Jeste. Moje oči ga ne mogu nikako, nadam se da nisam jedinimrchinho wrote:jel ovo baljak gore?
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Baltazar_khan
#7751 Re: FK Sarajevo
-
mrchinho
#7752 Re: FK Sarajevo
a gdje ovo sjedi i skenira zivota tiBaltazar_khan wrote:Jeste. Moje oči ga ne mogu nikako, nadam se da nisam jedinimrchinho wrote:jel ovo baljak gore?
- Baltazar_khan
#7753 Re: FK Sarajevo
Pa na pecari
-
Nuclear Winter
#7754 Re: FK Sarajevo
Hajde ti prvo na umivanje pa onda citaj postove.Ili ne vidis ili ne shvatas .Ili se vrati nazad pa ces vidjeti koliko njih se ponosi Banetovim postupkom,Pjesmom o fam.Osim i Blekicevim govorom.Naravno manjina ali ipak podrzavaju.A to za godine daj boze da mi je 20.P.S.Mi nismo ko oni(bar ja)i svako podizanje tri prsta za mene je vracanje u 92 i svako vrijedzanje I.Osima je idiotizam i kretenluk.[/quote]luckylaka wrote:Drug bez ikakve uvrede,ja sam po tvom post-u stekao dojam da ti nemaš više od 20g.KO ba "podržava" baneta zbog tri prsta??? Ja sam samo rekao da SHVATAM njegovu reakciju na PROVOKACIJE od strane bijednih lištičana,i nemoj porediti to što bi neko PRVI počeo sa dizanjem tri prsta i provociranjem,i REAKCIJU na provokacije.Ja ću prvi j.bat sve živo prvom PAPKU koji počne provocirati sa tri prsta,ali da osuđujem arsenijevića koji je najgoroj nacističkoj bagri u univezumu pokazao tri prsta-ne kontam što bi rekao đuro iz skeča nadrealista sa bagerom(ne kruško)Ne podržavam pjesmu o familiji osim samo zbog GOSPODINA Ivice,ali apsolutno podržavam sve ostalo jer je vrijeme da se papanima sa uskotračne pruge višegrad-dolina mumijevih uzvrati ISTOM mjerom.A ja brate moj pratim Sarajevo od derbija 1982 2-1 za nas
Ja sam se jutros umio pitanje je da li si i ti.Dosta o higijeni,ponovo ne shvatam tu vašu HISTERIJU sa tri prsta.Nigdje ja ne vidjeh hiljade pitara kako sa banetom dižu tri prsta,niti tu podršku o kojoj ti ovdje baljezgaš??.I meni su četnici ubili i oca i dosta članova familije pa ne vidim to dizanje tri prsta u LIŠTICI tako dramatičnim,ili ja fakat ne kontam.Kako ti može dizanje tri prsta od strane srbina u sred nacističke lištice biti vraćanje u 1992???????? Pa nije NAMA pokazivao,a za ujkane me zaboli[/quote]
Ma jeste sve si u pravo.Ok.Ja zaluto na temu.Izvini nisam se umio.[/quote]
E sad si me razočarao,ponašaš se ko uvrijeđena mlada.U svakom slučaju dosta je šuplje.ti misliš ovako ja onako i doviđenja.
-
Nuclear Winter
#7755 Re: FK Sarajevo
Nisi brate,volio bih da ga stašeu roknu,ali neće muha na g.vnoBaltazar_khan wrote:Jeste. Moje oči ga ne mogu nikako, nadam se da nisam jedinimrchinho wrote:jel ovo baljak gore?
-
mrchinho
#7756 Re: FK Sarajevo
Baltazar_khan wrote:Pa na pecari
ne vidim sta pise na onim vratima, al valjda je u upravi sb...il im je ovo vip loza
- van Basten
#7757 Re: FK Sarajevo
i mene interesuje da li je i kakav je odgovor naša uprava spremila na tu zastavu? ustašama nije trebalo ni 24h da napišu saopćenje i počnu se prati... šta mi radimo za to vrijeme? Ima li kakvog saopštenja, stava, podnošenja nekih prijava...išta?
-
Nuclear Winter
#7758 Re: FK Sarajevo
E jarane moj,kakve koristi od saopštenja,prijava u ovoj korumpiranoj državi.Vidiš da stašeu mogu da rade šta hoće,ono je "njihova" teritorija i na to su pristali koalicioni partneri iz sda.Jel to očekuješ neke kazne iz fudbalskog saveza??A i mojne zaboraviti da u srijedu opet igramo u nacističkom leglu.Nek se oni živi i zdravi vrate i da prođemo dalje,a za ostalo ima vremena.Samo da ne padne još koja mrtva glava,i pri tome mislim na našu raju,a njima želim jedan zemljotres makar samo duplo jači od onog u kraljevu.van Basten wrote:i mene interesuje da li je i kakav je odgovor naša uprava spremila na tu zastavu? ustašama nije trebalo ni 24h da napišu saopćenje i počnu se prati... šta mi radimo za to vrijeme? Ima li kakvog saopštenja, stava, podnošenja nekih prijava...išta?
- KPNCTNJAH
#7759 Re: FK Sarajevo
Volio bih da neko postavi video gdje se vidi ta situacija s Banetom, ne bi nam dugo trebalo da sve povezemo do najmanjeg detalja
ono sto sam ja vidio je da su ga provocirali s tribine i vjerovatno psovali balijsku majku, a on im je s ta tri prsta pokazao da mu trebaju psovati srpsku/cetnicku i time im vjerovatno htio dokazati da ga to ne pogadja previse... glupost u svakom slucaju, ali ne znam kako bih ja postupio u takvoj situaciji... nesto slicno se desilo na Kosevu s Jahovicem i njegovim 'proslavljanjem' gola i tu sam definitivno bio na njegovoj strani, a ne na strani psovaca s tribine... druga stvar je to da bi neki (ne svi) od ovih koji 'brane' Baneta skroz drugacije postupili i druge bi stvari pisali da on nije vazan igrac za nasu ekipu, nego da je recimo kao Todorovic, tad bi vjerovatno bilo puno vise onih koji bi odmah trazili da ode iz kluba...
Last edited by KPNCTNJAH on 08/11/2010 17:33, edited 1 time in total.
-
Nuclear Winter
#7760 Re: FK Sarajevo
Jarane ja niti ga branim,niti ga osuđujem,nego onu glupost shvatam kao odgovor na provokaciju.Sad jel on pri tome davao ujkama do znanja da nije balija,ili im je samo vraćao pojma nemam.Ali znam da su miševi iz škripa pored ostalog urlali i "ubij srbina" pa pretpostavljam da se to odnosilo na naše igrače pošto ondje srba nema do mostara.KPNCTNJAH wrote:Volio bih da neko postavi video gdje se vidi ta situacija s Banetom, ne bi nam dugo trebalo da sve povezemo do najmanjeg detaljaono sto sam ja vidio je da su ga provocirali s tribine i vjerovatno psovali balijsku majku, a on im je s ta tri prsta pokazao da mu trebaju psovati srpsku/cetnicku i time im vjerovatno htio dokazati da ga to ne pogadja previse... glupost u svakom slucaju, ali ne znam kako bih ja postupio u takvoj situaciji... nesto slicno se desilo na Kosevu s Jahovicem i njegovim 'proslavljanjem' gola i tu sam definitivno bio na njegovoj strani, a ne na strani psovaca s tribine... druga stvar je to da bi neki (ne svi) od ovih koji brane Baneta skroz drugacije postupili i druge bi stvari pisali da on nije vazan igrac za nasu ekipu, nego da je recimo kao Todorovic, tad bi vjerovatno bilo puno vise onih koji bi odmah trazili da ode iz kluba...
- libertyBiH
#7761 Re: FK Sarajevo
Eh ove nacisitcke slike i kakav dobar text o svetom gradu i gospinim poklonicima treba poslati na CNN i par US-portala nek sami vide kakvim nacistima dolaze da ostavljaju pare............
-
Fabolous
- Baltazar_khan
- Obuca9
#7764 Re: FK Sarajevo
Majmune, crkni. Toliko.Baltazar_khan wrote:![]()
-
samo_ovaj_put
#7765 Re: FK Sarajevo
kako se ispostavilo danas,vlasnik fkshz__semir wrote:Majmune, crkni. Toliko.Baltazar_khan wrote:![]()
- Obuca9
#7766 Re: FK Sarajevo
Evo fino mu je ispod glavešine na ovom zidu nacrtano gdje mu je mjesto.
Dabogda dobio šengen za ahiret još večeras.
-
Nuclear Winter
#7767 Re: FK Sarajevo
hz__semir wrote:Evo fino mu je ispod glavešine na ovom zidu nacrtano gdje mu je mjesto.
Pridružujem se željama kolega,da li iko zna bilo šta u vezi ovoga na sc?? Jel moguće da nam ljude iz uprave DVA puta suspenduju a ustašama,i ostalim kriminalcima u upravama klubova ništa??
Ma treba razvaliti i savez i reprezentaciju-sve!!
-
KPGS
#7768 Re: FK Sarajevo
Te novine treba kupovati samo za brisanje guzice, a na stranicu ići samo radi šege.ibizza wrote:http://www.scsport.ba/bs/tekst.php?ID=10534[url][/url]
-
Ali_G
#7769 Re: FK Sarajevo
Pa jel podnio ostavku ili nije?
-
samo_ovaj_put
#7770 Re: FK Sarajevo
adi je dao ostavku jos proslog cetvrtka,za ostale se jos ne znaAli_G wrote:Pa jel podnio ostavku ili nije?
baljak lafo mozdani imao u raspravi u klubu danas pa ga hitna odvukla,ali je izgleda zdrav ko drijen
ovo su provjerene informacije sa fks,ostalo se nista ne zna
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#7771 Re: FK Sarajevo
Jeste podnio ostavku, ali ne iz ovog razloga navedenog od strane ovog borovog panja (koji je uzgred rečeno baljkov plaćenik), već iz razloga što ono pseto nihad baljak (uz pomoć smrde i mirse) minira sve pokušaje uprave da se stane na noge. Ili njih trojica gamadi ili Zijo, Adi i Vlasta.
-
Nuclear Winter
#7773 Re: FK Sarajevo
Pa hoćemo li zaustaviti žvaljka,ili vraćamo pitiće na sjever i 5 mjesto plafon??
-
exc0d14c
#7774 Re: FK Sarajevo
SRAMOTA
Doveli nam drugorazredne Crnogorce i zamazali oči. I još ne žele smjeniti trenera koji trener ne bi mogao biti Hridu ili Jugu. Ništa ne valja u klubu, od igrača, trenera, ljudi u upravi, a u posljednjim kolima i navijača.
Zna li neko da li ako Široki ili željo budu prvaci i jedno od njih u finalu kupa pobjedi npr. Zrinjski ili Slobodu ide li četvrti u Europu? Ja mislim da u tom slučaju ne ide. E ako sam upravu onda treba navijati da Borac bude prvak. Tužno, ali to nam je jedini put u Europu.
Doveli nam drugorazredne Crnogorce i zamazali oči. I još ne žele smjeniti trenera koji trener ne bi mogao biti Hridu ili Jugu. Ništa ne valja u klubu, od igrača, trenera, ljudi u upravi, a u posljednjim kolima i navijača.
Zna li neko da li ako Široki ili željo budu prvaci i jedno od njih u finalu kupa pobjedi npr. Zrinjski ili Slobodu ide li četvrti u Europu? Ja mislim da u tom slučaju ne ide. E ako sam upravu onda treba navijati da Borac bude prvak. Tužno, ali to nam je jedini put u Europu.
- mahalaš
#7775 Re: FK Sarajevo
exc0d14c wrote:SRAMOTA
Nek ti valjas