Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Simpatisali ili ne Zalizanog igra njegovog tima je veoma lijepa za oko. Ne brane se, ne valjaju jednom riječju igraju fudbal, što ranijih sezona nije bio slučaj sa njima.
Zalizani je nadmudrio Plišanog mora se priznati, takdje moram priznati da je prošlu sezonu nadmudrio i Brku .
ganjeta wrote:Simpatisali ili ne Zalizanog igra njegovog tima je veoma lijepa za oko. Ne brane se, ne valjaju jednom riječju igraju fudbal, što ranijih sezona nije bio slučaj sa njima.
Zalizani je nadmudrio Plišanog mora se priznati, takdje moram priznati da je prošlu sezonu nadmudrio i Brku .
To govore rezultati i igra u polju.
ma daj da su kojasevic i onaj mali zabili sta su trebali bilo bi 3:0 za sarajevo i zdravo. a da je amara nadmudrio, i ne bih rekao, onaj derbi s tri crvena, frajer postavio bunker i to je to. onaj prethodni bez publike mi bili dosta bolji, nismo zabili, al dosta nam bod bio. ovaj zadnji na kosevu, ne zna se ko je gori bio...
E jesu i probrali.. Vjerujem da će na toj utakmici biti nadmašena dosad rekordna dužina vremena bez progovorene riječi na sportskom događaju, ko god bude komentarisao.
Eborg wrote:Bolje da su prenosili Čelik, taman kao nastavak na ovu emisiju o katastrofama.
Ma jedu vnago gdje će Rudar-Sloboda prenosit. Prvo su trebali Sarajevo-Čelik, pa fol sad ovo, Olimpic-Željezničar će, šta će drugo ako već neće onu subotnju sa Koševa.
Danas, srijeda 24.08.2011. - 4.kolo BiH Premijer lige:
Parovi i satnica:
Čelik – Olimpic 17:00 sati
Zvijezda –Travnik 17:00 sati
Sloboda –Široki Brijeg 17:00 sati
GOŠK – Leotar 17:00 sati
Velež – Kozara 17:00 sati
Slavija- Sarajevo 17:00 sati (TV)
Borac – Rudar Prijedor 20:00 sati
Željezničar- Zrinjski 20:30 sati
Stvarno je nehumano odigravati utakmice od 17.00 h po ovakvom vremenu.
Razumljivo je da to rade ekipe koje nemaju reflektore na stadionima,al' sto rade to isto i ovi koji imaju reflektore.
Znam,skupo je paliti i trositi struju ,al' ipak na +40 igrati a imas mogucnost da igras pa barem samo drugo poluvrijeme pod reflektorima ja po meni idiotski.
lider wrote:Sta fali sto se prenose i utakmice iz ovih selendri, tako i treba
Samo bilo bi dobro da prenose vise od jedne utakmice po kolu
Jebi ga valjda će i to doći s vremenom. Po meni bi bilo normalno da su danas kamere i u lukavici i večeras na grbavici al štaš. U subotu i nedjelju isto tako ima dva tri zanimljiva meča.
Jebi ga valjda će i to doći s vremenom. Po meni bi bilo normalno da su danas kamere i u lukavici i večeras na grbavici al štaš. U subotu i nedjelju isto tako ima dva tri zanimljiva meča.
Koga briga za tamo nekakav Željezničar i Zrinjski. Imaju svoje televizije nek' ih prenose. Na Federalnoj će da bude naš stari bosanski klub Arsenal, te nešto manje bosanski Udinese (ako počne praviti dobre rezultate, biće i oni naši za par godina, to jeste i oni će postati "mi").
Ionako u ovom gradu već odavno ima više "navijača" Arsenala, nego Željezničara ili Sarajeva.
U Mostaru je danas u 15.00 sati u hladu izmjerena temperatura od 45 stepeni
ne znam koliko je pametno da se igra tekma. koliko god bih volio da nas vec veceras vidim na vrhu sa 10 bodova, ne bih volio da nekome dole pozli. ne samo igracima nego i publici na onom dzehenemu.
Koga briga za tamo nekakav Željezničar i Zrinjski. Imaju svoje televizije nek' ih prenose. Na Federalnoj će da bude naš stari bosanski klub Arsenal, te nešto manje bosanski Udinese (ako počne praviti dobre rezultate, biće i oni naši za par godina, to jeste i oni će postati "mi").
Ionako u ovom gradu već odavno ima više "navijača" Arsenala, nego Željezničara ili Sarajeva.
Surova realnost... Moderno vrijeme pa moderni i navijaci, uvijek sam govorio da su jedini i pravi navijaci onih milju-dvije sto svake hefte budu na Grbavici ili na Kosevu, a sve ono plus kad se sabere, 10-15milja kad je Evropa i euforija, usputni su to prolaznici...