FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Sabirni centar

#776 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Sabirni centar »

Država wrote:
Sabirni centar wrote:
Ratnih godina imadoh tu (ne)sreću da radim u tadašnjoj tvsa, i lično se uvjerih kako i koliko Senad profesionalno radi svoj novinarski posao. Svaka mu čast, velika je hrabrost i izazov pokrenuti vlastitu televiziju. Senči :thumbup:

A što se tebe tiče, sprČim i ja ovih tvojih 1686 koji su puni mržnje, ljubomore i svakojakih kompleksa :x
Đes' ba Senči, nisam te odmah prepoznao. Btw, ona tvoja televizija je skroz bzvz, jedino bih volio upoznati onu Nađu Karić. Ostalo ti je baš šega...
Jel' to Đazira razbacuje kašike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :sax:
Država

#777 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Država »

1.) Potpuno mi je bzvz kad gledateljicama u junu mjesecu neko na TV-u čestita 8. mart. Prvo sam bio zbunjen, a onda sam skontao da uz nedostatku materijala prikazuju reprize i to stalno,

2.) Koliko je Senad H. ozbiljan novinar najbolje govori njegov interview sa Sulejmanom Tihićem. Senad ga pita:"Šta se ovo dešava"?, a ovaj sa velikom političkom mudrošću odgovara "Da Bog sačuva"... :lol: Sastala se dva mahalaša pa samo rekla-kazala. Senad se nikada nije bavio istraživačkim novinarstvom i njega kao takvog ni ne treba smatrati novinarom nego jednim od megafona stranke SDA...

Eto...
Loba

#778 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Loba »

@Erzsebet
Vas bolan izbjeglica treba se odreći..vi ste bolan meni haman na istoj razini ko oni što su nas klali i ubijali '92.-'95.-te!
Država

#779 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Država »

Loba wrote:@Erzsebet
Vas bolan izbjeglica treba se odreći..vi ste bolan meni haman na istoj razini ko oni što su nas klali i ubijali '92.-'95.-te!
Jeli se ovo odnosi i na Dinu Merlina? :lol:
Erzsebet

#780 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Erzsebet »

Ja nisam izbjeglica, ali se takvih kao ti odričem odmah :).
Erzsebet

#781 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Erzsebet »

archi_a wrote:Erzsebet,reagovat cu na tvoje postove. Pises gluposti. I to kakve gluposti. Sto se tice uredjivanja vijesti,pisanja vijesti,zahtijeva sta uraditi i na kraju citanja sa promptera, Senad je radio i danas radi sve to. Kako znam?? Pa tako sto sam dugo bio dio tog tima. Necu ulaziti u raspravu kakav je Hadzifejzovic privatno, ali ovo na sta reagujem u tvojim postovima...... Kao sto rekoh pises gluposti.
Vidi se da je okupljao sve same mozgove kojima može manipulisati. Da te naučim: SVAKI SPIKER piše ono što čita. Nije logično da mu ja napišem nešto što on treba da pročita. Uređivanje vijesti je radio Kenan Ćerimagić, barem je on bio potpisan, a šta vjerovatno Senad sad radi je odabir tema, pisanje onoga što će pročitati i čitanje, baš kao što si ti i rekao. To i dalje ne znači da je ikad u životu napravio prilog, a ako si radio s njim, onda vrlo dobro znaš da taj čovjek nikad nije izašao na teren. Prema tome, on je spiker, a ne novinar, a njegova emisija je daleko od dnevnika, tj. samo ima ime "dnevnik", jer nešto što traje sto godina ne može biti dnevnik, pogotovo sa onim seljačkim upadicama "Suljo dragi, šta nam ovo rade", a Suljo odgovara "da Bog sačuva". Takav mentalitet je i srozao novinarstvo na grane gdje je Senad moralna, novinarska i ljudska vertikala, a ustvari običan plaćenik i paćenik, kompleksaš koji nigdje nije mogao opstati nego sam sa sobom, čovjek koji masno naplaćuje one smiješne intervjue gdje dovodi Dodika i slične njemu, te im postavlja kafanska pitanja.

Kad je već tako dobar novinar, zašto nije Dodika srozao u intervjuu, nego ga je pustio da ovaj priča šta hoće, a da ne govorim o liku koji izvadi pištolj nasred studija, i drugim seljačinama koje samo Senad može dovesti na teve.
Država

#782 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Država »

Erzsebet wrote:
archi_a wrote:Erzsebet,reagovat cu na tvoje postove. Pises gluposti. I to kakve gluposti. Sto se tice uredjivanja vijesti,pisanja vijesti,zahtijeva sta uraditi i na kraju citanja sa promptera, Senad je radio i danas radi sve to. Kako znam?? Pa tako sto sam dugo bio dio tog tima. Necu ulaziti u raspravu kakav je Hadzifejzovic privatno, ali ovo na sta reagujem u tvojim postovima...... Kao sto rekoh pises gluposti.
Vidi se da je okupljao sve same mozgove kojima može manipulisati. Da te naučim: SVAKI SPIKER piše ono što čita. Nije logično da mu ja napišem nešto što on treba da pročita. Uređivanje vijesti je radio Kenan Ćerimagić, barem je on bio potpisan, a šta vjerovatno Senad sad radi je odabir tema, pisanje onoga što će pročitati i čitanje, baš kao što si ti i rekao. To i dalje ne znači da je ikad u životu napravio prilog, a ako si radio s njim, onda vrlo dobro znaš da taj čovjek nikad nije izašao na teren. Prema tome, on je spiker, a ne novinar, a njegova emisija je daleko od dnevnika, tj. samo ima ime "dnevnik", jer nešto što traje sto godina ne može biti dnevnik, pogotovo sa onim seljačkim upadicama "Suljo dragi, šta nam ovo rade", a Suljo odgovara "da Bog sačuva". Takav mentalitet je i srozao novinarstvo na grane gdje je Senad moralna, novinarska i ljudska vertikala, a ustvari običan plaćenik i paćenik, kompleksaš koji nigdje nije mogao opstati nego sam sa sobom, čovjek koji masno naplaćuje one smiješne intervjue gdje dovodi Dodika i slične njemu, te im postavlja kafanska pitanja.

Kad je već tako dobar novinar, zašto nije Dodika srozao u intervjuu, nego ga je pustio da ovaj priča šta hoće, a da ne govorim o liku koji izvadi pištolj nasred studija, i drugim seljačinama koje samo Senad može dovesti na teve.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Loba

#783 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Loba »

Erzsebet wrote:
Zato što ne živim u toj dole rupi već odavno, nego negdje drugo, i zarađujem dovoljno da se ne moram nikad nikom naguziti, a pogotovo Dodiku i sličnima.
Meni nije jasno, već ako vam je Bosna rupa, šta koje majke tražite po ovim forumima, što dolazite ljetovati, ošišati se i nabaciti zube ovdje...Hajde sve to na stranu, ali odkud ti da se nađeš baš nama u "rupi" soliti pamet...Ko si ti da uopće dovodiš u pitanje ličnost Senada Hadžifejzovića...On je institucija.A ko i šta si ti?
Ne sviđa ti se kako radi svoj posao, pa boli te, sam si rekao da zarađuješ dovoljno...kupi si vlastitu televiziju. :roll:
Država

#784 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Država »

Loba wrote: Ko si ti da uopće dovodiš u pitanje ličnost Senada Hadžifejzovića...On je institucija.
Ne mogu da vjerujem... :lol: :lol: :lol:
zaluzinna

#785 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by zaluzinna »

Erzsebet wrote:

@Erzsebet

Nauči nešto i ti. Dakle - SVAKI SPIKER ČITA ONO ŠTO MU UREDNIK/CA NAPIŠE. :wink:
luckylaka

#786 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Erzsebet wrote:
Ovu dvojicu pod hitno poslati na lijecenje dok je za ranije,mozda imate sanse mada sumnjam .Mogu se prepoznati ovdje Bakir H.,Avdo A. :D
Erzsebet

#787 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Erzsebet »

luckylaka wrote:
Erzsebet wrote:
Ovu dvojicu pod hitno poslati na lijecenje dok je za ranije,mozda imate sanse mada sumnjam .Mogu se prepoznati ovdje Bakir H.,Avdo A. :D

Baš me zanima jesi li išta u 6.000 postova pametno napisao? Ja ne mislim ništa lijepo ni o ekipi sa FTV-a, iz milion razloga, ali džaba je tebi objašnjavati, tebi je Senad odličan jer napravi atmosferu sijela u studiju. Naravno, to je njegovo pravo, jer će se Bošnjaci vazda paliti na to, ali nije njegovo pravo da institucionalizira dnevnik TVSA, i TVBiH za koji je radio ranije, i koji je kasnije prisvojio, slaveći tobožnju 2000-tu emisiju.

Uživaj gledajući Senadove mahalske intervjue, ali kad s nekim raspravljaš, onda spremi argumente, a budući da o novinarstvu očigledno nemaš pojma, nećemo više ni pričati o ovome.
BHF_Manijak

#788 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHF_Manijak »

U kojoj struci radis i daj nam svoje zivotne uspjehe na vidjelo, moze i sekinrano pa na imageshack, nije problem! :oops:
Samo srat srat srat a nista konkretno reci, dobro, pronasli smo uzrok, daj nam sad rjesenje problema ili budi TI rjesenje, a ne svoju floskulu "nema hljeba u novinarstvu" nabacivati gdje stignes. Reci slobodno jasno i glasno, bez imalo stida, jebiga nisam uspio u novinarstvu, bio sam kar'na, nece te niko osuditi vjeruj mi. Imas primjere vrhunskih svjetskih novinara koji extra zivot zive sa novinarskim poslo, zasto nisi mogo biti jedan od njih??? Ne, vec si se kao povukao iz struke jer u njoj nema love, ima, samo sto je ti ocigledno nisi bio sposoban zaraditi jer nisi dovoljno kvalitetan radnik na tom poslu.
archi_a

#789 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

Erzsebet wrote:

Nemozes da vjerujes !!! Vidi sveznajuci.....
U Hayatu je Senad bio firma u firmi. Poseban odjel,posebno sve. Cerimagic je direktor vijesti Hayata a ne CD-a koji je emitovan subotom. Nikad se Cerimagic nije potpisivao kao urednik CD-a. Mogao je ici u odjavnoj spici samo kao dio CD tima. Tako je bilo i na TV1, Senad i njegov CD,firma u firmi. Nije istina da spiker,odnosno prezenter sam pise vijesti koje cita. To mozda u tv-u koji broji 4-5 ljudi u redakciji. Sve izmjene radi urednik. Ako pise vijesti koje cita, znaci da je i urednik. Obicno novinar koji uradi prilog,nakon montaze kuca do tri reda najave za prompter. Sve prolazi lektorski odjel i ubacuje se u najave za prompter.
Kako god. Nemoj me ti majke ti uciti, radije cu nenaucen ostati. :run:
Ne volis Senada ok,razumio sam. Reci: ne volim Senada,ne zelim da ga gledam. To je ok. Sto se tice njegove pozicije,nisi u pravu. Sve odluke je donosio i donosi on sam. Cemu rasprava uopste? Nemoj ulaziti u rasprave o kojima nemas provjerene informacije.
Evo da odgovorim na pitanje da li ja cijenim Senada?
Privatno mislim da je narcis i da je poprilican ters.
Kao covjeka koji radi ovaj posao koji radi mislim da je stamen i da se dovija na sve moguce nacine da se odrzi. I to mu sad-zasad ide od ruke. Da li je njegov CD klasican dnevnik, nije. On bjezi od klasicnog. Zelja mu je da od svega radi talk-show jer cijeni da je u tome buducnost. Sa svojim gostima razgovara na jedan lezeran nacin,nekad prepotentan, ceprka,pokusavajuci se igrati rijecima,opustiti ih i uhvatiti nespremne. Sve to odudara od skolskog primjera prezentera,novinara,voditelja ili urednika. Sama cinjenica da se vodi dijalog (ponekad i monolog) i donose odredjeni zakljucci moze stvoriti kod gledaoca reakciju, kako pozitivnu,tako i negativnu. Pravi novinar ne donosi zakljucke. Prikaze nefiltriranu vijest i ostavi gledaocu da sam donese zakljucak. Senad nije klasican novinar. On je showmen i uspjesno je brendirao samog sebe.
Imao je on dobrih intervjua. Znao je ubosti prave goste. Ustvari,ne postoji u BiH niko ko je u karijeri razgovarao sa vise imena od njega. Od predsjednika do siromaha sa ulice. Nekom se taj nacin svidja,nekome ne. I ja da se pitam, rekao bih mu da je doduu trebao opaliti punim preko labrnje,ali eto nije. Mozda bi i uradio da mu je urednik to naredio u komunikaciju (u uho). Ah da,nema urednika,on je sam sebi urednik. :wink:

Kao zakljucak,bez zelje za daljnom raspravom..........Pametnom je i išaret dovoljan...(ovo je bilo malo vise od išareta) :D
luckylaka

#790 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Ja nisam izbjeglica, ali se takvih kao ti odričem odmah :).[/quote]
Ovu dvojicu pod hitno poslati na lijecenje dok je za ranije,mozda imate sanse mada sumnjam .Mogu se prepoznati ovdje Bakir H.,Avdo A. :D[/quote]

Baš me zanima jesi li išta u 6.000 postova pametno napisao? Ja ne mislim ništa lijepo ni o ekipi sa FTV-a, iz milion razloga, ali džaba je tebi objašnjavati, tebi je Senad odličan jer napravi atmosferu sijela u studiju. Naravno, to je njegovo pravo, jer će se Bošnjaci vazda paliti na to, ali nije njegovo pravo da institucionalizira dnevnik TVSA, i TVBiH za koji je radio ranije, i koji je kasnije prisvojio, slaveći tobožnju 2000-tu emisiju.

Uživaj gledajući Senadove mahalske intervjue, ali kad s nekim raspravljaš, onda spremi argumente, a budući da o novinarstvu očigledno nemaš pojma, nećemo više ni pričati o ovome.[/quote]
Problem je sto ti ne mislis nego seres bezze.Eto mi Bosnjaci cemo i dalje da se palimo na Senada a vi tamo ugrozeni palite se na Ristu Dzoku i Smiljka Sagolja.Inace zakljucak plitak si za novinara ili ti je uzor A.A.
Država

#791 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Država »

luckylaka wrote:
Problem je sto ti ne mislis nego seres bezze.Eto mi Bosnjaci cemo i dalje da se palimo na Senada a vi tamo ugrozeni palite se na Ristu Dzoku i Smiljka Sagolja.Inace zakljucak plitak si za novinara ili ti je uzor A.A.
Znao sam. Čak i ovdje se poteže nacionalno pitanje. Izgleda da je najveća Senadova vrlina to što je Bošnjak (seljačić iz Sjenice). Svako ko tvrdi da je Senad novinar, i to još dobar novinar, taj nikada u životu nije dalje dobacio od ovih naših mahalskih medija. Ja ću za Senada reći kakav je novinar onog momenta kad taj čovjek počne da se bavi novinarstvom. Sve dok izigrava megafon SDA, nije i ne može biti novinar u profesionalnom smislu riječi... :bih:
Erzsebet

#792 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Erzsebet »

Archi_a, ja kao individua imam pravo reći šta mislim o Senadu, a sve ove stvari koje si ti iznio su poznate svima, uopšte ne moraš biti dio CD tima da bi ih znao. Kenan Ćerimagić je bio urednik informativnog programa na Hayatu, a sam je rekao (prilikom jednog predavanja dok sam još studirao, gostovao je na fakultetu) da on uređuje CD. Biće da je slagao, ako je tačno to što ti kažeš. Međutim, to nije toliko ni bitno, koliko je bitno reći da Senad i dalje nije novinar, jer jednostavno nikad nije nijedan prilog spremio, niti uopšte izašao na teren. Talk showi koje on radi su sve samo nisu novinarski. Onako se sjedi na kafi ili na pivi sa jaranima, a nikako se ne vodi intervju. Kao što si i sam rekao, čovjek je narcisoidan, pa prema tome ne može ni s kim raditi, osim sam sa sobom, zato i jeste firma u firmi svugdje.

Ništa to ja ne vidim kao problem jer se radi o privatnoj sferi, ali kao javnu ličnost ga imam pravo kritikovati i povraćati na njegovu pojavu. Kao što i Fahro Radončić objavljuje mrtvu djecu na naslovnicama, tako može i Senad uzimati pare od Dodika i sličnih, jer nema sankcija, te je sve to legalno. Ali u svijetu medija, ako ne kažemo šta mislimo o takvim nadri - veličinama, onda odosmo baš u kurac, jer nam oni postaju moralna i druga mjerila, a daleko su od toga.

Ne sporim ja njemu ni sve moguće veze koje ima kako bi doveo ljude u emisiju, od Angeline, do najvećeg prosjaka, kao što kažeš, ali kad već ima te mogućnosti, umjesto da ih iskoristi i napravi nešto od toga, on ljudima naplaćuje da bi ih intervjuisao, tj. promovisao. Ako si bio dio tima, ti vrlo dobro znaš da je to tačno, šta god sad ovdje napisao.

Kao što smo dobili Zvezde Granda, sapunice na Novoj TV i OBN-u i ostala govna, dobili smo tako i Senadov "dnevnik", koji je sve samo nije fer i objektivna emisija. A iako nisam sveznajući, reći ću ti i ovo: novinarstvo nije puko posmatranje, iako te možda Senad tako naučio, i novinar NE SMIJE ostati neutralan, jer ćeš inače doći u situaciju da si neutralan dok Karadžić ili Šešelj pričaju to što pričaju. Jebo takvo novinarstvo, to opet rade spikeri, a ne novinari.

BHF_Manijak, nije problem, na pp ću ti reći sve o svom radu. Samo ću ti ovdje javno reći da sam se novinarstvom bavio uglavnom volonterski, a i kao volonter, imam stotinjak veoma čitanih tekstova. Nakon studija sam radio privatno, a onda odselio iz zemlje. Da sam se bavio samo i isključivo novinarstvom, možda bih i uspio, a možda i ne, ali sigurno ne bih naplaćivao svoje intervjue. Imao sam priliku raditi i za jedan talk show, i nigdje nisam vidio da se to radi. Upravo zbog toga Senad i može dovesti bilo koga, jer radi promociju ljudi, a ne intervju koji bi razvalio čovjeka koji zaslužuje biti razvaljen. Pogledaj kako to radi Aco Stanković, kojem Senad nikad neće biti ni do koljena, bez obzira na svu infrastrukturu, pare i ostalu prateću SDA opremu koju ima iza leđa.

Senadov angažman poslije rata jednak je angažmanu svih ovih turbo - folk zaglupljivača, jer je upravo on jedan od ovih koji od naroda pravi ovce i nepopravljive glupane. Uloga medija je i da edukuje stanovništvo, a on radi upravo suprotno, jer mu se može i jer ima pogodno tlo za to. Njegova najveća dostignuća su to što je bošnjački novinar, što je izdao knjigu koja je običan stenogram (dakle ništa novo, samo prepisane riječi, to može i retardirana osoba objaviti), te što je uspio zaglupiti još nekoliko desetina hiljada ljudi. Zbog toga i serem po njemu, jer znam vrlo dobro šta to znači u svijetu medija i koiko je teško da se takve stvari isprave.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#793 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by plain vanilla »

sta znaci biti bosnjacki novinar? roditi se kao Bosnjak i baviti se novinarstvom? ili zivjeti/raditi jos uvijek na racun rata i udarati na emocije ljudima koji ga pamte i cijene iz tog perioda?

kad se sjetim njegovog intervjua s Dodikom ..dno dna
a da ne spominjem kampanju nakon izbora
luckylaka

#794 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

plain vanilla wrote:sta znaci biti bosnjacki novinar? roditi se kao Bosnjak i baviti se novinarstvom? ili zivjeti/raditi jos uvijek na racun rata i udarati na emocije ljudima koji ga pamte i cijene iz tog perioda?

To je izgleda jedini intervju koji se pogledao i na osnovu toga zakljucujes kako je Senad ,,dno,,Inace ovom gore,,propalom ,,novinarcicu izgleda da je bas jedini problem sto je Senad tzv.,,Bosnjacki,,movinar .Da je u pitanju Nenad,Milorad ili neki treci vjerovatno bi po njegovom ubjedjenju bio najbolji u svojoj bransi.Ovako jebe ga sto je,,Bosnjacki,,
Erzsebet

#795 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Erzsebet »

luckylaka wrote:
plain vanilla wrote:sta znaci biti bosnjacki novinar? roditi se kao Bosnjak i baviti se novinarstvom? ili zivjeti/raditi jos uvijek na racun rata i udarati na emocije ljudima koji ga pamte i cijene iz tog perioda?

To je izgleda jedini intervju koji se pogledao i na osnovu toga zakljucujes kako je Senad ,,dno,,Inace ovom gore,,propalom ,,novinarcicu izgleda da je bas jedini problem sto je Senad tzv.,,Bosnjacki,,movinar .Da je u pitanju Nenad,Milorad ili neki treci vjerovatno bi po njegovom ubjedjenju bio najbolji u svojoj bransi.Ovako jebe ga sto je,,Bosnjacki,,
Jah... sreća pa ti nisi propao, s takvom pameću daj Bože da se ičim baviš osim fizičkim poslovima. Bošnjački novinar u ovom kontekstu, kako je objasnio kolega iznad, znači "živjeti na račun rata i udarati na emocije Bošnjacima", jer je to jedino što Senad više i može da radi. Svaki njegov intervju je bio očajan, eto navešću ti primjer i sa Ušanovićem, ili onaj s likom koji je izvadio pištolj. Pa šta ti više od toga treba?

I da... btw, imam i ja "bošnjačko" ime i prezime, samo što ne dopuštam da budem svrstani debil kao većina mojih sunarodnika. Ja sam iz te priče davno izašao, tako da je meni Senad i Nenad jedno te isto.
plain vanilla

#796 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by plain vanilla »

luckylaka wrote:

sta znaci biti bosnjacki novinar? to mi jos niko nije objasnio

rekla sam za intervju da je dno jer i jeste

a Senad kojeg je narod zavolio u ratu jer je zajedno s nama prezivljavao ratne strahote jos uvijek priziva te strahote..
Sabirni centar

#797 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Sabirni centar »

plain vanilla wrote:
luckylaka wrote:

a Senad kojeg je narod zavolio u ratu jer je zajedno s nama prezivljavao ratne strahote jos uvijek priziva te strahote..
Jah, strahote o kojima ti govoriš još uvijek su naša svakodnevnica :(
http://www.klix.ba/vijesti/bih/karadzic ... /120628068
luckylaka

#798 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

plain vanilla wrote:
luckylaka wrote:

Senad samo opominje na strahote koje su se desile a koje bi neki rado preko noci izbrisali.A da ih Senad priziva zvuci mi maloumno.Covjek koji je prosao sve i svasta da priziva ponovo belaj :-) :-)
luckylaka

#799 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Erzsebet wrote:
luckylaka wrote:

Jah... sreća pa ti nisi propao, s takvom pameću daj Bože da se ičim baviš osim fizičkim poslovima. Bošnjački novinar u ovom kontekstu, kako je objasnio kolega iznad, znači "živjeti na račun rata i udarati na emocije Bošnjacima", jer je to jedino što Senad više i može da radi. Svaki njegov intervju je bio očajan, eto navešću ti primjer i sa Ušanovićem, ili onaj s likom koji je izvadio pištolj. Pa šta ti više od toga treba?

I da... btw, imam i ja "bošnjačko" ime i prezime, samo što ne dopuštam da budem svrstani debil kao većina mojih sunarodnika. Ja sam iz te priče davno izašao, tako da je meni Senad i Nenad jedno te isto.
Vidim i ti sa tvojom pamecu najdalje sto si dogurao jeste sa-x forum .Ugledni propali novinar ne silazi sa sa-x.Mozes zamisliti Senada na forumu :lol: :lol: Kanal majstore to je ono sto ceka propala novinara.A moj posao. :lol: :lol: Radio bi se ti mijenjao za posao sa mnom ali o tome mozes samo sanjati .Budi pozdravljen i lopatu u ruke.P.S.Naporan si za citati pa cu ta na,,ignore,,
plain vanilla

#800 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by plain vanilla »

Sabirni centar wrote:
plain vanilla wrote:

Jah, strahote o kojima ti govoriš još uvijek su naša svakodnevnica :(
http://www.klix.ba/vijesti/bih/karadzic ... /120628068
zasto je onda ljubio guzicu Dodiku?
Locked