Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sheilak wrote:Je li i on osjetio redukcije ili je za njega bilo vode?
njemu dupe peru drugi, kad poželi. i to onim evianom skupim, jedno poljeva,drugo pere, a treće suši. ima tim samo za toga što hoda s njim. ne zavisi on od naše vode jadna ne bila.
Ma ja sam njega uzela samo kao primjer VIP osobe. Nekim (lafo) vaznim osobama, poput estradnih umjetnika, politicara i njihovog potomstva ili malo opasnijih momaka sigurno nije falilo vode.
sheilak wrote:Ma ja sam njega uzela samo kao primjer VIP osobe. Nekim (lafo) vaznim osobama, poput estradnih umjetnika, politicara i njihovog potomstva ili malo opasnijih momaka sigurno nije falilo vode.
Smradovi su počeli opet smanjivati pritisak, iako je kiša padala 10 dana uzastopno. Evo na Grbavici jedva teče. Operem ruke na jedvite jade, dok o uključivanju mašine i bojlera mogu zaboraviti. Neka štede struju na pumpama mami
BJELAVE vjerovatno i VISNJIK ( i nize) : pukla cijev, nestalo vode (ovo je prije pola sata), vratili su je sad na 20-ak minuta, pa ako ko procita sa ovog podrucja: idi sipaj vodu!!!!!!