leškarenje wrote:Nema tu price do kad mu traje kredit,ali sve na njega navaliti i jebati mu sve redom nije u redu nakon ovoga gdje smo sada u Evropa ligi i to zahvaljujuci njemu.
Daj mi post gdje sam mu ja jebavao majku ili sestru ili porodicu?
Kazem da je lik smotan. Nema to nije na pravoj poziciji. Zajebi ti to jarane to je samo izvlakusa. U 96 minuti uzimas sam u ruke loptu, nema to nisi na poziciji. Stojcev te izbaci ispred golmana, ti sa 5m fulis i stativu pogodis. To nije Dzeno i njegova taktika to znaci da ti nemas pojma. Leet je fino rekao, trpilo se od pocetka i sad treba dalje. Necu, na klupu i grizi na treningu, grizi na terenu zabijaj i svi smo uz tebe.
Kada mu prvo nije islo onda je jer nije igrao 6 mjeseci. Kada mu onda nije jslo onda je do Dzene i taktike, pa onda kada ne ide onda je Artromitos tu. Nebitno sto je najmanje on tu uradio i u prazan gol stavio loptu.
Znaci SVI su krivi samo on dusica nije. Zajebi ti to. Vidio si jucer, lik imao 10 suteva, 5 na gol. 0 golova.
ja lazem, ti lazes, brojevi ne.
ima li ko statistike za Bilbiju? Sema imas li ti?
Znaci koliko je utakmica igrao i minutazu i koliko je zabio i asistirao. I da vidimo koliko ima golova po utakmici. Ja mislim da zabija svaku desetu utakmicu, ili tu negdje. Sto je ocajno.
i nije dzeno kriv. Dzenk kriv sto ovaj kloc SVAKU suta u golmana. Sa 5 metara on golmana pogodi. Kako je Dzeno kriv tu?