Ramazan, opet ;)
- hadzinicasa
#7751 Re: Ramazan, opet ;)
prisutna!
morning svima
morning svima
-
HomeArt
#7752 Re: Ramazan, opet ;)
Uranila wewo, ma paja nam je sinoć bila extra raspoložena. Neka je Bogu hvala šta ima veze nisam ja ters ba neka je mene na trehu uzela š'a ima veze mi smo one big happy familywewa wrote:Selam redom!
vidim ja vi sinoc bili vrijedni, neka masAllah!![]()
Sahane, bolan ne bio, nikako reda da uvedes... skolesale te dzematlijke, zakon brojeva na djelu![]()
a Paja nam zivahna, moRe onda kad sad beli spava snom pravdenika... eh, i tata bi, sine.
hajde, nema spavanja, prozivka!
Selam alejkum ko je progled'o do devet sati a i onima što još uvijek plove snovima...
- wewa
#7753 Re: Ramazan, opet ;)
uranila silom prilika, sutra aBd ne kanim ponoviti rano ustajanjeHomeArt wrote:Uranila wewo, ma paja nam je sinoć bila extra raspoložena. Neka je Bogu hvala šta ima veze nisam ja ters ba neka je mene na trehu uzela š'a ima veze mi smo one big happy familywewa wrote:Selam redom!
Sahane, bolan ne bio, nikako reda da uvedes... skolesale te dzematlijke, zakon brojeva na djelu![]()
a Paja nam zivahna, moRe onda kad sad beli spava snom pravdenika... eh, i tata bi, sine.
hajde, nema spavanja, prozivka!![]()
Selam alejkum ko je progled'o do devet sati a i onima što još uvijek plove snovima...
drugi put kad te djeca budu zezala samo zovi, nema smisla tako s nama u godinama
- WipeOut
- Location: I'm Somewhere in Between What is real & just a dream
#7754 Re: Ramazan, opet ;)
Alejkumu selam,pik ja sam progledala do devet sati samo dok vas iscitah....HomeArt wrote: Selam alejkum ko je progled'o do devet sati a i onima što još uvijek plove snovima...
ali minuti su u pitanju....
Kako ide danas?
-
HomeArt
#7755 Re: Ramazan, opet ;)
Ide plaho hvala Bogu, kod tebe?WipeOut wrote:Alejkumu selam,pik ja sam progledala do devet sati samo dok vas iscitah....HomeArt wrote: Selam alejkum ko je progled'o do devet sati a i onima što još uvijek plove snovima...![]()
ali minuti su u pitanju....![]()
Kako ide danas?
@wewo neka nam mlađe raje nedam ja da se ruže plaho, koga ćemo u granap slati
- wewa
#7756 Re: Ramazan, opet ;)
namazankoHomeArt wrote:Ide plaho hvala Bogu, kod tebe?WipeOut wrote:Alejkumu selam,pik ja sam progledala do devet sati samo dok vas iscitah....HomeArt wrote: Selam alejkum ko je progled'o do devet sati a i onima što još uvijek plove snovima...![]()
ali minuti su u pitanju....![]()
Kako ide danas?
@wewo neka nam mlađe raje nedam ja da se ruže plaho, koga ćemo u granap slati
- plemba
#7757 Re: Ramazan, opet ;)
selam raja, kako ste danas?
-
immuno
#7758 Re: Ramazan, opet ;)
djes plemba kako je? Evo danas nesto ( mada je lijepi petak) nisam nesto,pospana uhu......ide vikend pa ce biti malo vise spavanja mada i posla preko glave hem 27 noc Insallah hem blizi se Bajram valja malo kucu osvjeziti.Dokle si sa topom?

- plemba
#7759 Re: Ramazan, opet ;)
dobar sam, iznenadim sam sebe, al ponekadimmuno wrote:djes plemba kako je? Evo danas nesto ( mada je lijepi petak) nisam nesto,pospana uhu......ide vikend pa ce biti malo vise spavanja mada i posla preko glave hem 27 noc Insallah hem blizi se Bajram valja malo kucu osvjeziti.Dokle si sa topom?![]()
skontao sam da mi je bolja topa nego ona u merkatoru, to sigurno
- wewa
#7760 Re: Ramazan, opet ;)
ih, to smo i mi skontali - a ni okusili tvoje tope, josplemba wrote:dobar sam, iznenadim sam sebe, al ponekadimmuno wrote:djes plemba kako je? Evo danas nesto ( mada je lijepi petak) nisam nesto,pospana uhu......ide vikend pa ce biti malo vise spavanja mada i posla preko glave hem 27 noc Insallah hem blizi se Bajram valja malo kucu osvjeziti.Dokle si sa topom?![]()
![]()
skontao sam da mi je bolja topa nego ona u merkatoru, to sigurno
nego, dolazis li u utorak?
- plemba
#7761 Re: Ramazan, opet ;)
putujem u utorakwewa wrote:ih, to smo i mi skontali - a ni okusili tvoje tope, josplemba wrote:dobar sam, iznenadim sam sebe, al ponekadimmuno wrote:djes plemba kako je? Evo danas nesto ( mada je lijepi petak) nisam nesto,pospana uhu......ide vikend pa ce biti malo vise spavanja mada i posla preko glave hem 27 noc Insallah hem blizi se Bajram valja malo kucu osvjeziti.Dokle si sa topom?![]()
![]()
skontao sam da mi je bolja topa nego ona u merkatoru, to sigurno![]()
aBd, iftaricu se u autobusu negdje pred Ključem
- wewa
#7762 Re: Ramazan, opet ;)
eh, steta - ali bice ramazana aBdplemba wrote:putujem u utorakwewa wrote:ih, to smo i mi skontali - a ni okusili tvoje tope, josplemba wrote: dobar sam, iznenadim sam sebe, al ponekad![]()
skontao sam da mi je bolja topa nego ona u merkatoru, to sigurno![]()
aBd, iftaricu se u autobusu negdje pred Ključem
- plemba
#7763 Re: Ramazan, opet ;)
hoce aBd... bice prilike.
moram da budem kuci bar na jednom iftaru, u srijedu, da malo mamine kuhinje jedem
samo kod nas nema tope i toga, supa i odmah udri po jelu
moram da budem kuci bar na jednom iftaru, u srijedu, da malo mamine kuhinje jedem
- hadzinicasa
#7764 Re: Ramazan, opet ;)
tako i nikako drugacije! aferdosum!wewa wrote:uranila silom prilika, sutra aBd ne kanim ponoviti rano ustajanjeHomeArt wrote:Uranila wewo, ma paja nam je sinoć bila extra raspoložena. Neka je Bogu hvala šta ima veze nisam ja ters ba neka je mene na trehu uzela š'a ima veze mi smo one big happy familywewa wrote:Selam redom!
hajde, nema spavanja, prozivka!![]()
Selam alejkum ko je progled'o do devet sati a i onima što još uvijek plove snovima...mada bi trebalo se razvrijedniti ovog vikenda, potazetiti prozore, zavjese i to...
drugi put kad te djeca budu zezala samo zovi, nema smisla tako s nama u godinamajelde hadzinice?
- hadzinicasa
#7765 Re: Ramazan, opet ;)
nego raja imatel' koga u mahali za dat' vitre?
radje cu to nego u Begovu.
- wewa
#7766 Re: Ramazan, opet ;)
meni je to zivi izazov svake godine - pa prosle i ove poslah u posavinu...hadzinicasa wrote:nego raja imatel' koga u mahali za dat' vitre?
- LK
#7767 Re: Ramazan, opet ;)
a gdje ceš ti-toplemba wrote:hoce aBd... bice prilike.
moram da budem kuci bar na jednom iftaru, u srijedu, da malo mamine kuhinje jedem![]()
- plemba
#7768 Re: Ramazan, opet ;)
kuciLK wrote:a gdje ceš ti-toplemba wrote:hoce aBd... bice prilike.
moram da budem kuci bar na jednom iftaru, u srijedu, da malo mamine kuhinje jedem![]()
samo kod nas nema tope i toga, supa i odmah udri po jelu![]()
- wewa
#7769 Re: Ramazan, opet ;)
nismo bas-bas, imas ti drugi prijedlog?lilla wrote:hadzinicasa wrote:nego raja imatel' koga u mahali za dat' vitre?
Ako nemaš kome, dam ti ja prijedlog, to bi ti baš veliki sevap bio![]()
@wewa, jeste baš dogovorili utorak?
- wewa
#7770 Re: Ramazan, opet ;)
meni ponedjeljak pase, nego je kolega trazio utorak - eto, ti lobiraj kod njegalilla wrote:Drugi prijedlog može biti samo ponedjeljaknema više ramazana
![]()
Idem s djecom u utorak na iftar tako da taj dan ne mogu
- hadzinicasa
#7771 Re: Ramazan, opet ;)
salji na pp lilolilla wrote:hadzinicasa wrote:nego raja imatel' koga u mahali za dat' vitre?
Ako nemaš kome, dam ti ja prijedlog, to bi ti baš veliki sevap bio![]()
@wewa, jeste baš dogovorili utorak?
a sto se iftara tice moze i ponedjeljak, jelde wewo?
- hadzinicasa
#7772 Re: Ramazan, opet ;)
upravo pravim tortu - sta mislis da ja lobiram?wewa wrote:meni ponedjeljak pase, nego je kolega trazio utorak - eto, ti lobiraj kod njegalilla wrote:Drugi prijedlog može biti samo ponedjeljaknema više ramazana
![]()
- wewa
#7773 Re: Ramazan, opet ;)
mislim da ti imas najbolje argumente!hadzinicasa wrote:upravo pravim tortu - sta mislis da ja lobiram?wewa wrote:meni ponedjeljak pase, nego je kolega trazio utorak - eto, ti lobiraj kod njegalilla wrote:Drugi prijedlog može biti samo ponedjeljaknema više ramazana
![]()
- hadzinicasa
#7774 Re: Ramazan, opet ;)
uslikacu pa cemo vidjetiwewa wrote:mislim da ti imas najbolje argumente!hadzinicasa wrote:
upravo pravim tortu - sta mislis da ja lobiram?![]()
-
Zoya
#7775 Re: Ramazan, opet ;)
Merhaba dzematlije
@wewo, samo da ti kazem svaka cast za inicijativu i to sto radis, skidam kapu
@wewo, samo da ti kazem svaka cast za inicijativu i to sto radis, skidam kapu