Dogadaji u Crnoj Gori

Post Reply
Helikopter

#776 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Helikopter »

CSKA wrote:A sta bi ti da budemo kao u Titino vrijeme nesvrstani :D

Radicemo i radimo mi za interese zapada bili u EU ili ne.Posto smo svejedno njihovi robovi(ponovo),ja sam zato da se ima neka korist od toga,zato se nadam ulasku u EU.

Najgore bi nam bilo da prodjemo kao turci,uvijek na pragu,a nikako da ga predjemo.
Sta ce Turci od evrope, biti njihov mahal. EU ce se svakako raspast mozda ostane samo par bogatih zemalja, Turci su ekonomski procvjetli kako su se ufatili izvoziti na Azisko i Africko trziste. u Africi umjetso love dobijes zlato, briljante i dijamante. Zgodne i sposobne zene i intresantn zivot. :mrgreen:
radostan dan

#777 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

Helikopter wrote:

Bozda bi bilo bolje za balkanske drzave da su napravili svoj Balkanski Klub ...
:zoka:

pa ne misliš valjda opet na isti fazon, bog s tobom i anđeli?

aj ti kume, sad ćemo mi...
Helikopter

#778 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Helikopter »

radostan dan wrote:
Helikopter wrote:

Bozda bi bilo bolje za balkanske drzave da su napravili svoj Balkanski Klub ...
:zoka:

pa ne misliš valjda opet na isti fazon, bog s tobom i anđeli?

aj ti kume, sad ćemo mi...
:D :thumbup:
Helikopter

#779 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Helikopter »

Balkanska Regija
Image

Crna Gora
Image

Monte Negro
http://www.mapacrnegore.me/wp-content/u ... e-Gore.jpg
Image

Autoput Bar - Boljare gradit će Kinezi

Crnogorski premijer Milo Đukanović najavio je da će radovi na izgradnji autoputa Bar - Boljare početi na proljeće.

Image

Monte Negro
http://lambada.ba/wp-content/uploads/2011/07/budva1.jpg
Image

Image

Autoput Bar - Boljare gradit će Kinezi Milo Đukanović (Foto: AFP) Vlada Crne Gore odlučila je da najveći projekat u historiji zemlje povjeri kineskoj kompaniji, pa se očekuje da posao krene nakon što se završe ugovori.

"Kinezima ne preostaje ništa drugo nego da počnu sa pripremama gradilišta, što znači i trošenje novca, odnosno 809 miliona eura planiranih za prvu dionicu prema sjeveru zemlje", kazao je Đukanović gostujući na Radiju Crne Gore.

On je naglasio da je to veoma značajan impuls za crnogorsku ekonomiju. Kad bude završena prva dionica autoputa, Đukanović je rekao da će BDP Crne Gore biti bogatiji za 809 miliona eura.

Đukanović je dodao da će uskoro u parlamentarnu proceduru biti upućen zakon o autoputu. Rekao je da se nada da će Crna Gora pokazati sposobnost za ono što je primjer pametnih ekonomija u svijetu.

(Anadolija) Tagovi: autoput Milo Đukanović Bar

http://www.klix.ba/biznis/privreda/auto ... /140204064

-----------------------------------------------------

TOP KOMENTARI
http://www.klix.ba/biznis/privreda/auto ... /140204064

mtbr
04.02.2014. u 14:03247 Gdje će crnogorci da rade.

karesdy
04.02.2014. u 14:42136 hahaha. Odlično

10 crnogorskih zapovesti:

1. Čovek se rodi umoran, a živi da bi se odmarao;

2. Ljubi krevet svoj, kao bližnjeg svoga;

3. Odmaraj se danju da bi noću spavao;

4. Ne radi, rad ubija;

5. Ako vidiš nekoga da se odmara, pomozi mu;

6. Radi manje nego sto možeš, a ono sto možeš prebaci na drugoga;

7. U hladu je spas, od odmaranja jos niko nije umro;

8. Rad donosi bolest, ne umri mlad;

9. Kada slučajno zaželiš raditi sjedni, pričekaj, vidjedješ, proći će te;

10. Kad vidiš dje jedu i piju, primakni se, a kad vidiš dje rade izmakni se da ne smetaš.
kxba

04.02.2014. u 23:3523 i jedanaesta zapovjest:kad radis autoput,neka bude Kinez
ParadoXX

04.02.2014. u 14:07141 Ovi Kinezi gdje god u svijetu dodju kupuju domace

SVI KOMENTARI

parker.
05.02.2014. u 12:4900 made in prc,to će biti kvalitetan put

memo70
05.02.2014. u 12:5800 ¸U Kini rade dobre puteve,kod njih je dopušteno duplo veće osovinsko opterećenje nego u EU.To mi je pričao jaran koji je radio jedno vrijeme za neku firmu tamo.A i pruge su im dobre,prikazao mi je video što je snimio u vozu za Šangaj,380 na sat,brzina.
parker.

05.02.2014. u 13:0000 jest kad rade sebi dobro rade,ali kako će raditi crnogorcima to je pitanje

azra.azric.355
05.02.2014. u 09:5700 Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada
na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski). Isplata se vrsi tako sto se otvori racun na banci i oni vrse uplate od 2 dolara pa navise. Nema neko fixno radno vrijeme, radis kad imas vremena sajt ne trazi nikakva ulaganja.sajt detaljnim informacijama ,mozes procitati cisto informativno,NAJBOLJI DOKAZ SU HILJADE REGISTROVANIH CLANOVA S NASIH PROStora
zaraditeodkuce.webs.com
http://zaraditeodkuce.webs.com/

Mumbai
05.02.2014. u 08:4701 Svaka cast Kinezima, most u Beogradu zavrsavaju u roku i sute... I ja sam za to da pare ostanu u drzavi , ali muka mi je da gledam kako neko zavrce milione za svaki projekat, a da obican narod zivi od plate i pozajmica.
edinasulejman.racichascic
05.02.2014. u 08:4601 Tesko se crnoj gori ako budi kinezi radili autoput.,,

Cleverman
05.02.2014. u 00:4719 Svi nas pretiču - ništa čudno. Mi godinama radimo na državnom projektu auto-ceste kao što je koridor 5c (WC), kako bismo nešto uradili kompliciranije ili neki ne tako strateški važan putni pravac.
Autocesta Bar-Boljare bit će duga više od 167 km (nije to malo, neki se sprdaju kako će se to brzo završiti jer je CG mala), a autocesta će imati 48 tunela te 107 mostova i vijadukata. Investicija iznosi oko 2,77 milijardi eura (5,4 mld KM). CG se preporađa otkako je stekla nezavisnost. Mi se izrugujemo drugima i stojimo već godinama u istom mjestu.

Moja Dzoja
05.02.2014. u 06:1802 Svaka cast za komentar. Njihov put ce biti izazov i za same Kineze. Krševita je Crna Gora.. tunela ce biti koliko hoces, a teren je da te Bog mili sacuva. A prestici ce nas kao i samo Kosovo. Dok se mi smijemo, oni ne tapkaju u mjestu. Zato i jesmo sinonim za Muju i Hasu i naravno nasu glupost.

redakcija.ams
05.02.2014. u 08:0910 167 kilometara je mislim duga cijela granica crne gore sa svim zemljama. gdje ce staviti 167 km autoputa?
radostan dan

#780 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

SVI KOMENTARI

redakcija.ams

05.02.2014. u 08:0910 167 kilometara je mislim duga cijela granica crne gore sa svim zemljama. gdje ce staviti 167 km autoputa?
kružno oko granice, dok ne vidimo hoćemo li te puŠĆaT u unutrašnjost malene aL poštene....

...a ako te puŠtimo, deseeura ekološka, deseeura saobraćajnoj, deseeura dvje kave do mora, a od mora sve stoeura...
ljepotu treba naplaćivaT, što jeS - jeS.
valensija

#781 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by valensija »

HAG SUDI I NJEGOŠU: Slavio ubijanje muslimana u Gorskom vijencu!

Tužiteljka Katrina Gustavson, na suđenju Radovanu Karadžiću, citirala je dijalog vladike Danila i Vuka Mićunovića u kojem se poziva na "čišćenje naše zemlje od nevernika" i kaže da "naša bitka neće biti okončana dok mi ili Turci ne budemo istrebljeni"

HAG - Tužilaštvo Tribunala u Hagu danas je na suđenju Radovanu Karadžiću tvrdilo da je Petar Petrović-Njegoš u svom epu "Gorski vijenac" "slavio ubijanje muslimana, odnosno poturica".

Tužiteljka Katrina Gustavson opširno je citirala stihove iz "Gorskog vijenca" tokom unakrsnog ispitivanja svedoka odbrane Gojka Kličkovića koji je u glavnom iskazu pomenuo da se Karadžić, tokom rata u BiH, često pozivao na taj Njegošev spev.

Zastupnica optužbe citirala je dijalog vladike Danila i Vuka Mićunovića u kojem se - u slobodnom prevodu sa engleskog - poziva na "čišćenje naše zemlje od nevernika" i kaže da "naša bitka neće biti okončana dok mi ili Turci ne budemo istrebljeni". Po tumačenju tužiteljke Gustavson, to je bio "poziv na etničko čišćenje zemlje od muslimana". Njegoš u "Gorskom vijencu" "slavi ubijanje muslimana, uništavanje njihovih kuća i rušenje njihovih džamija", sugerisala je tužiteljka.

Ograđujući se da nije proučavao Njegoševo delo, svedok Kličković koji je posle rata bio premijer Republike Srpske, uzvratio je da dovođenje u vezu "Gorskog vijenca" sa zločinima tokom sukoba u BiH, "izlazi iz okvira lepog ponašanja". "Ja osuđujem svako razaranje i ubijanje", kazao je svedok, dodajući da je Njegoš opisivao istorijske događaje od "pre 200 godina".

Image

Na primedbu tužiteljke da je sam izjavio da je Karadžić "upoređivao Gorski vijenac s tekućim događajima", Kličković je odgovorio: "Ne, nisam čuo". U dodatnom ispitivanju, Karadžić koji se brani sam, pitao je svedoka "kada je Njegoš živeo i napisao svoj spev, a Kličković je odgovorio: "U vreme turskog nadiranja i osvajanja Balkana i činjenja velikih zločina i skoro uništavanja hrišćanstva", dodajući da su "Njegoš i vladika Danilo bili na svojoj zemlji". Precizirajući da je "Gorski vijenac" napisan u 19. veku i da opisuje događaje iz 17. veka, Karadžić je slobodarsku poruku speva ilustrovao stihovima:

"Tirjaninu stati nogom za vrat... to je ljudska dužnost najsvetija" i "Kome zakon leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom". Bivši predsednik RS optužen je za genocid u Srebrenici, progon Muslimana i Hrvata širom BiH, koji je u sedam opština imao razmere genocida, za terorisanje stanovništva Sarajeva kampanjom artiljerijskih i snajperskih napada i uzimanje pripadnika mirovnih snaga UN za taoce, 1992-95. godine. Karadžić je danas pred sudije izveo i zaštićenog svedoka KW-545 koji je govorio na sednici zatvorenoj za javnost. Suđenje se nastavlja sutra.
radostan dan

#782 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

FRKA U CG.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#783 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by pici »

bacaju kamenje na policiju ležeći :mrgreen:
radostan dan

#784 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

lažu da bačaju, platili su nekog da im to uradi, oni šjede u lad i viču uz nišičko...

Image45
Pirdzica

#785 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Pirdzica »

kroz koju subu virite....izvor?
radostan dan

#786 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

Protesti u Podgorici: Demonstranti jurišali ka Vladi, policija upotrebila suzavac

Tanjug, Vijesti | 15. 02. 2014. - 13:50h
Crnogorska policija sukobila se danas sa grupom demonstranata koji su pokušali da probiju policijski kordon kod zgradi Vlade u Podgorici. Demonstranti su bacali kamenice na policiju koja je bacila suzavac. Grupa od nekolikom stotina demonstranata krenula je ka zgradi Vlade uzvikujući: “Ostavke, stavke!”, “Milo lopove!”, “Dolje Ranko, dolje Filip!”.

Do incidenta je došlo kada je jedan od učesnika protesta pokušao da probije barikadu postavljenu na uglu ulica Stanka Dragojevića i Karađorđeve, na nekoliko desetina metara od ulaza u Vladu. Jedan policajac je pendrekom udario demonstranta, a potom su učesnici protesta kamenicama zasuli policiju.

Uskoro je policiji stiglo pojačanje, a potom su ispaljeni suzavci. Demonstranti su potisnuti ka Njegoševom parku, preko puta Skupštine. U protestu su povređena i dvojica policajaca.

Reporter "Vijesti" javlja da je na ulici više velikih kamenica, koje su demonstanti bacali. Razbijeno je i staklo na zgradi Atlas grupe.

Nakon neuspešnog pokušaja da one koji su blokirali ulicu ubedi da se sklone, policija je privela demonstante, među kojima je i novinar Marko Milačić, prenose "Vijesti".

U Klinički centar su zbog lakših povreda upućena dva policajca.

Na licu mesta stigle su i specijalne policijske jedinice. Protest je organizovala fejsbuk grupa "Revolucija u Crnoj Gori - svi na ulice".

Fejsbuk grupa "Revolucija u Crnoj Gori - svi na ulice" najavila je juče da će organizovati u subotu protest ispred zgrade crnogorskog parlamenta u Podgorici, na kojem će tražiti smenu aktuelne vlasti, po uzoru na dešavanja u Bosni i Hercegovini.

Oni su, kako prenose današnji podgorički mediji, pozvali građane da u subotu izadju na ulice i zatraže smenu vlasti, a najavljena je i blokada centralnih saobraćajnica u Podgorici.
radostan dan

#787 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

Pirdzica wrote:kroz koju subu virite....izvor?
radosni news und pobochni...
pici

#788 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by pici »

radostan dan wrote:lažu da bačaju, platili su nekog da im to uradi, oni šjede u lad i viču uz nišičko...

Image45

vala bolja je točena baVaria...ko mozak
pici

#789 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by pici »

http://www.cdm.me/politika/danas-protest-u-podgorici-0

Policija uhapsila 20 demonstranata

Iako nije prijavljen policiji, protestni skup, po uzoru na događanja u Bosni i Hercegovini BiH, biće, kako je najavljeno putem Facebooka, održan je danas u Podgorici. Tokom protesta ispred zgrade Vlade došlo je do sukoba između demonstranata i intervente jedinice policije. Uhapšeno je 20 građana, povrijeđena su dva policajca.

a nu đavla , bogumi se zakuHalo i u crnojgorici...ako ako mašHala :thumbup:
Last edited by pici on 15/02/2014 14:32, edited 1 time in total.
Pirdzica

#790 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Pirdzica »

pratim, tnx :thumbup:
pici

#791 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by pici »

14.00

Učesnici današnjeg protesta sjeli su na ulicu kod zgrade Vlade i tu je saobraćaj blokiran. Oni pjevaju pjesnu "Happy birthday to you", i tako premijeru Milu Đukanoviću "čestitaju" rođendan. Najavili su da će razapeti šator ispred zgrade Skupštine. Policija naređuje demonstrantima da ustanu sa ulice, ali oni odbijaju. Ponovo je došlo do sukoba policije i učesnika protesta, neki od njih su i uhapšeni. Među uhapšenima su kako javlja naša ekipa sa lica mjesta i novinar Marko Milačić i portparol Foruma 2010 Boban Batrićević.
:mrgreen: :mrgreen: :thumbup: ma rušHite bandu...
radostan dan

#792 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

pici wrote:

e jače neIma od hladne niŠićke, pa pukni... :mrgreen:
pici

#793 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by pici »

13.50

"Ništa od protesta ne očekujemo, ali moramo od nečega početi. Možda su ovakvi neredi i trebali", kazao je jedan od učesnika protesta.

Građani koji su bili na skupu smatraju da policija nije trebala da, kako kažu, tuče nedužan narod.

"Policija je upotrijebila neprimjerenu silu. Natjerala je omladinu da skače sa pećina Morače. Ovo je dokaz da je policija privatna", kazao je novinaru CdM-a učesnik današnjeg okupljanja.
jebte ovi drotovi ko pitbullovi u tuzli počeli tuč radnike, usarajvu srednjoškolce bačat u miljacku...i onda se čude kad dodje do haosa i paljevine...
pici

#794 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by pici »

radostan dan wrote:
pici wrote:

e jače neIma od hladne niŠićke, pa pukni... :mrgreen:

vala u Užicu preko puta pozorišta ima kaHVFanĆe samo toČena NikšiČka :thumbup: ....vala je ko mozak šHo jes yes... :thumbup:
radostan dan

#795 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

:shock: :shock:

nemoj mi još samo reći da si birvaktile ljuštio alkohol i u bivšem kafe top, preko puta robne kuće?
pici

#796 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by pici »

radostan dan wrote::shock: :shock:

nemoj mi još samo reći da si birvaktile ljuštio alkohol i u bivšem kafe top, preko puta robne kuće?

eeeeee kuda sam ja ljuštijo to je za nepovjerovat...u begešHu iza sale Vuka ima kaHVFanČe "Jugoslavija" tu sam se opijao KajsovaČom...selamim žiku i gazdu kaHVFAne :mrgreen:
ultima_palabra

#797 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by ultima_palabra »

Nu đetića... Fahro jednom rekao da neće tući svoj narod, i oni se odmah okuražili :mrgreen:
radostan dan

#798 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

Policija rastjerala demonstrante u Podgorici

Crnogorska policija sukobila se danas sa grupom demonstranata koji su pokušali probiti policijski kordon kod zgrade Vlade u Podgorici. Demonstranti su u pokušaju da priđu zgradi Vlade Crne Gore na policiju bacali kamenice, na što su pripadnici snaga sigurnosti uzvratili upotrebom suzavca

Foto: Anadolija

U sukobu je, prema prvim informacijama, povrijeđeno nekoliko policajaca, a interventna jedinica specijalne policije rastjerala je demonstrante koji su se u manjim grupama udaljili u nekoliko pravaca.

Blizu 300 demonstranata okupilo se ispred zgrade Skupštine Crne Gore pozivajući na ostavku aktuelnu vladu. Nedugo nakon okupljanja demonstranti su se uputili prema zgradi Vlade Crne Gore gdje su ih dočekale policijske snage.

Demonstranti su na policiju počeli bacati kamenice, a policija je uzvratila suzavcem. Trenutno su demonstranti razbijeni u više manjih grupa, a na mjesto sukoba došao je odred specijalne policije.

U Podgorici je u subotu protest građana koji organizuje Facebook grupa "Protesti u Crnoj Gori".

Demonstranti su tražili ostavku Vlade Crne Gore i izlazak svih poslanika iz crnogorskog parlamenta.

Ovaj protest je također i protest podrške ljudima koji su Bosni i Hercegovini protestovali protiv vlasti prethodnih dana.

Centru bezbjednosti Podgorica nije prijavljeno javno okupljanje, odnosno protest grupe građana za subotu, 15. februara 2014. godine, saopšteno je ranije iz Uprave policije.

Na društvenoj mreži Facebook postoji nekoliko grupa koje tvrde da se samo radikalnim mjerama može doći do poboljšanja sveukupnog stanja u Crnoj Gori.
piii nesoji, rašĆera vas dvaEs policajaca, sučim ćete pred njegoša... :mrgreen:

gusle moje, gledajte mi bruku,
sokolovi ne znU da se tuku...
Helikopter

#799 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Helikopter »

Image

Crna Gora dobija prve kilometre autoputa

26 februar 2014 Izmijenjeno 22:31 CET

Riječ je o najvećoj putnoj investiciji u toj državi, koja će koštati više od 800 miliona eura.

Video: http://bcove.me/zwr8sswi

INSHARE

Predstavnici Crnogorske vlade i kineske kompanije CRBC potpisali su u Podgorici okvirni sporazum i ugovor o gradnji i projektiranju prve dionice autoputa Bar - Boljare, duge 43 kilometra.

Riječ je o najvećoj putnoj investiciji u toj državi, koja će koštati više od 800 miliona eura. Zakon o autoputu, zajedno s potpisanim ugovorima, ići će pred Skupštinu narednog mjeseca, a početak gradnje najavljuje se za proljeće, javlja Al Jazeerina novinarka Milica Marinović iz Podgorice.

Crnogorska vlada i kineski investitor potpisali su okvirni ugovor o gradnji i projektiranju, no zbog složene procedure, i dalje se ne zna datum početka radova. Okvirna odrednica je proljeće.

"Potpisani ugovor je jedan od uslova da se potpiše i pregovara ugovor o finansiranju sa kineskom EXIM bankom. Nakon toga ćemo ugovor o projektovanju i finansiranju sa EXIM bankom uputiti na potvrđivanje Parlamentu, zajedno sa predlogom zakona o autoputu, koji će na istom zasedanju biti razmatran i, nadam se, usvojen", izjavio je ministar saobraćaja i pomorstva Crne Gore Ivan Brajović.

Visoki standardi

Pen Siao Jin iz kineske firme CRBC kazao je kako će njegova kompanija "sigurno završiti projekat gradnje autoputa navrijeme i u skladu s visokim standardima".

Dužina trase Bar - Boljare je 169 kilometara, od čega Kinezi trebaju graditi prvih 43 kilometra, trasu Smokovac - Mateševo.

Rok je četiri godine, a cijena 809 miliona eura, koje će Crna Gora dobiti iz kredita od kineske EXIM banke, uz vlastito učešće sa više od 100 miliona eura.

Ekonomska novinarka Jadranka Rabrenović smatra da je gradnja puta skup i neisplativ projekt. Posebno, kako kaže, u odnosu na slabu frekvenciju saobraćaja na sjeveru i upozoravajući javni dug države - veći od 50 posto bruto društvenog proizvoda.

"Odlučiti praviti klasičan autoput na jednoj maloj dionici koja ima ogromnu kadencu, koja je užasno skupa, 20 miliona [eura] košta kilometar autoputa, to je, zaista, megalomanski", ističe ona.

Brajović odgovara: "Znate kako, rizika nema ako ništa ne radite, ništa ne rizikujete. Ne može nas niko optužiti da smo imali neke pretenciozne planove ili nešto drugo."

Propali pregovori

Autoput Bar - Boljare povezuje jug i sjever države i treba se nadovezati na tzv. Koridor 11 u Srbiji, a desetak kilometara dijeli i s najavljenom jadransko-jonskom autocestom.

"To što je Crna Gora i dalje jedina zemlja na Balkanu bez ijednog kilometra autoputa rezultat je nekoliko propalih pregovora", javlja Al Jazeerina novinarka.

Premijeri Crne Gore, Hrvatske i Srbije proslavljali su 2009. godine početak gradnje povjeren splitskom Konstruktoru.

Sve je, ipak, ostalo na komplimentima. Konstruktor nije dostavio bankarske garancije, a dvije godine kasnije, nakon ponovljenog tendera, ni grčko-izraelski konzorcij Aktor.

Od pregovora je odustala i Evropska investicijska banka.

Izvor: Al Jazeera

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/cr ... e-autoputa
radostan dan

#800 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

gdje će sve razvući ovaj autoput?
imamo li mi kakve koristi od toga, u smislu da mogu otići na kafu do mora nekim ultra brzom cestom i vratiti se isti dan, ako mi je ćeif?
Post Reply