Hahhaha tako je, poricanje papanluka je jedna od osnovnih karakteristika papka. Ugrađeno u definiciju.klixo wrote:Popusit ce na sudu za drsko ponasanje prema polic. sluzbenicima.johntra wrote:A kako ih ovaj u A6 odjeba...![]()
"Alo ba nisam ja papak..." - jedna od cescih recenica u jezikonu svakog papka.
nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
BadBoy
#7751 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
-
BadBoy
#7752 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Čak mu zavalio i nalog za prekomjernu buku izduvnog sistema iako je ovo sportska Corvetta!The BEN10 wrote:Upravo, mogao ga je bez problema zadržati sahat-dva provjeravajući sve živo.zdruzdjo wrote:Da je sve kako treba ovaj prasinar je komotno mogao zvati pojacanje. znaci zovi specijalce i reci da zaustavljeni prekrsitelj odbija saradnju i nece da pokaze opremu u autu i stoga postoji sumnja da ima nesto nezakonito u gepeku.
Ali prasinar se sjebo jer pojma nema koja sredstva po zakonu su mu dozvoljena da primjeni u ovakvom slucaju.
Cuj ne das pretres. hajmo alkotestiranje, testiranje na narkotike, da vidimo opremu.....eto.
Ali on se hud prepo ko djete na tuti. i jos frajer seljacki osinu po gasu i ode. i to bez zmigavca. trebali su odmah za njim i zaustaviti i napisati jos jedan prekrsajni. skretanje bez zmigavca. ja bih mu se zaljepio za supak cjelu noc. napisao bih mu ih jos 10 dok ne bi kuci iz auta izasao.
Evo inače kako to radi policija u USA - ovaj tip je inače John Jones, UFC prvak u poluteškoj kategoriji, celebrity. Međutim, policajac mu je zbog turiranja spržio 5 prijava, ne sjećam se a i mrsko mi motati video, ali ono tipa nepoštovanje policije i sl. Momački ga zavalio uglavnom...
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#7753 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
hayat je krkanska televizijaThrottle wrote:Vezano za ovo gore snimanje, kakva je fora snimat lika kojem pisu kaznu i objavljivat na dnevniku? Nebitno sta je uradio, i ja bih se bunio za snimanje...
3 puta u zadnjih 15 dana me zaustavljala specijalna jedinica nocu (u maskirnim zuto - zelenim odijelima) i svaki put je trajalo 1minut
Zaustavili su me i ovi obicni 2 puta, jednom 72kmh drugi put nista.
Dok recimo veceras ovi maskirani, frajera ispred mene rove, vade sve iz auta
Jos jednog sam veceras kod opcine NG vidio zaustavljenog...slicno
I nek vade i rove... ja samo znam da kad god su me zaustavili imali su razlog
Kad god je bila rutinska, regularno sam prolazio za minut
Ako im se cini nesto sumnjivo nek rove, koga god.
Ta prica ACAB poprilicno ne stoji. Mozda ja jesam lud, ali im koliko toliko vjerujem, pogotovo u KS.
- vješalica
#7754 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
hoće to kad naprimaju likove koji pisnuti ne smiju ovakvim smetljarima uz pomoć štela i veza
i onda dođe ovakvo đubre i pljuje po uniformi i državi jer nakurčeni debil sa usranom kantom za smeće glumi boga jer ima pare i zaleđe i bavi se kriminalom
i onda dođe ovakvo đubre i pljuje po uniformi i državi jer nakurčeni debil sa usranom kantom za smeće glumi boga jer ima pare i zaleđe i bavi se kriminalom
- johntra
- amar1994
- Secer_033
#7757 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Meni se kosa dize od nacina kominiciranja nasih policajaca. Nimalo autoriteta nemaju. I nije cudo sto hajvani vladaju ulicama.
-
direstraits0078
#7758 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nema straha. Ja ljetos u FR gledam policajca na motociklu kako liku na semaforu ocita bukvicu za pogresno prestrojavanje i prstom mu pokaza da ga prati. Bio se ovaj iz auta nesto malo krenuo raspravljati, ovaj drot se samo usuti i pokaza mu prstom da skrene u prvu ulicu za njim, drzeci se desnom rukom za pistolj. A lik se meni utrpao na semaforu, policajac ga skuzio iz sporedne ulice. Lijepo se proveze pored mene, klimnu mi glavom kad sam ga pogledao i stade ispred mene da pegla ovoga.Secer_033 wrote:Meni se kosa dize od nacina kominiciranja nasih policajaca. Nimalo autoriteta nemaju. I nije cudo sto hajvani vladaju ulicama.
- insomnia78
#7759 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Plaho zajebani policajci na motorima u Fr.
-
direstraits0078
#7760 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nema cetres kila zajedno s kacigom, ali valjda mu nije dala prethodnih dana, pa posten narod maltretira po ulici. 
- insomnia78
#7761 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Cudi me da je bio sam obicno su po 3-4
-
direstraits0078
#7762 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nisam obratio paznju koliko ih je bilo u sporednoj ulici, bio sam vise skoncentrisan na lika ispred mene, jer se bas ugurao na kvarnjaka, morao sam dobro zabiti kocnicu u pod da ga ne odvalim. Mozda je zato i reagovao drot, kod mene nisu bile FR tablice, mozda je htio da osvjetla galski obraz. 
- relax11
#7763 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Meni se maloprije nakav policajac kabadahija natovario na kosti, izlazim iz ulice i crveno mi je svijetlo, inace ulica van Sarajeva i priblizim se skroz pjeskackoj stazi zagazim na nju (pjesaka nema nikada tu) da bi ovi mogli namotat i fino mogli proci jer su auta parkirana u traci kad patrola skrece u tu ulicu stade i nesto mi mase kroz prozor ja otvorim prozor reko sta je rec, kaze vidis li ti koje je svjetlo reko crveno nisam corav, a kao sto vidis i stao sam, ja mu objasnim sto sam tu stao, kaze on meni e sad cu ti pisat nalog sad ces vidjet zatvori prozor i ode

-
preludezalude
#7764 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Trebao si mu samo reci: Pisi, to ti je posao. Necu vajda ja raditi tvoj posao.relax11 wrote:Meni se maloprije nakav policajac kabadahija natovario na kosti, izlazim iz ulice i crveno mi je svijetlo, inace ulica van Sarajeva i priblizim se skroz pjeskackoj stazi zagazim na nju (pjesaka nema nikada tu) da bi ovi mogli namotat i fino mogli proci jer su auta parkirana u traci kad patrola skrece u tu ulicu stade i nesto mi mase kroz prozor ja otvorim prozor reko sta je rec, kaze vidis li ti koje je svjetlo reko crveno nisam corav, a kao sto vidis i stao sam, ja mu objasnim sto sam tu stao, kaze on meni e sad cu ti pisat nalog sad ces vidjet zatvori prozor i ode![]()
- seoBIH
#7765 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ne kontam? Zaustavio si se na pjesackoj stazi iako to nije predvidjeno mjesto za zaustavljanje automobila i bunis se?
- relax11
#7766 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jel ti vidis da sam se ja negdje bunio mozda, samo sam rekao kako se natovario na mene, a ovi vamo sto su parkirani na ulici vec sat vremena i parkirani na pjeskacom nista, a i rekao sam razlog zasto sam to uradio... i nekako mi bi smijesno sto govori sad cu ti pisat nalog sad ces vidjet ja sam ti reko.... zatvori prozor i ode hahahha, ja cekam cekam nigdje ih, konto sam da ce se okrenit i doci ali nijeseoBIH wrote:Ne kontam? Zaustavio si se na pjesackoj stazi iako to nije predvidjeno mjesto za zaustavljanje automobila i bunis se?
Kontas li sad
- vješalica
- Logovan
#7768 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Vidi Elvise što voli potegnuti. 
- seoBIH
#7769 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa tu je problem starirelax11 wrote:Jel ti vidis da sam se ja negdje bunio mozda, samo sam rekao kako se natovario na mene, a ovi vamo sto su parkirani na ulici vec sat vremena i parkirani na pjeskacom nista, a i rekao sam razlog zasto sam to uradio... i nekako mi bi smijesno sto govori sad cu ti pisat nalog sad ces vidjet ja sam ti reko.... zatvori prozor i ode hahahha, ja cekam cekam nigdje ih, konto sam da ce se okrenit i doci ali nijeseoBIH wrote:Ne kontam? Zaustavio si se na pjesackoj stazi iako to nije predvidjeno mjesto za zaustavljanje automobila i bunis se?
Kontas li sad
-
condy
#7770 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Svi bi fino prijavljivali a niko ne prijavljuje
-
tempuser
#7771 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Meni nikad nece biti jasan rezon naseg svijeta kojem su prekrsaji drugih opravdanje za njihove prekrsaje i razlog da ne plate kaznu... 
-
Fast Driver
#7772 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
tempuser wrote:Meni nikad nece biti jasan rezon naseg svijeta kojem su prekrsaji drugih opravdanje za njihove prekrsaje i razlog da ne plate kaznu...
-
nightvision
#7773 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nije ispravan rezon. Ali i tekako jeste osnov za kritiku i pitanje zasto ja placam kaznu a neko drugi ne.tempuser wrote:Meni nikad nece biti jasan rezon naseg svijeta kojem su prekrsaji drugih opravdanje za njihove prekrsaje i razlog da ne plate kaznu...
Sta mislis placaju li ovakvi kazne?
http://tip.ba/2016/11/17/videosaobracaj ... oz-crveno/
-
nightvision
- vješalica
#7775 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
to reci u njemačkoj pa ćeš mnogo veću kaznu platititempuser wrote:Meni nikad nece biti jasan rezon naseg svijeta kojem su prekrsaji drugih opravdanje za njihove prekrsaje i razlog da ne plate kaznu...
zato nam je država i propala