McDonalds
- madner
#776 Re: McDonalds
Daj ba, Pingvin je za McD drama u 5 cinova. Dok pojedes sendvic vec bi ogladnio od sitnog i dinamitnog 
-
Mr. Brightside
#777 Re: McDonalds
detroit-mercy wrote: Bitno je podvuci da je bila u starkama i farmericama jer pobogu starke i farmerice su ti odraz raje i urbane sredine. Dugo ne procitah ovakav post da ne znam u koju kategoriju da ga svrstam: glupost, iskomplexiranost, nafurarnost ili nesto trece
.
nego: cijene u mcd kafeu?
edit: ostao mi je pogled na pomfritu
Last edited by Mr. Brightside on 25/07/2011 16:45, edited 1 time in total.
- dječak sa šibicama
#778 Re: McDonalds
Evo su pocele i familijarne svadje oko McD-a
Taj cirkus me podsjeca na legendarnu epizodu Mucki "Nosorog hara gradom", kad na kraju i Triger kaze "you dirty rat!"
i Rodnijeva reakcija 
Taj cirkus me podsjeca na legendarnu epizodu Mucki "Nosorog hara gradom", kad na kraju i Triger kaze "you dirty rat!"
- tazmaniaBAN4
#779 Re: McDonalds
treba bojkotovati Mc da citav svijet vidi da su bolji cevapi i burek od Mc-a

- alica.k
#780 Re: McDonalds
ne kazem ja...al to je sve na kraju brza hrana.madner wrote:Daj ba, Pingvin je za McD drama u 5 cinova. Dok pojedes sendvic vec bi ogladnio od sitnog i dinamitnog
- Bullet Tooth Tony
#781 Re: McDonalds
pazi da nije... u spici sam u pingvinu znao cekat sendvic po dvateset pet minutaalica.k wrote:ne kazem ja...al to je sve na kraju brza hrana.madner wrote:Daj ba, Pingvin je za McD drama u 5 cinova. Dok pojedes sendvic vec bi ogladnio od sitnog i dinamitnog
-
Baudelaire
#782 Re: McDonalds
Poslije Crvene Jabuke neku noć pingvin mi beton došao. Hvala Bogu što postojimadner wrote:Daj ba, Pingvin je za McD drama u 5 cinova. Dok pojedes sendvic vec bi ogladnio od sitnog i dinamitnog
-
StupskaBitanga
#783 Re: McDonalds
i ja se pitamjust principe wrote:koja je to voda 2,40...odakle izvire
svasta
- BHF_Manijak
#784 Re: McDonalds
Chicken salata 7KM???
Jel je to iz Argentine dovlace???
Gledajuci ponudu, fakat ispod cenera ne mozes proci! Evo ja izracunah obrok i 12km bi me izaslo, BigMac, mala porcija Chicken McNuggets, srednji pomfirt, i za to izletis 12KM! Neko ce reci da kukamo za cijene samo, ali fakat mogli su spustit komotno ove "vece" hamburgere, realan cijena BigMaca i ostalih ne bi prelazila sigurno 3,5-4KM, veliki pomfirt 2,7KM, jel to neki spešl krompir cija je cijena kilogram 2KM?!
Kakov ba prilagodjavanja cijena standardu zemlje, oni su samo euro zamijenili sa KM! 
Gledajuci ponudu, fakat ispod cenera ne mozes proci! Evo ja izracunah obrok i 12km bi me izaslo, BigMac, mala porcija Chicken McNuggets, srednji pomfirt, i za to izletis 12KM! Neko ce reci da kukamo za cijene samo, ali fakat mogli su spustit komotno ove "vece" hamburgere, realan cijena BigMaca i ostalih ne bi prelazila sigurno 3,5-4KM, veliki pomfirt 2,7KM, jel to neki spešl krompir cija je cijena kilogram 2KM?!
-
luciferino
#785 Re: McDonalds
Treba i kalorije sto idu uz to zadovoljstvo postaviti. Dok pucnes prstima, nakupi se 1000, a isto kao da nista nisi ni pojeo.Splinter wrote:konacno cjenovnik![]()
-
detroit-mercy
#786 Re: McDonalds
Problem ovdje je da niko nikoga ne tjera da jede u McD, svi oni koji smatraju da je hrana u McD skupa ne moraju da jedu tamo, isto je i sa ukusom. Kome se ne svidja, ne mora ici.BHF_Manijak wrote:Chicken salata 7KM???![]()
Jel je to iz Argentine dovlace???
![]()
Gledajuci ponudu, fakat ispod cenera ne mozes proci! Evo ja izracunah obrok i 12km bi me izaslo, BigMac, mala porcija Chicken McNuggets, srednji pomfirt, i za to izletis 12KM! Neko ce reci da kukamo za cijene samo, ali fakat mogli su spustit komotno ove "vece" hamburgere, realan cijena BigMaca i ostalih ne bi prelazila sigurno 3,5-4KM, veliki pomfirt 2,7KM, jel to neki spešl krompir cija je cijena kilogram 2KM?!Kakov ba prilagodjavanja cijena standardu zemlje, oni su samo euro zamijenili sa KM!
Hebote, kod nas se na temi McD moze napisati socioloska studija, od uticaja na odijevanje pa do sociolosko/ekonomskog profila onih koji idu tamo.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#787 Re: McDonalds
Čudi me da nemaju menu -ponudu kao svugdje, ovako rasuto pa skupljaj . Ili će tek napraviti?
-
zaritisinebrute
#788 Re: McDonalds
da se nasmijes pojedinim postovima ...
sada se u mc ide i umjesto da se brzo to pojede s' nogu ... jer je to poenta fast food-a ... znate brza harana za brzo pojesti cisto da se nesto prezalogaji ... ne kod nas ljudi misle da je to restoran za fino doruckovati/rucati/vecerati ili mozda mjesto da podaberete boze kakvih sve ljudi ima i kako su se obukli ...
sada se u mc ide i umjesto da se brzo to pojede s' nogu ... jer je to poenta fast food-a ... znate brza harana za brzo pojesti cisto da se nesto prezalogaji ... ne kod nas ljudi misle da je to restoran za fino doruckovati/rucati/vecerati ili mozda mjesto da podaberete boze kakvih sve ljudi ima i kako su se obukli ...
-
Static-X
#789 Re: McDonalds
A jel ima drive-through u tom McD?
- KatarinaKosaca
#790 Re: McDonalds
Rečeno je da će se uskoro takav otvoriti u avazovom tornju. Kojem od dva, ne znam.Static-X wrote:A jel ima drive-through u tom McD?
- ŠiŠ
#791 Re: McDonalds
Sve se fale najvisim svjetskim standardima a nisu u stanju da plate dobrom lektoru da im lektorise onu stranicu.
- Not My Idea
#792 Re: McDonalds
@karanana postao si mi drag na ovog temi
jadna mi majka da sam ja moderator i da mi dodje ova tema pod ruke
jadna mi majka da sam ja moderator i da mi dodje ova tema pod ruke
-
zaritisinebrute
#793 Re: McDonalds
sta je sada em su skupi em su bljak em lihvari evo sada i nepismeni ...
i prestanite vise sa ja pojedem sveegaaa u mc-u i onda odem do (umetnuti ime bilo kojeg drugog fast fuda u sarajevu) i bas se najedem ... fora propala jos prije jedno 20ak stranica
i prestanite vise sa ja pojedem sveegaaa u mc-u i onda odem do (umetnuti ime bilo kojeg drugog fast fuda u sarajevu) i bas se najedem ... fora propala jos prije jedno 20ak stranica
-
Static-X
#794 Re: McDonalds
Nemerem ja od silnog sala da se guram i cekam u redu, samo drive-through dolazi u obzirKatarinaKosaca wrote:Rečeno je da će se uskoro takav otvoriti u avazovom tornju. Kojem od dva, ne znam.Static-X wrote:A jel ima drive-through u tom McD?
- BHF_Manijak
#795 Re: McDonalds
Znas sta je bolan fazon, sto se meni jede u Mc-u ali mi je preskup taj uzitak, kontas?!detroit-mercy wrote: Problem ovdje je da niko nikoga ne tjera da jede u McD, svi oni koji smatraju da je hrana u McD skupa ne moraju da jedu tamo, isto je i sa ukusom. Kome se ne svidja, ne mora ici.
Hebote, kod nas se na temi McD moze napisati socioloska studija, od uticaja na odijevanje pa do sociolosko/ekonomskog profila onih koji idu tamo.
- KatarinaKosaca
#796 Re: McDonalds
Neka je došlo i to čudo , jer smo kukali kako smo nerazvijeni, pa nam ne dolaze (ovo je tako glupa teza u Skopju koje nije ništ arazvijenije više od deceniju postoji, lai hajd). Mislim da je dobar kad si u nepoznatom gradu, ne znaš gdje da jedeš, gdje je kvalitetno, gdje se možeš otrovati, pa tamo uvijek znaš i kakvo je i da je svježe. A u Sarajevu, fakat, ima puno boljih mjesta za klopu, pa i brzinsku.
-
detroit-mercy
#797 Re: McDonalds
Ma sve je to OK, sve dok je masa onih kojima to nije problem da plate oni ce drzati tu neku cijenuBHF_Manijak wrote:Znas sta je bolan fazon, sto se meni jede u Mc-u ali mi je preskup taj uzitak, kontas?!detroit-mercy wrote: Problem ovdje je da niko nikoga ne tjera da jede u McD, svi oni koji smatraju da je hrana u McD skupa ne moraju da jedu tamo, isto je i sa ukusom. Kome se ne svidja, ne mora ici.
Mislim da su oni prije nego su se i upustali u tu avanturu u BiH izradili studiju trzista i dosli do nekog cjenovnika koji mogu traziti od BH kupca.
Valjda redovi pred McD dovloljno govore da nisu puno fulali sto se tice cijena.
Treba sacekati jos malo, pa ako se ova euforija sa McD ohladi i prodaja pocne da se normalizuje (opet ako) onda ce i oni poceti da izlaze sa kojekavih forama poput kupona u postanskom sanducetu i td.
- perfect_guy
#798 Re: McDonalds
biće u radon plaziStatic-X wrote:A jel ima drive-through u tom McD?
a znajući naš narod ne bi me iznenadilo da bude bukvalno drive-through
- libertyBiH
#799 Re: McDonalds
Cjene ce ga zatvorit jer nema standarda....
-
Static-X
#800 Re: McDonalds
Naci ce oni nacin da privuku, bicelibertyBiH wrote:Cjene ce ga zatvorit jer nema standarda....
Buy one get one free