Ako uzmu bod protiv hrvata, mogu se udarati nogom u guzicu2407 wrote:Ovo isto ja i svako drugi moze reci za Italiju, da su Balo, di Natale i Marchisio bili prisebniji Spanije ne bi bilo ni na mapiLSD wrote:Budimo realni....Španija je za Italiju posebna galaksija kad je fudbal u pitanju, apsolutni favoriti naspram dizel boysa kojima je glavni igrac Pirlo...uostalom pokazali su se na SP, gdje završiše kao zadnju grupi iza velesila poput Paragvaja, Slovacke i Novog Zelanda...Španija uze titulu prvaka svijeta...a yebo to, ima ona : klasa je permanentna, a forma je trenutna
![]()
....samo pogledajmo igrace jedne i druge ekipe...ovi drugi izgledaju kao kakvi amateri naspram ovih prvih...nekakav Markizio ili Nocerino...a vamo Xavi, Iniesta, Busquets, Fabregas itd...pa to su space shuttle -ovi za ove krompiraše....ali Torres je syebo Španiju sa svojim fulama.... to što je taktika bila glupa i sterilna, to je sad druga prica....da je neki drugi špic ušao , bila bi druga prica i tri boda na kontu furije.
![]()
A vidjeli smo te space suttlove, zaustavise ih suha trava i zlatice
GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#776 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
- ganjeta
#777 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Sjooo navijača Barce što su uspalili, šta kaže igrači Italije kao kakvi amateri naspram Španaca
.
2407 fakat da Zalizani stavi od početka Di Natalea tri komada bi hladno zabio, Balo da se nije glupirao svega bi bilo.
Mada sve je kriva trava kao bezbroj puta do sad
.
2407 fakat da Zalizani stavi od početka Di Natalea tri komada bi hladno zabio, Balo da se nije glupirao svega bi bilo.
Mada sve je kriva trava kao bezbroj puta do sad
- Charuga
- Globalni moderator
#778 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
J.biga, oni kao "navijaci" Barse sa jedne i ti kao "navijac" Milana sa druge strane ...ganjeta wrote:Sjooo navijača Barce što su uspalili, šta kaže igrači Italije kao kakvi amateri naspram Španaca![]()
![]()
![]()
.
Mada sve je kriva trava kao bezbroj puta do sad![]()
.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#779 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Realno gledajuci, jer ne navijam ni za jedne ni za druge, Italija je djelovala zrelije i kompletnije od Spanije.
Moguce da je to samo zato sto se radilo o prvoj utakmici i da vecina ekipa temprira formu da ide uzlaznom putanjom. Ali Italija me pozitivno iznenadila.
Moguce da je to samo zato sto se radilo o prvoj utakmici i da vecina ekipa temprira formu da ide uzlaznom putanjom. Ali Italija me pozitivno iznenadila.
-
Mr. Brightside
#780 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Conteovo maslo 
- muhafuca
#781 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Ja jos realnije gledajuci - jer su mi mrske obje ekipe (i portugal takodje) se slazem da je Spanija jako slabo odigrala i da su Italijani bili bolji samo ih je Baloteli s..bao pravo-LIBERO- wrote:Realno gledajuci, jer ne navijam ni za jedne ni za druge, Italija je djelovala zrelije i kompletnije od Spanije.
Nazalost mislim da ce obje ekipe proci
-
north
#782 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Ha,ha...a baš sam se pitao je li neko postavio ovdje ovu sliku...jao odrona i ovih žabokrečina sa još odvratnijim fonasi, a vidi lole iz ko zna koje vukojebine što se osjeća ponosnim....kakav rockenroll jebo te..._Reds_ wrote:
- ganjeta
#783 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Stoji i to niko ne krije. Ali ide ista priča kao u ligi prvaka, uvaliće im 6. komada, dedice i ta sranja. I gdje si vidio da su "navijači" Italije uspalili i da pišu kako su jedni parmaci, dok drugi lafo lete po terenuPlavih_11 wrote:J.biga, oni kao "navijaci" Barse sa jedne i ti kao "navijac" Milana sa druge strane ...ganjeta wrote:Sjooo navijača Barce što su uspalili, šta kaže igrači Italije kao kakvi amateri naspram Španaca![]()
![]()
![]()
.
Mada sve je kriva trava kao bezbroj puta do sad![]()
.
Ali sve je kriv Tores da nije on igrao, nego najbolji svjetski napadač Pedro bilo bi 6-0 za Italiju. Šanse Italije Casano, Mota, Balo, Natale, Marchisio, to ništa sve je do Toresa
- Atticus Finch
-
Mr. Brightside
#785 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
još da je i Barzalji tu, da ne mora De Rosi tako defanzivno igrati 
- Comrad
#786 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Prandeli samo neka Balu drzi dalje od terena i bice sve ok.
- 2407
#787 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Hoces li se ljutiti ako te prozovem kao "velikog strucnjaka" sa sa-xa , nakon sto Italija rutinski uzme Hrvatsku i glat prodje grupu?LSD wrote:
Ako uzmu bod protiv hrvata, mogu se udarati nogom u guzicupa da u zadnjem kolu traže pobjedu protiv Irske za eventualni plasman dalje....nemaju oni kuveta da dva puta ponove onako dobru partiju kao protiv Španije, tu su se napalili 200% protiv prvaka, uzeli bod ali i istrošili.
- ultima_palabra
#788 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Stanite malo, hajmo postaviti stvari na pravo mjesto... jel Španija napravila više za 15 minuta u kojim je igrala sa napadačem, nego za 75 bez napadača? Jeste... ako je tako, kako možemo to nazvati dobrom taktikom?
Talijanska odbrana koja je izgledala prejako do tada, u tih 15 minuta je ispala smiješna više puta... čak i veliki Buffon izletio ko amater, samo ga Torresova sebičnost spasila.
Na Del Bosqueovom mjestu bih igrao sa postavom koja je završila meč protiv Talijana, osim što bi to bio Llorente mjesto Torresa... Swayze veže na sebe dvojicu stopera, što ostavlja prostor ovim malenim veznjacima da lakše ulaze u šansu. Navas bi davao širinu po desnoj strani, koju bi defanzivno zatvarao Arbeloa, a Alba bi na drugoj strani bio ofanzivniji bek... i ulazio u prostor koji bi ostavljao Iniesta svojim ulaskom u sredinu.
@skenderija, možel' ovako?
Talijanska odbrana koja je izgledala prejako do tada, u tih 15 minuta je ispala smiješna više puta... čak i veliki Buffon izletio ko amater, samo ga Torresova sebičnost spasila.
Na Del Bosqueovom mjestu bih igrao sa postavom koja je završila meč protiv Talijana, osim što bi to bio Llorente mjesto Torresa... Swayze veže na sebe dvojicu stopera, što ostavlja prostor ovim malenim veznjacima da lakše ulaze u šansu. Navas bi davao širinu po desnoj strani, koju bi defanzivno zatvarao Arbeloa, a Alba bi na drugoj strani bio ofanzivniji bek... i ulazio u prostor koji bi ostavljao Iniesta svojim ulaskom u sredinu.
@skenderija, možel' ovako?
- Muhamed Đakmić
#789 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Uglavnom kod ekipa koje forsiraju posjed, jedno krilo ulazi u sredinu a drugo je tu da obezbijedi širinu. Tako smo mi igrali protiv Francuske u Parizu prvo poluvrijeme. Pjanić je stalno ulazio u sredinu, a Lulić nam davao širinu u igri. Kod del Bosquea oba krila ulaze u sredinu, koju su Italijani ionako napakovali igračima. Znači, s Ultimom se definitivno slažem.
- ultima_palabra
#790 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Pa da... i onda još imaš i veznjaka kao lažnog napadačaSarajevo1946 wrote:Uglavnom kod ekipa koje forsiraju posjed, jedno krilo ulazi u sredinu a drugo je tu da obezbijedi širinu. Tako smo mi igrali protiv Francuske u Parizu prvo poluvrijeme. Pjanić je stalno ulazio u sredinu, a Lulić nam davao širinu u igri. Kod del Bosquea oba krila ulaze u sredinu, koju su Italijani ionako napakovali igračima. Znači, s Ultimom se definitivno slažem.
- los merengues
- Location: Na obroncima brda Radogost sjeverozapadno od sela Radonići
#791 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Prema zadnjoj anketi casopisa As (30 000 ucesnika)oko 91% ispitanika
zeli da Spanija naredni mec igra sa klasicnom devetkom.
Dalje se navodi da su svi slozni da unatoc remiju sa Italijom,
sastav ekipe bi trebao pretrpjeti samo 2 izmjene,dakle:
Casillas, Pique, Jordi Ramos Alba, Xabi Alonso, Busquets, Xavi,
Iniesta i Silva bi trebali ponovo biti u prvom timu.
Međutim, navijači žele da se uvedu dvije značajne promjene:
Umjesto Arbeloe na desnoj strani bi trebao igrati Juanfran koji
moze igrati i desno krilo ali i desnog beka i dosta je ofanzivniji ,
a naravno druga promjena je umjesto Fabregasa klasicna devetka Fernando Llorente.
Prenosi As
zeli da Spanija naredni mec igra sa klasicnom devetkom.
Dalje se navodi da su svi slozni da unatoc remiju sa Italijom,
sastav ekipe bi trebao pretrpjeti samo 2 izmjene,dakle:
Casillas, Pique, Jordi Ramos Alba, Xabi Alonso, Busquets, Xavi,
Iniesta i Silva bi trebali ponovo biti u prvom timu.
Međutim, navijači žele da se uvedu dvije značajne promjene:
Umjesto Arbeloe na desnoj strani bi trebao igrati Juanfran koji
moze igrati i desno krilo ali i desnog beka i dosta je ofanzivniji ,
a naravno druga promjena je umjesto Fabregasa klasicna devetka Fernando Llorente.
Prenosi As
-
LSD
#792 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Zaboravio si dodati - šta ces sam za sebe napisati, ako se ispostavi tacnim ono što sam ja napisao2407 wrote:Hoces li se ljutiti ako te prozovem kao "velikog strucnjaka" sa sa-xa , nakon sto Italija rutinski uzme Hrvatsku i glat prodje grupu?LSD wrote:
Ako uzmu bod protiv hrvata, mogu se udarati nogom u guzicupa da u zadnjem kolu traže pobjedu protiv Irske za eventualni plasman dalje....nemaju oni kuveta da dva puta ponove onako dobru partiju kao protiv Španije, tu su se napalili 200% protiv prvaka, uzeli bod ali i istrošili.
A i šta treba onda ja da pišem o pojedincima "strucnjacima"
Italija i glat prolaz grupe
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#793 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Torres je jednostavno naograJisao.. 
http://www.youtube.com/watch?v=6vdlwlUosHI
njemu se mogu samo ovakve stvari desavati u buducnosti

njemu se mogu samo ovakve stvari desavati u buducnosti
-
LSD
#794 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Nemoj tako, ne znaš za onu staru šuplju : Forma je trenutna, a klasa je trajna!leet wrote:Torres je jednostavno naograJisao..
njemu se mogu samo ovakve stvari desavati u buducnosti![]()
- ultima_palabra
#795 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Top Comments
Heskey would have at least hit the post
- Muhamed Đakmić
#796 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Samo nek se zajebava, čekam na nekim kombinovanim listićima još samo prolaz Španije kao prve u grupi, te dvije pobjede protiv Irske i Hrvatske. 500 KM će mi isplatiti levat ako ne dobiju obje utakmice 
- Mračajski proto
#797 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Uh, šta će da rade Španci hrvatima, to je strašnooo !
- skenderija04
#798 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
@ Ultima palabra
Naravno da moze
cak je logicno. Centarfor da ,ali sa otvorenim krilima. Ipak grijesimo u analizi i @ganjeta i @2407 imaju pravo. U analizama nakon meca svi zaboravljaju Italiju. Italija je iznenadila Del Bosque-a. Ocekivao je da ce biti postavljeni bar 10 metara blize svom golu, ali Talijani su odigrali majstorski. Ovdje treba reci da je Prandelli imao viziju i dobro postavio svoju ekipu. Del Bosque je postavio logicno. Rezultat je kriticarima dao benzina i sada su udarili po gasu. Ja kada procitam kritike u Marci i AS-u sticem isti utisak kao kad slusam novopecenog bogatasa- tajkuna. Pa stani malo, do prije samo par godina odigrati 1-1 sa Italijom na zavrsnom turniru je bio sjajan rezultat. Pa od 1920 Spanija nije pobijedila Italiju. Zbog necega taj podatak datira tolike godine. Na kraju krajeva Spanija je dosla da osvoji EURO a ne da pobijedi Italiju. Rezultat im je dobar, dobij Irsku i zaboravi utakmicu sa Italijom.
Naravno da moze
-
indija-pakistan
#799 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
oce primit 6 komada ko vi od portugala? (da znam zbog kladionice)Sarajevo_Grad wrote:Uh, šta će da rade Španci hrvatima, to je strašnooo !
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#800 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
I Torres ce da zabije pa ti vidi..indija-pakistan wrote:oce primit 6 komada ko vi od portugala? (da znam zbog kladionice)Sarajevo_Grad wrote:Uh, šta će da rade Španci hrvatima, to je strašnooo !![]()