McDonalds

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
madner

#776 Re: McDonalds

Post by madner »

Daj ba, Pingvin je za McD drama u 5 cinova. Dok pojedes sendvic vec bi ogladnio od sitnog i dinamitnog :D
Mr. Brightside

#777 Re: McDonalds

Post by Mr. Brightside »

detroit-mercy wrote: Bitno je podvuci da je bila u starkama i farmericama jer pobogu starke i farmerice su ti odraz raje i urbane sredine :mrgreen: . Dugo ne procitah ovakav post da ne znam u koju kategoriju da ga svrstam: glupost, iskomplexiranost, nafurarnost ili nesto trece :skoljka: .
:roll: a inace se trebas jako potruditi na izgledu kad ides u mcd?

nego: cijene u mcd kafeu?
edit: ostao mi je pogled na pomfritu :lol:
Last edited by Mr. Brightside on 25/07/2011 16:45, edited 1 time in total.
dječak sa šibicama

#778 Re: McDonalds

Post by dječak sa šibicama »

Evo su pocele i familijarne svadje oko McD-a :D

Taj cirkus me podsjeca na legendarnu epizodu Mucki "Nosorog hara gradom", kad na kraju i Triger kaze "you dirty rat!" :D i Rodnijeva reakcija :D
tazmaniaBAN4

#779 Re: McDonalds

Post by tazmaniaBAN4 »

treba bojkotovati Mc da citav svijet vidi da su bolji cevapi i burek od Mc-a :mrgreen: :thumbup:
alica.k

#780 Re: McDonalds

Post by alica.k »

madner wrote:Daj ba, Pingvin je za McD drama u 5 cinova. Dok pojedes sendvic vec bi ogladnio od sitnog i dinamitnog :D
ne kazem ja...al to je sve na kraju brza hrana.
Bullet Tooth Tony

#781 Re: McDonalds

Post by Bullet Tooth Tony »

alica.k wrote:
madner wrote:Daj ba, Pingvin je za McD drama u 5 cinova. Dok pojedes sendvic vec bi ogladnio od sitnog i dinamitnog :D
ne kazem ja...al to je sve na kraju brza hrana.
pazi da nije... u spici sam u pingvinu znao cekat sendvic po dvateset pet minuta :razz: :D
Baudelaire

#782 Re: McDonalds

Post by Baudelaire »

Poslije Crvene Jabuke neku noć pingvin mi beton došao. Hvala Bogu što postoji :D
StupskaBitanga

#783 Re: McDonalds

Post by StupskaBitanga »

just principe wrote:koja je to voda 2,40...odakle izvire :roll:
i ja se pitam
svasta
BHF_Manijak

#784 Re: McDonalds

Post by BHF_Manijak »

Chicken salata 7KM??? :shock: :roll: Jel je to iz Argentine dovlace??? :-?

Gledajuci ponudu, fakat ispod cenera ne mozes proci! Evo ja izracunah obrok i 12km bi me izaslo, BigMac, mala porcija Chicken McNuggets, srednji pomfirt, i za to izletis 12KM! Neko ce reci da kukamo za cijene samo, ali fakat mogli su spustit komotno ove "vece" hamburgere, realan cijena BigMaca i ostalih ne bi prelazila sigurno 3,5-4KM, veliki pomfirt 2,7KM, jel to neki spešl krompir cija je cijena kilogram 2KM?! :shock: Kakov ba prilagodjavanja cijena standardu zemlje, oni su samo euro zamijenili sa KM! :lol:
luciferino

#785 Re: McDonalds

Post by luciferino »

Splinter wrote:konacno cjenovnik :mrgreen:
Image
Treba i kalorije sto idu uz to zadovoljstvo postaviti. Dok pucnes prstima, nakupi se 1000, a isto kao da nista nisi ni pojeo.
detroit-mercy

#786 Re: McDonalds

Post by detroit-mercy »

BHF_Manijak wrote:Chicken salata 7KM??? :shock: :roll: Jel je to iz Argentine dovlace??? :-?

Gledajuci ponudu, fakat ispod cenera ne mozes proci! Evo ja izracunah obrok i 12km bi me izaslo, BigMac, mala porcija Chicken McNuggets, srednji pomfirt, i za to izletis 12KM! Neko ce reci da kukamo za cijene samo, ali fakat mogli su spustit komotno ove "vece" hamburgere, realan cijena BigMaca i ostalih ne bi prelazila sigurno 3,5-4KM, veliki pomfirt 2,7KM, jel to neki spešl krompir cija je cijena kilogram 2KM?! :shock: Kakov ba prilagodjavanja cijena standardu zemlje, oni su samo euro zamijenili sa KM! :lol:
Problem ovdje je da niko nikoga ne tjera da jede u McD, svi oni koji smatraju da je hrana u McD skupa ne moraju da jedu tamo, isto je i sa ukusom. Kome se ne svidja, ne mora ici.
Hebote, kod nas se na temi McD moze napisati socioloska studija, od uticaja na odijevanje pa do sociolosko/ekonomskog profila onih koji idu tamo.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#787 Re: McDonalds

Post by KatarinaKosaca »

Čudi me da nemaju menu -ponudu kao svugdje, ovako rasuto pa skupljaj . Ili će tek napraviti?
zaritisinebrute

#788 Re: McDonalds

Post by zaritisinebrute »

da se nasmijes pojedinim postovima ...

sada se u mc ide i umjesto da se brzo to pojede s' nogu ... jer je to poenta fast food-a ... znate brza harana za brzo pojesti cisto da se nesto prezalogaji ... ne kod nas ljudi misle da je to restoran za fino doruckovati/rucati/vecerati ili mozda mjesto da podaberete boze kakvih sve ljudi ima i kako su se obukli ... :?
Static-X

#789 Re: McDonalds

Post by Static-X »

A jel ima drive-through u tom McD?
KatarinaKosaca

#790 Re: McDonalds

Post by KatarinaKosaca »

Static-X wrote:A jel ima drive-through u tom McD?
Rečeno je da će se uskoro takav otvoriti u avazovom tornju. Kojem od dva, ne znam.
ŠiŠ

#791 Re: McDonalds

Post by ŠiŠ »

le piaf wrote:http://www.mcdonalds-bh.ba/

Stranica je online!
Sve se fale najvisim svjetskim standardima a nisu u stanju da plate dobrom lektoru da im lektorise onu stranicu.
Not My Idea

#792 Re: McDonalds

Post by Not My Idea »

@karanana postao si mi drag na ovog temi :D

jadna mi majka da sam ja moderator i da mi dodje ova tema pod ruke :oops:
zaritisinebrute

#793 Re: McDonalds

Post by zaritisinebrute »

sta je sada em su skupi em su bljak em lihvari evo sada i nepismeni ... :lol:

i prestanite vise sa ja pojedem sveegaaa u mc-u i onda odem do (umetnuti ime bilo kojeg drugog fast fuda u sarajevu) i bas se najedem ... fora propala jos prije jedno 20ak stranica :lol:
Static-X

#794 Re: McDonalds

Post by Static-X »

KatarinaKosaca wrote:
Rečeno je da će se uskoro takav otvoriti u avazovom tornju. Kojem od dva, ne znam.
Nemerem ja od silnog sala da se guram i cekam u redu, samo drive-through dolazi u obzir :lol:
BHF_Manijak

#795 Re: McDonalds

Post by BHF_Manijak »

detroit-mercy wrote: Problem ovdje je da niko nikoga ne tjera da jede u McD, svi oni koji smatraju da je hrana u McD skupa ne moraju da jedu tamo, isto je i sa ukusom. Kome se ne svidja, ne mora ici.
Hebote, kod nas se na temi McD moze napisati socioloska studija, od uticaja na odijevanje pa do sociolosko/ekonomskog profila onih koji idu tamo.
Znas sta je bolan fazon, sto se meni jede u Mc-u ali mi je preskup taj uzitak, kontas?! :mrgreen:
KatarinaKosaca

#796 Re: McDonalds

Post by KatarinaKosaca »

Neka je došlo i to čudo , jer smo kukali kako smo nerazvijeni, pa nam ne dolaze (ovo je tako glupa teza u Skopju koje nije ništ arazvijenije više od deceniju postoji, lai hajd). Mislim da je dobar kad si u nepoznatom gradu, ne znaš gdje da jedeš, gdje je kvalitetno, gdje se možeš otrovati, pa tamo uvijek znaš i kakvo je i da je svježe. A u Sarajevu, fakat, ima puno boljih mjesta za klopu, pa i brzinsku.
detroit-mercy

#797 Re: McDonalds

Post by detroit-mercy »

BHF_Manijak wrote:
detroit-mercy wrote: Problem ovdje je da niko nikoga ne tjera da jede u McD, svi oni koji smatraju da je hrana u McD skupa ne moraju da jedu tamo, isto je i sa ukusom. Kome se ne svidja, ne mora ici.
Znas sta je bolan fazon, sto se meni jede u Mc-u ali mi je preskup taj uzitak, kontas?! :mrgreen:
Ma sve je to OK, sve dok je masa onih kojima to nije problem da plate oni ce drzati tu neku cijenu :mrgreen: .
Mislim da su oni prije nego su se i upustali u tu avanturu u BiH izradili studiju trzista i dosli do nekog cjenovnika koji mogu traziti od BH kupca.
Valjda redovi pred McD dovloljno govore da nisu puno fulali sto se tice cijena.
Treba sacekati jos malo, pa ako se ova euforija sa McD ohladi i prodaja pocne da se normalizuje (opet ako) onda ce i oni poceti da izlaze sa kojekavih forama poput kupona u postanskom sanducetu i td.
perfect_guy

#798 Re: McDonalds

Post by perfect_guy »

biće u radon plazi

a znajući naš narod ne bi me iznenadilo da bude bukvalno drive-through
libertyBiH

#799 Re: McDonalds

Post by libertyBiH »

Cjene ce ga zatvorit jer nema standarda....
Static-X

#800 Re: McDonalds

Post by Static-X »

libertyBiH wrote:Cjene ce ga zatvorit jer nema standarda....
Naci ce oni nacin da privuku, bice
Buy one get one free
Locked