pa ti nisi onda kompetentan da komentarises bilo staKaćunak wrote:to je pitanje za vise strukture
u svakom slucaju prije ce titule u sarajevo nego u split
99% vece se vjerovatnoce
Moderators: Charuga, Tomahawk11
pa ti nisi onda kompetentan da komentarises bilo staKaćunak wrote:to je pitanje za vise strukture
ne zna ni on..sumirprimus wrote:I to je za ljude.gutanje.nKrkan wrote:Ovi što imaju taktiku nabiji loptu Ahmetoviću pa šta bude stvarno misle da ih ova liga neće progutat
samo ne znam koji je tvoj problem...
Ali ipak on je super pojačanje, Zrinjski odradio odličan posao što ga je doveo.last mohicans wrote: Nakon pogreske i naseg drugog gola je ubrzo zamijenjen.
Podbacio je, vjerovatno je neigranje ostavilo traga ili je izgorio u zelji.
Kinaski wrote:pa ti nisi onda kompetentan da komentarises bilo staKaćunak wrote:to je pitanje za vise strukture
u svakom slucaju prije ce titule u sarajevo nego u split
99% vece se vjerovatnoce
Fakat je cinjenica...leškarenje wrote:Gutaces,gutatisumirprimus wrote:I to je za ljude.gutanje.nKrkan wrote:Ovi što imaju taktiku nabiji loptu Ahmetoviću pa šta bude stvarno misle da ih ova liga neće progutat
samo ne znam koji je tvoj problem...najnetrofejniji klub BiH nije navikao na ovakvu situaciju
Montaža
Pa nije baš da je grohno, jednostavno je nekako laganini izašao, otpjevao, nekako s pola snage, uživo nije bilo loše. Možda je samo tako zvučalo na TV-u, haj ga znajsumirprimus wrote:Al nesto tifa grohno...sve cekam ka'ce. Iz petnih zila.al nista?sta bi?jel moguce da.je do ozvucenja?
Eee bio je prije koju godinu isto ovako.orilo se...splinter wrote:Pa nije baš da je grohno, jednostavno je nekako laganini izašao, otpjevao, nekako s pola snage, uživo nije bilo loše. Možda je samo tako zvučalo na TV-u, haj ga znajsumirprimus wrote:Al nesto tifa grohno...sve cekam ka'ce. Iz petnih zila.al nista?sta bi?jel moguce da.je do ozvucenja?
De ba mani te price..liga je zvanicna .ne bi trebalo bit politike...Maharadza wrote:Čestitke bratu Sablji na deranju ustaške gamadi.
Polako lesko nema ovde do kraja.laganih bodova osim protiv veleza...leškarenje wrote:zeljeznicar opravdao ulogu favorita ,mi smo bili u podredjenom polozaju i prije tekme tako da sam bodom izuzetno zadovoljan jos kad pogledas da smo vodili dva putaista meta,isto odstojanje.Sad ide laganih sest kola gdje ocekujem isto tako laganih 18 boba do derbija
Thiago je brz, vrijedan, dobar pressing..ali lik ima 2 lijeve...sta je onoMelbourne_Australia wrote:Dobra utakmica za gledati... Mi odigrali poprlicno dobro i zadovoljan sam... Stevanovicu fali utakmica definitivno, Memija nije za krila.. Tiago da zna zabiti gol a steta ne zna bio bi ubica ali onda ne i igrao kod nasZolotic, Bekric i Zahirovic dobri, a kad je usao Zahirovic tacno se vidi da momak odskace. Igra smireno i ima fin prvi pas. Siroki nista specijalno i oni ce ove godine imati problema u gostima ... Uglavnom pojacanja i vise nego dobra i mislim da ovo moze samo bolje ....
Posjeta je bila extra, kao da je derbi i jug je bio uz sjever krcat!!! Forza Zeljo
Zamisli drznuli se doc u polumilionski grad dok je.par stotina navijaca bilo u mostaru.sram hin biloLogovan wrote:Hvala konama na skandiranju.![]()
Ustaše se sjetiše da dođu u Sarajevo dok su Horde u Mostaru.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/tokom- ... /101107088sumirprimus wrote:De ba mani te price..liga je zvanicna .ne bi trebalo bit politike...Maharadza wrote:Čestitke bratu Sablji na deranju ustaške gamadi.
Fuzbal je...
Hmm...borac bijeljina vitez...leškarenje wrote:Meni je ovo lagan raspored do derbija,i kazem da je izvjesno 18 boba...moje skromno misljenje![]()
ma lik nije jednom pogledao gore kada je primio loptu, uzme je i u pod buljiSamprotivsviju wrote:Thiago je brz, vrijedan, dobar pressing..ali lik ima 2 lijeve...sta je onoMelbourne_Australia wrote:Dobra utakmica za gledati... Mi odigrali poprlicno dobro i zadovoljan sam... Stevanovicu fali utakmica definitivno, Memija nije za krila.. Tiago da zna zabiti gol a steta ne zna bio bi ubica ali onda ne i igrao kod nasZolotic, Bekric i Zahirovic dobri, a kad je usao Zahirovic tacno se vidi da momak odskace. Igra smireno i ima fin prvi pas. Siroki nista specijalno i oni ce ove godine imati problema u gostima ... Uglavnom pojacanja i vise nego dobra i mislim da ovo moze samo bolje ....
Posjeta je bila extra, kao da je derbi i jug je bio uz sjever krcat!!! Forza Zeljo