SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Mikado

#776 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Mikado »

BHF_Manijak

#777 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by BHF_Manijak »

I onda dodje par pametnjakvoica da te ubjede kako su to u biti miroljubive zivotinje(psi jesu sigurno, ali ove podivljale lutalice ne!) koje se samo igraju, hajd ne baljezgajte zivi bili!!!
r_faruk

#778 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by r_faruk »

kako kazu ovi idioti "to se oni samo igraju, vidi kako mase repom".............. uspavat.........
nihil_

#779 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by nihil_ »

Mikado wrote:
Par pasa koji laju jesu nezgodni al vala ispade da su je preklali kolka je frka.
muniza

#780 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by muniza »

nihil_ wrote:
Mikado wrote:
Par pasa koji laju jesu nezgodni al vala ispade da su je preklali kolka je frka.
Pa da se iz "lijevog ugla" nije pojavio komšija psi sigurno ne bi stali na onome...
Last edited by muniza on 08/01/2012 23:11, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#781 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Velkoski »

Usudila se da hoda preko njihove teritorije i trosila njihov zrak, sram je bilo !!! :x
capitano10

#782 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by capitano10 »

Kad nekog unakaze, onda će biti frka. ;-)
nihil_

#783 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by nihil_ »

muniza wrote:
nihil_ wrote:
Mikado wrote:
Pa da se iz "lijevog ugla" nije pojavio komšija psi sigurno ne bi stali na onome...
Da su je htejli ujesti nebi pomoglo ni sto komsija.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#784 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Chmoljo »

da... nova stavka u KZ- ujedanje s predumišljajem... :-)
nihil_

#785 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by nihil_ »

Ma hej, ne branim pse al vala se pretjeruje. Ko da je masakr napravljen.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#786 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Chmoljo »

ja znam da meni ne bi u ovoj situaciji bilo nimalo ugodno, a ne žensku. da se čovjek dovodi da ovisi od dobre volje hajvana - hvala, ali neka hvala.
kokuz_sa

#787 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by kokuz_sa »

nihil_ wrote:Ma hej, ne branim pse al vala se pretjeruje. Ko da je masakr napravljen.
a da tebe ovako okruzi 5-6 grmalja od 2 metra sa palicama i bokserima i da te podju zajebavat onda bi drugu pricu pricao..

zbog takvih kao ti koji cekaju da kerovi nekog usmrte imamo ovakvu situaciju kao sada da jadna djevojka je sok prezivjela,i ima traumu od lutalica za cijeli zivot
Cholina_Lokica

#788 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Cholina_Lokica »

Jel' oFaj sto je snim'o voajerski :D pitao ovu zeMski smijel' je 'vako objavit javno svuda? :mrgreen:
nihil_

#789 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by nihil_ »

kokuz_sa wrote:
nihil_ wrote:Ma hej, ne branim pse al vala se pretjeruje. Ko da je masakr napravljen.
a da tebe ovako okruzi 5-6 grmalja od 2 metra sa palicama i bokserima i da te podju zajebavat onda bi drugu pricu pricao..

zbog takvih kao ti koji cekaju da kerovi nekog usmrte imamo ovakvu situaciju kao sada da jadna djevojka je sok prezivjela,i ima traumu od lutalica za cijeli zivot
Ma nidje veze poredjenje.

Ja u ovoj situaciji da sam bio sigurno bi martinka sjevnula, vjerovatno bi me i ujeli onda.

Al nebitno to, ja samo mislim da se malo pretjeruje s hajkom. Dobija se samo kontra efekat.
poznanik

#790 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by poznanik »

BHF_Manijak wrote:I onda dodje par pametnjakvoica da te ubjede kako su to u biti miroljubive zivotinje(psi jesu sigurno, ali ove podivljale lutalice ne!) koje se samo igraju, hajd ne baljezgajte zivi bili!!!
Ne, ovog agresivnog psa koji je trčeći ugrozio pješaka odmah treba pronaći i eutanazirati, ne samo njega, već i još jednog manjeg psa, koji je takođe agresivno nastupio prema pješaku. Ostali psi su lajali na ove prve pse, i nisu predstavljali stvarnu opasnost, međutim, bili su pridruženi u napadu i oni bi morali biti autanazirani, tu nikakve rasprave nema. Za pronalaženje i eutanaziju ovog čopora odgovorna je Veteriraska inspekcija Kantona Sarajevo.

Međutim, na sarajevskim ulicama ima još mnogo drugih napuštenih i pasa lutalica koji nisu ovako agresivni, naprotiv - koji se izuzetno preplašeni i prijateljski raspoloženi prema čovjeku. Kao i inače, ni kod pasa lutalica ne smije biti generalizacije, monstruozno je koristiti izolovane slučajeve napada agresivnih pasa, i koristiti ih kao izgovor za masovnu eutanaziju ostalih.

Inače, jako je zanimljivo kako je snimatelj znao trenutak u kojem će psi napsti prolaznicu :-) Stekao sam utisak da su ovi psi iz čopora činili slinu agresiju i prema drugim prolaznicima, što je snimatelj uočio, i pustio i ovu prolaznicu da je psi napadnu, koristeći je, dovodeći u opasnost njen život, samo da bi snimio video. :-? Zar je nije mogao upozoriti s prozora, zar nije mogao pozvati policiju i veterinarsku stanicu, zar je toliko beskrupulozan, zar je toliki monstrum da je dozvolio napad ovih pasa... :shock: :x
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#791 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Velkoski »

poznanik wrote:
Ne, ovog agresivnog psa koji je trčeći ugrozio pješaka
Nemojte citati dalje :lol: :lol:
Cyrax

#792 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Cyrax »

nihil_ wrote:
kokuz_sa wrote:

Ja u ovoj situaciji da sam bio sigurno bi martinka sjevnula, vjerovatno bi me i ujeli onda.

Al nebitno to, ja samo mislim da se malo pretjeruje s hajkom. Dobija se samo kontra efekat.
Sto je nidje veze? Ja mislim da je tvoj komentar nidje sa ikakvom vezom na dunjaluku ali probaj nam objasniti ako mozes.
Mr. Brightside

#793 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Mr. Brightside »

0:25 do 0:30.... :shock: :roll:
Cyrax

#794 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Cyrax »

leet wrote:
poznanik wrote:
Ne, ovog agresivnog psa koji je trčeći ugrozio pješaka
Zar ima neko da ce citati :-) :lol:
nihil_

#795 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by nihil_ »

Cyrax wrote:
nihil_ wrote:
kokuz_sa wrote:

Sto je nidje veze? Ja mislim da je tvoj komentar nidje sa ikakvom vezom na dunjaluku ali probaj nam objasniti ako mozes.
Pa zato jer ne mozes porediti grmalje sa palicama i pse zar ne? Il' mozes a ja sam glup pa ne kontam?
Cyrax

#796 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Cyrax »

nihil_ wrote:
Pa zato jer ne mozes porediti grmalje sa palicama i pse zar ne? Il' mozes a ja sam glup pa ne kontam?
Ne bih da te uvrijedim pa cemo ostati na ovome.
nihil_

#797 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by nihil_ »

Mr. Brightside wrote:glup si :roll:
Djesi poklopce, nisi mi se odavni priljepio :lol: :lol: :lol:

Fkt cyrax, ne mozes porediti ljude i pse jer su to pa ljudi i psi. Pas djeluje instiktivno, grmalji s palicama ne djeluju, ne ponasaju se ko psi, nemaju iste motive, jednostavno ne mozes.
muniza

#798 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by muniza »

nihil_ wrote:
muniza wrote:
Da su je htejli ujesti nebi pomoglo ni sto komsija.
Pa to onda baš i ne ide psima i njihovim braniteljima u prilog...
poznanik

#799 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by poznanik »

Cyrax wrote:
leet wrote:
poznanik wrote: Ne, ovog agresivnog psa koji je trčeći ugrozio pješaka
Zar ima neko da ce citati :-) :lol:
Hajde, vratite se obojica Super Mariu, još uvijek ste na drugom nivou :D
Cyrax

#800 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Cyrax »

poznanik wrote: Hajde, vratite se obojica Super Mariu, još uvijek ste na drugom nivou :D
Image
Locked