Milorad Dodik ALL ABOUT
- karanana
#7751 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dragi Djeda Mraze, u 2009. godini si uzeo mog najmilijeg pjevača Michaela Jacksona, mog najboljeg glumca, Patricka Swayzeja, moju najbolju glumicu, Brittany Murphy. Pišem ti, samo da te podsjetim, da je moj najdraži političar Milorad Dodik. Hvala!
- and
#7752 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
a vidi što se brine čovjek za viznu liberalizaciju.Milorad Živković: "Ukidanje viza usloviti popisom stanovništva"
23. 12. 2009. • 11:41 A. B.
Veličina slova:
Milorad Živković / --- SPAM ---
*** SPAM *** - Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Milorad Živković smatra da međunarodna zajednica popis stanovništva u BiH treba da svrsta među uslove za dalji napredak zemlje ka EU.
"Popis stanovništva trebalo bi da bude na listi uslova za liberalizaciju viznog režima, jer ne mogu da shvatim da su za ukidanje viza bitnije neke odredbe iz Krivičnog zakona, koji je na toj listi, poput kažnjavanja negiranja genocida ili ratnog zločina, nego da se zna koliko u BiH ima ljudi i koliko može da se izda biometrijskih pasoša", rekao je Živković u izjavi za Srnu.
pa za taj broj ljudi u bih i izdavanje pasoša nebitna je stavka nacionalnost.zašto onda blokiraju popis bez nacionalnosti?
- Bosnolog
#7753 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
karanana wrote:Dragi Djeda Mraze, u 2009. godini si uzeo mog najmilijeg pjevača Michaela Jacksona, mog najboljeg glumca, Patricka Swayzeja, moju najbolju glumicu, Brittany Murphy. Pišem ti, samo da te podsjetim, da je moj najdraži političar Milorad Dodik. Hvala!
- kiky
#7754 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
dodo u beogradu ...
ili mu je ponestalo mašte ili je otišao po uputsva koja su mu poslali carl bildt i oli rhen ...
ili je oboje ...

ili mu je ponestalo mašte ili je otišao po uputsva koja su mu poslali carl bildt i oli rhen ...
ili je oboje ...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#7755 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
karanana wrote:Dragi Djeda Mraze, u 2009. godini si uzeo mog najmilijeg pjevača Michaela Jacksona, mog najboljeg glumca, Patricka Swayzeja, moju najbolju glumicu, Brittany Murphy. Pišem ti, samo da te podsjetim, da je moj najdraži političar Milorad Dodik. Hvala!
-
hercegovac_pravi
#7756 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Trening u Beogradukiky wrote:dodo u beogradu ...
ili je oboje ...
- kamen spoticanja
#7757 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
e ovaj put otisao je po uputstva koje je poslao recep tayip erdogankiky wrote:dodo u beogradu ...
ili je oboje ...
-
Kopenhagen
#7758 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Svim katolicima sretno rođenje Isusa Hrista 
- Bosnolog
#7759 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bice da je otisao po nove instrukcije za BH velikosrpske destrukcije,samo mu sve manje prostora ostaje za manevar,Dodino referendisanje je provaljeno valja sada dijasporu razmjestiti kod Borata radi spasa sto se spasiti da jer je ideologija velikospstva ispucala sve arsenale oruzda sto je imala ,pregrupisavanje snaga uze Srbije se nastavlja a Dodi ce raskinuti ugovor sa postanarom vile na Dedinju .........hercegovac_pravi wrote:Trening u Beogradukiky wrote:dodo u beogradu ...
ili je oboje ...
Kako novinari izvjestavaju doslo je do koordinirane zajednicke gasne probe nakon ruskoplinske vecere ,potom se preslo na usaglasavanje svesrpskih vaskolikig gasnih interesa i harmonizacije buducih velikosrpskih vjetrova koji bi trebali biti bolje usaglaeni radi razbijanja iluzija o postojanju nepravedno nametnutih granica izmedu matice i susjednih novonastalih mrskih zemalja, koje samo sto nisu postale dio sveopsteg vaskoliog interesa zajednickog sna do Tokija.
ZA vrijeme zajednicke vecere uslijedila je generalna proba buduceg saveza matice majcice i predstavnika dijaspore.Medu predstavnicima dijaspore najgrlatiju grmljaviju najavio je referendista Dodi koga je BORAT na kraju morao ukrotiti daleko od ociju javnosti ,zbog bahatog i nedolicnog ponasanja,ciji bahati primitivaz su slijedili drugi predstavnici stranacke dijaspore,.......
http://www.youtube.com/watch?v=yE0RYyBR ... r2-2r-4-HM
- mO k3
#7760 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahhahakaranana wrote:Dragi Djeda Mraze, u 2009. godini si uzeo mog najmilijeg pjevača Michaela Jacksona, mog najboljeg glumca, Patricka Swayzeja, moju najbolju glumicu, Brittany Murphy. Pišem ti, samo da te podsjetim, da je moj najdraži političar Milorad Dodik. Hvala!
- kiky
#7761 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
plemenski rituali u begišu ...
uporedo sa nezaustavljivim srljanjem srbije u eu ...
baš ide jedno s drugim ...
-
_majevica_
#7762 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
To Tadija pozvao srbe kao manjinske narode u susjednim drzavama.kiky wrote:plemenski rituali u begišu ...
Treba dodati i srbe sa Kosova i ako bog da iz Vojvodine.Uvijek nesto
zaboravi
- kiky
#7763 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
srbi jednostavno nemogu pustit balkan na miru ...
evo skoro 120 godina ...
sve je ovo uvertira u nove sukobe i konflikte ...
evo skoro 120 godina ...
-
_majevica_
#7764 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Srbija je tu-tu.Sto je pokusavala to je proslost.uzdala se u proslom stoljecu u Rusijukiky wrote:srbi jednostavno nemogu pustit balkan na miru ...
evo skoro 120 godina ...
a nesto se ne sjecam da je Rusija direktno joj sta pomogla i onda kada je bila mocna.
Imaju najbrze rasulo parole"Ima nas 200 miliona"
- Crazychax
#7765 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Srbija ko Nokia, svakog dana sve manja i manja 
- kiky
#7766 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
zeznu nas dodole ...
nejma referenduma ....
šta li su sad skuhali u begišu ...
nejma referenduma ....
šta li su sad skuhali u begišu ...
- mO k3
#7767 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Prvo svetog save pa onda do svetog mile.....zagazaga wrote:ma ništa.....smirio ih tadić da ne talasaju, da vidi sav svijet kako su oni finii, a ostali zloće hoće da im priznaju kolEvku, neće da pričaju srBski da ih ceo svet razume.............c c c c
referendum se odgađa do daljnjeg
- independer
- Location: REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA Sa Gradacca bijele kule Zmaja od Bosne
#7768 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ja bih volio da grijesim pa ako je zaista tako , obradujte me...
mislim da mi ovde svi na forumu zaboravljam jednu sustinu svega sto se dogadja u politickom zivotu u BiH. Cilj krkana a i svih srpskih politicara u vlasti i opoziciji u ovom momentu nije niti referendum niti secesija. Njihovi ciljevi u ovom trenutku su sljedeci:
- Sistemsko dovodjenje centralne vlasti u BiH na ljusturu (samoj sebi svrha, neucinkovita, nefunkcionalna i td.) da bi sami u pogodnom trenutku postali medj. faktor i sebe lakse u pogodnom trenutku profilirali na medj. sceni.
- Izazivanje konstantne krize u pederaciji uz pomoc svojih jarana Covica i Ti'ica da bi u odredjenom momentu mogao reci da ga ovi koce u razvoju.
- sprecavanje povratka izbjeglica u svoje domove kako bi srpska dominacija bila zagarantovana cak i u slucaju veceg odliva srpskog stanovnistva u Srbiju ili trece zemlje.
- zaokruzivanje pc - a kao stabnilne teritorije i u odredjenom trenutku uz pomoc svojih ljudi u evropskoj uniji izlobirati neki vid medj. subjektiviteta nezavisnog od centralne vlasti.
- optuzivanje Bosnjaka da su skloni terorizmu i da imaju veze sa medj. terorizmom kako bi i ona teritorija pod kontrolom Bosnjaka ostala nedefinisana i kako cak i ta reducirana teritorija ne bi mogla biti definisana kao drzava.
- svodjenje Bosnjaka na jednu etnicku skupinu umjesto konstutivnog naroda kako bi him oduzeo pravo da grade drzavu. (za ovo im je potreban pristanak Bosnjaka i u tu svrhu su angazovani njihovi agenti Ceric, Trnka, Tihic itd)
- odrzavanje i potpirivanje sukoba izmedju Hrvata i Bosnjaka u cilju lakseg ostvarivanja gore navedenih ciljeva.
Niti sam politicar niti sam ovo negdje procitao. Ovo sto sam gore naveo su samo moje licne obzervacije i zakljucci. zaista bih volio da se ni jedan ne ostvari. ali cini mi se da nece bit tako.

mislim da mi ovde svi na forumu zaboravljam jednu sustinu svega sto se dogadja u politickom zivotu u BiH. Cilj krkana a i svih srpskih politicara u vlasti i opoziciji u ovom momentu nije niti referendum niti secesija. Njihovi ciljevi u ovom trenutku su sljedeci:
- Sistemsko dovodjenje centralne vlasti u BiH na ljusturu (samoj sebi svrha, neucinkovita, nefunkcionalna i td.) da bi sami u pogodnom trenutku postali medj. faktor i sebe lakse u pogodnom trenutku profilirali na medj. sceni.
- Izazivanje konstantne krize u pederaciji uz pomoc svojih jarana Covica i Ti'ica da bi u odredjenom momentu mogao reci da ga ovi koce u razvoju.
- sprecavanje povratka izbjeglica u svoje domove kako bi srpska dominacija bila zagarantovana cak i u slucaju veceg odliva srpskog stanovnistva u Srbiju ili trece zemlje.
- zaokruzivanje pc - a kao stabnilne teritorije i u odredjenom trenutku uz pomoc svojih ljudi u evropskoj uniji izlobirati neki vid medj. subjektiviteta nezavisnog od centralne vlasti.
- optuzivanje Bosnjaka da su skloni terorizmu i da imaju veze sa medj. terorizmom kako bi i ona teritorija pod kontrolom Bosnjaka ostala nedefinisana i kako cak i ta reducirana teritorija ne bi mogla biti definisana kao drzava.
- svodjenje Bosnjaka na jednu etnicku skupinu umjesto konstutivnog naroda kako bi him oduzeo pravo da grade drzavu. (za ovo im je potreban pristanak Bosnjaka i u tu svrhu su angazovani njihovi agenti Ceric, Trnka, Tihic itd)
- odrzavanje i potpirivanje sukoba izmedju Hrvata i Bosnjaka u cilju lakseg ostvarivanja gore navedenih ciljeva.
Niti sam politicar niti sam ovo negdje procitao. Ovo sto sam gore naveo su samo moje licne obzervacije i zakljucci. zaista bih volio da se ni jedan ne ostvari. ali cini mi se da nece bit tako.
- vee-jay
#7769 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jos jedan primjer kako se od Srba i njihovog politickog establishmenta pravi nadmocniji narod. ciste teorije radi, da li je mozda moguce da Bosnjacki politicari upravo to i hoce od Srba?independer wrote:ja bih volio da grijesim pa ako je zaista tako , obradujte me...![]()
-
dallton
#7770 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
nema referenduma, drzavna imovina se klima, nikad doci do otcjepljenja, srbija ode prema eu a s njom i srbi...pu, hebem ti ovakve neprijatelje, ne mozes ih vise ni cijenitiVisoki predstavnik Valentin Incko proglasio je državnom imovinom BiH zgradu Narodne skupštine RS, Palatu predsjednika RS, Osnovni i Okružni sud u Banjaluci, sjedište Fonda PIO, Kazneno-popravni zavod na Tunjicama i mnoge druge institucije RS, piše Press.
Štaviše, OHR-ov tim eksperata je na spisak državne imovine uvrstio i sjedišta osnovnih i okružnih sudova u RS i gotovo sve objekte u kojima se nalaze policijske stanice, Hidrometeorološki zavod RS, pa čak i Dom penzionera u Kotor Varoši.
- Bosnolog
#7771 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Opozicija u RS: Promjene u RS-u počinju nakon vanrednih izbora u Bileći
27.12.2009. 17:34
Tri opozicione stranke u Republici Srpskoj uvjerene su da od narednih vanrednih izbora u općini Bileća i pobjede njihovog zajedničkog kandidata počinju promjene u RS-u i, kako kažu, rušenje režima Milorada Dodika.
Srpskoj demokratskoj stranci (SDS), Partiji demokratskog progresa (PDP) i Srpskoj radikalnoj stranci (SRS), koje podržavaju jednog kandidata - radikala Dragana Babića, danas se pridružio i Dragan Čavić sa svojom Demokratskog partijom.
Generalni sekretar SDS-a Dragan Ćuzulan očekuje da pobjeda u Bileći bude prvi korak na putu rušenja, kako kaže, totalitarnog i nedemokratskog režima Milorada Dodika.
„Očekujemo da od Hercegovine krene ta priča i prema drugim mjestima RS-a", kazao je Ćuzulan obraćajući se kao gost na Skupštini SRSRS-a.
Osnova za tu borbu, navodi, treba da bude vraćanje demokratije i njenih vrijednosti u RS, a koji su narušeni „jednom nenarodnom politikom".
Potpredsjednik PDP-a Slobodan Nagradić također vjeruje u Babićevu pobjedu u Bileći, jer ima podršku opozicionih stranaka.
„Ako tako budemo radili, od jeseni 2010. godine promijenit ćemo vlast demokratskim sredstvima", rekao je Nagradić.
Predsjednik SRS-a RS-a Milanko Mihajlica pozvao je sve stranke opozicije da naprave, kako kaže, širok front kako bi došlo do neophodnih promjena u RS-u od narednih općih oktobarskih izbora.
Predsjednik DP-a Dragan Čavić također vjeruje da režim Milorada Dodika mora otići iz vlasti, a najavljuje i da će inicijativni odbor, kao i članovi DP-a koji sada djeluju u Bileći, dati podršku kandidatu SRS-a RS na varednim izborima, 24. januara, za načelnika te općine
izvor :*** SPAM ***/content/view/51307/251/
Biti ce vesela ova anti grmaljska vaskolika svekolika spasilacaka koalicija
27.12.2009. 17:34
Tri opozicione stranke u Republici Srpskoj uvjerene su da od narednih vanrednih izbora u općini Bileća i pobjede njihovog zajedničkog kandidata počinju promjene u RS-u i, kako kažu, rušenje režima Milorada Dodika.
Srpskoj demokratskoj stranci (SDS), Partiji demokratskog progresa (PDP) i Srpskoj radikalnoj stranci (SRS), koje podržavaju jednog kandidata - radikala Dragana Babića, danas se pridružio i Dragan Čavić sa svojom Demokratskog partijom.
Generalni sekretar SDS-a Dragan Ćuzulan očekuje da pobjeda u Bileći bude prvi korak na putu rušenja, kako kaže, totalitarnog i nedemokratskog režima Milorada Dodika.
„Očekujemo da od Hercegovine krene ta priča i prema drugim mjestima RS-a", kazao je Ćuzulan obraćajući se kao gost na Skupštini SRSRS-a.
Osnova za tu borbu, navodi, treba da bude vraćanje demokratije i njenih vrijednosti u RS, a koji su narušeni „jednom nenarodnom politikom".
Potpredsjednik PDP-a Slobodan Nagradić također vjeruje u Babićevu pobjedu u Bileći, jer ima podršku opozicionih stranaka.
„Ako tako budemo radili, od jeseni 2010. godine promijenit ćemo vlast demokratskim sredstvima", rekao je Nagradić.
Predsjednik SRS-a RS-a Milanko Mihajlica pozvao je sve stranke opozicije da naprave, kako kaže, širok front kako bi došlo do neophodnih promjena u RS-u od narednih općih oktobarskih izbora.
Predsjednik DP-a Dragan Čavić također vjeruje da režim Milorada Dodika mora otići iz vlasti, a najavljuje i da će inicijativni odbor, kao i članovi DP-a koji sada djeluju u Bileći, dati podršku kandidatu SRS-a RS na varednim izborima, 24. januara, za načelnika te općine
izvor :*** SPAM ***/content/view/51307/251/
Biti ce vesela ova anti grmaljska vaskolika svekolika spasilacaka koalicija
- kamen spoticanja
#7772 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ko sto je onomad hitler na samrti viko "ubijte batu zivojinovica" tako ce i dodik vikat "skrsite dalltona"dallton wrote:nema referenduma, drzavna imovina se klima, nikad doci do otcjepljenja, srbija ode prema eu a s njom i srbi...pu, hebem ti ovakve neprijatelje, ne mozes ih vise ni cijenitiVisoki predstavnik Valentin Incko proglasio je državnom imovinom BiH zgradu Narodne skupštine RS, Palatu predsjednika RS, Osnovni i Okružni sud u Banjaluci, sjedište Fonda PIO, Kazneno-popravni zavod na Tunjicama i mnoge druge institucije RS, piše Press.
Štaviše, OHR-ov tim eksperata je na spisak državne imovine uvrstio i sjedišta osnovnih i okružnih sudova u RS i gotovo sve objekte u kojima se nalaze policijske stanice, Hidrometeorološki zavod RS, pa čak i Dom penzionera u Kotor Varoši.
-
dallton
#7773 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
dobro si ti rekao, da hoce referendum bar u inat meni, da dokazu da sve lazem i izmisljam i da su moja predvidjanja pogresnakamen spoticanja wrote:ko sto je onomad hitler na samrti viko "ubijte batu zivojinovica" tako ce i dodik vikat "skrsite dalltona"dallton wrote:nema referenduma, drzavna imovina se klima, nikad doci do otcjepljenja, srbija ode prema eu a s njom i srbi...pu, hebem ti ovakve neprijatelje, ne mozes ih vise ni cijenitiVisoki predstavnik Valentin Incko proglasio je državnom imovinom BiH zgradu Narodne skupštine RS, Palatu predsjednika RS, Osnovni i Okružni sud u Banjaluci, sjedište Fonda PIO, Kazneno-popravni zavod na Tunjicama i mnoge druge institucije RS, piše Press.
- 1gorstak
#7774 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
-Prvo im je bio cilj stvaranje Velike Srbije cije bi granice bile par minuta voznje od Zagrebaindepender wrote:mislim da mi ovde svi na forumu zaboravljam jednu sustinu svega sto se dogadja u politickom zivotu u BiH. Cilj krkana a i svih srpskih politicara u vlasti i opoziciji u ovom momentu nije niti referendum niti secesija.
-Kada to nije uspjelo, cilj im je bio stvaranje srpske drzave na teritoriji BiH
-Kada to nije uspjelo, cilj im je bio ocuvati visok stepen autonomije (sacuvati kontrolu nad sistemom oporezivanja, sprijeciti stvaranje drzavne policije i drzavnog suda)
-Kada ni to nije uspjelo, cilj im je bar otezati funkcionisanje institucija i drzave
To je sve sto mogu, otezavati funkcionisanje institucija. Ne mogu ih ugasiti (jer je njihovo postojanje regulisano zakonima na drzavnom nivou koje se moze opozvati samo na drzavnom nivou), a ako silom sprijece djelovanje SIPA-e ili Elektroprenosa, drzava ima mehanizme da to sankcionise (makar to i rat izazvalo).
Protivnika naravno ne treba potcijeniti, ali mislim da ga ti precjenjujes. Ako su s projekta Velike Srbije spali na to da ometaju rad BHRT-a, nije mi jasno otkud panika ? Treba ostati smiren i nastaviti podrivati entitete u korist drzave a defanzivno razmisljanje prepustiti pobornicima etnickog aparthejda. Sada treba smisliti dobro objasnjenje zasto drzavi trebaju Dom penzionera u Kotor Varosi i zgrada Narodne skupstine u Banja Luci, neka Dodik pjeni i bulazni, pa da vidimo ko hoce a ko nece dogovor o drzavnoj imovini
-
dallton
#7775 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
lijepo objasnjeno - ako se od linije karlovac - karlobag virovitica plus nepostojanje bih, 70 posto u srpskim rukama i "muslimani u nestanak" doslo na borbu za dom penzionera u kotor varosi i raspravu koliko ce para ici ili nece ici bhrt-u, ja to ne bi nazvao trendom koji obecava izvrsenje originalnog plana....1gorstak wrote:-Prvo im je bio cilj stvaranje Velike Srbije cije bi granice bile par minuta voznje od Zagrebaindepender wrote:mislim da mi ovde svi na forumu zaboravljam jednu sustinu svega sto se dogadja u politickom zivotu u BiH. Cilj krkana a i svih srpskih politicara u vlasti i opoziciji u ovom momentu nije niti referendum niti secesija.
-Kada to nije uspjelo, cilj im je bio stvaranje srpske drzave na teritoriji BiH
-Kada to nije uspjelo, cilj im je bio ocuvati visok stepen autonomije (sacuvati kontrolu nad sistemom oporezivanja, sprijeciti stvaranje drzavne policije i drzavnog suda)
-Kada ni to nije uspjelo, cilj im je bar otezati funkcionisanje institucija i drzave
To je sve sto mogu, otezavati funkcionisanje institucija. Ne mogu ih ugasiti (jer je njihovo postojanje regulisano zakonima na drzavnom nivou koje se moze opozvati samo na drzavnom nivou), a ako silom sprijece djelovanje SIPA-e ili Elektroprenosa, drzava ima mehanizme da to sankcionise (makar to i rat izazvalo).
Protivnika naravno ne treba potcijeniti, ali mislim da ga ti precjenjujes. Ako su s projekta Velike Srbije spali na to da ometaju rad BHRT-a, nije mi jasno otkud panika ? Treba ostati smiren i nastaviti podrivati entitete u korist drzave a defanzivno razmisljanje prepustiti pobornicima etnickog aparthejda. Sada treba smisliti dobro objasnjenje zasto drzavi trebaju Dom penzionera u Kotor Varosi i zgrada Narodne skupstine u Banja Luci, neka Dodik pjeni i bulazni, pa da vidimo ko hoce a ko nece dogovor o drzavnoj imovini