CaCO3 wrote:iz zadnjeg reda sve je posmatrao operativac NVZ od 3 metra i 320 kila![]()
Nova stranka NVZ
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#776 Re: Nova stranka NVZ
- amrica
#777 Re: Nova stranka NVZ
Alfons Kauders wrote:
ovaj k'o krivousti, samo nema kriva usta
-
popajic
#778 Re: Nova stranka NVZ
Zar kod nas ne ide gradacija - dobar , bolji , najbolji + dobar u P. M.Alfons Kauders wrote:Nenadjebivi Vodja... nema daljeGandalf wrote:briljantni vođa ili veliki nasljednik - nema više zajebancije kod ovih KIM-ova - ovaj je i briljantan, hem velik![]()
- Alfons Kauders
#779 Re: Nova stranka NVZ
Samo sto je Sellers u ovom filmu imao vise uloga nego krivousti u cijelom zivotu.amrica wrote:Alfons Kauders wrote:
ovaj k'o krivousti, samo nema kriva usta
- Alfons Kauders
#780 Re: Nova stranka NVZ
Necemo jbg ko Ingsoc izmisljati novi jezik...popajic wrote:Zar kod nas ne ide gradacija - dobar , bolji , najbolji + dobar u P. M.Alfons Kauders wrote:Nenadjebivi Vodja... nema daljeGandalf wrote:briljantni vođa ili veliki nasljednik - nema više zajebancije kod ovih KIM-ova - ovaj je i briljantan, hem velik![]()
- Bosnolog
#781 Re: Nova stranka NVZ
Ovo novogodisnje iznenadenje od deda mraza,.....zoom66 wrote:uskoro priopcenje komisije za pomilovanje - stay tuned
![]()
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#782 Re: Nova stranka NVZ
Bosnolog wrote:Ovo novogodisnje iznenadenje za ozaloscene clanove i simpatizere NVZ-a od deda mraza,.....zoom66 wrote:uskoro priopcenje komisije za pomilovanje - stay tuned
![]()
![]()
NVZ uopšte ne zanima šta se dešava u susjedstvu,mogu da se miluju,čupaju,ljube....šta god hoće,njihov
osnovni problem u životu je činjenica da im je NVZ komšija!
Najnovije fotografije sa puta "Obdarenog Vođe" bratskoj SK!

I pored ogromne tuge i žalosti,juče je održana vojna parada u čast "Obdarenog Vođe"!

"Obdareni Vođa" nije imao srca a da se poslije ne upozna lično sa svim učesnicama parade!
Nesumljivo je da će posjeta "Obdarenog Vođe" ostaviti duboke tragove u bratskoj SK!

Kraj posjete "Obdarenog Vođe" samo je katalizirao ionako neizmjernu tugu i bol!
-
popajic
#783 Re: Nova stranka NVZ
Ama, citaj sta nam Uzviseni veli - POMILOVANJE , haloPostao/la prljavi Hare dana 30 dec 2011, 19:13
Bosnolog je napisao/la:
zoom66 je napisao/la:
uskoro priopcenje komisije za pomilovanje - stay tuned
Ovo novogodisnje iznenadenje za ozaloscene clanove i simpatizere NVZ-a od deda mraza,.....
NVZ uopšte ne zanima šta se dešava u susjedstvu,mogu da se miluju,čupaju,ljube....šta god hoće...
Eto nama Obdarenog prije vakta...sigurno nosi paketice pune teskog naoruzanja sto je maz.. ovaj , dobio od Briljantnog nam kosookog kolege diktatora
( ovu primopredaju novogodisnjih paketica moramo obaviti u najvecoj tajosti - nije cool da prekrsimo bojkot N.Y koje je naredio el grande Muki Rolex
- prljavi Hare
#784 Re: Nova stranka NVZ
Shvatio sam ja ovo za pomilovanje "Obdarenog Vođe" ali u principu ne komentarišem rad moderacije,a kada se
"Obdareni V." vrati nadam se da će se posvetiti našem članstvu a ne raspravljati se na temi o onom Samiru,
Vedranu,Zlatku... ,kako li se već zove.
Ovo je velikodušan gest,sreća Vođina pa nije Arzija admin!
P.S.Zoomke,bolji izraz od pomilovanja je abolicija,znam da nije potpuno isti termin,ali sam siguran da će
izraz "pomilovanje" Vođu asocirati na tužne i aktivne dane provedene u Pjongjangu!
"Obdareni V." vrati nadam se da će se posvetiti našem članstvu a ne raspravljati se na temi o onom Samiru,
Vedranu,Zlatku... ,kako li se već zove.
P.S.Zoomke,bolji izraz od pomilovanja je abolicija,znam da nije potpuno isti termin,ali sam siguran da će
izraz "pomilovanje" Vođu asocirati na tužne i aktivne dane provedene u Pjongjangu!
- prljavi Hare
#785 Re: Nova stranka NVZ
Bilo kako bilo,najvažnije je da se Vođa vrati,najteže je bez glave!zoom66 wrote:pomilovanje je moderni izraz, tako mi bote drugovjenchanog.prljavi Hare wrote:Shvatio sam ja ovo za pomilovanje "Obdarenog Vođe" ali u principu ne komentarišem rad moderacije,a kada se
Vedranu,Zlatku... ,kako li se već zove.Ovo je velikodušan gest,sreća Vođina pa nije Arzija admin!
![]()
- Bosnolog
#786 Re: Nova stranka NVZ
NVZ-a bez glave je nazamisliva u novogodisnjoj noci,drzavni budzet nije usvojen,situacija je delikatna a nadolazeca nova godina ce biti sve delikatnija,treba sa svim tim izazovima izaci na kraj a sljedbenici i sljedbenice ozalosceni zbog obezglavljene NVZ patije,...prljavi Hare wrote:
Bilo kako bilo,najvažnije je da se Vođa vrati,najteže je bez glave!
Nadam se da ce aboliciono pomilovanje biti u paketu sa njegovim neistomisljenikom i sukaznjenikom,jer je Deda Mraz merhametli darezljive ruke na isteku stare godine kada se mogu ocekivati kao oblik poklona i abolicionih pomilovanja..
- prljavi Hare
#787 Re: Nova stranka NVZ
Bosnolog,moraš biti malo određeniji sa terminom "neistomišljenik",mi u NVZ-u imamo toliko neprijatelja iBosnolog wrote:NVZ-a bez glave je nazamisliva u novogodisnjoj noci,drzavni budzet nije usvojen,situacija je delikatna a nadolazeca nova godina ce biti sve delikatnija,treba sa svim tim izazovima izaci na kraj a sljedbenici i sljedbenice ozalosceni zbog obezglavljene NVZ patije,...prljavi Hare wrote:
Nadam se da ce aboliciono pomilovanje biti u paketu sa njegovim neistomisljenikom i sukaznjenikom,jer je Deda Mraz merhametli darezljive ruke na isteku stare godine kada se mogu ocekivati kao oblik poklona i abolicionih pomilovanja..
neistomišljenika da nema administracije koja to može upratiti!
-
popajic
#788 Re: Nova stranka NVZ
For your eyes only@zoom66
skandalozni pokushaj puchiste hareta razotkriven. u narednom specijalu 66 minuta nash popaj popajic razotkriva brutalni atak na obdarenog vodju - stay tuned
Mi sa licemjerjem i diktaturom idemo direktno u cjevanicu i ostale kosti za manje od 66 sekundi
- Bosnolog
#789 Re: Nova stranka NVZ
prljavi Hare wrote:Bosnolog,moraš biti malo određeniji sa terminom "neistomišljenik",mi u NVZ-u imamo toliko neprijatelja iBosnolog wrote:NVZ-a bez glave je nazamisliva u novogodisnjoj noci,drzavni budzet nije usvojen,situacija je delikatna a nadolazeca nova godina ce biti sve delikatnija,treba sa svim tim izazovima izaci na kraj a sljedbenici i sljedbenice ozalosceni zbog obezglavljene NVZ patije,...prljavi Hare wrote:
neistomišljenika da nema administracije koja to može upratiti!
Slazem se sa tvojom konstatacijom,...
Mislio sam na onog zbog kojeg je glava NVZ-a otisao na sluzbeni put u SK na 30 dana,Bilo bi lijepo da ih aboliciono pomiluje u paketu i da se vrati do kraja godine u svoj stab,Clanovi i blize rukovodstvo NVZ-a s nestrpljenjem ocekuje izvjestaj o sluzbenoj posjeti i poklonima koje nosi glavni voda NVZ-a iz iznenadne posjete prijatelljskoj i saveznickoj SK,....
- kukuruz_kokicar
#790 Re: Nova stranka NVZ
Dosta je i te administracije i njihovog terora! Sloboda za druga gosn. Madnera!
Posjetite najbolji portal: www.nece.se-NVZ-nikom-prilagodjavat.ba
Posjetite najbolji portal: www.nece.se-NVZ-nikom-prilagodjavat.ba
- amrica
#791 Re: Nova stranka NVZ
CaCO3 wrote:iz zadnjeg reda sve je posmatrao operativac NVZ od 3 metra i 320 kila![]()
coj'k (i po
http://www.sarajevo-x.com/svijet/globus ... /111230105
- prljavi Hare
#792 Re: Nova stranka NVZ
amrica wrote:CaCO3 wrote:iz zadnjeg reda sve je posmatrao operativac NVZ od 3 metra i 320 kila![]()
coj'k (i po) dos'o iz nba
http://www.sarajevo-x.com/svijet/globus ... /111230105
Otkuda dilema?

Nisam mislio na afroameričkog košarkaša!
-
udrch
#793 Re: Nova stranka NVZ
Ima li neko info jeli se vođa vratio i da li je definitivno pomilovan..gdje je doček?
-
popajic
#794 Re: Nova stranka NVZ
Svim NVZ- ovcima zelim bogato naoruzanu 2012- u 
- prljavi Hare
#795 Re: Nova stranka NVZ
SAOPŠTENJE KRIZNOG ŠTABA NVZ-A-ČESTITKA!

Svim članovima i simpatizerima želimo da u novoj godini kao prvo
satremo sa zemljom prvo susjede a onda da se našim tenkovskim armijama
ne vidi kraj čim se radijacija naših atomskih udara malo raziđe u havu!

U OČEKIVANJU POVRATKA "OBDARENOG VOĐE"...ŽIVJELI!I DEJSTVOVALI BEZ MILOSTI!

Svim članovima i simpatizerima želimo da u novoj godini kao prvo
satremo sa zemljom prvo susjede a onda da se našim tenkovskim armijama
ne vidi kraj čim se radijacija naših atomskih udara malo raziđe u havu!

U OČEKIVANJU POVRATKA "OBDARENOG VOĐE"...ŽIVJELI!I DEJSTVOVALI BEZ MILOSTI!
- amrica
#796 Re: Nova stranka NVZ
pozdrav vodji u suzanjstvu
proci ce i to
ide nova godina, mraz po staklu sara, komsiji ce crknut' krava
proci ce i to
ide nova godina, mraz po staklu sara, komsiji ce crknut' krava
- quasar
#797 Re: Nova stranka NVZ
Posto sam bio zaduzen za obiljezavanje Nove godine na frontu, bio je organizovan i prigodan vatromet.
Samo da se zna, nismo mi prvi poceli. Napadnuti smo petardama i prskalicama, i normalno da smo legitimno uzvratili.

Samo da se zna, nismo mi prvi poceli. Napadnuti smo petardama i prskalicama, i normalno da smo legitimno uzvratili.

- prljavi Hare
#798 Re: Nova stranka NVZ
Pa šta ste drugo mogli?Zna se "Pravilo Službe",bilo kakav drugačiji odgovor bio bi smatran znakom slabosti!quasar wrote:Posto sam bio zaduzen za obiljezavanje Nove godine na frontu, bio je organizovan i prigodan vatromet.
- prljavi Hare
#799 Re: Nova stranka NVZ
Uđosmo i u novu godinu bez našeg Vođe i ideje vodilje naše borbe!
Iako se krizni štab NVZ-a trudi da
svim svojim naporima nadoknadi taj gubitak,misija izgleda neizvodiva.Da nam se ne bi desila slična tragična
sudbina kao bratskom narodu SK,pri čemu niko ne sumnja u kvalitet i veličinu "Briljantnog Vođe",predlažem
da kloniramo "Obdarenog Vođu" u bar 50 primjeraka!
svim svojim naporima nadoknadi taj gubitak,misija izgleda neizvodiva.Da nam se ne bi desila slična tragična
sudbina kao bratskom narodu SK,pri čemu niko ne sumnja u kvalitet i veličinu "Briljantnog Vođe",predlažem
da kloniramo "Obdarenog Vođu" u bar 50 primjeraka!
- quasar
#800 Re: Nova stranka NVZ
iskoristio bih priliku da MTS (materijalno tehničkim sredstvima) i ljudstvu, čestitam Novu godinu i poželim što više kilometara napredovanja, dovoljno municije i zarobljenika, tako da se pamti po dobrom.
Živjeli drugovi i drugarice, a Veliki Obdareni Vođa nas gleda i nemojte da ga razočaramo!
Živjeli drugovi i drugarice, a Veliki Obdareni Vođa nas gleda i nemojte da ga razočaramo!