Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
p206 wrote:jel vam ikad muškarac napisao pjesmu? ali baš pjesmu, a ne ono par stihova, jednu strofu i sl.
i realno koliko bi to pluseva imalo kod vas, na nekoj skali od 1 do 10. al samo iskreno...
Jest imala sam 17 godina, pa mi je tad to bilo nesto najljepse sto je mogao uraditi
Sad su mi vaznije druge stvari pa mi to shodno tome i ne bi bilo toliko vazno, ali lijepo da...valjda.
Zašto žene (od kojih hvala Bogu većina pazi na higijenu) u prosjeku tako malo pažnje obraćaju na svoje brčiće? Majke mi, je li to ne primjećujete ili mislite da je to ofirno skidati? Ozbiljno pitam i skrećem pažnju, samo gledam kad će brke zasukati i nakon par rakija početi šamare pucati.
Eborg wrote:Zašto žene (od kojih hvala Bogu većina pazi na higijenu) u prosjeku tako malo pažnje obraćaju na svoje brčiće? Majke mi, je li to ne primjećujete ili mislite da je to ofirno skidati? Ozbiljno pitam i skrećem pažnju, samo gledam kad će brke zasukati i nakon par rakija početi šamare pucati.
Dragi muskarci, ti dijelovi lica su jako osjetlivi i puni zlijezda i kod nekih zena skidanje dlacica sa lica izazove jos samo veci problem vjerovali ili ne, tako da...malo informisanja nije na odmet.
NAravno ovim ne kazem da zene trebaju hodati sa brkovima koji se vide sa metar, ali zene to ipak bolje razumiju od vas.