lady____ wrote:evo da se i ja oglasim i da kazem da je ovaj prijedlog vecinom zasluga specifikacije, uz moju malu podrskunaravno, on je odgovoran za detalje, posto je to ipak njegov teren...
drago mi je sto ima raje kojima se svidja ova ideja i s obzirom da je sve vec receno ja cu jos samo da dodam vidimo se tamo!!![]()
..i da vam otkrijem malu tajnu..sa njim nije nimalo lako pregovarat, zato ljudi moji dobro pazite![]()
da mi je bio samo malo blize, ne bi se sigurno dobro zavrsilo
Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
specifikacija
#776 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
-
mostarurscu
#777 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
specifikacija wrote:Upravostar(i)mo wrote:Znaci "napadamo" piramidu, pa na Concorde i onda pravac sjever.![]()
'ta ce Semir?uz gromoglasno navijanje, pjesmu, zastave i sl
Meni se ovo jako dopada
ne treba se previše potrošiti ...treba nešto energije ostaviti i za utakmicu ...meni grlo uvijek pukne prije tekme ...
-
mostarurscu
#778 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
manchester wrote:lady____ wrote:s obzirom da ima zainteresovanih za ovo sto je sprecifikacija predlozio, sta mislite da se nadjemo u 13 h druzimo se tu do 14 h i onda krenemo ovom rutom sto je on predlozio
Metro : Linija 1 i 7, stanica Musee du Louvre /doci pred piramidu/
I autobus od 30 mostaraca podrzaje ovu ideju,vidimo se na trgu!!
Kad se vec dolazi u Paris onda da ga i vidimo a i da nas vidi cijela Francuska......NAD NAMA IMA NEBO DA GORI!!!
s kojim prevoznikom idete? Centrotrans ili?
-
ocaj
#779 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Ih, bog te cuo moj specifikacija!specifikacija wrote:@armin-sa
Naravno da imate, samo forumasica Ocaj ce progovoriti francuski do nedelje
-
armin00
#780 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
evo bolja slikamostarurscu wrote:može li neko postavit sliku tog trga (mjesta) koje su fanaticosi oznacili kao mjesto okupljanja ..?
http://static.panoramio.com/photos/orig ... 816454.jpg
prosetat kroz centar se moze i prije toga, ovaj trg je dobar jer:
- blizu je stadionu, moze i korteo do stadiona (kroz park, preko kanala nije daleko)
ili alternativno korteo do metra/zeljeznicke pa vozom do stadiona
- dovoljno je velik i ima kafic sa terasom direktno na trgu.. i veliki park je tu
- preko puta ima masa samoposluga, restorana i fast fooda poput mcdonaldsa, kebaba itd
- dosta raje dolazi autobusima na dan utakmice, radni je dan + tekma, bice ogromna guzva u centru, ovdje je lakse doc autobusima i u blizini su velika parkiralista
-
lady____
#781 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
a mozda da se dogovoris sa specifikacijom za neke privatne casove...ocaj wrote:Ih, bog te cuo moj specifikacija!specifikacija wrote:@armin-sa
Ja francuski ni beknut ne znam tako da su sanse vrlo male...
ja bih rado, ali nazalost vjerovatno necu moci doci prije ponedjeljka
Last edited by lady____ on 16/09/2011 19:05, edited 1 time in total.
-
specifikacija
#782 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
To je samo zagrijavanjemostarurscu wrote:specifikacija wrote:Upravostar(i)mo wrote:Znaci "napadamo" piramidu, pa na Concorde i onda pravac sjever.![]()
'ta ce Semir?uz gromoglasno navijanje, pjesmu, zastave i sl
Meni se ovo jako dopada
ne treba se previše potrošiti ...treba nešto energije ostaviti i za utakmicu ...meni grlo uvijek pukne prije tekme ...
-
specifikacija
#783 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Poenta je u slovu R, treba ga samo hrapavo izgovoritiocaj wrote:Ih, bog te cuo moj specifikacija!specifikacija wrote:@armin-sa
-
specifikacija
#784 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Evo, stojim na raspolaganju za casovelady____ wrote:a mozda da se dogovoris sa specifikacijom za neke privatne casove...ocaj wrote:Ih, bog te cuo moj specifikacija!specifikacija wrote:@armin-sa
![]()
ja bih rado, ali nazalost vjerovatno necu moci doci prije ponedjeljka
-
lady____
#785 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
ma znala sam ja! znam te pusko dok si pistolj bila 
-
mostarurscu
#786 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
izgleda sasvim solidno sto se prostora tiče ....kolika je udaljenost otprilike do stadiona ako pješke krenemo ?armin00 wrote:evo bolja slikamostarurscu wrote:može li neko postavit sliku tog trga (mjesta) koje su fanaticosi oznacili kao mjesto okupljanja ..?
- blizu je stadionu, moze i korteo do stadiona (kroz park, preko kanala nije daleko)
- dovoljno je velik i ima kafic sa terasom direktno na trgu.. i veliki park je tu
- preko puta ima masa samoposluga, restorana i fast fooda poput mcdonaldsa, kebaba itd
- dosta raje dolazi autobusima na dan utakmice, radni je dan + tekma, bice ogromna guzva u centru, ovdje je lakse doc autobusima i u blizini su velika parkiralista
-
ocaj
#787 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
hahahaha jao sto vas dvoje zakuhajete!
Ja i R smo uvijek na ti bili!

Ja i R smo uvijek na ti bili!
- azrica87
#788 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
samo cekajte mene, stizem u 19h na CDGspecifikacija wrote:Obavezno, pa tu zelju je istakla i azrica87, pa se mozemo blagovremeno dogovoritiarmin-sa wrote:trebamo dogovoriti jedan zajednicki sastanak u pon. ispod ajfelovog tornjaspecifikacija wrote:@armin-sa
E, sada, ako nas bude vise, moze i neka gitarica, pa sjednemo na travu iza Ajfelovog, gdje inace svi sjede i uzivaju, pod uslovom da je vrijeme lijepo
- star(i)mo
#789 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
'dje je ZOOM da ovo potjera...
Ma samo vi nastavite. Ali prvo celjade ima da nosi moje ime, jasno!?
-
armin00
#790 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
oko 4-5 kilometaramostarurscu wrote:izgleda sasvim solidno sto se prostora tiče ....kolika je udaljenost otprilike do stadiona ako pješke krenemo ?armin00 wrote:evo bolja slikamostarurscu wrote:može li neko postavit sliku tog trga (mjesta) koje su fanaticosi oznacili kao mjesto okupljanja ..?
- BHF_Manijak
#791 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Gdje onaj Masinac, danas mu je izosto izvjestaj, koliko je mjesta ostalo, koliko je rasprodati, ima li nasih, nadiru li sto bi Arzuhal reko...

-
lady____
#792 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
ako bude musko...a ako bude zensko onda bi valjda red bio moje!star(i)mo wrote:'dje je ZOOM da ovo potjera...![]()
- star(i)mo
#793 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
U svakom pogledu sve vise i vise nadirem... ovaj napredujemo. 
- star(i)mo
#794 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
U mene je univerzalno. MoRe i jedno i drugo.lady____ wrote:ako bude musko...a ako bude zensko onda bi valjda red bio moje!star(i)mo wrote:'dje je ZOOM da ovo potjera...![]()
-
mostarurscu
#795 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
ma možemo mi to bez metroa , samo na vrijeme krenut da ne zakasnimo ...armin00 wrote:
oko 4-5 kilometara
- star(i)mo
#796 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
specifikacija wrote:U nastavku sajt na eng. jeziku za prodaju karata : http://billet.stadefrance.com/display/S ... 52&lang=en
Podvlacim da na ovome sajtu mozete sami birati slobodna mjesta na tribinama! Kliknite na "location" i birajte mjesta na kojima su nasi navijaci! Karte je, nakon sto se izvrsi uplata, nemoguce zamjeniti...
Karte mozete printati kuci u PDF formatu, i to vas nista ne kosta. Nepotrebno je traziti da vam se karte salju na kucnu adresu jer ce preporuceno pismo kostati oko 15 eura!
Sljedeci sajtovi su :
http://partenaires.ticketnet.fr/manifes ... 7#zoneplan
http://www.placeetvous.fr/

Uploaded with ImageShack.us
-
lady____
#797 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
e pa ne MoRe to tako! uzmi il' jedno il' drugo...ali eto da se ne bi dalje svadjali, ja sam za da se usvoji ovaj moj prijedlog..star(i)mo wrote:U mene je univerzalno. MoRe i jedno i drugo.lady____ wrote:ako bude musko...a ako bude zensko onda bi valjda red bio moje!star(i)mo wrote:'dje je ZOOM da ovo potjera...![]()
ja znam da ce mene specifikacija podrzati!
- star(i)mo
#798 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Ako bude zeMsko, bice lady svakako 
-
specifikacija
#799 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Stadion je od tog trga udaljen 5 km!armin00 wrote:evo bolja slikamostarurscu wrote:može li neko postavit sliku tog trga (mjesta) koje su fanaticosi oznacili kao mjesto okupljanja ..?
Ukoliko se odlucite na gradski transport, onda vam do stadiona treba otprilike koliko i nama od Jelisejskih polja, mozda koju minuticu manje!
Ukoliko se odlucite na pjesacenje, ja cu vam se prvi pridruziti nakon dolaska na Jelisejska polja, a ti nam lijepo opisi rutu puta!
A sto se tice hrane, na Jelisejskim poljima toga sigurno ne manjka, tako da se u ponudi nalazi nevjerovatan broj kafica, restorancica brze hrane, te "sendvicara" gdje su cijene vrlo pristupacne, pa tako niko nece ostati ni gladan ni zedan
Nas cilj je da od platoa Louvra, sve do jelisejskih polja, kuda su vec prosli brojni navijaci, ostavimo i nas trag, te da bucnim navijanjem, mahanjem zastavica, grmoglasnim pjevanjem, obiljezimo jedan trenutak, koji nam je bitan, i koji obiljezen na takav nacin, sigurno nece olako pasti u zaborav!
Sta je poenta okupljanja na predlozenom BHF mjestu? Sta cete raditi od 14h? Kako idete na stadion?
Zamolio bih te da nam das potpune informacije, pa se navijaci mogu opredjeliti na jednu od ponudjenih mogucnosti!
Svako ima pravo da se odluci na ono sto mu najvise odgovara!
Last edited by specifikacija on 16/09/2011 19:45, edited 2 times in total.
- swirl
#800 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Jeste li vi sigurni da su karte u ovolikom broju vec rasprodane?