Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
insomnia78 wrote:Pa u konkretnoj sutuaciji bih ga prvo savjetovao da se preda. Medjutim ako nece naravno da bih mu pomogao
Naravno da ne bih, mozda ga ne bih lično priveo, ali bih mu rekao ili se prijavi sam ili mene ne petljaj u svoja sranja. Treba zbog budale da i ja svoju porodicu u belaj uvalim.
Dr. Kuca wrote:Samo sdaovci? Ostali nista? Daj ba. Inace presmjesno da ministar ima tremu pred kamera a javna licnost.
Najgora stvar koju je SDA uspjela ubijediti ovaj narod jeste da su "svi isti". Genijalna kampanja majke mi, na taj način su efektivno za sva vremena uništili svaku konkurenciju jer prosječan čovjek misli da je pametan kad kaže "ma sve su to ista govna". Na taj način se pametni,vrijedni i čestiti ljudi u svim drugim opcijama automatski nipodaštavaju a onda SDA uzima glasove na nacionalizam, nepotizam i podilaženje vjerskim senzibilitetima.
Jebem ti, ovdje koliko pjesaka bude na sve strane oko raskrsnice, prava je sreca da niko od njih nije zaplatio... Ovi su bar bili u limu, a sudeci prema guzvanju, da je pjasak zakacen, svasta bi bilo...
Danas, na semaforu kod Importanne centra zanimljiva situacija. Stajem na semaforu a Golf 2 s moje desne strane prolazi kroz crveno. Istovremeno, sa moje lijeve strane crni Golf 7 prolazi kroz crveno. Kontam, majku mu jebem, 2 djevojke poginule a ono juri i ne jebe semafor. Nakon toga, vozim dalje i vidim da je Golf 7 policijsko vozilo i da su zaustavili vozaca Golfa 2. Nadam se da ce nastaviti ovako jer očito ljudi nisu ništa naučili iz ove velike tragedije.
strong69 wrote:Danas, na semaforu kod Importanne centra zanimljiva situacija. Stajem na semaforu a Golf 2 s moje desne strane prolazi kroz crveno. Istovremeno, sa moje lijeve strane crni Golf 7 prolazi kroz crveno. Kontam, majku mu jebem, 2 djevojke poginule a ono juri i ne jebe semafor. Nakon toga, vozim dalje i vidim da je Golf 7 policijsko vozilo i da su zaustavili vozaca Golfa 2. Nadam se da ce nastaviti ovako jer očito ljudi nisu ništa naučili iz ove velike tragedije.
ha napokon ono sto sam prizivao i ovdje danima "policija u civilu"....pa ti juri jarane i razmisljaj da li je u autu do tebe policija!!!! Ali dzaba medjeda i drva ce uvijek biti......