Al Jazeera Balkans
Moderator: anex
- karanana
#776 Re: Al Jazeera Balkans
odlicni dokumentarci o PLO-u i bozije kocije - o merkava tenku.
-
StupskaBitanga
#777 Re: Al Jazeera Balkans
šta je to haos na Al-J

- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#778 Re: Al Jazeera Balkans
Na sceni ili iza kulisaStupskaBitanga wrote:šta je to haos na Al-J![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
TalkTalkTalk
#779 Re: Al Jazeera Balkans
Samo iza kulisa-LIBERO- wrote:Na sceni ili iza kulisaStupskaBitanga wrote:šta je to haos na Al-J![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
????
A da, zab sam, i jedan divan momak iz biznis redakcije koji je presao sa jedne druge tv, vec 6 mjeseci se hvali kako manje radi, ima vecu placu, divno demotivisano dijete koje ne misli da uci nesto novo i vise nego sto "zna", ali sto je najbolje, kad izadje vanka govori curicama, mrtav ozbiljan kako "ALJ je kasnila jer je cekala njega da on predje" hahahahahahahaha, i nije mu jos upalilo, ali ko zna
-
zaluzinna
#780 Re: Al Jazeera Balkans
eh, da taj momak nije emir nuhanovic?
ista prica dosla i do mene
-
StupskaBitanga
#781 Re: Al Jazeera Balkans
Ma nema ko drugizaluzinna wrote:eh, da taj momak nije emir nuhanovic?
-
TalkTalkTalk
#782 Re: Al Jazeera Balkans
zaluzinna wrote:eh, da taj momak nije emir nuhanovic?
A znas li da ko god sa ALJ prenese nekog koga oni traze sa druge TV da dobije 100 KM vise na platu godinu dana
dodatna 3 slobodna dana godisnje. Arapi ce se pravo "obradovati" kada dodju i pogledaju finansije hah
-
StupskaBitanga
#783 Re: Al Jazeera Balkans
Arapi ce se pravo "obradovati" kada dodju i pogledaju finansije hah
Vjerujem tolike avio karte, plate, sve skupa pa i oni će sa našom rastrošnošću bankrotirati
Vjerujem tolike avio karte, plate, sve skupa pa i oni će sa našom rastrošnošću bankrotirati
-
TalkTalkTalk
#784 Re: Al Jazeera Balkans
Hahah, kad Hypo jedan ode, OMV ode, mogu i oni otici kad hoce, samo pricekaj kad podvuku crtu za kojuStupskaBitanga wrote:Arapi ce se pravo "obradovati" kada dodju i pogledaju finansije hah
godinu, pa izvagaju, nema niko te pare na svijetu da mu je "svejedno", ali niko
-
StupskaBitanga
#785 Re: Al Jazeera Balkans
Samo kada osvane vijest da zbog rezanja troškova Al-J zatvara balkans verziju svog programa
Znam ja nas je**o ti nas sve upropastimo ne sumnjam da ćemo i ovo
-
TalkTalkTalk
#786 Re: Al Jazeera Balkans
StupskaBitanga wrote:Samo kada osvane vijest da zbog rezanja troškova Al-J zatvara balkans verziju svog programa
- holowey
#787 Re: Al Jazeera Balkans
al-j je propagandna tv, nije komercijalna tv da u troskovima traze dlaku u jajetu...
-
TalkTalkTalk
#788 Re: Al Jazeera Balkans
Ovo koliko trose i koliko misle trositi nisu "dlake", a jeste propagandna tv, ali nece to nikad moci biti na Balkanuholowey wrote:al-j je propagandna tv, nije komercijalna tv da u troskovima traze dlaku u jajetu...
kao sto su kod kuce. 90% operatera u Srbiji ih ne pusta nikako, Hrvati ne gledaju katastrofa rezultati, u Bosni 0,1% gledanost, a to 0,1% na dokumentarcima koje su uzeli od glavne kuce i titlovali.
-
archi_a
#789 Re: Al Jazeera Balkans
I Sonya Krauss, bas me zanima na osnovu kojih izvjestaja i kojom metodom istrazivanja si dosla do ovih rezultata?TalkTalkTalk wrote:Ovo koliko trose i koliko misle trositi nisu "dlake", a jeste propagandna tv, ali nece to nikad moci biti na Balkanuholowey wrote:al-j je propagandna tv, nije komercijalna tv da u troskovima traze dlaku u jajetu...
kao sto su kod kuce. 90% operatera u Srbiji ih ne pusta nikako, Hrvati ne gledaju katastrofa rezultati, u Bosni 0,1% gledanost, a to 0,1% na dokumentarcima koje su uzeli od glavne kuce i titlovali.
-
TalkTalkTalk
#790 Re: Al Jazeera Balkans
archi_a wrote:I Sonya Krauss, bas me zanima na osnovu kojih izvjestaja i kojom metodom istrazivanja si dosla do ovih rezultata?TalkTalkTalk wrote:Ovo koliko trose i koliko misle trositi nisu "dlake", a jeste propagandna tv, ali nece to nikad moci biti na Balkanuholowey wrote:al-j je propagandna tv, nije komercijalna tv da u troskovima traze dlaku u jajetu...
Imamo ove Nielsen i Mareco izvjestaje, za nase i susjedne zemlje, kojim niko ne poklanja vaznost osim oni u Dohi
- @mba
#791 Re: Al Jazeera Balkans
pa nikad ih i nece pustiti operatori u srbiji jer ili u hrvatskoj jer su sve privatne televizije u rukama nekih stranaka, a svi se boje objektivnog novinarstva u regiji isto je stanje i kod nas u bosni...sve sami leshinari!
na svu srecu AJB nije bitno koliko ih ljudi gleda jer se u opste ne finansiraju od marketinga kao sto to rade ostale tako zvane tv-kucice na balkanu...
AJB
na svu srecu AJB nije bitno koliko ih ljudi gleda jer se u opste ne finansiraju od marketinga kao sto to rade ostale tako zvane tv-kucice na balkanu...
AJB
-
TalkTalkTalk
#792 Re: Al Jazeera Balkans
Naravno, ne trebaju hrenovke reklamirati, ali nema kome ni propagandu prodati@mba wrote:pa nikad ih i nece pustiti operatori u srbiji jer ili u hrvatskoj jer su sve privatne televizije u rukama nekih stranaka, a svi se boje objektivnog novinarstva u regiji isto je stanje i kod nas u bosni...sve sami leshinari!
AJB
-
archi_a
-
manki
#794 Re: Al Jazeera Balkans
E ljudi, kako se na dreamboxu nadje ovaj satelit Eutelsat W3c ili kako vec, na kojem je Al Jazeera Balkans, ja imam samo Eutelsat W2 na onoj listi kad se trazi transponder.. Je li se moze nekako skenirati za nove satelite, ili kako se trazi? Hvala.
-
manki
#795 Re: Al Jazeera Balkans
Ah nasao, nevermind 
-
manki
#796 Re: Al Jazeera Balkans
My bad, nisam znao, meni je to sve spansko selo.Jasmin93Mostar wrote:manki wrote:E ljudi, kako se na dreamboxu nadje ovaj satelit Eutelsat W3c ili kako vec, na kojem je Al Jazeera Balkans, ja imam samo Eutelsat W2 na onoj listi kad se trazi transponder.. Je li se moze nekako skenirati za nove satelite, ili kako se trazi? Hvala.
Pa Eutelsat W2 je promijenio ime u Eutelsat W3c. Ništa više,barem koliko ja znam..
Usput evo ti link jedne fine str. ( Ima i upustva za brojne resivere )
http://www.satelitski-kljucevi.bloger.hr/
Hvala na linku.
- opa22
#797 Re: Al Jazeera Balkans
što ste se ušutili, niste valjda prestali gledati Al Jazeeru 
ova Dalija kao da se malo popravila
-
StupskaBitanga
#798 Re: Al Jazeera Balkans
Večeras sam samo vidio Hrgino javljanje sa Komšićem sa Jahorine i sjajno urađeno 
- trafa
#799 Re: Al Jazeera Balkans
Makar ovdje ne vidim facu Dodika svaki jebeni dan.
-
rookiebuzookie
#800 Re: Al Jazeera Balkans
opa22 wrote:što ste se ušutili, niste valjda prestali gledati Al Jazeeru
Meni vala nikada nije ni bila nesto losa
Al Jazeera mi je i dalje ubjedljivo najbolja, informativna bez nesuvislih komentara, ne daju medijski prostor svakoj budali koja se javi za rijec, ne deru se na mene kada citaju priloge (kao na FTV) i generalno nisu depresivni........samo jos kada bih Daliju cesce uhvatio kada vodi vijesti, bio bi mi puni dozivljaj