Serie A

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Mohamad Sissoko

#7751 Re: Serie A

Post by Mohamad Sissoko »

Namještena utakmica!! :-D
todd_smith

#7752 Re: Serie A

Post by todd_smith »

Neka je Juve prosuo bodove :izet:

uvijek 1-0 uzimaju ili u zadnjoj minuti za 2-1, neka se nije dalo ovaj put.
Eldinn

#7753 Re: Serie A

Post by Eldinn »

Luca Toni protiv Udinesea je zabio svoj 300. gol u karijeri
https://www.facebook.com/pages/Sportske ... n=timeline
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#7754 Re: Serie A

Post by Admir_1984 »

Mohamad Sissoko wrote::izet:

Image
ovde nema ama baš nikakve osnove da se svira penal, a samo zbog toga što je lopta tek upučena ili nije ni to. koliko puta se izvodi korner a u 16 metara se potežu i natežu, tek kada lopta bude blizo igrača i ako sudija vidi potezanje i ocjeni da je penal onda ga i svira. da je lopta u ovom slučaju bila haman došla do ovog igrača genove trebao se svirati penal, a ovaj pada, a lik haman nije ni uputio loptu
ortodont

#7755 Re: Serie A

Post by ortodont »

Romanista 101% wrote:http://i59.klix.com/6ydxdg.jpg
:D
Image
Bianconeri1988

#7756 Re: Serie A

Post by Bianconeri1988 »

Kako je ovaj Napoli loš... :run:

Sampa i Lazio po 25 % šansi za treće mjesto, Milan 15 %, ovi ostali nek podijele 35 %. haha Mada i Fiorentina nije loša. :D
todd_smith

#7757 Re: Serie A

Post by todd_smith »

jbte kako pade fudbal u Italiji, to nije normalno.

Pricamo o ligi koja je imala u jedno vrijeme Ronalda, Nedveda, Zanetija, Rekobu, Zamorana, Del Piera, Trezagueta, Zidanea, Di Baggia....

Uzas
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#7758 Re: Serie A

Post by Admir_1984 »

nisam znao da je de jong onako dobar odbojkaš, odlično se snalazi na mreži :roll:
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#7759 Re: Serie A

Post by I am Happy »

Ne dade sudija Romi veceras niti jedan penal :roll: zakidose ih opasno :lol:
Bianconeri1988

#7760 Re: Serie A

Post by Bianconeri1988 »

Večerašnja utakmica je još jednom pokazala koji klub u Italiji je najzaštičeniji kod sudija i drago mi je zbog toga. :izet:

Inače, Roma loša, da Armero ne dobi crveni ostali bi bez i ovog boda. Milan solidan, možda i najbolja gostujuća utakmica ove sezone za Rossonere.

Pozdrav za one što planiraju... :izet:
burgundy

#7761 Re: Serie A

Post by burgundy »

Ali drugi zuti za Armera :roll: Keita sigurno je imao jedno 8 faula i nista.Penal je bio,ali to su oni penali gdje mozes ali i ne moras svirat.
I am Happy

#7762 Re: Serie A

Post by I am Happy »

Ama, ovo je jos jedan od dokaza da od Rome nista nema...i ono sto pobijede nekako uzmu na srecu ili uz ogromnu kradju.....

Nece jos dugo pratiti Juve, i ove sezone ce drugi kasniti barem 10 poena.
MOSALJOZE

#7763 Re: Serie A

Post by MOSALJOZE »

Da mi je doživjeti da udjem na ovu temu,i da pročitam jednu normalnu raspravu.Obično su 2-3 stvari u fokusu i samo se ponavljaju
1.Juve krade titule ne krade titule
2.jest penal nije penal
3.roma-lacio
4.čist ofsajd,nije ofsajd
5.najboljiklubnasvijetusanajboljimargentincemnasvijetuhamšikdruginajboljiigračnasvijetunapolinajboljiklubdon
:zzzz:
I am Happy

#7764 Re: Serie A

Post by I am Happy »

Pa sta se ima raspravljati kada se ceka da sudija pogrijesi u korist Juventusa pa da se svi moguci likovi aktiviraju i probude na ovoj temi :)
To sto Roma iz utakmice u utakmicu dobija poklone od sudija se apsolutno zanemarujem i niko na to nema sta da kaze :roll:
Romanista 101%

#7765 Re: Serie A

Post by Romanista 101% »

MOSALJOZE wrote:Da mi je doživjeti da udjem na ovu temu,i da pročitam jednu normalnu raspravu.Obično su 2-3 stvari u fokusu i samo se ponavljaju
2.jest penal nije penal
3.roma-lacio
5.najboljiklubnasvijetusanajboljimargentincemnasvijetuhamšikdruginajboljiigračnasvijetunapolinajboljiklubdon

pa pogledaj postove gore i vidjeces ko stalno spominje sudije, sa njima voditi normalnu diskusiju, sa djecom od 10-11 god? ne, hvala
Bianconeri1988

#7766 Re: Serie A

Post by Bianconeri1988 »

Prvi koji je spomenuo suđenje je Admir, inače navijač Rome i Liverpoola. :D

Ma meni je najsmješnije što sad niko ništa ne priča protiv Milana, da je kojim slučajem Vidal igrao rukom umjesto De Jonga pao bi server... :run:

Niko neće da prizna da su sudije katastrofa, a svako će reći da Juve krade. :run:
Logovan

#7767 Re: Serie A

Post by Logovan »

I am Happy wrote:Ama, ovo je jos jedan od dokaza da od Rome nista nema...i ono sto pobijede nekako uzmu na srecu ili uz ogromnu kradju.....

Pa ako Roma stalno pobjedjuje zbog srece ili kradje, onda se to moze reci i za Juve. :D :skoljka:
Astrix

#7768 Re: Serie A

Post by Astrix »

Bianconeri1988 wrote:Večerašnja utakmica je još jednom pokazala koji klub u Italiji je najzaštičeniji kod sudija i drago mi je zbog toga. :izet:

Inače, Roma loša, da Armero ne dobi crveni ostali bi bez i ovog boda. Milan solidan, možda i najbolja gostujuća utakmica ove sezone za Rossonere.

Pozdrav za one što planiraju... :izet:
Klasican komentar bianconera, sta drugo ocekivati.
I am Happy

#7769 Re: Serie A

Post by I am Happy »

Logovan wrote:
I am Happy wrote:Ama, ovo je jos jedan od dokaza da od Rome nista nema...i ono sto pobijede nekako uzmu na srecu ili uz ogromnu kradju.....

Pa ako Roma stalno pobjedjuje zbog srece ili kradje, onda se to moze reci i za Juve. :D :skoljka:
Najvise golova dali i najmanje primili.

Logicno, cista sreca.

Roma sa druge strane dere po serija.
Protiv Sassoula uzese 3 boda uz ogromnu kradju!!!!
Protiv Genoe sat vremena igrali sa igracem vise i jedva dobili :roll:
Pa potom i ova utakmice sa Milanom...

To nam govori da ce se ponoviti prosla sezona, sudije ce kad tad prestati "grijesiti" u korist Rome i zaostatak za Juventusom ce rasti. Roma nije ekipa koja moze da pobjedzuje u kontinuitetu.

U zadnje vrijeme sam poceo pratiti i njihove utakmice i ja fakat ne mogu da vjerujem kako jedna ekipa koja tako lako dodje do gola jedva pobjedzuje ? Pa kakvi su to parmaci od igraca i sta sve fulaju :-)
Tito_i_Partija

#7770 Re: Serie A

Post by Tito_i_Partija »

MOSALJOZE wrote:Da mi je doživjeti da udjem na ovu temu,i da pročitam jednu normalnu raspravu.Obično su 2-3 stvari u fokusu i samo se ponavljaju
2.jest penal nije penal
3.roma-lacio
Ova tema je 1000 puta bolja od onih otprilike 50 ostalih koje su navijaci Barcelone i Reala zglajzali prepiruci se ko je bolji, Messi ili Ronaldo.
Romanista 101%

#7771 Re: Serie A

Post by Romanista 101% »

Problem Rome nije samo u realizaciji, vec i odbrana. Prosle godine odbrana je mnogo bolje funkcionisala sa uigranim parom: Benatija-Castan. Ove godine njih nema, a i onaj cirkuskusant De Sanctis puno losiji nego prosle sezone.

Odigrali smo 6 utakmica protiv jakih ekipa: Bayern, City, Juve i Napoli (Intera i Milana ne racunam jer su daleko od top-ekipa). Bilans je porazavajuci: 1 remi, 5 poraza, gol razlika: 4:17! Uzeo sam ove utakmice kao prikaz igre Rome protiv jakih timova. Lako je buraniju dobijati kada protiv jakih izgledas smijesno na terenu.

Sredina sa Radjom Nainggolanom najaci dio ekipe. Ninja, Pjanic i De Rossi (uz oporavljenog Strootmana) su kljuc igre Rome. I onda dolazimo do najbolnije tacke - a to je napad. Koliko god dobrog Gervinho napravio, toliko loseg ce uraditi u nekim drugim situacijama. Kada treba da puca on dodaje igracu, a kada treba da doda on tad puca! Slicna stvar je i sa Ljajicem, samo sto je Adem puno vise napredovao od prosle sezone. Destro - nadam se da ga prodaju sad u januaru. Nema od njega nista. Uzeti 20 milki od Arsenala i kupiti nekog ko zna golove zabijati, a ne talenta cekati 100 godina da proradi.
Dr. Kuca

#7772 Re: Serie A

Post by Dr. Kuca »

Dolazi vam giovinco
cyprus

#7773 Re: Serie A

Post by cyprus »

2.jest penal nije penal
3.roma-lacio
Jes vala, e baš tako :-D Rijetko zalazim na ovu temu, but when I do uvijek nešto od ovoga gore navedenog :oops: :mrgreen:

Stvarno propala liga, gluho bilo koliko...
Tito_i_Partija wrote:Ova tema je 1000 puta bolja od onih otprilike 50 ostalih koje su navijaci Barcelone i Reala zglajzali prepiruci se ko je bolji, Messi ili Ronaldo.
Eh da, i ovo je tačno... Zbog toga temama sa tematikom španskog fudbala ni ne prilazim blizu :oops: Čak me i temu Ćempijons lig strah otvorit...
I am Happy

#7774 Re: Serie A

Post by I am Happy »

cyprus wrote:Stvarno propala liga, gluho bilo koliko...
Super, hvala sto si nam rekao.
Veoma vazna informacija za sve ljubitelje Serie A :) ima li jos neka tema koju ne otvaras :zoka:
cyprus

#7775 Re: Serie A

Post by cyprus »

I am Happy wrote:
cyprus wrote:Stvarno propala liga, gluho bilo koliko...
Super, hvala sto si nam rekao.
Veoma vazna informacija za sve ljubitelje Serie A :) ima li jos neka tema koju ne otvaras :zoka:
Da naravno... sve ove sa nazivima stranih klubova: Juventus, Roma, Barcelona, Real, Liverpool, Dortmund... Bljuv :mrgreen:

Nažalost, ovakvim temama je prezasićen ovaj podforum... Ja ne znam o čemu se to može npr. pričat na temi o Juventusu, a što ne može na temi o Seriji A :oops:
Post Reply