka.
Koliko god mi je bio drag što je napenalio ovog irskog smećara, toliko je pokazo da nema mrvu mozga i da nije pravi šampion, već međed.
Sad može bit šampion u čečenskom UFCu, ako takav uopće postoji. Ovako mu se drma i dozvola boravka.
Koliko god mi je bio drag što je napenalio ovog irskog smećara, toliko je pokazo da nema mrvu mozga i da nije pravi šampion, već međed.
-
klosar pravi
#7756 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Kad vidim šta pjeva i gdje se gura tacno ga treba dobro savit.glockov kolac wrote:Habibi, do you love me...![]()
![]()
Drake je bandwagoner narednu ce biti s ruskom zastavom i pustice bradu kako treba.
-
glockov kolac
#7757 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
https://twitter.com/SBNation/status/1048830842196226048
Evo kažu ovdje da je McConnor udario prvi u oktagonu
-
klosar pravi
#7758 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Pusti šta kažu crna majica je uletila prva i ganjao ga da ga udari Conor je samo reagovao jer je vidio iz kojeg je kampa lik u tom momentu drug mu u crvenoj koji je kasnio par sekundi ulijece i udara ga u potiljak.glockov kolac wrote:https://twitter.com/SBNation/status/1048830842196226048
Čisto kao dan nece više nikad u Ameriku uci to je vec riješeno
- kamen spoticanja
#7759 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
jel se ba Zuti oglasio?
ako ne kaze "khabib je ubio.ponjavu u meni i ja sad mogu samo pokusati nekad ponovo" izgubit ce svaku podrsku koju je globalno imao
ako ne kaze "khabib je ubio.ponjavu u meni i ja sad mogu samo pokusati nekad ponovo" izgubit ce svaku podrsku koju je globalno imao
- Sodom1
#7760 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Znači brat nakon 4runde leti, preskače sve, dok žućo jedva stoji na nogamamuhafuca wrote:Khabib THE EAGLE Nurmagomedov![]()
-
cassius
#7761 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
https://twitter.com/TheNotoriousMMA/sta ... 4197010432kamen spoticanja wrote:jel se ba Zuti oglasio?
-
The BEN10
#7762 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Nadzorna_ploca wrote:Habib je uber gospodin. Svoje pokazao u ringu i oko njega.
Connor je pokazao zavidnu moć - primanja udaraca u glavuču. Ono što je preživio u drugoj rundi - veliko aferim!
- AmiĐa_Idriz
#7763 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
muhafuca wrote:Khabib THE EAGLE Nurmagomedov![]()
- kamen spoticanja
#7764 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
zuti jeste mucki provokator ali je i dobar borac i u sustini nije š.pakcassius wrote:https://twitter.com/TheNotoriousMMA/sta ... 4197010432kamen spoticanja wrote:jel se ba Zuti oglasio?
tako da ostaje simpatican sirim narodnim masama
- pirmin
#7765 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Svidja mi se ova konstrukcija.kamen spoticanja wrote: ubio ponjavu u meni
- Edin H.
#7766 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ovo je klasican primjer - pomozi sirotu na svoju sramotu.
Dodje iz neke vukojebine, pustis ga u ring, platis dobro, a levat ne moze da skonta da prije meca vrijedjas protivnika na svaki moguci nacin da privuces interesovanje za mec, a poslije meca ga volis i hvalis kao da ti je rodjeni brat.
Dodje iz neke vukojebine, pustis ga u ring, platis dobro, a levat ne moze da skonta da prije meca vrijedjas protivnika na svaki moguci nacin da privuces interesovanje za mec, a poslije meca ga volis i hvalis kao da ti je rodjeni brat.
- Romanista 101%
#7767 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Kao sto neko napisa ranije, Irci su mi dragi ljudi, ali jedna budala moze da ocrni citavu naciju. Khabib ga vratio na tvornicke postavke
i jos mu izlupao cijeli tim
a da sa Chechenima/Dagestancima nema šale osjetio je i jedan borac sa ovih prostora
- muhafuca
#7768 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Pusti sta kazu - ne vjeruj svojim ocima - slusaj mene st ti kazemklosar pravi wrote:Pusti šta kažu crna majica je uletila prva i ganjao ga da ga udari Conor je samo reagovao jer je vidio iz kojeg je kampa lik u tom momentu drug mu u crvenoj koji je kasnio par sekundi ulijece i udara ga u potiljak.glockov kolac wrote:https://twitter.com/SBNation/status/1048830842196226048
Čisto kao dan nece više nikad u Ameriku uci to je vec riješeno
Conor je zapoceo sranje koje se desilo u oktagonu
Imas snimak ( na 0:38 ) gledaj kad Conor skoci na ogradu i dok je na ogradi prvi spuca onog iz Khabibovog tima dok su na ogradi
ona dvojica su tek nakon toga uletili jer su mislili da je marisana pocela i u oktagonu i tad i uskaces
-
klosar pravi
#7769 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Romanista 101% wrote:Kao sto neko napisa ranije, Irci su mi dragi ljudi, ali jedna budala moze da ocrni citavu naciju. Khabib ga vratio na tvornicke postavkei jos mu izlupao cijeli tim
a da sa Chechenima/Dagestancima nema šale osjetio je i jedan borac sa ovih prostora
![]()
Conor Mcregor je personifikacija iraca i za što se oni zalažu.
Možda je ocrnio nešto u tvojim ocima, al' ti si totalno nebitan lik i njegovi koji ga vole to ce i nastaviti nista se bitno promjeniti nece osim ako izgubi narednu borbu.
Suština je da ako ne voliš Mcregora onda ne voliš Irsku.
-
klosar pravi
#7770 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Joj Muhafuca ti ne shvataš da meni ni iz džepa ni u džep.
Cista stvar kao suza da su ga napali da krenuo je preskociti, al' je zaustavljen a na ogradi su obojica krenuli da udare jedan drugog.
Ova dvojica padobranaca se ne može ni braniti zna se zašto su uletili..
Nego mi smijesno kako braniš postupke isto kao da ce na ovom forumu se pitati neko da li ce Khabib dobiti vizu ili ne..
Cista stvar kao suza da su ga napali da krenuo je preskociti, al' je zaustavljen a na ogradi su obojica krenuli da udare jedan drugog.
Nego mi smijesno kako braniš postupke isto kao da ce na ovom forumu se pitati neko da li ce Khabib dobiti vizu ili ne..
-
il dottore
#7771 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Klosaru pravi brate dosadan si ko proljev
Sta ti tumacis sve moguce situacije
Sta ti tumacis sve moguce situacije
- pirmin
#7772 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Tek sad cujem da se Dagistanci i Ceceni ne vole bas tako da ne ocekujem euforiju.AmiĐa_Idriz wrote:Pa to ti kažem
Moglo bi neko janje svanuti sutra![]()
- muhafuca
#7773 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
klosar pravi wrote:Joj Muhafuca ti ne shvataš da meni ni iz džepa ni u džep.![]()
ma ja sad nema veze ko je zapoceo
do neki dan si bio najveci nutthugger i Conora i Jon Jonesa - branio Conora nakon bus incidenta
zvao pola foruma na marisanu kod Donera
sad nesto civilizaciju glumis
kao nije fino ovo - ne treba tako - profesionalizam ovo ono
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#7774 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Milion % da je u letu vikao Allahu Ekber!muhafuca wrote:Khabib THE EAGLE Nurmagomedov![]()
-
cassius
#7775 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ma da, nema trash talka u ostalim sportovima.Edin H. wrote:Ovo je klasican primjer - pomozi sirotu na svoju sramotu.![]()