BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#776 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)
spahić je odigrao kapitenski, skoro bez greške
- ljevoruki
#777 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)
Spahic, Pjanic, DZEKO
Pape mehlemu nas
p.s. Vedo me podjeca na Zlatka Vujovica

Pape mehlemu nas
p.s. Vedo me podjeca na Zlatka Vujovica
- skenderija04
#778 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)
Dobra proba, jaka utakmica mi pristojni. Ali opet nista novo nismo vidjeli i to je ono sto mene nervira. Ista imena,ista igra.... Brazilci imaju jos dvije i po godine do svog mundijala a mi u septembru pocinjemo kvalifikacije , znaci mi smo bili ti koji smo trebali nesto da probamo. Meni je izgledalo da je ova tekma bila nagrada ovoj generaciji,a ne probna tekma. OK, znaci racunamo na iste ljude,Pape im vjeruje i nista drugo ne ostaje nego pozeljeti im srecu. Utakmica pitka, mi smo pokazali da nas problem nije lopta vec situacije kada je nemamo.Niti virsimo pritisak , niti znamo igrati zonu. U odbrani kao po obicaju udvajanja kasne, centralni uvijek popuse laznjak i odlete na prvu stativu i ostave prostor.
Vremena nema mnogo ali dobro. Jedna od prednosti Papetovog nacina vodjenja ekipe i taj uski krug igraca je da se poznaju. Ako je jos dobra atmosfera a izgleda da jeste e onda se mozemo nadati dobrim igrama u kvalifikacijama
Vremena nema mnogo ali dobro. Jedna od prednosti Papetovog nacina vodjenja ekipe i taj uski krug igraca je da se poznaju. Ako je jos dobra atmosfera a izgleda da jeste e onda se mozemo nadati dobrim igrama u kvalifikacijama
- horion_bosona
#779 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)
svaka cast momcima,
ni najmanje nisam razocaran, bez obzira na ovakav rasplet u zadnjim sekundama... steta svih onih prilika, ali sreca ce nam biti potrebnija u drugim utakmicama...
nadam se da cemo vidjeti i neka nova imena u narednim prijateljskim...
ni najmanje nisam razocaran, bez obzira na ovakav rasplet u zadnjim sekundama... steta svih onih prilika, ali sreca ce nam biti potrebnija u drugim utakmicama... nadam se da cemo vidjeti i neka nova imena u narednim prijateljskim...
-
oridjidji
#780 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)
Pristojna fudbalska predstava i jednih i drugih. Remi bi bio realan rezultat prema prikazanom. Ono probijanje po strani i ulazak uz liniju na peterac je nezgodno za odbrambene igrače i i završava često golom ili autogolom. Šteta što smo izgubili na ovaj način.
Zadovoljan sam viđenim. Svaka čast Sušiću, svaka čast igračima. Rispekt
Zadovoljan sam viđenim. Svaka čast Sušiću, svaka čast igračima. Rispekt
- Mali_Vuk
#781 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)
HvalaManic Psycho wrote:http://www.rezultati.com/utakmica/QP3jQ ... a-utakmiceMali_Vuk wrote:Ima li se gdje pogledati statistika, posjed lopte, šutevi i to??
Posjed lopte 59% - 41% Iskreno, mislio sam (valjda od straha
-
betametazon
#782 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)
realno - rezultat je dobar, igra ocekivana, kao recimo katedi i seniori da igraju, ja ne znam zasto je to tesko reci, ko nije gledao utakmicu jos ce steci utisak da smo ravnopravni bili? 
- ljevoruki
#783 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)
za onaj start sa obje noge bi u ligi prvaka dobio direktni crveni, sreca pa mu sudija progledao kroz prste. inace odigrao profesorski.odesveuhonduras wrote:spahić je odigrao kapitenski, skoro bez greške
miske dobar prvo poluvrijeme, poslije disao na skrge.
vidi se da medo ne igra konstantno, general rahimic jos se ne da, jahic i pandza dobri, papac tanak danas, begovic siguran.
dzeko i pjanic svjetska klasa.
- Mali_Vuk
#784 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)
Čuj ravnopravnibetametazon wrote:realno - rezultat je dobar, igra ocekivana, kao recimo katedi i seniori da igraju, ja ne znam zasto je to tesko reci, ko nije gledao utakmicu jos ce steci utisak da smo ravnopravni bili?
-
Baudelaire
#785 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)
Dobro je što smo ovako igrali, samo se nadam da će razdvojiti Misketa i Medunjanina. Mislim da bi imali više koristi da počinje jedan od njih dvojice, a drugi sa klupe. Miske je po meni daleko od forme, ali Medunjanin je dalje. Zato se nadam da će u budućnosti Sejo igrati u vezi, a Medunjanin biti zamjena za Misimovića. Ionako je bolji od Ibričića jedno 3 klase.
betametazon: Ja ne znam šta si ti gledao, ali stvarno.
betametazon: Ja ne znam šta si ti gledao, ali stvarno.
- Creasy
#786 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)
Sasvim_Obican wrote:Zviždanje na himnu i bacanje upaljača na kakadua![]()
Ostalo![]()
I ne budite nezahvalni. Dobro smo igrali i pružili sjajnu predstavu
Slazem se.
Samo bih dodao da Papcu treba pruziti podrsku.
- salihamidžić 20
#787 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)
Koja nesreca za PAPCA,bice bolje

Mozda je Pape trebao pruziti priliku i Alispahicu, ako se nevaram on je jdini nije igrao kod nas

Mozda je Pape trebao pruziti priliku i Alispahicu, ako se nevaram on je jdini nije igrao kod nas
Last edited by salihamidžić 20 on 28/02/2012 22:52, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#788 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)
Najgori su mi ovi objektivni. 
-
palermo
#789 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)
E, sad da si ti rekao, nisu Brazilci igrali ozbiljno, ili nisu trčali, haj to bi i pilo vode, ali mi jesmo bili ravnopravni (manje-više) zbog nečeg......betametazon wrote:realno - rezultat je dobar, igra ocekivana, kao recimo katedi i seniori da igraju, ja ne znam zasto je to tesko reci, ko nije gledao utakmicu jos ce steci utisak da smo ravnopravni bili?
- Mali_Vuk
#790 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)
I ono zviždanje Ronaldinju je bilo bezveze. Ipak je čovjek fudbalska legenda. Ako on ne zaslužuje poštovanje onda ne znam ko jeste.
- Host
#791 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)
Zaustavi policajac Spahića zbog brze voznje i rece mu da izadje iz auta. Kada ga je pretresao u dzepu mu nasao mobitel,kljuceve,novcanik i Neymara..
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#792 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)
sad nešto gledam.. nisam siguran bi li onaj prvi Brazilac iza Papca stigao onu loptu da je prošla. Drugi vjerovatno bi, al bio je dosta ukoso
- campa_xxx
#793 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)
Asmir Begovic 7.0
Had no chance for Marcelo's opener, but did an excellent job keeping Brazil at bay with a couple of accomplished stops. Unlucky to see his own defender put the ball past him after a committed 90 minutes
Emir Spahic 7.0
The pick of the Bosnia defenders. Spahic put in a captain's performance against the Selecao stars, and saved a certain goal with his last-ditch intervention to stop Hernanes
Sasa Papac 5.0
The unfortunate last-minute villain of the piece for the European team. Struggled to contain Marcelo down the flank, and was poorly-positioned for the own goal which cost his side so dearly
Sanel Jahic 6.0
Fought keenly in the midfield, and was part of a ferocious Bosnian effort which made life extremely uncomfortable for the more heralded Brazil stars
Haris Medunjanin 5.5
The midfielder distributed well, but was sometimes caught out of position on the rare occasions Brazil went forward with pace and purpose
Elver Rahimic 6.0
Did well to break up Brazil's possession as he screened the backline well. He made some decent challenges but lacked pace when getting forward
Miralem Pjanic 6.5
Showed why at just 21 he is an automatic choice for Bosnia & Herzegovina, with some excellent moments despite close attention from rivals. Almost added a second for his team at the end of an excellent flowing move
Zvjezdan Misimovic 5.5
Supposed to be the team's playmaker but, like Ronaldinho his passing was sub-standard. Rarely found the killer ball and when in a shooting position was too often wayward with his shooting
Boris Pandza 6.5
Along with captain Spahic the defender posed a formidable barrier in the centre. Caught out on occasion by the pace and movement of Damiao, but rarely in dangerous positions
Vedad Ibisevic 6.0
Netted his side's only goal of the match with more than a little help from the hapless Cesar, but aside from that effort failed to make much of an impact in Switzerland
Edin Dzeko 6.5
Started slowly, was excellent for an hour and then faded once more towards the end of the game. BiH's principal threat going forward, but had more joy taking on David Luiz than when he was shackled by Thiago Silva
• Substitutions
Sejad Salihovic 6.0
A late sub for Ibisevic as Bosnia & Herzegovina looked to assure a draw
Adnan Zahirović 6.0
Given just over 10 minutes at the end, and acquitted himself well in midfield
Darko Maletic N/A
Came on for Pjanic, but was given little time to shine
Had no chance for Marcelo's opener, but did an excellent job keeping Brazil at bay with a couple of accomplished stops. Unlucky to see his own defender put the ball past him after a committed 90 minutes
Emir Spahic 7.0
The pick of the Bosnia defenders. Spahic put in a captain's performance against the Selecao stars, and saved a certain goal with his last-ditch intervention to stop Hernanes
Sasa Papac 5.0
The unfortunate last-minute villain of the piece for the European team. Struggled to contain Marcelo down the flank, and was poorly-positioned for the own goal which cost his side so dearly
Sanel Jahic 6.0
Fought keenly in the midfield, and was part of a ferocious Bosnian effort which made life extremely uncomfortable for the more heralded Brazil stars
Haris Medunjanin 5.5
The midfielder distributed well, but was sometimes caught out of position on the rare occasions Brazil went forward with pace and purpose
Elver Rahimic 6.0
Did well to break up Brazil's possession as he screened the backline well. He made some decent challenges but lacked pace when getting forward
Miralem Pjanic 6.5
Showed why at just 21 he is an automatic choice for Bosnia & Herzegovina, with some excellent moments despite close attention from rivals. Almost added a second for his team at the end of an excellent flowing move
Zvjezdan Misimovic 5.5
Supposed to be the team's playmaker but, like Ronaldinho his passing was sub-standard. Rarely found the killer ball and when in a shooting position was too often wayward with his shooting
Boris Pandza 6.5
Along with captain Spahic the defender posed a formidable barrier in the centre. Caught out on occasion by the pace and movement of Damiao, but rarely in dangerous positions
Vedad Ibisevic 6.0
Netted his side's only goal of the match with more than a little help from the hapless Cesar, but aside from that effort failed to make much of an impact in Switzerland
Edin Dzeko 6.5
Started slowly, was excellent for an hour and then faded once more towards the end of the game. BiH's principal threat going forward, but had more joy taking on David Luiz than when he was shackled by Thiago Silva
• Substitutions
Sejad Salihovic 6.0
A late sub for Ibisevic as Bosnia & Herzegovina looked to assure a draw
Adnan Zahirović 6.0
Given just over 10 minutes at the end, and acquitted himself well in midfield
Darko Maletic N/A
Came on for Pjanic, but was given little time to shine
- Edin H.
#794 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)
Hajde ne zezajte, nisu losi bili.dječak sa šibicama wrote:Ako je Duvnjak vodio navijanje, ne moze bolje.and wrote:i navijači bi malo bolje i glasnije mogli navijati.15000 mora da grmiEdin H. wrote:Steta samo onolikog broja nasih navijaca, sramota, ako ne moze protivnik, mi moramo sami sebe pobijediti.
Stvarno su nam igraci mentalno nula, a i fizicki nisu daleko, jer ocigledno ne mogu odigrati 90 minuta.
Nije to organizovana navijacka grupa pa da grmi, sta znaju pjevati? Bosnom behar probeharao i Bosna je sampion o-o-oi tako cijelu utakmicu. I kad je neki belaj na terenu, skice djevojacki glasovi, jal u dvorani jal na stadionu.
Ono je organizovani izlet dijaspore.
BHF je drndo 90 minuta ko' MP3
Sto se ostalih tice tu je barem 50% ljudi koji nisu do rata vidjeli utakmicu ni na televiziji, a kamoli uzivo.
- fosil
#795 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)
Cudi me da se onda nisu trampili za dresove sa prijateljskom Bosnom...Sasvim_Obican wrote:Zviždanje na himnu i bacanje upaljača na kakadua![]()
-
cindrlimindrli
#796 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)
Sta je ovo, jest nas spuco nekakav napad finoce...nemoj baklje, nemoj zvizdat ronaldinju, fin je to momakMali_Vuk wrote:I ono zviždanje Ronaldinju je bilo bezveze. Ipak je čovjek fudbalska legenda. Ako on ne zaslužuje poštovanje onda ne znam ko jeste.
Svasta, k`o da je raja dosla gledati pozorisnu predstavu a ne fudbalsku utakmicu.
-
oridjidji
#797 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)
Daleko smo mi od toga da budemo ravnopravni sa Brazilom, ali svakako nismo podbacili. Za očekivat je bilo da Brazilci odigraju bolje. Oni su imali dominaciju, igrali bolje od nas, ali i mi smo kao i oni imali svoje prilike i par dobrih akcija. Nismo bili u podređenom položaju onako kako se očekivalo da ćemo biti. Imali su posjed ali ne i mnoštvo go šansi.betametazon wrote:realno - rezultat je dobar, igra ocekivana, kao recimo katedi i seniori da igraju, ja ne znam zasto je to tesko reci, ko nije gledao utakmicu jos ce steci utisak da smo ravnopravni bili?
- campa_xxx
#798 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)
Julio César 5.5
A catastrophic misjudgement from the experienced keeper led to the Bosnian equaliser and came so close to costing Brazil victory. Redeemed himself somewhat later with a couple of accomplished stops
Marcelo 7.5
Finished well for the opening goal after judging to perfection a trademark burst into the box. Was impressive throughout, and always an attacking option for Brazil without totally sacrificing defensive duties
Thiago Silva 6.5
The Milan man appeared to be holding together the defence single-handedly at times, and it is an indication of his talent that he was able to do so for the most part with minimal fuss or worry
David Luiz 4.5
Luiz's pitiful pass led to the Bosnian equaliser, and that mistake set the tone for an uncertain, unimpressive performance from the Chelsea player
Daniel Alves 6.0
Began in the best possible fashion with a pinpoint pass to set up Marcelo, but it proved to be the best of a mediocre game from Dani. Well-controlled down the right by Rahimic with only sporadic glimpses of his offensive capability
Fernandinho 6.5
The axis around which the Brazil team turned for much of the game, he rarely missed a pass but was guilty of imposing a pedestrian pace from the midfield going forward
Hernanes 6.0
The Lazio man had the chance to make a big case for a regular spot in the Selecao, but he leaves Switzerland with mixed feelings. Moved well and got into some decent positions, but his approach play and finishing was deficient
Sandro 5.5
The Tottenham midfielder did a decent job of sheltering the defence, but showed little when Brazil needed a quick change of pace and betrayed his limitations when replaced by the more dynamic Elias
Leandro D. 6.5
A difficult game for the young Internacional prospect. Was always moving and looking to break free of the tenacious Bosnian marking, but occasionally lacked a killer edge when the ball arrived
Ronaldinho 5.0
An exquisite assist for Damiao was the highlight in an otherwise disappointing game for the veteran. Too often ponderous on the ball, and both his passing and dead ball delivery was a shadow of the R10 we expect to see
Neymar 6.0
Seemed unsure what role he was supposed to play in Menezes' XI, alternating between both wings and the centre without settling in any position. Still had plenty of time to show off the outrageous skill that has turned so many heads
• Substitutions
Ganso 6.0
Replaced the off-key Ronaldinho, but had little time or opportunity to show why he should be his successor at No. 10
Elías 6.0
Gave Brazil much more creativity and initiative after coming on for Sandro
Hulk 6.5
Came on with 25 minutes left, but it was his driven cross that led to the own goal which spared Brazil's blushes in a disappointing performance
Jonas N/A
A last-minute replacement for Neymar
A catastrophic misjudgement from the experienced keeper led to the Bosnian equaliser and came so close to costing Brazil victory. Redeemed himself somewhat later with a couple of accomplished stops
Marcelo 7.5
Finished well for the opening goal after judging to perfection a trademark burst into the box. Was impressive throughout, and always an attacking option for Brazil without totally sacrificing defensive duties
Thiago Silva 6.5
The Milan man appeared to be holding together the defence single-handedly at times, and it is an indication of his talent that he was able to do so for the most part with minimal fuss or worry
David Luiz 4.5
Luiz's pitiful pass led to the Bosnian equaliser, and that mistake set the tone for an uncertain, unimpressive performance from the Chelsea player
Daniel Alves 6.0
Began in the best possible fashion with a pinpoint pass to set up Marcelo, but it proved to be the best of a mediocre game from Dani. Well-controlled down the right by Rahimic with only sporadic glimpses of his offensive capability
Fernandinho 6.5
The axis around which the Brazil team turned for much of the game, he rarely missed a pass but was guilty of imposing a pedestrian pace from the midfield going forward
Hernanes 6.0
The Lazio man had the chance to make a big case for a regular spot in the Selecao, but he leaves Switzerland with mixed feelings. Moved well and got into some decent positions, but his approach play and finishing was deficient
Sandro 5.5
The Tottenham midfielder did a decent job of sheltering the defence, but showed little when Brazil needed a quick change of pace and betrayed his limitations when replaced by the more dynamic Elias
Leandro D. 6.5
A difficult game for the young Internacional prospect. Was always moving and looking to break free of the tenacious Bosnian marking, but occasionally lacked a killer edge when the ball arrived
Ronaldinho 5.0
An exquisite assist for Damiao was the highlight in an otherwise disappointing game for the veteran. Too often ponderous on the ball, and both his passing and dead ball delivery was a shadow of the R10 we expect to see
Neymar 6.0
Seemed unsure what role he was supposed to play in Menezes' XI, alternating between both wings and the centre without settling in any position. Still had plenty of time to show off the outrageous skill that has turned so many heads
• Substitutions
Ganso 6.0
Replaced the off-key Ronaldinho, but had little time or opportunity to show why he should be his successor at No. 10
Elías 6.0
Gave Brazil much more creativity and initiative after coming on for Sandro
Hulk 6.5
Came on with 25 minutes left, but it was his driven cross that led to the own goal which spared Brazil's blushes in a disappointing performance
Jonas N/A
A last-minute replacement for Neymar
-
Baudelaire
#799 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)
Pa to pokazuje kompleks niže vrijednosti. Nit su nama brazilski navijači zviždali, nit su nas gađali. Valjda što smo im nebitni, ne vidim drugi razlog.cindrlimindrli wrote:Sta je ovo, jest nas spuco nekakav napad finoce...nemoj baklje, nemoj zvizdat ronaldinju, fin je to momakMali_Vuk wrote:I ono zviždanje Ronaldinju je bilo bezveze. Ipak je čovjek fudbalska legenda. Ako on ne zaslužuje poštovanje onda ne znam ko jeste.
Svasta, k`o da je raja dosla gledati pozorisnu predstavu a ne fudbalsku utakmicu.
- Edin H.
#800 Re: BiH - Brazil 28.02.2012. (St Gallen)
A jest' ga vala poslo, proslu utakmicu za Rangers-e dobio crveni karton.Creasy wrote:Sasvim_Obican wrote:Zviždanje na himnu i bacanje upaljača na kakadua![]()
Ostalo![]()
I ne budite nezahvalni. Dobro smo igrali i pružili sjajnu predstavu
Slazem se.![]()
Samo bih dodao da Papcu treba pruziti podrsku.