SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
- Mikado
- BHF_Manijak
#777 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
I onda dodje par pametnjakvoica da te ubjede kako su to u biti miroljubive zivotinje(psi jesu sigurno, ali ove podivljale lutalice ne!) koje se samo igraju, hajd ne baljezgajte zivi bili!!!
-
r_faruk
#778 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
kako kazu ovi idioti "to se oni samo igraju, vidi kako mase repom".............. uspavat.........
-
nihil_
#779 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Par pasa koji laju jesu nezgodni al vala ispade da su je preklali kolka je frka.Mikado wrote:
-
muniza
#780 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Pa da se iz "lijevog ugla" nije pojavio komšija psi sigurno ne bi stali na onome...nihil_ wrote:Par pasa koji laju jesu nezgodni al vala ispade da su je preklali kolka je frka.Mikado wrote:
Last edited by muniza on 08/01/2012 23:11, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#781 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Usudila se da hoda preko njihove teritorije i trosila njihov zrak, sram je bilo !!! 
- capitano10
#782 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Kad nekog unakaze, onda će biti frka. 
-
nihil_
#783 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Da su je htejli ujesti nebi pomoglo ni sto komsija.muniza wrote:Pa da se iz "lijevog ugla" nije pojavio komšija psi sigurno ne bi stali na onome...nihil_ wrote:Par pasa koji laju jesu nezgodni al vala ispade da su je preklali kolka je frka.Mikado wrote:
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#784 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
da... nova stavka u KZ- ujedanje s predumišljajem... 
-
nihil_
#785 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ma hej, ne branim pse al vala se pretjeruje. Ko da je masakr napravljen.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#786 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ja znam da meni ne bi u ovoj situaciji bilo nimalo ugodno, a ne žensku. da se čovjek dovodi da ovisi od dobre volje hajvana - hvala, ali neka hvala.
- kokuz_sa
#787 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
a da tebe ovako okruzi 5-6 grmalja od 2 metra sa palicama i bokserima i da te podju zajebavat onda bi drugu pricu pricao..nihil_ wrote:Ma hej, ne branim pse al vala se pretjeruje. Ko da je masakr napravljen.
zbog takvih kao ti koji cekaju da kerovi nekog usmrte imamo ovakvu situaciju kao sada da jadna djevojka je sok prezivjela,i ima traumu od lutalica za cijeli zivot
- Cholina_Lokica
#788 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Jel' oFaj sto je snim'o voajerski
pitao ovu zeMski smijel' je 'vako objavit javno svuda? 
-
nihil_
#789 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ma nidje veze poredjenje.kokuz_sa wrote:a da tebe ovako okruzi 5-6 grmalja od 2 metra sa palicama i bokserima i da te podju zajebavat onda bi drugu pricu pricao..nihil_ wrote:Ma hej, ne branim pse al vala se pretjeruje. Ko da je masakr napravljen.
zbog takvih kao ti koji cekaju da kerovi nekog usmrte imamo ovakvu situaciju kao sada da jadna djevojka je sok prezivjela,i ima traumu od lutalica za cijeli zivot
Ja u ovoj situaciji da sam bio sigurno bi martinka sjevnula, vjerovatno bi me i ujeli onda.
Al nebitno to, ja samo mislim da se malo pretjeruje s hajkom. Dobija se samo kontra efekat.
- poznanik
#790 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ne, ovog agresivnog psa koji je trčeći ugrozio pješaka odmah treba pronaći i eutanazirati, ne samo njega, već i još jednog manjeg psa, koji je takođe agresivno nastupio prema pješaku. Ostali psi su lajali na ove prve pse, i nisu predstavljali stvarnu opasnost, međutim, bili su pridruženi u napadu i oni bi morali biti autanazirani, tu nikakve rasprave nema. Za pronalaženje i eutanaziju ovog čopora odgovorna je Veteriraska inspekcija Kantona Sarajevo.BHF_Manijak wrote:I onda dodje par pametnjakvoica da te ubjede kako su to u biti miroljubive zivotinje(psi jesu sigurno, ali ove podivljale lutalice ne!) koje se samo igraju, hajd ne baljezgajte zivi bili!!!
Međutim, na sarajevskim ulicama ima još mnogo drugih napuštenih i pasa lutalica koji nisu ovako agresivni, naprotiv - koji se izuzetno preplašeni i prijateljski raspoloženi prema čovjeku. Kao i inače, ni kod pasa lutalica ne smije biti generalizacije, monstruozno je koristiti izolovane slučajeve napada agresivnih pasa, i koristiti ih kao izgovor za masovnu eutanaziju ostalih.
Inače, jako je zanimljivo kako je snimatelj znao trenutak u kojem će psi napsti prolaznicu
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#791 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Nemojte citati daljepoznanik wrote:
Ne, ovog agresivnog psa koji je trčeći ugrozio pješaka
- Cyrax
#792 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Sto je nidje veze? Ja mislim da je tvoj komentar nidje sa ikakvom vezom na dunjaluku ali probaj nam objasniti ako mozes.nihil_ wrote:Ma nidje veze poredjenje.kokuz_sa wrote:a da tebe ovako okruzi 5-6 grmalja od 2 metra sa palicama i bokserima i da te podju zajebavat onda bi drugu pricu pricao..nihil_ wrote:Ma hej, ne branim pse al vala se pretjeruje. Ko da je masakr napravljen.
Ja u ovoj situaciji da sam bio sigurno bi martinka sjevnula, vjerovatno bi me i ujeli onda.
Al nebitno to, ja samo mislim da se malo pretjeruje s hajkom. Dobija se samo kontra efekat.
-
Mr. Brightside
#793 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
0:25 do 0:30....

- Cyrax
#794 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Zar ima neko da ce citatileet wrote:Nemojte citati daljepoznanik wrote:
Ne, ovog agresivnog psa koji je trčeći ugrozio pješaka![]()
-
nihil_
#795 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Pa zato jer ne mozes porediti grmalje sa palicama i pse zar ne? Il' mozes a ja sam glup pa ne kontam?Cyrax wrote:Sto je nidje veze? Ja mislim da je tvoj komentar nidje sa ikakvom vezom na dunjaluku ali probaj nam objasniti ako mozes.nihil_ wrote:Ma nidje veze poredjenje.kokuz_sa wrote:
a da tebe ovako okruzi 5-6 grmalja od 2 metra sa palicama i bokserima i da te podju zajebavat onda bi drugu pricu pricao..
- Cyrax
#796 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ne bih da te uvrijedim pa cemo ostati na ovome.nihil_ wrote:
Pa zato jer ne mozes porediti grmalje sa palicama i pse zar ne? Il' mozes a ja sam glup pa ne kontam?
-
nihil_
#797 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Djesi poklopce, nisi mi se odavni priljepioMr. Brightside wrote:glup si
Fkt cyrax, ne mozes porediti ljude i pse jer su to pa ljudi i psi. Pas djeluje instiktivno, grmalji s palicama ne djeluju, ne ponasaju se ko psi, nemaju iste motive, jednostavno ne mozes.
-
muniza
#798 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Pa to onda baš i ne ide psima i njihovim braniteljima u prilog...nihil_ wrote:Da su je htejli ujesti nebi pomoglo ni sto komsija.muniza wrote:
Pa da se iz "lijevog ugla" nije pojavio komšija psi sigurno ne bi stali na onome...
- poznanik
#799 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Hajde, vratite se obojica Super Mariu, još uvijek ste na drugom nivouCyrax wrote:Zar ima neko da ce citatileet wrote:Nemojte citati daljepoznanik wrote: Ne, ovog agresivnog psa koji je trčeći ugrozio pješaka![]()
![]()
- Cyrax
#800 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
poznanik wrote: Hajde, vratite se obojica Super Mariu, još uvijek ste na drugom nivou