Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hajde ti malo smanji dozivljaj i mani se primitivne komunikacije.
Nije se ni Pjanic proslavio u onoj sramoti protiv Portugala, ali eto barem ima izgovor da je bio povrijedjen. Ali Lulic je ipak sampion, u minuti je svojom nepromisljenoscu ponisitio skoro pa dvogodosnji napor tima i ubio svaku nadu.
Lulić se pojavio niotkuda u našu reprezentaciju, odjednom, iz vedra neba, nije ga se bogzna pominjalo po medijima prije toga, kao što se recimo pominjao Štilić ili Cocalić, da ne nabrajam.
Čini mi se kao da je među onim našim igračima koji su najviše napredovali u karijeri u posljednje vrijeme.
IlijaLadin wrote:Lulić se pojavio niotkuda u našu reprezentaciju, odjednom, iz vedra neba, nije ga se bogzna pominjalo po medijima prije toga, kao što se recimo pominjao Štilić ili Cocalić, da ne nabrajam.
Čini mi se kao da je među onim našim igračima koji su najviše napredovali u karijeri u posljednje vrijeme.
Uz Pjanica, definitivno jeste jedan od igrača koji su najviše napredovali!
IlijaLadin wrote:Lulić se pojavio niotkuda u našu reprezentaciju, odjednom, iz vedra neba, nije ga se bogzna pominjalo po medijima prije toga, kao što se recimo pominjao Štilić ili Cocalić, da ne nabrajam.
pa svi smo ga vidjeli u utakmici young boysa protiv totenhema ili ne znam ti koga si igrali. kad je zabio gol u kvalifikacijama za lp. to ga je probilo u javnost. i onda su svi poceli pricati o njemu dok nije doslo to do susica da ga zovne u repku
Upravo tako. Sam se nametnuo, jednostavno, direktno, a da nije mudroslovio o tome kako bi volio igrat za reprezentaciju, kako bi mu to bila čast... Hoću, dakle, kazati kako je znatno tiše došao i ostavio odličan dojam.
Otkud Cocalic u toj svoj prici?! Momak i nije pozivan u repku(iako je to sigurno zasluzio, jer je od svih nasih igraca u zadnjoj liniji, uz Spahica mozda i najstandardniji u klubovima za koje je nastupao).