alfa je glupo auto, a mi jos gluplji sto volimo to auto ... ti bi sa golfom 2. gti poderao 159 2.4 jtd 200ks ... to je nama svima jasno, samo sebe varamo...
Zadovoljan?
odlepršaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Jel ovo kod svih sto voze alfe da i navijaju za JUVEJOHNNYJUVE wrote::O dobro vw je rh, mi svi balimo za njima u dubini duše ... ja kad zaspim poljubim sličicu od GOLfA 5 , a jorgan mi passat cc .... na zidu slika audija TT ... jesi zadovoljan?
alfa je glupo auto, a mi jos gluplji sto volimo to auto ... ti bi sa golfom 2. gti poderao 159 2.4 jtd 200ks ... to je nama svima jasno, samo sebe varamo...
Zadovoljan?![]()
odlepršaj
slusamo azru, vozimo alfu navijamo za juve... sve savrsenstvo do savrsenstva, odl school STO BI REKO NAROD...:Don Zivconi wrote:Jel ovo kod svih sto voze alfe da i navijaju za JUVEJOHNNYJUVE wrote::O dobro vw je rh, mi svi balimo za njima u dubini duše ... ja kad zaspim poljubim sličicu od GOLfA 5 , a jorgan mi passat cc .... na zidu slika audija TT ... jesi zadovoljan?
Zadovoljan?![]()
odlepršaj
Don Zivconi wrote:@Emko sine ja tebe nisam vrijedjao da ti kazem da te neko naguzi ili da bi se ti naguzio za nesto... ja cu biti kulturan i tebe samo nazovem sine, sve ti je jasno ko dan nema potrebe za vrijedjanjem, da li se slazes
Mislim da je suvisno raspravljati sa tobom jer izgleda da ti auto predstavlja sve u zivotu imas bolesnu potrebu da to istices na cudne nacine, ja se nebih prodao a pogotovo naguzio za bilo sta a to neznaci da bi prije ili poslije za neku limenu posudu odnosno gajbu.
Reci mi samo koliko su jabuke i koliko je gajba
P.S Bjelasnica je pussy smoke odakle si se ti splazao jadna ti majka@zivconi. znam sta je ha-de kamera kralju. nisam s bjelasnice sisao.
JOHNNYJUVE wrote:slusamo azru, vozimo alfu navijamo za juve... sve savrsenstvo do savrsenstva, odl school STO BI REKO NAROD...:Don Zivconi wrote:Jel ovo kod svih sto voze alfe da i navijaju za JUVEJOHNNYJUVE wrote::O dobro vw je rh, mi svi balimo za njima u dubini duše ... ja kad zaspim poljubim sličicu od GOLfA 5 , a jorgan mi passat cc .... na zidu slika audija TT ... jesi zadovoljan?
Zadovoljan?![]()
odlepršaj
muzika- azra vrh
fudbal- stara dama zna se ko je
auta-alfa
kad gledas , slusas vozis . mozes samo uzivati... al to je samo za one sa UKUSOM!
A zamisli u Svicarskoj je raj i Meka za takve aute,na svakom koraku ih ima,najvise vole te Alfe od prije 20-25-30 godina,kolekcionarski primjerci,kad ih vidis oci da ti stanu.N-E regija wrote:samo jedno pitanje je li ko vidio alfu staru 20-25 godina u voznom stanju, kao sto su VW , Renault , Opel pa čak i Zastavu možeš naći tih godina ali ja Alfu nisam vidio, samo se pitam što je tako???
ODGOVOR: nekvalitet totalni
imao sam ja GOLFA II u "voznom stanju" komsija mi automehanicarN-E regija wrote:samo jedno pitanje je li ko vidio alfu staru 20-25 godina u voznom stanju, kao sto su VW , Renault , Opel pa čak i Zastavu možeš naći tih godina ali ja Alfu nisam vidio, samo se pitam što je tako???
N-E regija wrote:samo jedno pitanje je li ko vidio alfu staru 20-25 godina u voznom stanju, kao sto su VW , Renault , Opel pa čak i Zastavu možeš naći tih godina ali ja Alfu nisam vidio, samo se pitam što je tako???
Code: Select all
http://www.pik.ba/?trazilica=&brand=&stanje=2&kategorija=18&id=1&id=1&id=1&v_b=p|900&v_m=&godiste_min=1980&godiste_max=1990&od=&do=&kanton=&kilometra-a_min=&kilometra-a_max=&gorivo_select=&x=96&y=27

Pa i Seve je zabiljezila karanje pa moram i javukojebina wrote:Al meni je fakat simpaticno kad vlasnici svojih metalnih ljubimaca moraju kamerom zabiljezit one rijetke trenutke kad im je ljubimac u pokretnom stanju....![]()
![]()
Don Zivconi wrote:Pa i Seve je zabiljezila karanje pa moram i javukojebina wrote:Al meni je fakat simpaticno kad vlasnici svojih metalnih ljubimaca moraju kamerom zabiljezit one rijetke trenutke kad im je ljubimac u pokretnom stanju....![]()
![]()
![]()
ChipyChips wrote:HAHAHA sta ono rece,da je ona alfa brza od 3.0 TDI i 4.2? ajjjjjj![]()
![]()
Pa svaki 1.9 TDI >130PS je dere
Cuj samRinghio wrote:Nego Brera...
Svidja li se josh kome ili sam sam ovdje ?

već vidim scenu:Don Zivconi wrote: Nego evo nesto sto mogu samo ovako podjeliti sa vamaa ostalo cu sa rajom
dobio sam ovo od jednoga vrsnog poznavalaca auta
i dobrih zena
![]()
Don Zivconi wrote:Pa i Seve je zabiljezila karanje pa moram i javukojebina wrote:Al meni je fakat simpaticno kad vlasnici svojih metalnih ljubimaca moraju kamerom zabiljezit one rijetke trenutke kad im je ljubimac u pokretnom stanju....![]()
![]()
![]()
Hocu i ja